Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ


ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΝΟΜΟ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!

Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες. Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο.

Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής. Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.

Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος. Το ίδιο συμβαίνει και για όποιον θέλει να κατέλθει και ως ευρωβουλευτής εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Το 80% ελληνικών νησιών περνά στην Ατζέντα 2030 ΒΙΝΤΕΟ

 
Στο el.gr σας ενημερώνουμε διαρκώς για το εξαιρετικά σημαντικό θέμα των δασικών χαρτών, οι οποίοι στο πλαίσιο της εφαρμογής της νέας Ατζέντας 2030, επιδιώκουν να αρπάξουν γη και ακίνητα από εκατομμύρια Έλληνες.

Σκοπός είναι αφενός να μαζευτούν λεφτά μέσω των ενστάσεων που κατατίθενται από ιδιοκτήτες, προκειμένου να σώσουν την περιουσία τους, αφετέρου το μάντρωμα των ανθρώπων σε πόλεις και οικισμούς για να ελέγχονται, ενώ στην φύση θα δημιουργηθούν ζώνες απαγόρευσης πρόσβασης (no human zones).

Πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία του κράτους και δεν μας ενημέρωσε κανείς;

Στο Βήμα της Κυριακής μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές υπήρχε και ένα βιβλίο με τις Σημαίες του Κόσμου.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες σημαίες φυσικά είχε και την Ελληνική. Προς μεγάλη έκπληξη όμως στο σημείο που αναφέρεται στη θρησκεία της χώρας μας γράφει Ορθόδοξοι και Μωαμεθανοί.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πιστό αναρωτιέμαι από πότε άλλαξε η επίσημη θρησκεία της χώρας μας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας η επίσημη θρησκεία είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού (άρθρο 3 παράγραφος 1 όπου αναφέρονται οι σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας).

Ποιό ΜΥΣΤΙΚΟ μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τον ΉΛΙΟ;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Έχει περάσει από το νου μας ότι οι πλανήτες, όπως ο Άρης, κρύβουν πάρα πολλά μυστικά. Είναι, όμως, πολύ πιθανόν να μην έχουμε σκεφτεί ότι μυστικά υπάρχουν και στον ήλιο, τα οποία αποσιωπούν. Κι, όμως… Ανάμεσα σε πολλά, ενδεχομένως, δύο είναι τα βασικά που δεν θέλουν να ξέρουμε…

Έχουμε πει και δείξει πολλές φορές ότι υπάρχουν αντικείμενα τα οποία περιφέρονται και τριγυρίζουν γύρω από τον Ήλιο. Τι είναι αυτά; Το προφανές είναι ότι πρόκειται για διαστημόπλοια ή αστρόπλοια από άλλους πολιτισμούς.

Δεν μας κυβερνούν Έλληνες πάρτε το χαμπάρι. Περιμένετε ρε Έλληνες να έρθει ο σωτήρας σας αφού εσείς οι ίδιοι μπορείτε αλλά σας έκαναν να φοβάστε ...





Επανελληνισμός των Ελλήνων

Τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα οι τράπεζες πολιτική οργανώσεις και θρησκείες το ίδιο. 
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ..

Viky Charalambous

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ..

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 1500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ Τ' ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ!!!!!!!!! ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ...
ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ... ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...
ΚΑΘΕ ΦΥΛΟ, ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...

Ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει κάνει μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση νομική. Έχει καταθέσει επίσημα μέσω του ΟΗΕ και του Οικονομικού Διευθυντή του ΟΗΕ σε 198 χώρες, έτοιμες τις προτάσεις με τα χρήματα, για να πάρουν χρήματα να χρησιμοποιήσουν την ώρα που θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα των αντιπάλων, για να μην πληγούν… ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ GREEK PULSE ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 23/2/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ

GREEK PULSE ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΙ Ο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τις τελευταίες δύο εκπομπές είχαμε προσκεκλημένο τον κ. Καλογερόπουλο από τον Ελληνικό Πολιτικό Φορέα Ε.ΣΥ, οποίος με πολύ σαφήνεια μας εξήγησε και μας ανάλυσε τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής,

Εκβιαστές και εκβιαζόμενοι μία τρελή παρέα κάνει πάρτι στην καμπούρα του ΕΛΛΗΝΑ. ΜΟΝΟΙ τους αύξησαν το μισθό τους απο 4.631 σε 8.315 ευρώ το ΜΗΝΑ οι Δ/ντές του ΟΔΔΗΧ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο.Δ.ΔΗ.Χ
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε τούτο το μπουρδέλο.
Όλοι όσοι έβαλαν πλάτη στην μεγάλη Ληστεία των Ελλήνων θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα....
 
Η ιστορία κάνει μία άσκημη επανάληψη, αιτία το πλήθος από «εφιάλτες» της πατρίδος μας. Την ίδια ώρα που οι ελληνες αιμορραγούνε από τον ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς, οι Διευθυντές και Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές του Ο.Δ.ΔΗ.Χ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους)

Πιάστηκαν στα χέρια οι κάτοικοι στην Αρχαία Ολυμπία - Αντιδράσεις για την φιλοξενία λαθροπροσφύγων. ΒΙΝΤΕΟ


Πηγή φωτογραφίας Ilialive.gr


Άγριες εικόνες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Πελόπιο του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με κατοίκους του χωριού να έρχονται στα χέρια και να αντιδρούν έντονα στην εγκατάσταση λαθροπροσφύγων στο πρώην γηροκομείο Πελοπίου.... Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι κάτοικοι είναι αντίθετοι στην εγκατάσταση προσφύγων στο χωριό και αντέδρασαν έντονα όταν έφτασε σε συνέλευση στο

Πρόβλεψη Προκόπη Παυλόπουλου: 5.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ.

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης




Τους ξάπλωσαν σε όλην την Ελλάδα, ακόμα  και στην Αρχαία Ολυμπία. Τους «50.793» (με την «ακρίβεια» τους) «πρόσφυγες» τους.


Η αλήθεια είναι άλλη.

ΜΙΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΠΑΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΠΑΤΗ! Δέν θέλουν να σκέπτεσθε…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ.
Αν μετράγατε καθημερινά τις πραγματικές ειδήσεις που έρχονται στην αντίληψή σας, θα διαπιστώνατε ότι οι πραγματικές ειδήσεις μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Οι υπόλοιπες είναι μια παραπλάνηση, τονίζει ο καθηγητής Γ.Ζουγανέλης, στο ιστολόγιο ‘ελεύθερησκέψη’.

Η ταινία για τους αρχαίους Anunnaki που ματαιώθηκε και δεν βγήκε ποτέ. Βίντεο


Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι πληροφορίες είχαν απαγορευτεί από το internet. Ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Jon Gress, του σκηνοθέτη, έκλεισε επίσης.

ΑΙΣΧΟΣ: Βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα.... Και όμως το εγκατέλειψαν !!!!

Αρχαιολόγοι το 2010 βρήκαν το παλάτι του Οδυσσέα Μέγαρο μυκηναϊκής εποχής στην Ιθάκη… Αυτή τη φορά μια ομάδα αρχαιολόγων που χρόνια τώρα κάνει ανασκαφές στην Ιθάκη, πιστεύει ότι βρήκε το παλάτι του βασιλιά Οδυσσέα. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters