Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Σφυρηλατημένα από Θεούς - Αντικείμενα Αρχαίων (History channel)

Αυτήν την εβδομάδα, το πατριωτάκι μας, ο Γιώργος Τσούκαλος (Giorgio Tsοukalos) και η παρέα του, ερευνούν την ύπαρξη μυστήριων μεταλλικών σφαιρών (με πολύ ιδιόρρυθμες ιδιότητες, που αψηφούν τους νόμους της Φυσικής), οι οποίες έχουνε βρεθεί ανά τον πλανήτη.

ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ...ΚΙ Ε.ΣΥ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (5ο ειναι...ξεχνατε το μεσοπροθεσμο Βαρουφ....) ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ Κ.Πολ.Δ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ...
ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ...

Οι Κρύσταλλοι της Επίφυσης Συντονίζονται με τα Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία. Τεχνολογία vs Αφύπνισης

Το μυαλό μας συντονίζεται με το Ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον μας. Η συμπεριφορά, η υγεία και η ύπαρξη μας βασίζονται σε αυτές τις επιδράσεις της ηλεκτρικής ενέργειας
Η επίφυση ή κωνάριο είναι ένας ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντας της προηγμένες ικανότητες.

Η Κρυφή Ιστορία του Κλωνισμού

 
Ο όρος «Κλώνος» (Clone) όπως τον χρησιμοποιούμε σήμερα, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη φυτολογία, από τον βιολόγο Χέρμπερτ Τζων Γουέμπερ. Ο αρχαιότερος σχετικός όρος που χρησιμοποιήθηκε για το ζήτημα ήταν «Homunculus» (Χομούνκουλους), αναφορικά σε ένα μικροσκοπικό ανθρωποειδές που υποτίθεται ότι κατασκεύαζαν βιο-τεχνητά στα μυστικά εργαστήρια τους οι αλχημιστές. Όπως ίσως καταλαβαίνετε, το ζήτημα του Κλωνισμού μέχρι πρόσφατα συνδεόταν με τις παράδοξες εργασίες μιας γραφικής φιγούρας του σύγχρονου Φανταστικού: του «τρελού επιστήμονα».

«Μέγας» Κωνσταντίνος. Ο «Άγιος» Δολοφόνος


Ο Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος, ο Ιλλυριός είναι ο κτίστης της Κωνσταντινούπολης – Νέας Ρώμης. Ο πεθερός του Μαξιμιανός, που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Κωνσταντίνο ενώ εκείνος κοιμόταν, συνελήφθη και λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.
Ο Κωνσταντίνος υποστήριζε σταθερά ότι ο πεθερός του αυτοκτόνησε, ενώ ο Μαξέντιος, ο γιος του Μαξιμιανού, κατηγορούσε τον Κωνσταντίνο για το θάνατο του πατέρα του.
Το γιο του τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι έχει σχέση με τη μητριά του Φαύστα την οποία με συμβουλή της επίσης Αγίας Ελένης -μητέρας του- δολοφόνησε πετώντας την σε καυτό νερό στα λουτρά.

Έλληνες, Πρόσφυγες & Λαθρομετανάστες


 

Το δίκιο των Ελλήνων γονιών και του Συριακού λαού

Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα.

Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι ανοίγουν τα εθνικά τους σχολεία σε πρόσφυγες.

Ένοχη για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι η Ελληνική Κυβέρνηση.

Ποινικές ευθύνες για όποιους – πολιτικούς ή εκπαιδευτικούς – συμπράττουν στο έγκλημα αυτό.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters