Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκ: Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν Έλληνα!

cartoon_2_800

Η παρακάτω σελίδα είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).

Η “αστεία” ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν “Gentile” δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα.

Το όνομα “Gentile” το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες
και γενικά κάθε μη Εβραίο.Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια… Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες….




xorisorianews.gr

Τράπεζα Αττικής: Δάνεια 77,6 εκατ. € στον Καλογρίτσα τους τελευταίους 20 μήνες. Αποκάλυψη: Τι αναφέρει το πόρισμα ΤτΕ - SSM για την Attica Bank

Στις 27 Ιουνίου 2016 ο εργολάβος πήρε από την Τράπεζα Αττικής 15 εκατ. ευρώ, τα οποία κατά παράνομο τρόπο φέρεται να μεταβιβάσθηκαν στον ίδιο, από δύο εταιρείες του και πιθανότατα  χρησιμοποιήθηκαν για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Άλλα 7,6 εκατ € είχε πάρει απο την αρχή της χρονιάς....Είναι πιθανόν αύριο να τοποθετηθεί επίτροπος στην Τράπεζα αν δεν υπάρξει συμφωνία για το νέο ΔΣ

Με 127,6 εκατομμύρια ευρώ  από την Τράπεζα Αττικής έχει χρηματοδοτηθεί ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας και μάλιστα τα 77,6 εκατ. τα πήρε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, δηλαδή από το 2015 και μετά. Από αυτά το 2015 είχε πάρει 55 εκατ ευρώ και απο την αρχή του 2016 άλλα 22,6 εκάτ ευρώ. 
 Οπως αποκαλύπτει το πόρισμα του ελέγχου που διενήργησε στην τράπεζα Αττικής, μικτό κλιμάκιο  της Τράπεζης της Ελλάδος και  του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) της ΕΚΤ, στις 27 Ιουνίου 2016 πήρε από την τράπεζα  15 εκατ. τα οποία κατά παράνομο τρόπο φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Στο μεταξύ αύριο Τρίτη είναι μια κρίσιμη ημέρα  για την Τράπεζα Αττικής καθώς αν στην έκτακτη γενική συνέλευση,  αν δεν εναρμονιστεί η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με τις υποδείξεις της ΤτΕ, είναι πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο να παυθεί η διοίκηση και να διοριστεί επίτροπος από  την κεντρική τράπεζα.

Οσον αφορά το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσαν τα δελτία ειδήσεων του ΑLPHΑ και του STAR,  η χρηματοδότηση του Χρ. Καλογρίτσα πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα  προνομιακό καθεστώς, το οποίο  συνιστά τουλάχιστον σοβαρή παρατυπία αν όχι παρανομία, τόσο για την  τράπεζα όσο και για τον ίδιο το δανειολήπτη. Το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποκαλύπτει ότι ο κρουνός των εκατομμυρίων από την Τράπεζα  Αττικής προς τον κατασκευαστή και εν αναμονεί  καναλάρχη  Χρ. Καλογρίτσα άνοιξε κατά τρόπο εντυπωσιακά προκλητικό την περίοδο   που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση.

Το πόρισμα το οποίο αποστέλλεται στις δικαστικές αρχές, κατά πληροφορίες  καταγράφει τα εξής ευρήματα:

-Την περίοδο από το  2011 έως το 2014 ο Χρ. Καλογρίτσας και οι εταιρίες συμφερόντων του δανειοδοτήθηκαν συνολικά με περίπου 50 εκατ. ευρώ.

-Το διάστημα από 2.1.2015 έως 31.12.2015 ,  ο κατασκευαστής πήρε από την τράπεζα Αττικής επιπλέον δάνεια περίπου 55 εκατ.

-Το 2016 και συγκεκριμένα μέχρι και το τέλος του περασμένου  Ιουνίου, ο κ. Καλογρίτσας δανειοδοτήθηκε με ακόμη  22,6 εκατ. από την τράπεζα Αττικής. Από αυτά τα 7,6 εκατ. είχαν δοθεί από τον Ιανουάριο μέχρι τα τέλη Ιουνίου ενώ στις 27 Ιουνίου δόθηκαν επιπλέον 15 εκατ. ευρώ σε δυο εταιρίες  συμφερόντων του. Από τις συγκεκριμένες εταιρίες ο επιχειρηματίας φέρεται να «τραβάει» μεγάλο μέρος των 15 εκατ. και εικάζεται ότι είναι χρήματα που χρησιμοποίησε για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Επισημαίνεται ότι το πορισμα της ΤτΕ και του  SSM  έχει εξετάσει τα δάνεια και την πορεία της Τράπεζας Αττικής μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015.  Για τις δανειοδοτήσεις του 2016 εξελίσσεται αυτή τη στιγμή ειδικός έλεγχος απο την επιθεώρηση των ελεγκτών της κεντρικής τράπεζας από τον οποίο προέκυψαν τα ευρήματα για τα 22,7 εκάτ ευρω που πήρε ο κ. Καλογρίτσας.

Ο έλεγχος της Τραπέζης της Ελλάδος για τη φετινή χρονιά και ειδικά  για τα δάνεια των 22,6 εκατ. ευρώ που πήρε ο κατασκευαστής, φέρεται να εντοπίζει παράνομες και παράτυπες πρακτικές από την πλευρά των υπευθύνων της  τράπεζας Αττικής αλλά και κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις από την πλευρά του επιχειρηματία σχετικά με το τελευταίο δάνειο των  15 εκατ. ευρώ.  Ταυτόχρονα το πόρισμα επισημαίνει  ότι  οι εξασφαλίσεις των δανείων είναι ανεπαρκείς έως χαριστικές και βασίζονται κυρίως στην ανάληψη δημοσίων έργων. Παράνομη θεωρείται σπο την ΤτΕ η επιστροφή κεφαλαίου απο τις δυο εταιρές που έδωσε την δυνατότητα στον κ. Καλογρίτσα να πάρει τα χρήματα και να να  χρησιμοποιησει όπως όλα δείχνουν για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

 Οι ελεγκτές φέρονται εντυπωσιασμένοι απο το γεγονός οτι βρήκαν, μέσα στο 2016 και αιτήσεις του κ. Καλογρίτσα για επιπλέον δανεισμό ύψους 19 εκατ ευρώ τα οποία δεν πρόλαβαν να του... τα δώσουν 

Ένας άλλος ευνοημένος των δανειοδοτήσεων της Τράπεζας Αττικής είναι ο κατασκευαστής Σπύρος Ζανιάς. Είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής «Γεωμετρική Α.Ε.» κτίριο της οποίας στην περιοχή του Περιστερίου είχε μισθώσει η Τράπεζα Αττικής χωρίς να το χρησιμοποιεί. Χαρακτηριστικό της εύνοιας είναι μάλιστα ότι λίγο πριν την λήξη των δανείων κάποιος εκ της διοικήσεως της Τράπεζας Αττικής φρόντιζε να ανανεώνεται το δάνειο ώστε να μην πληρώνει. Στην Τράπεζα της Ελλάδος μιλούν για κακούργημα

Στο μεταξύ αύριο  είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Αττικής που θα εγκρίνει την ανασύνθεση του ΔΣ. Η ΤτΕ είχε ζητήσει ο κ. Π. Ρουμελιώτης να έχει ρόλο μη εκτελεστικού μέλους και να απομακρυνθούν από το ΔΣ ο κ. Γ. Σαπουτζόγλου, ο κ. Κ. Μακέδος  και η κ. Α. Πουσκούρη. Η τελευταία αποσύρθηκε από το ΔΣ στην έκτακτη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής και ο κ. Ρουμελιώτης ανέλαβε μη εκτελεστικός Πρόεδρος . Ωστόσο, οι κ. Σαπουτζόλου και Μακέδος  παρέμειναν ως μέλη του ΔΣ. Στην αυριανή συνέλευση αναμένεται να προταθεί ως Διευθύνων Σύμβουλος  ο κ. Θ. Πανταλάκης. Αν δεν υπάρξει αύριο ανασύνθεση του ΔΣ και πλήρης συμμόρφωση με τις παρατηρήσεις  που έκανε η ΤτΕ, τότε η κεντρική τράπεζα θα  προχωρήσει στο  διορισμό επιτρόπου. 


Απίστευτη ανακάλυψη στη Τουρκία!

Αρχαίο ελληνικό θέατρο κατασκευασμένο περίπου πριν από 2.200 χρόνια  και με χωρητικότητα 15.000 ατόμων, ανακαλύφθηκε στη νοτιοδυτική επαρχία Denizli της Τουρκίας.
 
Πρόκειται για θέατρο που βρισκόταν στην αρχαία πόλη της Λαοδικείας, παρόλο που οι Τουρκικές Αρχές κάνουν λόγο απλά για ένα «δυτικό» θέατρο... χωρίς να αποδώσουν σαφή εθνικότητα, αλλά αναφέρουν απλά την ύπαρξη αρχαίων λαών της περιοχής. 
 
Το θέατρο αυτό θέατρο έχει διάμετρο  94 μέτρα , ενώ το βόρειο κομμάτι του  κατασκευάστηκε τον δεύτερο αιώνα μ.Χ. και είναι 124 μέτρα. Σύμφωνα με επιγραφές που βρέθηκαν εκεί, οι κάτοικοι της Λαοδικείας  είχαν φτιάξει μια πολυπληθή πόλη, περίπου 20.000 ανθρώπων, μεγάλης εμπορικής σημασίας. 
 
«Αυτό μας δείχνει ότι μια οντότητα παρόμοια με την Ευρωπαϊκή Ένωση υπήρχε  σε αυτή τη γη πριν από 1.800 χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Παμούκαλε και ο Προϊστάμενος του έργου ανασκαφής της Λαοδικείας καθηγητής Celal Şimşek.
 
 
Ένα επιπλέον σημαντικό εύρημα της περιοχής αποτελεί ο αρχαίος ναός που καταστράφηκε κατά την περίοδο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως πλατεία και  αγορά της πόλης. Τα ερείπια του ναού και η πλατεία καλύφθηκαν από χώμα ύστερα σεισμό τον πέμπτο αιώνα μ.Χ..
 
 
Η πόλη της Λαοδικείας ήταν  μία από τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις στην Ανατολία, ενώ αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης. 
Την ανασκαφή και αποκατάσταση λοιπόν της πόλης έχουν αναλάβει οι Τουρκικές Αρχές, έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια, με σκοπό να τρυγήσουν τους καρπούς της περιοχής ως τουριστικό προορισμό, χωρίς βέβαια να αποδίδουν τα εύσημα που αναλογούν στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό…
 

Η επερχόμενη τυφλή σύγκρουση – Προετοιμαστείτε


Πριν από ένα χρόνο υποστήριξα από τη θέση αυτή πως ένα νέο 1968 κυοφορείται και είναι επί θύραις. Όποιος νόμισε πως καθώς θα τελείωνε την ανάγνωση των γραμμών του άρθρου εκείνου, θα έριχνε μια ματιά από το παράθυρο του σπιτιού του και θα έβλεπε χιλιάδες ανθρώπους να διαδηλώνουν, δεν γνωρίζει πώς διαμορφώνονται οι μαζικές συνειδήσεις και πώς κυοφορούνται οι εξεγέρσεις.
Και όταν αναφέρομαι σε εξεγέρσεις δεν εννοώ την καθοδηγημένη καθεστωτική αντίδραση τύπου «αντιεξουσιαστών» που βρίσκονται σήμερα στην υπηρεσία του «συστήματος ΣΥΡΙΖΑ», αλλά...
την αυθόρμητη λαϊκή αντίδραση που εκτονώνει την συμπίεση που υφίσταται η κοινωνία. Δεν είναι επανάσταση αλλά εξέγερση. Δεν είναι αναγκαίο να θέτει άμεσα πολιτικά προτάγματα, μπορεί να θέτει και πολιτισμικά.
Αυτό ήταν και ο περίφημος «Μάης του ’68». Από τις πολλές ερμηνείες που του δόθηκαν, συγκλίνω περισσότερο στου διαπρεπούς μαρξιστή ιστορικού Έρικ Χόμπσμπομ: η πρώτη γενιά του πολέμου που ριζοσπαστικοποιήθηκε μαζικά προς τα αριστερά λειτούργησε ως πυροδότης κοινωνικών αλλαγών που έμελλε να έρθουν. Η εξέγερσή της ήταν, όμως, «πολιτιστική».
Η επανάσταση ελάχιστα απασχολούσε τις προλεταριακές μάζες της Χρυσής Εποχής, μετά από είκοσι χρόνια σε οικονομίες πλήρους απασχόλησης. Το ’68 μπορεί να υπήρξε συνεργός στη μετέπειτα επικράτηση του ατόμου επί της κοινωνίας.
Οι εποχές αλλάζουν και τα κοινωνικά προτάγματα διαφοροποιούνται. Οι κοινωνίες είναι συστήματα τα οποία έχουν μια ορισμένη αφομοιωτική χωρητικότητα με βάση το σύστημα αξιών και οικονομικού και πολιτικού παραδείγματος που πρεσβεύουν. Όταν τα συστήματα αυτά μπορούν να αναπαραχθούν, παίρνουν παράταση ζωής. Όταν είναι ερμητικά κλειστά, εκρήγνυνται.
Το ελληνικό σύστημα εξάντλησε τις αφομοιωτικές δυνατότητές του. Αψευδής μάρτυς, η αδυναμία να προταθούν διαφορετικές πολιτικές από πολιτικά κόμματα τα οποία υποτίθεται ότι βρίσκονται στα άκρα του πολιτικού φάσματος. Αυτή η αδυναμία του στερεί τη δυνατότητα εκτόνωσης. Και το οδηγεί στην τυφλή σύγκρουση καθώς εξέλιπε και η δυνατότητα ιδεολογικής αναπαραγωγής του (διαμόρφωσης, δηλαδή, ψευδούς συνείδησης).
Οι ιδεολογικοί ινστρούχτορες που έχουν περιοριστεί στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικοί.
Και το κοινωνικό περιθώριο που συντηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με κουπόνια για τα κοινωνικά παντοπωλεία εξαντλεί, οσονούπω, τη δυνατότητα τρομοκρατικής επιβολής του προς όφελος των πατρώνων του.
Ολοένα και περισσότερα κοινωνικά στρώματα πέφτουν κάτω από το όριο της φτώχειας· και όταν δεν έχεις να χάσεις παρά μόνο τις αλυσίδες σου, δεν συγκρούεσαι απλώς, αλλά συγκρούεσαι και τυφλά. Αυτά δεν γίνονται ούτε κατ’ επιταγήν ούτε βιαστικά. Ωριμάζουν. Και η κυοφορία τους συντελείται σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία δεν έχει μια πειστική πολιτική, οικονομική και ιδεολογική πρόταση στους πολίτες της.
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ ούτε τη διανόηση που θα διαμόρφωνε την κοινωνική συνείδηση, ούτε την πολιτική παιδεία πάνω στην οποία θα «πατούσε» ο λόγος μιας αληθινά προοδευτικής και όχι σιτιζόμενης στους κομματικούς προθαλάμους πνευματικής τάξης. Δεν μπορεί να αποτελέσει πρωτοπορία. Αλλά με την πρώτη σπίθα στην ευρωπαϊκή γειτονιά της, το εκρηκτικό μίγμα θα ανάψει. Γι’ αυτό, οι ινστρούχτορες του κυβερνώντος κόμματος ας μην επαναπαύονται στην ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
«Τα μνήματα είναι γεμάτα από αναντικατάστατους» έλεγε ο Τσόρτσιλ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την ψήφο των εκλογέων λόγω αντίδρασης στα μέτρα που είχαν λάβει τα παραδοσιακά αστικά κόμματα της Μεταπολίτευσης (και το ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε ως τέτοιο μετά τον Ανδρέα), αλλά και λόγω μιας ομιχλώδους ιδεολογικής ηγεμονίας του. Δύσκολα μπορεί να κρατηθεί ένα κόμμα στην εξουσία αν δεν έχει ένα –στοιχειωδώς πειστικό– αφήγημα. Και τα δύο εξέλιπαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα που παίρνει είναι τα ίδια (και χειρότερα) των προκατόχων του, και το αφήγημά του τελείωσε νωρίς. Η ιδεολογική και πολιτική προσπάθεια αναπαραγωγής του δημιουργεί αρνητικά αντανακλαστικά. Η βαθιά ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης. Είναι το αναφομοίωτο περιεχόμενο των ανακοινώσεών του που χαρακτηρίζουν φασίστα και ρατσιστή κάθε έναν με τον οποίο διαφωνεί, τυπικά η ουσιαστικά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει αυτήν τη στιγμή ούτε πολιτική ούτε ιδεολογία. Αναζητά έναν εικονικό εχθρό. Τον βολεύει περισσότερο από τον καθένα η ύπαρξη ακροτήτων φασιστικού και ρατσιστικού τύπου για να κυνηγάει φαντάσματα και να συσπειρώνει τους οπαδούς του.
Η ελληνική κοινωνία, όμως δεν πείθεται και οι ιδεολογικοί ινστρούχτορές του, συνήθως κάποιοι δημοσιογράφοι, είναι αδύνατον να επιφέρουν σοβαρά αποτελέσματα.
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις αποτέλεσαν τις τελευταίες ημέρες και ο σταλινικός τρόπος συκοφάντησης με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η δημοσιογράφος του Alpha στη συνέντευξη του πρωθυπουργού, και η απροκάλυπτη παρέμβαση στη δικαιοσύνη, στην υπόθεση Ντογιάκου (η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ κράτος δικαίου παρά μόνο à la carte) και η κυβερνητική αντίδραση στην απόρριψη από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος της προτεινόμενης από την κυβέρνηση διοίκησης της Τράπεζας Αττικής. Αναγκαία διευκρίνιση: όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και όλοι υφίστανται τις συνέπειές των. Αλλά δεν σας προβληματίζει η έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στο γραφείο της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, την ίδια στιγμή με την απόρριψη της προτεινόμενης διοίκησης της Τράπεζας Αττικής από τον κ. Στουρνάρα;
Αισθάνονται τόσο καθεστωτικοί και τόσο απροκάλυπτα κυρίαρχοι που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.
Το κυριότερο όμως παράδειγμα αδυναμίας άσκησης κυβερνητικής πολιτικής είναι η υπόθεση των προσφύγων Ωραιοκάστρου.
Σε ένα θέμα που είναι σίγουρο ότι θα επηρέαζε καταλυτικά τη ζωή τοπικών κοινωνιών οι οποίες είναι φοβισμένες και αδύναμες από όσα συμβαίνουν γύρω τους, η κυβέρνηση προέβη σε αφορισμούς του είδους «φασίστες» και «ρατσιστές» εναντίον γονέων και παιδιών ενώ θα όφειλε να τους προετοιμάσει για τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους.
Δυστυχώς, η ευρωπαϊκή εμπειρία έχει δείξει πως και οι δύο τρόποι διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος (απομόνωση ή ενσωμάτωση) έχουν αποτύχει, αλλά μεταξύ των δύο η προσπάθεια προσαρμογής των προσφύγων διά τής –κατά το δυνατόν– εντάξεώς τους στην ελληνική κοινωνία –και όχι απομόνωσής τους– είναι προτιμότερη. Το αν θα επιτευχθεί ή όχι είναι ζητούμενο, αλλά η γκετοποίηση είναι σίγουρο ότι θα παράξει μόνο αρνητικά αποτελέσματα.
Η ευκολία όμως με την οποία χαρακτηρίζονται όσοι εκφράζουν επιφυλάξεις φασίστες και ρατσιστές είναι εντυπωσιακή και οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις.
Η κυβέρνηση χρειάζεται να τους διαμορφώσει και να τους συντηρήσει, για να βρει ιδεολογικό αντίπαλο, όπως επισημάναμε παραπάνω.
Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Δεν βρίσκεται στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας η παραδοχή ότι υπάρχει μια παγκόσμια τάση που επιδιώκει την αποδόμηση των εθνικών κρατών και τη διαμόρφωση μια παγκόσμιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην οποία το άτομο θα έχει την ιδιότητα του παγκόσμιου πολίτη.
Αν και αυτή είναι η κυρίαρχη τάση της παγκοσμιοποίησης που φαίνεται να αποτυγχάνει, το χαρακτηριστικό της είναι ότι στο όνομα των αρχών που πρεσβεύει, τα πολιτισμικά πρότυπα που επικρατούν στην ευρωπαϊκή ήπειρο υφίστανται πίεση. Η ιδιαιτερότητα μιας θρησκευτικής ή εθνικής μειοψηφίας πολλές φορές κυριαρχεί στο σχολείο ή σε κεντρικής εκδηλώσεις μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας. Στην ουσία αμφισβητείται το οικοδόμημα του Διαφωτισμού, έστω και στις μεταμοντέρνες του μορφές. Και αν αυτό, σε επίπεδο κοινωνίας, γίνεται ασυνείδητα, σε επίπεδο πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ηγεσίας γίνεται συνειδητά.
Αυτή η αμφισβήτηση, όμως, ενεργοποιεί το πολιτικό υποσυνείδητο των πολιτών. Είναι ζήτημα μιας στοιχειώδους ποσοτικής μεταβολής για να περάσει η αντίδραση από το υποσυνείδητο στο συνειδητό. Και τότε θα δούμε φαινόμενα πρωτόγνωρα. Αυτή η στιγμή φαίνεται στον ορίζοντα.



pontos-news 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters