Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

«Μη με ακουμπάς, θα με λερώσεις…κοπριά»! «Κράξιμο» άνευ προηγουμένου στον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά (VIDEO)


Αποδέκτης άγριων αποδοκιμασιών με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία Χρήστος Γιαννούλης, κατά την περιοδεία του στα Γιαννιτσά.
Ο κ. Γιαννούλης επισκέφθηκε την μακεδονική πόλη την Κυριακή και πήγε να χαιρετήσει τους κατοίκους που ήταν σε μαγαζιά, στους δρόμους και σε καφετέριες.
Δεν ήταν λίγοι ωστόσο όσοι αντέδρασαν με οργή. «Τώρα ήρθες στην Νότια Μακεδονία;» έλεγαν χαρακτηριστικά. Κάποιοι φώναζαν «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

« ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ …».

« ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ …». ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.. ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΟΜΙΧΛΗΣ. ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ…

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ…


16/04/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανέκφραστο, παγωμένο και εν τέλει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο βρέθηκε το αντιανθρώπινο Καθεστώς με την ανακοίνωση της απόφασης του Αρτέμη Σώρρα να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις.

ΦΟΒΟΣ !! ΦΟΒΟΣ !! ΦΟΒΟΣ..!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΟΤΙ… Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ !!!

Η επιλεκτικη ευαισθησια των επιχειρηματικών ομιλων και τα ταχύτατα αντανακλαστικα που επεδειξαν για την NOTRE DAME

System Failure
Στον κοσμο μας, που ξεχειλίζει η υποκρισία, πολιτισμος ειναι τα ντουβάρια τα μέταλλα και οι ξυλοσκεπες.

Οταν θα αντιληφθούμε οτι η πολιτισμικη κληρονομια που θα αφησουμε στις επομενες γενιές ΔΕΝ ειναι κτηρια, αγάλματα και αρχιτεκτονικα επιτεύγματα αλλα ο τροπος που αντιμετωπίσαμε τους αδύναμους και οσους χρειάστηκαν τη βοήθεια μας, μπορει και ο κόσμος μας να γίνει ελάχιστα καλυτερος.

Μεχρι τοτε θα θρηνούμε στα αποκαΐδια οσο ΠΑΙΔΙΑ δεν θα προλαβαινουν να ΖΗΣΟΥΝ.

------=======------



Tα 600 εκατομμύρια ευρώ ξεπέρασαν οι δωρεές πάμπλουτων Γάλλων και μεγάλων βιομηχανικών ομίλων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της κυβέρνησης Μακρόν για την αποκατάσταση των ζημιών στον καθεδρικό ναό  της Παναγίας των Παρισίων.

Ανάμεσα στους χορηγούς είναι η εταιρείας κολοσσός στο χώρο των καλλυντικών,  L’Oreal, η οικογένεια Αρνό με τον διάσημο οίκο μόδας  LVMH και ο πολυεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό .

Ο Στεφάν Μπερν, διάσημος Γάλλος τηλεπαρουσιαστής και δηλωμένος ομοφυλόφιλος έχει αναλάβει να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την ανοικοδόμησης της Παναγίας των Παρισίων.

Ο ίδιος εκτιμά ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον είκοσι χρόνια για την αποκατάσταση των ζημιών.
«Θα χρειαστούν «από δέκα έως 20 χρόνια τουλάχιστον για την πλήρη αποκατάσταση του καθεδρικού ναού», δήλωσε ο διάσημος παρουσιαστής εκπομπών ιστορικού περιεχομένου Στεφάν Μπερν, στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Πριν από ένα χρόνο, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν είχε αναθέσει στον Μπερν να βρει χρηματ οδότες για την εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου.

Δωρέα 300 εκατ. από δύο οικογένειες

Ο όμιλος LVMH και η οικογένεια Αρνό ανακοίνωσαν τη «δωρεά» 200 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ νωρίτερα η οικογένεια Πινό είχε «υποσχεθεί» ακόμα 100 εκατομμύρια

Ο όμιλος LVMH και η οικογένεια Αρνό ανακοίνωσαν τη “δωρεά” 200 εκατομμυρίων ευρώ για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων.

“Η οικογένεια Αρνό και ο όμιλος LVMH, σε αλληλεγγύη σε αυτήν την εθνική τραγωδία, συνεργάζονται για την ανοικοδόμηση αυτού του διακεκριμένου καθεδρικού, συμβόλου της Γαλλίας, της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ενότητάς της”, υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Ο όμιλος LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) ιδρύθηκε το 1987 και είναι διεθνώς η μεγαλύτερη επιχείρηση στην κατασκευή και διανομή από επώνυμα ήδη πολυτελειας. Το όνομα προέρχεται από τον οίκο πολυτελειας Louis Vuitton και τα οινοποιεία Hennessy και Moët et Chandon και έδρα της επιχείρησης είναι το Παρίσι.

Την ίδια ώρα και η γαλλική οικογένεια βιομηχάνων Πινό, η οποία προεδρεύει του ομίλου Kering, αποδέσμευσε 100 εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων μέσω της εταιρείας της επενδύσεων Artemis, όπως ανακοίνωσε στο AFP ο πρόεδρός της Φρανσουά-Ανρί Πινό.

“Η τραγωδία αυτή συγκλονίζει όλους τους Γάλλους και πέραν αυτών όσους ενώνουν οι πνευματικές αξίες. Απέναντι σε ένα τέτοιο δράμα, ο καθένας εύχεται να αναγεννηθεί το ταχύτερο δυνατό αυτό το κόσμημα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”, επισημαίνει ο Πινό σε ανακοίνωσή του.

Ένα ποσό 100 εκατομμυρίων ευρώ αποδεσμεύτηκε “για να μετάσχουμε στην προσπάθεια που θα χρειαστεί για την πλήρη ανοικοδόμηση της Νοτρ-Νταμ”, προσθέτει.

Το εμβληματικό μνημείο στο Παρίσι είχε τυλιχθεί στις φλόγες για 12 ώρες μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς χθες που κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό τη δομή του και προκάλεσε την κατάρρευση του βέλους του από ύψος 93 μέτρων.

Ο όμιλος Kering -προηγουμένως Pinault-Printemps-Redoute (PPR)- είναι ο δεύτερος παγκοσμίως όμιλος σε είδη πολυτελείας, μετά τον LVMH, και έχει κυρίως τις μάρκες Gucci, Yves Saint Laurent και Boucheron.

Τράπεζες, δήμοι και επιχειρήσεις στο πλευρό της Notre Dame

Ο επιχειρηματίας Μαρκ Λαντρέ ντε Λασαριέρ της Fimalac θα συμμετάσχει στην προσπάθεια για την αποκατάσταση του βέλους του ναού με το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, όσα και η οικογένεια Μπουίγκ, του ομώνυμου ομίλου τηλεπικοινωνιών. Τα διπλάσια, δηλαδή 20 εκατομμύρια, προσφέρει η οικογένεια Ντεκό, μέσω της JCDecaux Holding.

Παράλληλα, η τράπεζα Credit Agricole, μέσω του ιδρύματός της, προσφέρει άλλα 5 εκατομμύρια, ενώ 10 εκατομμύρια δίνει η Societe Generale. Και το συνολικό ποσό αναμένεται ότι θα αυξηθεί κι άλλο, μετά την έκκληση που απηύθυνε στα μέλη της η γαλλική ομοσπονδία εργοδοτών. Έτσι, ο όμιλος λιανικού εμπορίου Casino (καταστήματα Franprix και Monoprix) θα στηρίξει επίσης ενώ ο όμιλος τηλεπικοινωνιών Cap Gemini χορήγησε 1 εκατομμύριο.

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό είπε ότι η πόλη θα συμβάλει στην προσπάθεια με το ποσό των 50 εκατομμυρίων και σκοπεύει εντός των επόμενων εβδομάδων, να οργανώσει μια διεθνή διάσκεψη δωρητών. Η περιφέρεια του Ιλ ντε Φρανς θα αποδεσμεύσει άλλα 10 εκατομμύρια για να βοηθήσει την αρχιεπισκοπή να ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες αποκατάστασης.

Ακολούθησαν πολλές κοινότητες, περιφέρειες και συλλογικότητες απ’ όλη τη Γαλλία (Ρεν, Νάντη, Μπορντό, Τουλούζη…) που προσέφεραν μικρότερα ποσά, από 1,5 μέχρι 2 εκατομμύρια.

Και η Apple ανακοίνωσε ότι θα  παρέχει βοήθεια

Η τραγωδία της Παναγίας των Παρισίων δεν άφησε  ασυγκίνητη ούτε την Apple. Διά στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της, Τιμ Κουκ, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τη δική της χρηματική συνδρομή για την αποκατάσταση των ζημιών του ναού.

Μέχρι στιγμής  πάντως δεν έχει ανακοινώσει το ποσό που θα προσφέρει.

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον γαλλικό λαό και  όλον τον κόσμο που θεωρεί σύμβολο ελπίδας τη Notre Dame. Είμαστε  ανακουφισμένοι που όλοι είναι ασφαλείας. H Apple θα προχωρήσει  σε δωρεά για  την αποκατάσταση της πολύτιμης κληρονομιάς για τις επόμενες  γενιές», έγραψε ο Τιμ Κουκ στο Twitter.


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters