Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δελφικά Έψιλον, Λάμδα Και Σταυροί Σε Ξένο Αλφάβητο – Η Αλήθεια Αποκαλύπτεται Σε Όλον Τον Πλανήτη (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιάζουν τα Ελληνικά γράμματα που παρατηρεί ο γλωσσολόγος στο λεξιλόγιο αυτής της φυλής...

Οι Βέρβεροι είναι εξαπλωμένοι σε ολόκληρη την Βόρεια Αφρική.

Σε αντίθεση με τους Άραβες γράφουν όπως εμείς, δηλαδή, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Σύμφωνα με την συμβατική ιστορία, τα αρχαιότερα ανθρωπολογικά ευρήματα του πολιτισμού τους χρονολογούνται το 5000 π.Χ.

Στην Μεσόγειο των Ελλήνων ήρθαν φυσικά σε επαφή με τους ελληνικούς πληθυσμούς της ευρύτερης περιοχής, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να ήταν ελληνικής καταγωγής.

Οι αιτίες της νεοελληνικής κακοδαιμονίας


Γράφει ο Γιώργος Κοντογιώργης

Για να κατανοηθούν οι αιτίες της νεοελληνικής κακοδαιμονίας αρκεί να σταθεί κανείς επιγραμματικά σε τέσσερις, μείζονες, αλλά και σημειολογικά ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις, στις οποίες προέβη το νεοελληνικό κράτος. Το νεοελληνικό κράτος αποτέλεσε ένα μόρφωμα με ασφυκτικά περιορισμένα σύνορα, αναντίστοιχο προς το μέγεθος και τις ανάγκες του μείζονος Ελληνισμού. Επιπλέον, θεσμίσθηκε υπό καθεστώς πλήρους προτεκτοράτου. Εξ ου και τα κόμματα ανέλαβαν να υπηρετήσουν το καθεστώς αυτό, δηλαδή τις “προστάτιδες” Δυνάμεις και όχι την ελληνική κοινωνία, το πρόταγμα της εθνικής ολοκλήρωσης ή, έστω, μια ταξική εκφορά του κοινού συμφέροντος.

Στρατός – λαθρομετανάστες: Προμήθεια €1,4 εκατ. από το ΓΕΣ. ΠΙΝΑΚΕΣ

Στρατός – μετανάστες: Στην άμεση προμήθεια 5.000 κρεβατιών και κλινοσκεπασμάτων, ύψους 1,4 εκατ ευρώ, προχωρά το Γενικό Επιτελείο Στρατού για να καλύψει τις ανάγκες των μεταναστών και προσφύγων, που μεταφέρονται από τα νησιά του Αιγαίου σε νέους χώρους διαμονής στην ενδοχώρα...

Γιατί ‘Greece’ αντί ‘Hellas’. Γιατί ‘Greeks’ αντί ‘Hellenes’.

’Σχέση με τους αρχαίους Έλληνες έχουμε εμείς, λένε οι Γάλλοι, οι Εγγλέζοι και οι Γερμανοί. Εμείς, που τους ανακαλύψαμε, τους αναστυλώσαμε, τους εξηγήσαμε. Για τους Ευρωπαίους οι νεοέλληνες είμαστε μια δράκα ανθρώπων απρόσωπη, ανάμεσα σε βαλκανιλίκι, τουρκολογιά και αράπηδες. Είμαστε οι ορτοντόξ. Με το ρούσικο τυπικό στη γραφή, με τους κουμπέδες και τους τρούλλους πάνω από τα σπίτια των χωριών μας, με ακτινογραφίες σωμάτων και σκουληκόμορφες φιγούρες αγίων στους τοίχους των εκκλησιών.

Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ

Η ονομασία «Άρχοντες» προέρχεται από τους Γνωστικούς Χριστιανούς σε μια χρονική περίοδο όπου η ελληνική γλώσσα λόγω του εννοιολογικού πλούτου της εκτός από τη χρήση της από τους Επιστήμονες, Φιλοσόφους και Λόγιους είχε επίσης τη χρησιμότητα της επικοινωνίας μεταξύ Μεσογειακών λαών με διαφορετικές γλώσσες και μπορούσε να παρομοιαστεί με την ευρέως ομιλούμενη σημερινή αγγλική.

Η Πυραμίδα του Ταϋγέτου είναι το Κέντρο του Κόσμου, αφού ευθυγραμμίζεται με όλα θρησκευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου!

Μέκκα - Πυραμίδες Αιγύπτου - Αλεξάνδρεια -
Βάτικα Λακωνίας - Άνω Βάτικα (= Βατικανό)

Η Ιερή Πέλλα – Βέλλα,
οι Πελασγοί,
το Ιερό Βέλος Δόρυ και οι Δωριείς

Η Πυραμίδα του Ταϋγέτου είναι το Κέντρο του Κόσμου, αφού ευθυγραμμίζεται με όλα θρησκευτικά κέντρα του αρχαίου κόσμου, της προϊστορικής εποχής μέχρι και τις μέρες μας. Ξεκινά από την Μέκκα, το άνδρο των μουσουλμάνων, συνεχίζει βορειοδυτικά προς τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, οι οποίες ήταν η βάση της αιγυπτιακής θρησκείας και της μετέπειτα ιουδαιοχριστιανικής.

Έλληνες στην Ινδία, μία άγνωστη πτυχή της ιστορίας μέσα από τον Αρριανό

Η σημαντικότερη και πλέον καθοριστικής σημασίας ιστορικά μεμαρτυρημένη εισβολή και εγκατάσταση πελασγικών φύλων της Βαλκανικής στην Ινδία,είναι αυτή του Μ.Αλεξάνδρου και των επιγόνων του,που βασίλεψαν επί 300 χρόνια στις Ινδίες και σφράγισαν ανεξίτηλα τον υπάρχοντα τότε ινδικό πολιτισμό,με στοιχεία που μέχρι σήμερα παραμένουν ορατά.
Ο Αρριανός που περιέγραψε τα των εκστρατειών του Μ. Αλεξάνδρου στο έργο του “Αλεξάνδρου Ανάβασις”, στο πέμπτο βιβλίο του έργου αυτού, αναφέρει ότι όταν ο Αλέξανδρος έφτασε στον Ινδό ποταμό, υπήρχε εκεί μια πόλη που ονομαζόταν Νύσα* .
 (*) Η Νύσα τοποθετείται ανατολικά της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν Καμπούλ, στα σύνορα με το Πακιστάν)

«Το Θαύμα Των Ελλήνων»: Το Γαλλικό Ντοκιμαντέρ Που Μας Κάνει Περήφανους

Ο «θρύλος των επιστημών» είναι μια σειρά βραβευμένων Γαλλικών ταινιών τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) του Γάλλου φιλοσόφου και συγγραφέως Michel Serres και αναφέρεται στο θαύμα των Ελλήνων.

Στην έκρηξη των γνώσεων και των επιστημών από τον -6 αιώνα έως και τον -4 αιώνα, σε ένα μικρό ηλιόλουστο κομμάτι γης, την Ελλάδα, γεννήθηκαν οι επιστήμες που εξακολουθούν να μας οδηγούν έως και σήμερα.

Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
Σε ένα από τα αποκαλυτικά μας άρθρα για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Σουλεϊμάνι από τον Τράμπ με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!», σας αποκαλύψαμε όλες τις μέχρι τώρα αθέατες πλευρές καθώς…ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του θανάτου του στρατηγού.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ

ΠΡΟΣ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: https://www.protothema.gr/…/mitropolitis-alexandroupoleos-…/
ΥΠΟΓΡΑΦΩ Η ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ....
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters