Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

από το Χρονικό 1940-1944 των Α. και Κ. Κύρου: Το παρακάτω περιστατικό έγινε στις 29 Οκτωβρίου 1941:
 
Πενήντα ή εξήντα ανάπηροι, με τα πόδια ή τα χέρια κομμένα, άλλοι με τα καροτσάκια των και άλλοι με τις πατερίτσες των, ενεφανίσθησαν εμπρός εις το Μνημείον του Αγνώστου Στρατιώτου. 
 
Οι καραμπινιέροι, οι οποίοι εφρουρούσαν ακόμη εκεί, απεπειράθησαν εις την αρχήν να τους εμποδίσουν. 
Αλλ’ ήτο τόσον επιτακτική και περιφρονητική η χειρονομία, με την οποίαν οι επικεφαλής ανάπηροι τους διέταξαν -ναι, τους διέταξαν!- να παραμερίσουν, ώστε υπεχώρησαν και τους άφησαν να περάσουν.

ΕΚΤΑΚΤΟ : Κρούσμα ΕΜΠΟΛΑ σε λαθρομενάστη σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου (;). Να διαψεύσει το Υπουργείο υγείας, μπορεί;;

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ εν κρυπτό , ετοιμάζεται η μεταφορά του (εάν δεν έγινε ήδη) στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για κρούσματα Εμπολα, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας...

ΕΞΕΣΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ


Λαοί, όπως ο Ελληνικός, τιμούν την Ευρώπη και τον κόσμο όλο.

 

Αισθάνομαι ως Γερμανός, όνειδος, διότι χτυπήσαμε από πίσω, επί ΧΙΤΛΕΡ & ΜΕΡΚΕΛ, αυτό το γενναίο και μικρό Έθνος.

Carl Schmitt
Σ.Σ. Λόγω Σιωνισμού
Αντώνης Γρυπαίος
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
https://www.triklopodia.gr

Οι 4 πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου


Στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο παραδόθηκαν οι πρώτοι τέσσερις τόμοι του Φακέλου της Κύπρου. 

Παράλληλα, οι ίδιοι τόμοι επιδόθηκαν και στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων.

Δηλητηρίαση από φορμόλη στα ιχθυοτροφεία Πόρου!

 
| Feb 01, 2013 |

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της δηλητηρίασης πηγών και τροφίμων από τα ιχθυοτροφεία του Πόρου άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, μετά από διετή έρευνα που διενήργησε με βάση τις καταγγελίες της Πρωτοβουλίας για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος του Πόρου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΣΗ ΕΙΔΗ ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΛΗ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΥ


 

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ιχθυολόγος, κατήγγειλε τη χρήση χημικών ουσιών, όπως η χρήση φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες που εκμεταλλεύεται η εταιρία ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ καθώς και άλλες πρακτικές της εν λόγω εταιρίας. Η απάντηση ήταν άμεση: Αγωγή της εταιρίας με την οποία του ζητείται το ποσό του 1.000.055 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη καθώς και μηνύσεις από τους υπαλλήλους της εταιρίας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, των διώξεων αυτών ασκήθηκε εναντίον του μήνυση από υπάλληλο της εταιρείας για εξύβριση και απειλή.  
Η απόφαση που εκδόθηκε τον καταδίκασε σε επτά χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και χωρίς ανασταλτικό δικαίωμα στην έφεση. Για την υπόθεση αυτή δεν κλητεύθηκε σύννομα, καθώς η κλήση παραδόθηκε στην παλιά του διεύθυνση, παρά το γεγονός ότι στα πλαίσια της προδικασίας είχε δηλώσει μέσω των έγγραφων εξηγήσεων που κατέθεσε τη νέα του διεύθυνση.

Η απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας είναι προδήλως εσφαλμένη διότι τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής τιμωρούνται με ανώτατη ποινή μέχρι ένα έτος το καθένα. Κατά της απόφασης αυτής άσκησε σήμερα 26/10/2018 έφεση ζητώντας παράλληλα τη χορήγηση αναστολής στην έφεσή του, όπως και συνέβη.

Η απόφαση αυτή θα κριθεί πλέον από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την κραυγαλέα αυτή νομική υπέρβαση.

Ο αγώνας του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου δεν πρόκειται να ανακοπεί από τις στοχευμένες και πολλαπλές διώξεις εναντίον του, γιατί δεν θα επιτρέψουμε η ανάδειξη των θεμάτων που έχουν σχέση με την υγεία, το φυσικό περιβάλλον και την ίδια μας τη ζωή να οδηγεί στην ακραία στοχοποίηση και εντέλει στην εξόντωση του ανθρώπου που είχε το θάρρος να σταθεί απέναντι στο πρόταγμα της αδηφάγου καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Οι δικηγόροι
Άννυ Παπαρρούσου
Χρύσα Πετσιμέρη


 

https://www.e-synews.gr

ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΝΑ ΠΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ….

 
Κάποτε …υπήρχε μια γαλανόλευκη σημαία.

Δεν ήταν ένα απλό πανί με δυο χρώματα και γραμμές…Μιλούσε...Μα τη φωνή της μπορούσαν λίγοι να την ακούσουν.

Εκείνοι που είχαν ψυχή Έλληνα και μια ιδιαίτερη ευαισθησία, που χάρη σ’ αυτήν, η γαλανόλευκη αποτύπωνε στην καρδιά τους χίλια δυο μηνύματα…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ.. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ.

Η ηρωική ιστορία του θρυλικού «ξυπόλυτου τάγματος» ...



Γιατί πόσο μπόι μπορεί να έχει ένα παιδάκι 12 ετών που αντιστέκεται στις ναζιστικές ορδές. Που στήνει ενέδρες για ν’ απαλλοτριώσει τρόφιμα, ώστε, να ξεπεινάσει το ίδιο αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι που λιμοκτονούσαν; Που βοηθάει σε αυτή την τρυφερή ηλικία αντιστασιακούς και αντάρτες να διαφύγουν από τον κλοιό των κατακτητών;

Φοιτητές από την Θεσσαλονίκη έφτιαξαν συσκευή που αντιμετωπίζει τη νόσο του Πάρκινσον...

Η έκρηξη των start-up επιχειρήσεων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της
κρίσης είναι σαν αυτή των airbnb, με τη διαφορά ότι οι πρώτες δεν σου δημιουργούν προβλήματα αν θες να νοικιάσεις σπίτι. Αντίθετα τις
περισσότερες φορές προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε υπάρχουσες
προβληματικές καταστάσεις.


Η ιδέα για μια start up μπορεί να προκύψει οπουδήποτε, στη φοιτητική εστία, στο ντουζ, στο γκαράζ του σπιτιού που σε λίγο θα μετατραπεί σε εργαστήριο. Νέοι, δημιουργικοί και παθιασμένοι,
 επιδίδονται σε ένα ατέλειωτο brainstorming και παρουσιάζουν ιδέες ώστε
να καλύψουν κενά της αγοράς.

Στο στόχαστρο των ελίτ της παγκοσμιοποίησης τα έθνη-κράτη...

Πολλοί στο εξωτερικό μιλάνε για επερχόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση, χειρότερη από το 2008. Τόσο χειρότερη, λένε, ώστε το κραχ του 1929 να μοιάζει με ανέμελο περίπατο στη ζούγκλα των χρηματιστηρίων.
Πολλοί δεν ήταν αρνητικοί, αρχικά, στην παγκοσμιοποίηση, με την ελπίδα καλύτερης ζωής.


Tώρα, όμως, οι περισσότερες χώρες δυστυχούν και επωφελούνται λίγοι π.χ. στην Αμερική και στη Γερμανία, αυξάνονται κάθε χρόνο κατά μερικές δεκάδες οι εκατομμυριούχοι και κατά εκατομμύρια οι φτωχοί. Τα έθνη-κράτη γίνονται προστατευτική φωλιά επιβίωσης.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ THΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ:

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
Τα γράφει η Θεοδώρα Φραντζή, κόρη του χρονικογράφου της “άλωσης”

Στην ιστορία μάθαμε ότι οι Τούρκοι κατάφεραν έπειτα από σκληρές μάχες να καταλάβουν τους “καλούς” Βυζαντινούς και την Κωνσταντινούπολη. Στην ιστορία μάθαμε ότι χρωστάμε χάρη στην εκκλησία γιατί τα 400 χρόνια σκλαβιάς, αυτή διατήρησε το Ελληνικό πνεύμα ζωντανό! Η ιστορία όμως μας είπε και για μια Κερκόπορτα….και τίποτα παραπάνω. Πόσοι από εμάς όμως ξέρουμε το τι έγινε πραγματικά εκεί πέρα;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters