Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

“Τάξη μέσα από το Χάος”: Πως τα σχέδια της ελίτ είχαν προαναγγελθεί από την λαϊκή κουλτούρα


The Vigilant Citizen / ΚΟ

Ένα ακόμα άρθρο του The Vigilant Citizen που ειδικεύεται στο να αναλύει τη λαϊκή κουλτούρα (μουσική βιομηχανία, βιομηχανία του θεάματος) και πως μέσα από αυτήν προωθούνται στις μάζες νεοταξικά και αποκρυφιστικά μηνύματα και σύμβολα. Μια παγκόσμια κρίση που προκαλεί τεράστιο χάος και θάνατο ανοίγοντας τον δρόμο σε μια «νέα εποχή» και μια «νέα τάξη» μέσα από το χάος δεν θα μπορούσε παρά να καλοσωριστεί.

Μήνυμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, για να μην χαθεί η Ανθρωπότητα. Τρίλεπτο συγκλονιστικό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! (βίντεο)

Με ένα τρίλεπτο συγκλονιστικό βίντεο, ο παγκοσμίου φήμης ιατρός RASSID BUTTAR, καλεί σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ και καλεί τους στρατιωτικούς, τους ιατρούς, τους δικαστές, να τιμήσουν τον όρκο που έχουν δώσει.
Τον δόκτορα RASSID BUTTAR, τον γνωρίσαμε σχεδόν από τις πρώτες μέρες της επιβολής  του παγκόσμιου πανικού, για τον κορονοϊό.

Επώνυμη καταγγελία: Πήγε στο κτήμα της στη Μόρια και.... αντίκρισε τζαμί!

"Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου (συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας). Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.


Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ! (Εξαιρετικό ' β ί ν τ ε ο '!)

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - YouTube

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙ ΑΑΡΩΝ ΣΑΥΡΟΥΡΙ...ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ.


  https://ellaniapili.blogspot.com/ΠΈΜΠΤΗ, 28 ΜΑΪ́ΟΥ 2015

"Ααρών Αβουρί: ο πλέον μισέλλην εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε"


Πρόσφατα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσε θόρυβο, λέγοντας δημόσια πως:

1. το εβραϊκό λόμπυ πίεζε την κυβέρνηση του συζύγου της, προκειμένου να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών και 2. ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, Κώστας Σημίτης είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων!!!

Τα παραπάνω είναι σίγουρα εκπληκτικά. Άλλωστε, η Δήμητρα Παπανδρέου έχει βγάλει αρκετά συγκλονιστικά στοιχεία και στο βιβλίο της «10 χρόνια και 54 μέρες», που αποτελεί ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο, που εκδόθηκε το φθινόπωρο του 1997. Ασφαλώς, η κυρία Παπανδρέου γνωρίζει πολλά από το πολιτικό παρασκήνιο της χώρας μας (και όχι μόνο). Συνεπώς, τα όσα ισχυρίζεται πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά, σε ό,τι αφορά τις απίστευτες πολιτικές συνωμοσίες που διαδραματίζονται γύρω μας και πίσω από τις πλάτες του ειρωνικά αποκαλούμενου «κυρίαρχου» λαού…


Στις εκλογές του 1985 το ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε μία δεύτερη συνεχόμενη κυβερνητική θητεία, ύστερα από μία σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (αρχηγό τότε της ΝΔ). Όμως, αν και οι εκλογές έγιναν στις 2 Ιουνίου, η νέα κυβέρνηση του Παπανδρέου ορκίστηκε μόλις στα… τέλη Ιουλίου! Σχεδόν με δύο μήνες καθυστέρηση…


 Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτή την κωλυσιεργία. Εκτός αν όλα έγιναν, για να αναλάβει υπουργός οικονομίας ο Κώστας Σημίτης, για τον οποίο ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ααρών Αβούρι!…


Μέχρι τότε ο Κώστας Σημίτης-Ααρών Αβούρι ήταν μία παράξενη προσωπικότητα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Σκληρός εχθρός του Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο μισούσε θανάσιμα, αποτελούσε κάτι σαν «ξένο σώμα» στο εσωτερικό του «Κινήματος» και ήταν σε γενικές γραμμές αντιπαθής από τα άλλα «πράσινα» στελέχη. Παρ’ όλα αυτά, πάντοτε έπαιζε ρόλο-κλειδί. Π.χ. το 1976 ήταν αυτός που προλόγισε και επιμελήθηκε το βιβλίο του ΠΑΣΟΚ «Κοινή Αγορά, ο Αντίλογος», που ήταν ένας (σωστός) λίβελλος κατά της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Τότε, το 1976, ο Σημίτης ήταν σφόδρα κατά της ΕΟΚ! Μερικά χρόνια όμως αργότερα και εντελώς αδιάντροπα παρίστανε τον… «καλύτερο ευρωπαϊστή»!

Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να συμπεριλάβει τον Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ! Προηγουμένως, το 1979, αναγκάστηκε να τον διαγράψει για βραχύ χρονικό διάστημα από το κόμμα, λόγω της απίστευτης προβοκάτσιας που έκανε ο Αβούρι, ο οποίος και είχε τυπώσει την αφίσα (με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ) «Ναι στην Ευρώπη των λαών», ακυρώνοντας έτσι τη θέση του ΠΑΣΟΚ περί άρνησης της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ! [Όντως το ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΚΚΕ, αποχώρησαν από τη βουλή, όταν το 1979 η Ελλάδα υπέγραψε την προσχώρησή της στην Κοινή Αγορά]. Όταν λοιπόν το 1981 ο Παπανδρέου δεν έβαλε τον Σημίτη στα ΠΑΣΟΚικά ψηφοδέλτια, επειδή είχε πληροφορίες ότι ο Αβούρι ήταν ξένος πράκτορας, ο τελευταίος προκάλεσε δημόσιο επεισόδιο κατά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πιάνοντάς τον από το πέτο και ουρλιάζοντας ενώπιον άλλων «συντρόφων» (μαρτυρία του αειμνήστου Δήμου Μάρκου Μπότσαρη)!…


Τελικά, μετά τις εκλογές του 1981 και τη σαρωτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να βάλει τον Σημίτη υπουργό γεωργίας. Μέσα σε 4 χρόνια ο Αβούρι κατέστρεψε την ελληνική αγροτιά, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη σύγχρονη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας… [Για τον βίο και πολιτεία του Ααρών Αβούρι, βλ. και το βιβλίο μας «Οκταετία Σημίτη 1996-2004, η υπονόμευση της Ελλάδας»]. Ο Αβούρι (Ψευτοσημίτης) ανέλαβε εν τέλει υπουργός της οικονομίας το καλοκαίρι του 1985, με στόχο να «εξυγιάνει» (δήθεν) την οικονομία της χώρας μας. 


Αντ’ αυτού, μέσα σε δύο μόνο χρόνια «κατάφερε» να την βυθίσει στην ύφεση και το αδιέξοδο, ακολουθώντας πολιτική λιτότητας και “Chicago Boys”, βασισμένη πάνω στο σατανικό δόγμα του ψυχοπαθή «οικονομολόγου» Μίλτον Φρίντμαν! Όμως, στα τέλη του Νοεμβρίου του 1987, και ενώ το ΠΑΣΟΚ ήδη κατέρρεε δημοσκοπικά, στη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη βουλή ο Παπανδρέου απέλυσε ξαφνικά τον Ααρών Αβούρι(ή ψευτοσημίτη), τοποθετώντας στη θέση του τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, μετέπειτα εκπρόσωπο της Ελλάδας στο… ΔΝΤ!…


Η αλλαγή αυτή ωφέλησε τα μέγιστα το ΠΑΣΟΚ! Ενώ μέχρι τα τέλη του 1987 η αντιπολιτευόμενη ΝΔ προηγείτο δημοσκοπικά με σημαντική διαφορά, ήδη την άνοιξη του 1988 το ΠΑΣΟΚ… πέρασε ξανά μπροστά στις δημοσκοπήσεις και όδευε προς νέα (τρίτη κατά σειρά) εκλογική νίκη! Τότε τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ολόκληρο «ενορχηστρωμένο» πρόγραμμα απαξίωσης του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά (σύμφωνα με μαρτυρίες της κυρίας Δήμητρας Παπανδρέου και με δικές μας «πηγές»). Ο Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτης) «έχτισε» τη δική του «φράξια» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας έκτοτε την «πέμπτη φάλαγγα» στο εσωτερικό του «Κινήματος». 


Τα σκάνδαλα (αληθινά ή τεχνητά) χτυπούσαν την τότε κυβέρνηση, αλλά ο Ααρών Αβούρι αποφάσισε να δράσει διαφορετικά, πιο αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου.

Ο Αβούρι προσέγγισε τους Εβραίους της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να ρίξει από την εξουσία και να θανατώσει τον πρωθυπουργό Παπανδρέου! Η εβραϊκή κοινότητα την εποχή εκείνη είχε θέσει ενώπιον του Παπανδρέου δύο ζητήματα-απαιτήσεις της: 1. την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ και 2. την απαλειφή από τα ελληνικά δελτία ταυτότητας του θρησκεύματος. Όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Εβραίων και τους έδιωξε από το γραφείο του!…


Την άλλη μέρα ξεκίνησαν τα σκάνδαλα. Αλλά και η ηθική απαξίωση της Δήμητρας Λιάνη (μετέπειτα Παπανδρέου), η οποία όμως πήρε τον Ανδρέα Παπανδρέου από την αθεΐα και τον αλκοολισμό και τον μετέτρεψε σε μαχητικό Χριστιανό Ορθόδοξο! Αυτό το αναγνώρισε και ο εθνάρχης τότε μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν το 1990 το ζεύγος (πια) Παπανδρέου τον επισκέφτηκε για να συζητήσει μαζί του…


Θέματα για τα διάφορα σκάνδαλα έπαιρνε ο ίδιος ο Αβούρι από τη δυτικογερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND, της οποίας διευθυντικό στέλεχος ήταν… ο αδελφός του, ο Σπύρος (Φον) Σημίτης!!! Τα θέματα αυτά διοχετεύονταν καταλλήλως μέσω του Τύπου, έτσι ώστε να καταστρέψουν προσωπικά τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου και να οδηγήσουν σε αλλαγή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για την οποία οι Εβραίοι προόριζαν ήδη από τότε (ποιον άλλο;) τον Κώστα Σημίτη! Βεβαίως, όλα αυτά προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί και η αντιπολιτευόμενη ΝΔ του Μητσοτάκη, με αδέξιο πάντως τρόπο, στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί στην εξουσία. 


Ελάχιστοι όμως είχαν κατέβει τότε πραγματικά στον δρόμο για να ρίξουν το «πράσινο» παρακράτος, όπως ένας εξ αυτών ήταν ο μαχητικός Γιώργος Καρατζαφέρης. Οι υπόλοιποι… άραζαν στον καναπέ τους, περιμένοντας τη φθορά του ΠΑΣΟΚ και την άνοδό τους στην εξουσία!

Από τότε λοιπόν ήταν εμφανής η σχέση του Σημίτη με τον εβραϊσμό. Και πολλοί είδαν ότι και το επώνυμό του το ίδιο είναι, σύμφωνα με τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας, ο προσδιορισμός των Ελλήνων για τους… Εβραίους! Εβραϊκής λοιπόν καταγωγής ο Κώστας Σημίτης; Οπωσδήποτε αυτό δεν αποτελεί ντροπή. Θα έπρεπε όμως να έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν την προσωπική ζωή κάποιου που καλούνται να ψηφίσουν. Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός της καταστρεπτικής οκταετίας 1996-2004 [Θεόδωρος Πάγκαλος: «Επί Σημίτη… καταστρέψαμε την Ελλάδα!!!»] κρυβόταν πάντα σαν το ποντίκι και αρνήθηκε να διαψεύσει τις κατηγορίες πολλών περί της πιθανής του εβραϊκής προέλευσης…


Μάλιστα κάποιοι προέκτειναν ακόμα παραπάνω όλα αυτά και είπαν ότι ο Σημίτης δεν είναι απλώς Εβραίος, αλλά και κάτι σαν… «ραββίνος» (!!!) της εν λόγω θρησκείας! Με την έννοια ότι πάντοτε βοηθούσε τα εβραϊκά συμφέροντα και προωθούσε τα αιτήματα της ισραηλιτικής κοινότητας στην Ελλάδα. Π.χ. στο θέμα των ταυτοτήτων ο Αβούρι δεν δίστασε να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, καταφέρνοντας τελικά να νικήσει και να περάσει το νομοσχέδιο που επιθυμούσαν όλοι εκείνοι που δεν ήθελαν να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ελληνικές ταυτότητες. Αρωγό στην προσπάθειά του αυτή είχε και τον τότε προέδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος συμμάχησε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατά της Εκκλησίας…


Εντύπωση προκαλεί επίσης η πληροφορία ότι τον Δεκέμβριο του 1995, έναν δηλ. μήνα πριν γίνει πρωθυπουργός, ο Σημίτης επισκέφτηκε το Αμερικανικό Εβραϊκό Συμβούλιο και, ενώπιον του προέδρου του Ρόμπερτ Ρίκφιντ, υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει το εβραϊκό αίτημα για διαγραφή του θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες. Ως αντάλλαγμα έλαβε την υποστήριξη του εβραϊκού παράγοντα στις ΗΠΑ (τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν με το ένα πόδι στον τάφο…) και, όντως, τον Ιανουάριο του 1996 ο Σημίτης εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδας…


Αλλά και σαν υπουργός βιομηχανίας (μέχρι να τον διώξει ο Ανδρέας Παπανδρέου το φθινόπωρο του 1995!) ο Σημίτης… και πάλι τα εβραϊκά συμφέροντα υπερασπίστηκε!!! Π.χ. στις 31 Αυγούστου 1995 η εφημερίδα «Το Όνομα» κατηγόρησε τον Σημίτη ότι επιχείρησε να εκχωρήσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε μια εβραϊκή εταιρεία, ονόματι “Offer Brothers”! Τότε ο πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών «Καλογερίδης» πηγαινοερχόταν Ισραήλ-Ελλάδα, προκειμένου να πιέσει τον Αβούρι-Σημίτη να παραδώσει στους Εβραίους τα νευραλγικής φύσεως αυτά ναυπηγεία…


Αλλά και αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (τότε) Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος με ερώτησή του προς το υπουργείο εσωτερικών έκανε λόγο για… διείσδυση της ισραηλινής εταιρείας “Efrat” μέσα στην ελληνική ΕΥΠ (!!!), προκειμένου η πρώτη να πραγματοποιεί τηλεφωνικές υποκλοπές για λογαριασμό της δεύτερης! Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή, σε περίπτωση βλάβης ειδοποιείτο – μέσω της ισραηλινής πρεσβείας! – ο «κ. Ζεφ», υπεύθυνος για τις ελληνικές υποκλοπές και την αποκατάσταση των βλαβών…


Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης



Για να μπορέσει η γη να εξελιχθεί πραγματικά σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης που τιμά τα πάντα, πρόκειται να κάνει μια παγκόσμια αλλαγή στις συνειδήσεις.

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ

Πού βρέθηκαν τόσοι Έλληνες να χλευάζουν την έννοια της πατρίδας, να απαξιώνουν κάθε τι που εμφανίζεται ελληνικό, να καταδικάζουν κάθε πολιτική που υπερασπίζεται εδάφη και κυριαρχίες της χώρας και να περηφανεύονται ότι είναι αντιεθνικιστές; Μα, στα ελληνικά πανεπιστήμια, στα απομεινάρια μιας εμμονικής αριστεράς και,

O Νέρωνας κι ο εμπρησμός της Ρώμης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Nicholas Mykonios
Ο Νέρων, έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης σε ηλικία 17 χρονών και είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα και σκοπίμως διαστρεβλωμένα πρόσωπα της ιστορίας.

Ήταν ένας από τους πιο μορφωμένους αυτοκράτορες, είχε τεράστιο εγώ έως παρανοήσεως, αγαπούσε τον λαό του, τους πτωχούς, ακόμα και τους δούλους.

Η Antifa (Βλ. ΣΟΡΟΣ, αναρχοκουκουλοΦΛΩΡΟΙ, "αριστεροί" του κώλου κ.λ.π.) οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη !!!


Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Αναφορά HerlandΈκθεση Herland : Η Antifa οργανώνει τη βία στις ΗΠΑ: Καθώς οι αμερικανικές πόλεις καίγονται και οι άνθρωποι δολοφονούνται στο δρόμο με ατιμωρησία από ομάδες που διαμαρτύρονται για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, έχουν γίνει ελάχιστες αναφορές για το ποιος είναι ακριβώς υπεύθυνος...

Ιακωβίνοι οικονομολόγοι

Ιακωβίνοι οικονομολόγοι
ΕΣΥ φταίς, που λες ΝΑΙ, εκεί που πρέπει να πεις ΟΧΙ.
Δεν είναι αυτοί έξυπνοι, εσύ είσαι βλάκας.

Ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε τελείωσε και αυτός που διαφαίνεται στον ορίζοντα, δεν δείχνει να είναι ανθρωποκεντρικός. Όποιος μιλήσει για συνομωσιολογία, είναι τουλάχιστον κρετίνος και καλώς παθαίνει αυτά τα «καλούδια» που του ετοιμάζουν.

Δεν κουράζονται οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι να φτιάξουν μια απάτη για ό,τι τους κάνει κέφι και η μάζα που ανήκεις, δηλ. ο μαζάνθρωπος, είναι αυτός που συμφωνώντας, υποκύπτοντας και ενεργώντας με βάση τα σχέδια τους, σαν υπάκουη και κοινή μαριονέτα, ναι, είναι αυτή που ευθύνεται για τα χάλια του πλανήτη σήμερα και για ό,τι ακολουθήσει.

EUROGROUP: ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !!!


Την υποχρέωση της Ελλάδας να δώσει τέλος στην προστασία πρώτης κατοικίας ως το τέλος Ιουλίου 2020 και να νομοθετήσει νέο πτωχευτικό κώδικα που θα προβλέπει τη δυνατότητα για ρευστοποίηση όλων των εξασφαλίσεων (πλειστηριασμοί για όλα τα ακίνητα) υπενθυμίζει το Eurogroup στο ανακοινωθέν που εξέδωσε ειδικά για την Ελλάδα μετά τη σημερινή του συνεδρίαση, με το οποίο επισημοποιείται η εκταμίευση 748 εκατ. ευρώ προς τη χώρα.

Το Eurogroup εκδηλώνει την αποφασιστικότητά του να μην επιτρέψει, ακόμη και στις ειδικές συνθήκες που δημιουργεί η κρίση του κορονοϊού, οποιαδήποτε περαιτέρω παράταση του προστατευτικού πλαισίου για την πρώτη κατοικία.

Antifa οι Διεθνείς Brownshirts (αναφορά στον στρατό του Χίτλερ με τις καφέ στολές) και στρατιώτες της Ευρωπαϊκής κι Αμερικανικής Αριστεράς.

Antifa οι Διεθνείς Brownshirts
“Οι Aντίφα ως τρομοκρατική οργάνωση» στις 31 Μαΐου, επικεντρώθηκε στον έλεγχο του δικτύου των βίαιων ακροαριστερών ομάδων, που υποστηρίζουν τον «αντιφασισμό» και οι οποίες συχνά απολαμβάνουν υποστήριξη από ΜΚΟ, μέσα ενημέρωσης και των φορολογουμένων στην Ευρώπη. 
Η ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι «θα ορίσει την Antifa ως τρομοκρατική οργάνωση» στις 31 Μαΐου εστίασε στον έλεγχο στο δίκτυο των βίαιων ακροαριστερών ομάδων που υποστηρίζουν δήθεν τον «αντιφασισμό».
@Κόλιν ΜακΜάχον στην Γερμανία

[…]Εχουμε μια σειρά από ερευνητές στο τμήμα που εργάζονται με DOJ και συνεργάζεται με το FBI. Γνωρίζουμε ότι έχουν ανοίξει μια σειρά από υποθέσεις, που στοχεύουν ειδικά ορισμένους από τους ηγέτες της Antifa και άλλων οργανώσεων που εμπλέκονται,» είπε ο Τσαντ Wolf από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, στο Fox News.

Ο Γερμανός Πρόεδρος της AfD για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Πετρ Μπάιστρον, προέτρεψε τον Πρόεδρο Τραμπ «να εξετάσει το διεθνές τρομοκρατικό δίκτυο Antifa, μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα στον Τύπο και εντός της κυβέρνησης και να εκδώσει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και διεθνή εντάλματα συλλήψεων, όπου είναι απαραίτητο και σκόπιμο».

Στην Ευρώπη, οι Antifa υποστηρίζονται συχνά από την χρηματοδότηση των φορολογουμένων και συνεργάζονται ανοιχτά με την πολιτική μυστική αστυνομία, την επιβολή του νόμου και τα μέσα ενημέρωσης για την καταστολή των συντηρητικών φωνών και κομμάτων. Μιλώντας στο Γερμανικό Κοινοβούλιο στις 12 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος του Πράσινου Κόμματος Renate Künast, αναγνώρισε την κρατική χρηματοδότηση υπέρ των Antifa, καταγγέλλοντας ότι η χρηματοδότηση είναι πολύ περιστασιακή: «Βαρέθηκα να πρέπει να αγωνίζομαι για τα χρήματα των ΜΚΟ και των Antifa ομάδων να βασιζόμαστε απλώς σε προσωρινές συμβάσεις».

Μια έκθεση του 2018 από την υπηρεσία ερευνών της Bundestag, τεκμηρίωσε επίσης ότι η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση πηγαίνει από το Υπουργείο Οικογένειας, σε Antifa ομάδες στο πλαίσιο του προγράμματος «κατά της ριζοσπαστικοποίησης» και της «Ζώσας Δημοκρατίας!» Ενα ερώτημα του Bystron, αποκάλυψε πρόσφατα ότι 9 εκατομμύρια ευρώ, από την χρηματοδότηση των Γερμανών φορολογουμένων, διατέθηκε σε ΜΚΟ που σχετίζονται με την αριστερή Ανοιχτή Κοινωνία, το 2019.

Γράφοντας στο Breitbart, ο Christopher Tomlinson έχει πλέον τεκμηριώσει την ιστορία της Antifa στην Ευρώπη, αποκαλώντας την «προειδοποίηση προς την Αμερική». Η Antifa, εξηγεί ο Tomlinson, «δεν αντιπροσωπεύει μόνο και απλά τον αντι-φασισμό, αλλά μάλλον την οργάνωση Antifaschistische Aktion, αρχικά το παραστρατιωτικό σκέλος του υπέρ-ΕΣΣΔ Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα (KPD). Οι ενέργειές της σήμερα, δεν είναι μόνο κατά του φασισμού, αλλά ρητά ένα μείγμα αναρχισμού και κομμουνισμού με κάθε μέσο που κρίνεται απαραίτητο».
Η πρώτη ενσάρκωση της Antifa του 1932, ήταν μια κομμουνιστική παραστρατιωτική οργάνωση οδομαχίας, συγκρίσιμη με τις ναζιστικές Καφέ-Μπλούζες, τις Μαύρες-Μπλούζες του Μουσολίνι και το Σοσιαλιστικό Σιδηρομέτωπο, γράφει ο Τόμλινσον.

«Το σύγχρονο κίνημα Antifa, το οποίο δεν έχει επίσημη σχέση με την πρώτη Antifa, ξεκίνησε επίσης στην Γερμανία -Δυτική Γερμανία εκείνη την εποχή- στο αναρχικό κίνημα καταλήψεων, της δεκαετίας του 1980. Η οργάνωση τότε πολέμησε σε μεγάλο βαθμό εναντίον του ακροδεξιού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NPD), το οποίο πρόσφατα εξαφανίστηκε στις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας μόλις το 0,4 τοις εκατό των ψήφων στις εθνικές εκλογές του 2017. Το σύγχρονο κίνημα Antifa έχει αγκαλιάσει τον αναρχισμό καθώς και τον κομμουνισμό. Το λογότυπό τους μιμείται αυτό της ενσάρκωσης της δεκαετίας του 1930, αλλά απεικονίζει την μαύρη σημαία του αναρχισμού, παράλληλα με την κόκκινη σημαία του διεθνούς σοσιαλισμού και του κομμουνισμού.»

Στον Ψυχρό Πόλεμο, η Κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία, αυτοδιατυπώθηκε ρητά ως «αντιφασιστικό» κράτος, για να διεκδικήσει το ηθικά υψηλό έδαφος ενάντια στην δήθεν «φασιστική, ιμπεριαλιστική» Δύση, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ. Ετσι, σύμφωνα με την επίσημη κομμουνιστική προπαγάνδα, το θανατηφόρο «Τείχος του Βερολίνου» δεν χτίστηκε για να κρατήσει τους Ανατολικογερμανούς μέσα, αλλά ήταν ένα «Αντιφασιστικό Προστατευτικό Φράγμα».
Πρώην μέλη της Ανατολικής Γερμανίας της Stasi, έχουν σήμερα διεισδύσει όλο και περισσότερο στον κρατικό μηχανισμό της Δυτικής Γερμανίας, όπως το «παρατηρητήριο μίσους» ίδρυμα Amadeu Antonio, με επικεφαλής την πρώην μυστική πράκτορα της Stasi, Anetta Kahane. Στο Ανατολικογερμανικό κράτος της Θουριγγίας, το οποίο κυβερνάται τώρα από το προηγούμενο ανατολικογερμανικό κομμουνιστικό κόμμα, διάφορα προηγούμενα μέλη της Stasi, υπηρετούν τώρα στην κυβέρνηση όπως τεκμηρίωσε ο ιστορικός της Stasi, Hubertus Knabe. Ο Knabe ωστόσο ήταν αυτός που έχασε την δουλειά του ως επικεφαλής του Κέντρου Ιστορίας της Stasi του Βερολίνου κι όχι οι κομμουνιστές.

Ο σημερινός επικεφαλής της Μυστικής Αστυνομίας της Θουριγγίας Στέφαν Κρέιμερ, υπηρετεί επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του «παρατηρητηρίου μίσους» ίδρυμα Amadeu Antonio, ανεξάρτητος υπάλληλος του οποίου συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2019, για πυρπόληση του αυτοκινήτου πολιτικού της AfD, στο Βερολίνο.

Ενώ η Γερμανική κυβέρνηση έχει στο κατόπι όλο και περισσότερο, το δεξιό συντηρητικό κόμμα AfD με μυστικές αστυνομικές μεθόδους, η Antifa προσφέρει απλόχερα την βία στους δρόμους. Το AfD υφίσταται πιο βίαιες επιθέσεις από όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Γερμανία. Τον Ιανουάριο του 2019, μασκοφόροι δράστες επιτέθηκαν από πίσω στον πολιτικό της AfD, Φρανκ Μάγκνιτς σε ένα σοκάκι και παραλίγο να τον σκοτώσουν.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο αριστερός ιστότοπος Antifa Indymedia, δημοσίευσε «οδηγίες δολοφονίας» για επιθέσεις σε μέλη της AfD και λίγες ημέρες αργότερα, τέσσερα μέλη της πτέρυγας νεολαίας της AfD δέχθηκαν επίθεση καθ’ οδόν προς μια προβολή ταινίας, στο γκέτο της Βαρσοβίας, συμπεριλαμβανομένου ενός Εβραίου μέλους που αισθάνθηκε ότι του «θύμισε την δεκαετία του 1930».

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος της AfD Tino Chrupalla, υπέστη εισπνοή καπνού και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, όταν το αυτοκίνητό του πυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του.
Στις 16 Μαΐου, τρία μέλη της συντηρητικής ένωσης εργαζομένων αυτοκινήτων Zentrum Automobil, δέχθηκαν επίθεση από έναν όχλο περίπου 40 αριστερών εξτρεμιστών Antifa στον δρόμο τους προς μια διαμαρτυρία περί μη κλεισίματος του εργοστασίου, στην Στουτγάρδη έξω από το αρχηγείο της Mercedes. Ενας από τους άνδρες πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε μηδενική απόσταση με ένα πυροβόλο όπλο δακρυγόνων, αφήνοντας τον άνθρωπο σε κώμα, όπου εξακολουθεί και τώρα να αγωνίζεται για την ζωή του. Το MSM καθυστέρησε πέντε ημέρες για να αναφέρει ακόμη και τον σχεδόν θανατηφόρο αυτόν πυροβολισμό, η Mercedes δεν έχει ακόμη σχολιάσει το θέμα.
Οι μέθοδοι αυτές, έχουν πλέον εισαχθεί στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο του 2016.

Γράφοντας στο βιβλίο του «All Out War« ο Εντ Κλάιν τεκμηρίωσε πώς ο Τζορτζ Σόρος παρευρέθηκε σε μια συνάντηση της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» μαζί με την Νάνσι Πελόζι και την Ελίζαμπεθ Γουόρεν, στο Ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ουάσινγκτον, μία εβδομάδα μετά την εκλογή του Τραμπ. «Ο Σόρος παρουσίασε ένα σχέδιο συγχώνευσης των τριών μεγάλων ομάδων δωρητών – του Δικτύου Δωρητών Γυναικών, του Δικτύου Solidaire και της Δημοκρατικής Συμμαχίας – σε ένα ισχυρό νέο ταμείο, που στοχεύει ειδικά στην υπονόμευση της ατζέντας του Ντόναλντ Τραμπ και στην ανάπτυξη ταχείας αντίδρασης έναντι των ρεπουμπλικανικών πολιτικών». Αυτή ήταν η γέννηση της «Αντίστασης».

Γράφοντας στο «Το Μεγάλο Ψέμα» το 2017, ο Dinesh D’Souza σημειώνει ότι «ο Σόρος είναι ο κύριος χρηματοδότης περίπου 200 αριστερών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της Προγραμματισμένης Πατρότητας, της MoveOn.org και διαφόρων αριστερών οργανώσεων περιβάλλοντος και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Ολοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τον Τραμπ και το ΔΑΠ. Η Πορεία των Γυναικών, η οποία χαρακτηρίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης, ως αυθόρμητη έκρηξη κατά του Τραμπ, επιδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το Δίκτυο του Σόρος. Ο Σόρος υποστηρίζει επίσης τις λεγόμενες αντιφασιστικές ομάδες και την Black Lives Matter. Το 2015 για παράδειγμα, η Ανοιχτή Κοινωνία του Σόρος έδωσε 650.000 δολάρια για να υποστηρίξει την αναταραχή της Black Lives Matter, στον απόηχο της δολοφονίας του Φρέντι Γκρέι στην Βαλτιμόρη. Αυτό το έτος, η υποστηριζόμενη από τον Σόρος ομάδα, «Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη» έδωσε 50.000 δολάρια στους μαχητικούς κακοποιούς που σχετίζονται με την ομάδα Refuse Fascism».

Το «Refuse Fascism» (Αρνηθείτε τον φασισμό), ιδρύθηκε λίγο μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016, γράφει στο «Discover the Networks» ο David Horowitz και συνεχίζει: «Οι δημιουργοί του RF ήταν μέλη του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος , μέλη όπως ο Carl Dix, η Sunsara Taylor (μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου με το World Can’t Wait) και τον Andy Zee (εκπρόσωπο του καταστήματος Βιβλίων Επανάστασης με έδρα το Μανχάταν, που διαχειρίζεται ο Μαοϊστής ακτιβιστής C. Clark Kissinger). Ενας από τους ιδρυτικούς «εμπνευστές της RF» ήταν ο Cornel West»

Το «Refuse Fascism» ήταν το σημείο μηδέν του αμερικανικού κινήματος «Antifa» υποκινώντας τις βίαιες ταραχές στην Ουάσινγκτον, στην εναρκτήρια εκδήλωση στις 20 Ιανουαρίου 2017 και τις βίαιες ταραχές στο UC Berkeley στην προγραμματισμένη ομιλία του Μίλου Γιαννόπουλου την 1η Φεβρουαρίου 2017.

Τώρα, φαίνεται ότι οι βίαιοι κακοποιοί της «Antifa» έχουν ορκιστεί να αποτρέψουν την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ με όλα τα απαραίτητα μέσα.

@Jim Hoft / thegatewaypundit.com
Αναζήτησε το άρθρο του Ιωνα Μαγγου / Ιακωβίνοι οικονομολόγοι

Μουγκα τα καναλια....Κοντεινερ που προοριζονταν για Χοτ Σποτ αντι για επιπλα περιειχαν οπλισμο ! ! !

Αυτα γιατι δεν λεγονται στα καναλια; Γιατι το αποσιωπουν; Φοβουνται μην 
χαλασουν την διαγωγη των εισβολεων που αυριο θα μας πυροβολουν;

Κλείνουν 60 hot spot ξαφνικά και τους αμολάνε…..για την ΣΦΑΓΗ του Ελληνα.(video)


Κατασκεύασαν Μουσουλμανικές πόλεις σε όλη την Επικράτεια. Ετοιμάζονταν να ανοίξουν και άλλες να τις κάνουν 90..Και ξαφνικά ο Μηταράκης ανακοίνωσε στο OPEN ότι θα τις κλείσουν τις περισσότερες για να τους αφήσουν να διασκορπιστούν σε όλη την Επικράτεια και να μην ξέρεις από που θα σου έρχεται ο Ισλαμιστής να σε σακατέψει όταν ξεσπάσει η ΟΡΓΗ από την Πείνα που έρχεται με το σχέδιο Κορωνοιός η όταν θα στήσουν το πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία και μετατραπούν από εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν σε Τζιχαντιστες εναντίον των Ελλήνων..

4η χειρότερη χώρα στον κόσμο η Ελλάδα στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων

Την 138η θέση σε 141 χώρες καταλαμβάνει η Ελλάδα στον δείκτη του World Economic Forum που εξετάζει την προστασία ή όχι των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Αιγύπτιοι Προς Ελλάδα: ”Ελάτε Να Συμφωνήσουμε Για Την ΑΟΖ-Ήρθε Η Ώρα Να Ακυρώσουμε Το Τουρκολιβυκό Σύμφωνο”

Ήρθε η μεγάλη στιγμή
Κάλεσμα προς την Ελλάδα κάνουν Αιγύπτιοι σύμβουλοι του προέδρου Σίσι για άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ. Ο καθηγητής Dr. Abdellatif Darwish, σε δηλώσεις του στο κανάλι “TEN”, ανέφερε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή Αθήνα και Κάιρο να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
”Η συμφωνία Αθήνας-Ρώμης για την ΑΟΖ αποτελεί μία σημαντική διπλωματική νίκη για την Ελλάδα.

Ο Χαφτάρ ζητά από την Αθήνα συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ όπως με την Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Την υποστήριξή της για τη συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας εκφράζει η λιβυκή Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία εδρεύει στο Τομπρούκ και βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης (GNA) του Φαγέζ Αλ Σάρατζ.

Ζητεί μάλιστα την υπογραφή ανάλογης συμφωνίας μεταξύ της ίδιας και της Βουλής των Ελλήνων, αίτημα που στηρίζει και αναπαρήγαγε μέσω λογαριασμού του στο Twitter και ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.

Η κίνηση έχει υψηλό συμβολισμό, καθώς η κυβέρνηση Σάρατζ, η οποία βασίζεται στη στρατιωτική βοήθεια της Τουρκίας του Ταγίπ Ερντογάν, έχει υπογράψει μνημόνιο με την Άγκυρα το οποίο αγνοεί την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ των ελληνικών νησιών, στη βάση της τουρκικής θεωρίας ότι τα νησιά δεν διαθέτουν θαλάσσιες ζώνες, παρά μόνον χωρικά ύδατα.

Αφού αναπαράγει τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Δένδια για την υποστήριξη της Διακήρυξης του Καΐρου για τη Λιβύη, καθώς και της Επιχείρησης «Ειρήνη» στη Μεσόγειο, ο λογαριασμός του LNA σημειώνει ότι «το λιβυκό δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τις ΑΟΖ Ελλάδας - Ιταλίας, ζητεί υπογραφή ανάλογης συμφωνίας μεταξύ των νόμιμων νομοθετικών αρχών της Λιβύης και του Ελληνικού κοινοβουλίου».


Greek Foreign Minister Nikos #Dendias: #Greece welcomes and supports the #Cairo #Declaration on #Libya and asserts the importance of contributing to Operation #IRINI. #Libya— M.LNA (@LNA2019M) June 9, 2020




ΠΗΓΗ
https://www.enoplos.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters