Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ


Αρτέμης Σώρρας: Είμαι πολιτικός κρατούμενος ...

Πολιτικό κρατούμενο εμφανίζει εαυτόν ο προφυλακισμένος πλέον Αρτέμης Σώρρας εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι είναι κάτοχος των χρημάτων τα οποία μπορούν να ... σώσουν την Ελλάδα από τη δημοσιονομική κρίση.

«Είχα και έχω στερεά την πεποίθηση για τα χρηματοοικονομικά μου εργαλεία, και είναι κυρίαρχη βούλησή μου να βοηθήσω την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες », υποστήριξε ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 21-6-2018 ΑΘΗΝΑ 22-6-2018

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ «ΑΝΩΘΕΝ», ΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ» ΚΑΙ «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ» ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters