Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 06 - 11 - 2015 (ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ)


Αρτέμης Σώρρας: YUNAN AGREEMENT, ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ και άλλες αλήθειες.



Ηρακλής: Γνωστοί και, κυρίως, Άγνωστοι Άθλοι που Δεν Μάθαμε Ποτέ

Η γέννηση του Ηρακλή και η εκπαίδευση του – Ο φόνος των παιδιών του και οι δώδεκα άθλοι του – Οι «Πράξεις» και τα «Πάρεργα» του Ηρακλή – Συνολική κριτική στη μορφή και τον μύθο του Ηρακλή.
Με τον σημαντικότερο ήρωα της μυθολογίας μας, τον Ηρακλή, θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο.

Πρόκειται για έναν προομηρικό ήρωα, γνωστό ήδη από τη μυκηναϊκή εποχή, ίσως και νωρίτερα. Πιθανότητα υπήρχε και κάποιο σχετικό επικό ποίημα για τον ήρωα, το οποίο δεν μας είναι γνωστό. Η επεξεργασία του μύθου του Ηρακλή πάντως, συνεχίζεται και μετά τα ομηρικά έπη.

Επιχείρηση Δώδεκα Μεγαλοπρεπείς και η Προσπάθεια «Επαφής» (History channel)

Επιχείρηση Δώδεκα Μεγαλοπρεπείς και η Προσπάθεια «Επαφής» (History channel)
Ανά διαστήματα, ερευνητές, δημοσιογράφοι και χάκερς αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας υψηλόβαθμης μυστικής οργάνωσης μέσα στην κρατική διοίκηση των ΗΠΑ με την ονομασία «Majestic 12», που έχει ως σκοπό την έρευνα της εξωγήινης δραστηριότητας και την… συνεργασία με αυτούς!
Η ομαδάρα του Γιώργου Τσούκαλου, φανερώνει απόρρητα έγγραφα και μας προετοιμάζει για το meeting με τους ET’s…

Ελληνίδα της NASA δίνει 4 Συμβουλές Ζωής:

Η Ελένη Αντωνιάδου,
η οποία ασχολείται με την βιοτεχνολογία και εργάζεται ως ερευνήτρια στη NASA,
έγραψε (στα αγγλικά) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τέσσερις συμβουλές τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πολύ γρήγορα το ποστ της Ελληνίδας ερευνήτριας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το γύρο του διαδικτύου, καθώς φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι «ασπάστηκαν» τις συμβουλές της για τη ζωή. Διαβάστε λοιπόν τις τέσσερις «προτάσεις» της:

Αυτό Το «Υγιεινό» Ρόφημα Καταστρέφει Τον Θυρεοειδή Σας. 10 Λόγοι Για Τους Οποίους ΔΕΝ Πρέπει Να Το Πίνετε! (video)

Πολλοί άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο γάλα σόγιας με στόχο να τρώνε πιο υγιεινά.
Αυτό το γάλα δεν περιέχει λακτόζη, σε αντίθεση με το αγελαδινό γάλα, γι’αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη αλλά και για τους χορτοφάγους.

H Google θα Αμολήσει 20 εκατομμύρια Μολυσμένα Κουνούπια!

Ναι καλά διαβάσατε

Η Verily, η “αδελφή” επιστημονική εταιρεία της Google, σκοπεύει να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, τα οποία έχουν μολυνθεί με βακτήρια που τα αναγκάζει να είναι στείρα. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα, αυτά τα κουνούπια δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, απλά είναι… μολυσμένα!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters