Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ποιό ΜΥΣΤΙΚΟ μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τον ΉΛΙΟ;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Έχει περάσει από το νου μας ότι οι πλανήτες, όπως ο Άρης, κρύβουν πάρα πολλά μυστικά. Είναι, όμως, πολύ πιθανόν να μην έχουμε σκεφτεί ότι μυστικά υπάρχουν και στον ήλιο, τα οποία αποσιωπούν. Κι, όμως… Ανάμεσα σε πολλά, ενδεχομένως, δύο είναι τα βασικά που δεν θέλουν να ξέρουμε…

Έχουμε πει και δείξει πολλές φορές ότι υπάρχουν αντικείμενα τα οποία περιφέρονται και τριγυρίζουν γύρω από τον Ήλιο. Τι είναι αυτά; Το προφανές είναι ότι πρόκειται για διαστημόπλοια ή αστρόπλοια από άλλους πολιτισμούς.


Η NASA, φυσικά, δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα υποστηρίζει ότι πρόκειται για διάφορα άλλα ουράνια σώματα ή ακόμα και για τεράστιους πάγους που «κυκλοφορούν» σαν αλήτες.

Όμως, εδώ τίθεται ένα πολύ βασικό ερώτημα: Πώς γίνεται και αυτοί οι βραχώδεις πάγοι, δεν εξαϋλώνονται από τις τεράστιες θερμοκρασίες που καθημερινά και κάθε λεπτό εκπέμπει ο Ήλιος; Γιατί δεν καίγονται; Γιατί δεν λιώνουν; Πώς τα ίδια αντικείμενα εμφανίζονται ξανά και ξανά χωρίς να επηρεάζονται από την τρομερή ζέστη η οποία θα πρέπει να είναι σκέτη κόλαση;

Ο Stewart Swerdlow μας ξαφνιάζει με αυτά που λέει, σε μία ομιλία του ότι στην ζώνη Kuiper κρύβονται τεράστιοι αριθμοί άγνωστων αστρόπλοιων:

«Ο Ήλιος δεν καίει. Πρόκειται για ψυχρή σύντηξη. Σίγουρα πολλοί έχετε ταξιδέψει με αεροπλάνο. Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη στην επιφάνεια της γης αλλά όταν απογειωθείτε στο μόνιτορ φαίνεται. Φαίνεται καλύτερα στις διεθνείς πτήσεις, όταν ανεβαίνετε πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα. Αν δείτε στο μόνιτορ, η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν. – 50, – 60, – 70 βαθμοί. Σκεφτείτε το. Ανεβαίνετε ουσιαστικά, πιο κοντά στον ήλιο. Γιατί, λοιπόν, έχει πιο πολύ κρύο; Δεν θα έπρεπε να έχει ζέστη; Και αν ο ήλιος καίει δεν θα έπρεπε στο διάστημα να κάνει ζέστη; Ωστόσο, έχει εκατοντάδες βαθμούς υπό το μηδέν. Γιατί; Διότι ο ήλιος δεν παράγει θερμότητα, παρά μόνο φως. Η ζέστη στη Γη δημιουργείται από την ατμόσφαιρά μας, την διάθλαση του φωτός μέσω της ατμόσφαιρας, από την αντανάκλαση στην επιφάνεια του πλανήτη. Γι’ αυτό κάνει ζέστη μόνο στην επιφάνεια. Όμως, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κάποιος τόσο πιο πολύ κρύο έχει. Να το έχετε υπόψη αυτό.»

Αν αυτό το «μυστικό» αληθεύει, τότε είναι πολύ εύκολο να περάσουμε στο δεύτερο που λέει ότι ο Ήλιος είναι μία τεράστια διαστημική πύλη (stargate) μέσα από την οποία μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν άφοβα εκατοντάδες ή και χιλιάδες επανδρωμένα σκάφη άλλων πολιτισμών χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό, όπως για παράδειγμα

ο Γαλαξιακός Στόλος



diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters