Τρίτη 3 Μαΐου 2016

« ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΗΟΙ ΑΝΤΑΜΑ....»

 
Vasilis Theodoropoulos
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΠΕΣΑΧ : Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ !

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ - Ιερεμίας 46, 10.
«Διότι αυτή η ημέρα είναι για τον Κύριον τον Θεόν τον παντοδύναμο, μέρα εκδικήσεως, για να εκδικηθεί τους εχθρούς του. Και η μαχαίρα αυτού θα χορτασθεί (*σφάζοντας) και θα μεθύσει (*πίνοντας το αίμα αυτών των εχθρών των Εβραίων)».

ΦΥΛΕΤΙΚΟ-ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Λ. ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ («ΆΠΟΜΝ. ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 1821» ΤΟΜΟΣ 6ΟΣ ΣΕΛ. 91)

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ:«ΟΙ ΔΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ( ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΦΑΖΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.) ΙΟΥ¬ΔΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΔΗΜΙΟΙ, ΣΦΑΖΟΝΤΕΣ ΩΣ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΦΡΙΚΗ ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΑΣΑΝ ΨΥΧΗΝ ΖΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΤΡΟΜΕΡΩΤΑΤΑΣ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΙΚΤΟΥ».

ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΜΕΝ ΑΛΛΟΥ (Χ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: «ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 1821» ΤΟΜΟΣ Β, ΣΕΛ. 65, Λ. «ΕΒΡΑΙΟΙ») ΟΤΙ:
«ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1822, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΔΟΥΛ ΑΜΠΟΥΔ, ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ Ε¬ΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΑΣΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΔΗ¬ΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ.
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΣΑ Ε-ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ».

ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΞΑΛΛΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΗΡΩΪΚΗ ΧΙΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ.

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜ¬ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΙΚΤΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ.

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1821, ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΜΟΥΚΑΣ (1801-1884) ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ «ΗΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ» ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΓΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕΤΕΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ :
ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΙΝΟΥΝΤΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΓΥΜΝΩΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑΝ ΩΣ ΚΡΕΑΣ ΕΝ ΜΑΚΕΛΛΩ» (ΣΦΑΓΕΙΟΝ).

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ «ΧΙΑΚΟΝ ΑΡΧΕΙΟΝ» ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΛΗΘΗ Ο ΙΩ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΟΜΟΣ 1ΟΣ, ΕΚΔ. «ΑΡ¬ΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» ΑΘΗΝΑΙ 1924, ΣΕΛ. 314-315).
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ «ΙΣΤΟΡΙ¬ΚΟΙ» ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΠΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΧΙΩΝ.
Ο ΜΑΜΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ( ΗΧΜΑΛΩΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ «ΑΣΠΟΝΔΟΝ ΜΙΣΟΣ» ΩΡΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝ ΔΙΑ ΝΑ «ΚΟΥΡΣΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΟΤΙ ΔΥΝΗΘΕΙ..

ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ - Ιερεμίας 46, 10.
«Διότι αυτή η ημέρα είναι για τον Κύριον τον Θεόν τον παντοδύναμο, μέρα εκδικήσεως, για να εκδικηθεί τους εχθρούς του. Και η μαχαίρα αυτού θα χορτασθεί (*σφάζοντας) και θα μεθύσει (*πίνοντας το αίμα αυτών των εχθρών των Εβραίων)».
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ...........
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.....
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/groups/820601037981295/permalink/1107780252596704/

Ένας εθνοκτόντος Μάιος έρχεται... Προσδεθείτε!...

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί του ψευτορωμαίικου κάτω από τις εντολές τις εβραιομασονίας ετοιμάζονται να δώσουν το τελικό διπλό οικονομικό χτύπημα στην Ελλάδα μας. Εξαιτίας της δυσκολίας του εγχειρήματος θα χρησιμοποιήσουν την καλά δοκιμασμένη συνταγή του Τουρκικού μπαμπούλα…

Όπως γνωρίζετε επίσημα οι Αμερικανοί πήραν επίσημα θετική θέση (ανεπίσημα ξέρουμε ότι αυτοί δίνουν τις εντολές) για το διπλό μνημόνιο που σκοπεύουν να επιβάλουν οι υπάλληλοι τους προδότες πολιτικοί και το δεξί τους χέρι στην Ευρώπη η Γερμανία. Λόγο της παρατεταμένης οικονομικής εξόντωσης των ελλήνων το όλο εγχείρημα θα επιχειρηθεί να "βοηθηθεί" από τις απειλές των τούρκων για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.
Έχετε όλοι πιστεύω παρακολουθήσει τις παρατεταμένες και αυξημένες σε ένταση και ποιότητα τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή. Και πάλι ο σιωνισμός της Αμερικής χρησιμοποιεί τους τούρκους προκείμενου να επιβάλει τα σχέδια του στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν δώσει εντολή στη Τουρκία να κλιμακώσει τις προκλήσεις της προκειμένου να ψηφιστούν τα μνημόνια κάτω από την "ανάγκη" εθνικής ενότητας για να αντιμετωπιστεί η τουρκική απειλή… Επιβάλουν τεχνητή ένταση για να επικαλεστούν εθνική ενότητα και έτσι ευκολότερη αποδοχή και ψήφιση του διπλού εθνοκτόνου "αριστερού" μνημονίου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η μασονία και η τουρκική απειλή στην Ελλάδα είναι τα δύο χέρια του ιδίου σώματος για την επιβολή της πολιτικής τους στην Ελλάδα.

Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν την ψήφιση των μνημονίων. Η υποψία μου αυτή γίνετε βεβαιότητα καθώς είμαι σίγουρος ότι θέλουν να αποτρέψουν και να υποβαθμίσουν την επίσκεψη του Πούτιν στην Ελλάδα στις 28 Μαΐου.

Να θυμάστε ότι η επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία έχει τεράστιο ρίσκο για την Τουρκία αλλά και ανταλλάγματα. Μπορεί να τους βάζουν οι Αμερικανοί να ερεθίσουν τους ρώσους αλλά θα τους επιτρέψουν να εγγράψουν νέες υποθήκες σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας. Έτσι η μασονία θα πετύχει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια… και θα δελεάσει την Τουρκία να συγκρουστεί με τους ρώσους και θα "βοηθήσει" τους ντόπιους προδότες και συνεργάτες τους να επιβάλουν ευκολότερα το διπλό μνημόνιο…

Ένας δύσκολος εθνοκτόνος Μάιος μόλις μπήκε….. ίσως όμως να είναι και η αρχή της αντίστασης….. όταν δεν έχεις πια τι να χάσεις τότε παίρνεις ηρωικότερες αποφάσεις…

Πάνανδρος Έλλην 

http://kostasxan.blogspot.gr/2016/05/blog-post_13.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters