Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ATHENS 11-1-2019



ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Ε,ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ?

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ:
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η Κοσμογονία του Ησιόδου κατά την «Θεογονία».

Ο Ησίοδος στο ποίημά του Θεογονία μας δίδει μία συστηματική κοσμογονία(στίχοι 116-138).

Ας την παρακολουθήσουμε νεοελληνική της απόδοση και στο πρωτότυπο.

«Αληθινά πρώτα πρώτα έγινε το Χάος, αλλά μετά η πλατύστηθη Γαία, όλων στέρεη βάση πάντα των αθάνατων που έχουν την κεφαλή του χιονοσκέπαστου Ολύµπου και τα οµιχλώδη Τάρταρα στο βάθος της πλατύδροµης γης, κι ο Έρωτας, που είναι ο πιο ωραίος µέσα στους αθάνατους θεούς, ο λυσοµέλης, κι όλων των θεών όλων των ανθρώπων δαµάζει µες στα στήθη τους τη γνώση και τη φρόνιµη βουλή.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ, ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΤΡΙΠΟΔΟΣ.

(ΑΤΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, MUSEO GREGORIANO ETRUSCO)
Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ
Οι Υπερβόρειοι ήταν ένας λαός στον άγνωστο μυστηριώδη Βορρά. Ήταν λαός φιλοδίκαιος, φιλόξενος και ειρηνικός. Ζούσε μέσα σε δάση και τρεφόταν όχι με κρέας, αλλά με τους καρπούς των δέντρων. Η μυθολογία αναφέρει επίσης ότι ο λαός αυτός «δεν ήξερε από αρρώστιες, ούτε από γηρατειά». 



Κοντά τους ζούσαν οι άγριοι και επιθετικοί Αριμασποί και Ισσηδόνες, οι οποίοι όμως τους σέβονταν. Έτσι οι Υπερβόρειοι ζούσαν μια ζωή μακριά από πολεμικές συγκρούσεις.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters