Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Μια ημέρα πριν το Παρίσι έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στην Βηρυτό που κανείς δεν άκουσε…

6c4d0f0f53f4499692f1eeb99c15c7f3-1200x630 

Δύο βομβιστές καμικάζι ανατινάχθηκαν σε πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στα νότια προάστια της πρωτεύουσας του Λιβάνου. Την ευθύνη ανέλαβαν οι τζιχαντιστές της ISIS.

NjQ2OWExNTc2NiMvT2xkTzRwaWNZWDVXS25LaUg1NktBV29CLTVJPS81NngxOTE6NDI1MHgyNjU4LzkwMHg1MzAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDcwKS9odHRwOi8vczMuYW1hem9uYXdzLmNvbS9wb2xpY3ltaWMtaW1hZ2VzLzNjbGRlYmdqdXV0bnB4MnBhbmUza3l0bHBuY21pZXlrdGJ2Nnc4cjF
 
Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί και περισσότεροι από 100 είναι οι τραυματίες από την  της διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συνοικία στη νότια Βηρυτό.
article-doc-5r8u8-3c4ZqqoL5W2458063f55bc61cec2-942_634x484 article-doc-5r8u8-1n5GBRTCxG1c3915d42045773573-306_634x422 article-doc-5r8u8-3c4ZqqoL5W2458063f55bc61d138-364_634x425 article-doc-5r8u8-1n5GBRTCxG1c3915d420457743fb-243_634x421
 
Οι επιθέσεις έγιναν σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή που θεωρείται ως προπύργιο της φιλο-ιρανικής οργάνωσης Χεσμπολάχ. Η περιοχή αποκλείσθηκε  από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπήρχαν υποψίες για έναν τρίτο καμικάζι αυτοκτονίας ανάμεσα στο πλήθος.
Την ευθύνη για το μακελειό ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος με μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twiter από υποστηρικτές των φανατικών τζιχαντιστών.

ZTUyNThlMjJjZCMvdkJKNVJnWkpMUnFwM3JMRUM2VHMxaDJGMUdRPS84MngzODU6Mzg2OHgyNjEzLzkwMHg1MzAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDcwKS9odHRwOi8vczMuYW1hem9uYXdzLmNvbS9wb2xpY3ltaWMtaW1hZ2VzL2hwNWZycG0yd25sZnphM3dha2FyenBwaHJqYjdydW02aTY1cXV1b

Η Χεσμπολάχ που είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές το Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο πόλεμος εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους θα συνεχιστεί.
Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:



 
Πηγή: dailymail.co.uk

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ …«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν …τρομοκρατία!!!

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!4
Και ξαφνικά ο Hollande βγάζει …τεστοστερόνη από παντού!

200.000 νεκρούς προκάλεσαν στην Συρία οι αδίστακτοί ηγέτες της «πολιτισμένης» Δύσεως, εξοπλίζοντας τους αποκεφαλιστές, αλλά τώρα θα …σώσει τους Γάλλους από την τρομοκρατία.
 
Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!11  
 
Ό,τι δηλαδή έκανε κι ο Bush το 2001.

Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!1
Καὶ τώρα ὁ Ὁλὰντ θὰ ...«σώση» τοὺ Γάλλους ἀπὸ τὴν ...τρομοκρατία!!!5
Η CIA δημιούργησε την Al Qaeda με τους …«θρήσκους τρομοκράτες», τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν και τους χρησιμοποίησαν εναντίον ανεπιθύμητων στην Μέση Ανατολή,  και μετά ξόδεψαν τρισεκατομμύρια των Αμερικανών πολιτών για να τους …«σώσουν από την τρομοκρατία».

Όταν ο κλόουν Ολάντ έγλειφε τα …μπαλάκια των αποκεφαλιστών της Σαουδικής Αραβίας και σήκωνε τα σπαθιά στον αέρα, αυτοί εξόπλιζαν κι εκπαίδευαν την ISIS για να καταλάβει το μισό ΙΡΑΚ ήταν …άλλος!!





Υ.Γ. Και για να θρηνούν οι Soro-Μπουτάρηδες και οι Soro-Θεοδωράκηδες δεν γίνεται να ταυτιστούμε μαζί τους… Θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας!!!



/filonoi 

Εάν δεν εκδιωχθούν άμεσα οι συμμορίες που λυμαίνονται την Ελλάδα, το μέλλον μας θα είναι εξαιρετικά εφιαλτικό.



Εάν δεν εκδιωχθούν άμεσα οι συμμορίες που λυμαίνονται την Ελλάδα, το μέλλον μας θα είναι εξαιρετικά εφιαλτικό – δεν πρέπει λοιπόν να παρασυρόμαστε από ψεύτικες ελπίδες ενώ οφείλουμε να τρομοκρατηθούμε, αντί να είμαστε απλά φοβισμένοι.


«Μία μεγάλη οικογένεια, με σημαντική ιστορία, καλεί στο σπίτι της που δεν συνειδητοποιεί τον πλούτο του, έναν τεχνικό για να επιδιορθώσει τα ετοιμόρροπα θεμέλια του. Ο τεχνικός, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα διαρρήκτης, βλέποντας τον πλούτο, αποφασίζει να προσθέσει ακόμη μερικά ρήγματα – έτσι ώστε να γίνει απαραίτητος στην οικογένεια και να έχει χρόνο, για να μπορέσει να ληστέψει με την ησυχία του το σπίτι.

Διαπιστώνοντας όμως την ασχετοσύνη της οικογένειας, την άγνοια για τα υπάρχοντα της, καθώς επίσης το φόβο του αρχηγού της, ο οποίος κάνει σαν να μη βλέπει πως τον κλέβει, σκέφτεται πως δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρύβεται, ούτε να κουράζεται. Απειλώντας τον λοιπόν με το άδειο πιστόλι του, τον υποχρεώνει να δώσει εντολή σε όλα τα μέλη της οικογένειας, να μαζέψουν ότι πολύτιμο υπάρχει – πείθοντας τα πως είναι για το καλό τους, οπότε να μην χάνουν τις ελπίδες τους.

Παρατηρώντας τώρα πως ούτε διαμαρτύρεται, ούτε αντιστέκεται κανείς, πιστεύοντας στα λόγια του και όχι σε αυτά που βλέπει με τα μάτια του, αποφασίζει να καλέσει τους κλεπταποδόχους στο σπίτι – για να μην αναγκαστεί να μεταφέρει αυτός τα κλοπιμαία.

Αφού λοιπόν έρχονται και τους τα δίνει όσο-όσο, ενώ ο αρχηγός της οικογένειας συνεχίζει να παροτρύνει τα μέλη της να μην τρομοκρατηθούν και να μην αντιδράσουν, θέτοντας άδικα σε κίνδυνο τη ζωή τους, αποχωρεί – φροντίζοντας προηγουμένως να πέσει το σπίτι για να μην τον ενοχοποιήσει κανείς, ενώ όλη η οικογένεια προσπαθεί, σε κατάσταση σοκ, να σωθεί από τα ερείπια, θεωρώντας πως η ίδια ευθύνεται, κυρίως επειδή δεν φρόντισε έγκαιρα να επισκευάσει τα θεμέλια«.

Άποψη

Όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ (με «καθεστώς» εννοούμε εκείνα τα κόμματα που τάσσονται υπέρ των μνημονίων, παρά το ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οδηγούν τη χώρα στην κατάρρευση), συστήνουν στους Έλληνες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους – να μην αντιδρούν στην εφαρμογή των εντολών των δανειστών, καθώς επίσης να μην τρομοκρατούνται, από αυτούς που προσπαθούν να τους πείσουν για το αντίθετο.

Όπως επισημαίνουν, οι συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα, εγχώριες και ξένες, έχουν καλό σκοπό – ειδικά οι Έλληνες τραπεζίτες οι οποίοι, ενώ ληστεύουν ασύστολα τόσο τους μετόχους, όσο και το δημόσιο, ισχυρίζονται αδιάντροπα ότι, δεν θέλουν να κατασχέσουν ή/και να πλειστηριάσουν τα σπίτια των φτωχών βιοπαλαιστών!

Παρά το ότι δε ψηφίζονται νόμοι που το επιτρέπουν, ενώ τα δάνεια μεταφέρονται πια νόμιμα στους ξένους κερδοσκόπους, στις εταιρείες-γύπες, πολλές από τις οποίες είναι οι ίδιες οι τράπεζες μεταμφιεσμένες, οι τραπεζίτες επιμένουν ότι, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο – πως δεν πρέπει λοιπόν να πιστεύει κανείς στα μάτια του, αλλά σε αυτά που του λένε.

Περαιτέρω, οι φοβισμένοι, καθώς επίσης καταπονημένοι από τα έξι βασανιστικά χρόνια των μνημονίων Έλληνες, ευρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ, είναι πρόθυμοι να πιστέψουν τα πάντα: την κυβέρνηση που δημαγωγεί, λέγοντας πως έχει εναλλακτικό σχέδιο, την αντιπολίτευση που συμφωνεί μεν με το μνημόνιο αλλά όχι με το «μείγμα» των μέτρων, τους τραπεζίτες, τους «Θεσμούς» ή όποιον άλλο τους διαβεβαιώνει πως το κώνειο δεν είναι δηλητήριο – αλλά ένα πικρό φάρμακο που θα τους θεραπεύσει από τον κακό τους εαυτό.

Από αυτόν δηλαδή που, λόγω της διαφθοράς, της διαπλοκής, της φοροδιαφυγής και του ασύδοτου δανεισμού, οδήγησε την Ελλάδα στην άκρη του γκρεμού – όπου, εάν δεν είχε επέμβει η Τρόικα, δεν θα είχε αποφευχθεί η επώδυνη χρεοκοπία. Πως δεν φταίει λοιπόν ούτε η Γερμανία, ούτε η ΕΚΤ, ούτε τα προβλήματα της Ευρωζώνης, ούτε η πολιτική, ούτε κανένας άλλος – αλλά αποκλειστικά και μόνο οι Πολίτες.

Επιμένουν δε όλοι πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, εκτός από αυτόν που οδηγεί την πατρίδα μας στο χάος – το οποίο όμως δεν είναι πραγματικό, αλλά απλά στη φαντασία μας.

Εμείς βέβαια, επιλέγοντας να πιστεύουμε στα μάτια μας και όχι σε αυτά που μας λένε, έχουμε διαφορετική άποψη. Θεωρούμε λοιπόν πως, με όλα αυτά που συμβαίνουν, οι Έλληνες δεν θα έπρεπε απλά να τρομοκρατηθούν αλλά, πολύ περισσότερο, να πανικοβληθούν.

Με δεδομένο δε το ότι, τα πρόσφατα, απαράδεκτα τρομοκρατικά γεγονότα στο Παρίσι, σε συνδυασμό με το ευρύτερο προσφυγικό πρόβλημα, ίσως αποτελούν μία απρόσμενη, μοναδική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την παγίδα, στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί, θεωρούμε πως πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους – πιέζοντας με κάθε τρόπο να επιτευχθεί η μοναδική λύση στα προβλήματα μας:

η ονομαστική διαγραφή του χρέους, ακόμη και αν υποχρεωθούμε, ως αντάλλαγμα, να εφαρμόσουμε βασιλικότερα του βασιλιά όλες τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι δανειστές.

Τουλάχιστον έτσι θα υπάρξουν κάποιες προοπτικές για την πατρίδα μας, ενώ το κόστος θα πληρωθεί, ως οφείλει, από εμάς και όχι από τα παιδιά μας. 

Διαφορετικά δεν πρόκειται να υπάρξει μέλλον, ενώ δεν θα καταφέρουμε τίποτα εθελοτυφλώντας ή κρύβοντας το κεφάλι μας στην άμμο.

Πριν από κάθε τι άλλο όμως οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε χάσει μεν πάρα πολλά, υπάρχουν όμως ακόμη πολύ περισσότερα που κινδυνεύουν να χαθούν – ενώ η πρώτη μας φροντίδα είναι να επανέλθουν οι τιμές των περιουσιακών μας στοιχείων σε φυσιολογικά επίπεδα, γεγονός που σημαίνει πως προέχει η ανάπτυξη.

Εάν δρομολογηθούν όμως οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί, δεν θα χαθούν μόνο τα σπίτια και οι επιχειρήσεις των υπερχρεωμένων Ελλήνων αλλά, επίσης, των υπολοίπων – αφού θα καταρρεύσουν οι τιμές από την αλματώδη αύξηση της προσφοράς, οπότε θα «απογυμνωθούν» τόσο οι Πολίτες, όσο και το δημόσιο, από τις οριακές πλέον δυνατότητες χρηματοδότησης τους.

Εάν λοιπόν πρέπει κάποια στιγμή να διαμαρτυρηθεί κανείς και να αντιδράσει, αντί να σκύβει το κεφάλι, να υποκλίνεται και να παρακαλάει, εισπράττοντας μόνο κενές υποσχέσεις, αυτή η στιγμή, η τελευταία, έχει ήδη φτάσει – οπότε είτε πρέπει να σταματήσει η σιωπή των αμνών, είτε να αποδεχθούμε όλοι μαζί, μοιρολατρικά, με την απαιτούμενη δουλοπρέπεια, τον εξευτελισμό μας σε άβουλο προτεκτοράτο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό να λέμε ψέματα στον εαυτό μας, προσποιούμενοι πως ο συμβιβασμός και η ήττα αποτελούν αναγκαιότητα – αφού είναι ασφαλώς μία από τις πολλές ελεύθερες επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας τόσο ως λαός, όσο και σαν άτομα.



ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/blog-post_333.html

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ - Τρεις χήρες παίρνουν συνολικά 24 συντάξεις !! - ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΟΙ Γ....ΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.


20 χιλιάδες συνταξιούχοι εμφανίζονται να παίρνουν πολλές συντάξεις, τη στιγμή που οι περισσότεροι συνταξιούχοι βλέπουν τα εισοδήματα τους να μειώνονται συνεχώς (τα τελευταία στοιχεία από το σύστημα ΗΛΙΟΣ δείχνουν ότι η μέση κύρια σύνταξη είναι πλέον στα 666 ευρώ).

 Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Έθνος, πρόκειται κυρίως για χήρες δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών κ.ά. ή ανεξάρτητα απασχολούμενους (π.χ. δικηγόροι, μηχανικοί) που έχουν περάσει και από το Δημόσιο, οι οποίοι έχουν καταλήξει να εισπράττουν σήμερα από 5 έως 10 συντάξεις. 

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι πέντε συντάξεις εισπράττουν 14.533 άτομα, ενώ υπάρχουν 7 συνταξιούχοι με εννιά συντάξεις ο καθένας και ακόμη τέσσερα άτομα με 10 συντάξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη πλειονότητα των πολυσυνταξιούχων αφορούν σε συζύγους που έπαιρναν από 4 ή 5 συντάξεις ο καθένας, ο άνδρας πέθανε και η χήρα εισπράττει τις συντάξεις του. 

Τα Ταμεία που εμπλέκονται συνήθως είναι του Δημοσίου, το ΕΤΑΑ (νομικοί, γιατροί, μηχανικοί), το ΜΤΠΥ, το ΕΤΕΑ, το ΙΚΑ, το ΜΤΣ κ.ά. Ενδεικτικά αναφέρονται τρεις περιπτώσεις που αφορούν δικαιούχους πολλών συντάξεων: 

1 Χήρα στρατιωτικού γιατρού παίρνει συνολικά οκτώ συντάξεις. 

Η ίδια είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και εισπράττει και την επικουρική από το ΕΤΕΑΜ. Παράλληλα παίρνει συντάξεις λόγω θανάτου από το Δημόσιο, το ΕΤΑΑ (ΤΣΑΥ), το ΕΤΕΑ, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, το ΕΚΟΕΜ αλλά και το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

 2 Χήρα μηχανικός δικαιούται επτά συντάξεις. 

Οι προσωπικές της συντάξεις είναι από το Δημόσιο, το ΕΤΑΑ (πρώην ΤΣΜΕΔΕ), το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων και το ΕΤΕΑ.

 Οι συντάξεις μεταβίβασης λόγω θανάτου του συζύγου είναι από το Δημόσιο, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων και το ΕΤΕΑ. 

3 Συνταξιούχος του Δημοσίου είναι χήρα στρατιωτικού δικαστή. Η ίδια δικαιούται σύνταξη από το Δημόσιο, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (μέρισμα) και το ΕΤΕΑ. Παράλληλα, παίρνει με βάση τη νομοθεσία και συντάξεις (ή μερίσματα) λόγω θανάτου του συζύγου της από το Δημόσιο, το ΕΤΑΑ-ΤΑΝ (νομικών), το ΕΤΕΑ, το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, το ΕΚΟΕΜ αλλά και το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 οι συνταξιούχοι που έπαιρναν 10 συντάξεις ήταν δύο και σήμερα είναι πλέον τέσσερις, ενώ αντίστοιχα δύο άτομα έπαιρναν 9 συντάξεις (σήμερα είναι 7), μόλις... 21 έπαιρναν 8 συντάξεις (σήμερα 53), 199 δικαιούνταν επτά παροχές (σήμερα 371) και 1.729 λάμβαναν 6 συντάξεις (σήμερα 4.802). 

Οι πολυσυνταξιούχοι βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή του πυρός, καθώς στη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού αναμένεται να προβλεφθεί νέο πλαφόν για το άθροισμα των εισπραττόμενων συντάξεων ανά συνταξιούχο στα 2.500 ευρώ ή ακόμη και στα 2.000 ευρώ. 

Πάνω από 2.000 ευρώ εισπράττουν σήμερα 48.800 συνταξιούχοι. Στα ειδικά Ταμεία οι συνταξιοδοτούμενοι σε ηλικίες κάτω των 62 φτάνουν έως και το 80%. Οσοι εισπράττουν πάνω από 1.000 ευρώ είναι 917.394 άτομα, ποσοστό 34,44% του συνόλου.




http://www.lifo.gr/now/economy/80967 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/24.html

Καταλάβατε γίδια γιατί δεν είμαστε Γάλλοι και δε βάφουμε τη μούρη μας σαν τον κώλο της μαϊμούς;


Το είδαμε κι αυτό… Κάποιοι επέλεξαν να κάνουν σήμερα τη μούρη τους σαν τον κώλο της μαϊμούς, κι αυτό το καραγκιοζιλίκι το βάφτισαν πόνο ψυχής για τα αθώα θύματα της Γαλλίας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συμπτωματικά όλα αυτά τα σούργελα που έκαναν σήμερα τη μούρη τους τρικολόρε, ελληνική σημαία δεν ύψωσαν ποτέ στο σπίτι τους για να τιμήσουν τις αιματοβαμμένες σελίδες της ιστορίας του τόπου.

Αυτή την ανάγκη δε την ένοιωσαν καμία από τις φορές που τα ορκ του ισλαμοφασισμού, βιάζουν και δολοφονούν γερόντια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Δε την ένοιωσαν ούτε όταν τα άλλα σούργελα που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταργήσουν τα σύνορα για να εισβάλουν στη χώρα ανεξέλεγκτα οι ορδές των ισλαμοφασιστών, ντυμένοι πρόσφυγες, για να συνεχίσουν εδώ και αλλού το δολοφονικό τους έργο.

Ούτε πλαστική κονκάρδα με το έμβλημα του Ελληνισμού δε φόρεσαν για να τιμήσουν έστω και συμβολικά τους 10.000 δολοφονημένους Έλληνες πολίτες σ αυτά τα πέτρινα χρόνια της κρίσης.

Σήμερα όλοι αυτοί έγιναν Γάλλοι...
Τρομάρα να σας έρθει σούργελα. Γι ακόμη μια φορά τενεκέδες ξεγάνωτοι γίνατε. Μια χειραγωγούμενη μάζα πιθήκων γίνατε, που μαϊμουδίζουν μιμούμενοι ο ένας την ανοησία του άλλου.

Ένα τσούρμο άβουλα ανθρωπάκια είστε, που παριστάνετε τους ψυχοπονιάρηδες και τους ανθρωπιστές, επειδή...
βαφτήκατε στα χρώματα της μόδας που πλάσαρε άλλη μια αμερικανιά του facebook.

Νομίζετε πως είστε περισσότερο άνθρωποι απ όλους εμάς που δεν κάναμε τη μούρη μας τσίρκο, και δεν αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ ταπεινωθήκατε σήμερα.

Τι ήθελε λοιπόν σήμερα το facebook απ όλους εσάς??? 

Να πηδήξει το λιγοστό μυαλό σας ήθελε. Να σας κάνει να νοιώσετε Γάλλοι ήθελε… 

Δηλαδή να ταυτιστείτε με τα θύματα στο νου και την καρδιά σας, για να ενσωματώσετε την ιδιότητα του θύματος. 

Του παραιτημένου, του ανίκανου, του παράλυτου, του παραδομένου του απρόθυμου να αντισταθεί.

Και αυτό ακριβώς κάνατε.
Αντί ν αναζητήσετε πρότυπο αντίστασης και να ταυτιστείτε μ αυτό, σας σερβίρισαν το πρότυπο του θύματος και σας ταύτισαν εκμεταλλευόμενοι το αμφιβόλου ποιότητας μυαλό σας.

Σήμερα σας ζήτησε μούρη, για να βάλετε πάνω της την τρικολόρε, και τη δώσατε.... Αύριο θα σας ζητήσει κώλο για να βάλετε ποιός ξέρει τι, και θα τον δώσετε και αυτόν. Τόσο γίδια...

Αποτέλεσμα εικόνας για κωλοσ της μαΙμους

Όχι λοιπόν. Δεν είμαστε Γάλλοι. Για τα θύματα πονάμε περισσότερο απ όλους εσάς, ο καθένας από μας μόνος του. Πονάμε πριν απ όλα γιατί προειδοποιήσαμε για όλα αυτά που μόλις ξεκινούν ότι ο εφιάλτης θα ξεσπούσε, όταν εσείς σφυρίζατε αδιάφορα και ξερνούσατε αηδία για τον δήθεν «ανθρωπισμό» σας.

Όχι δεν είμαστε Γάλλοι… Γιατί είμαστε περήφανοι Σύριοι που παλεύουν υπερασπιζόμενοι το έθνος και την πατρίδα τους.

Δεν είμαστε Γάλλοι, γιατί είμαστε Παλαιστίνιοι που πολεμούν περήφανα και αποφασισμένα την Ισραηλινή πολεμική μηχανή.

Δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Υεμένιοι, από κείνους που δολοφονούν καθημερινά τα τέρατα του ισλαμοφασισμού, και για τους οποίους εσείς δεν ακούατε τίποτε.

Όχι δεν είμαστε Γάλλοι γιατί είμαστε Έλληνες. Δε βάφουμε τη μούρη μας στα χρώματα του κώλου της μαϊμούς αλλά την ψυχή μας στα χρώματα της γαλανόλευκης, απαιτώντας να σταματήσει επιτέλους η χώρα μας να γίνεται χώρος υπερσυγκέντρωσης του ισλαμικού εφιάλτη.

Όχι δε βαφόμαστε σαν μαϊμούδες. Υψώνουμε ψηλά την Ελληνική σημαία, τη δική μας σημαία γιατί σεβόμαστε, τιμούμε και προστατεύουμε τη σημαία και της Γαλλίας και της κάθε Γαλλίας που ο σημερινός δικός σας «πρόσφυγας» θα γίνει ο αυριανός δικός τους φονιάς.
Καταλάβατε γίδια ή να το πούμε σε άλλη γλώσσα???

 Η Χριστίνα Σκαρπαλέζου, πρότεινε τη μόνη περήφανη λύση που θα μπορούσε να καταστεί πραγματικό πρότυπο αντίστασης.  (δείτε την ΕΔΩ)... Τολμήστε το αν έχετε πραγματικά τα κότσια…
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/blog-post_388.html

Η «Δημοκρατία» του Πλάτωνα είναι ανάμεσα στα 5 πιο σημαντικά βιβλία του κόσμου .


Η Δημοκρατία του Πλάτωνα  και  «η καταγωγή των ειδών», που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 1859 του Καρόλου Δαρβίνου , κατέλαβαν θέση στην πρώτη πεντάδα σε μια online δημοσκόπηση για τις σημαντικότερες επιστημονικές εργασίες όλων των εποχών.

Η online ψηφοφορία διοργανώθηκε από την  Βρετανική Βιβλιοθήκη και το Βρετανικό Συμβούλιο για τις Τέχνες και τις Κλασικές Σπουδές. Το έργο των Άγγλων επιστημόνων κέρδισε το 26% των ψήφων και την πρώτη θέση, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η online δημοσκόπηση έφερε επίσης το σύγγραμμα «Δημοκρατία» του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα, να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση για την συμβολή του στην ακαδημαϊκή κοινότητα.
 

Συγκεκριμένα, τα πέντε πιο σημαντικά ακαδημαϊκά έργα όλων των εποχών, σύμφωνα με την βρετανική δημοσκόπηση είναι «η Καταγωγή των Ειδών» του Κάρολου Δαρβίνου, «Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο» του Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς, «ταΆπαντα του Σαίξπηρ,» » η Δημοκρατία» από τον Πλάτωνα και « η Κριτική του Καθαρού Λόγου» του Γερμανού φιλοσόφου Immanuel Kant.

Άλλες επιστημονικές εργασίες που περιλαμβάνονταν στην δημοσκόπηση και την ψηφοφορία ήταν: «η σημασία της σχετικότητας» του Άλμπερτ Αϊνστάιν, «το δεύτερο Φύλο» της Σιμόν ντε Μποβουάρ, «ο πρίγκιπας» του Νικολό Μακιαβέλι, «1984» του George Orwell και το «μια σύντομη Ιστορία της ώρας » του Στήβεν Χώκινγκ.


Η Δημοκρατία είναι ένας Σωκρατικός διάλογος του  Πλάτωνα,  που χρονολογήται στο 380 π.Χ., σχετικά με τον ορισμό της δικαιοσύνης και  της τάξης,  αλλά και το χαρακτήρα της πόλης-κράτους με βάση και μόνο τον άνθρωπο. Είναι το πιο γνωστό έργο του Πλάτωνα, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένα από τα πλέον σημαίνοντα έργα στον κόσμο σε σχέση με την φιλοσοφία και την πολιτική θεωρία, τόσο σε πνευματικό όσο και  σε ιστορικό επίπεδο .


Σε αυτό τον διάλογο , ο Σωκράτης μαζί με διάφορους Αθηναίους και ξένους συζητούν την έννοια της δικαιοσύνης και εξετάζουν  το κατά πόσον ή όχι,  ο δίκαιος άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος από ό, τι ο άδικος άνθρωπος.


Οι συμμετέχοντες συζητούν επίσης την θεωρία των μορφών της δικαιοσύνυης , την αθανασία της ψυχής, και τους ρόλους του φιλοσόφου και της ποίησης στην κοινωνία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας penatpostagma.gr, αυτοί οι «φωτισμένοι» από τον θεό άνθρωποι με τα έργα τους μας έδωσαν το μήνυμα της πανανθρώπινης αξίας .

 Όλοι αυτοί έθεσαν τα θεμέλια του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού , άλλο ένα εμείς  σήμερα το ξεχνάμε διαρκώς.




ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ;

lathros-greece__article1

Ενώ τα κύματα των μεταναστών συρρέουν προς την Ευρώπη και ενώ οι δήθεν «προοδευτικοί” πολιτικοί μας δεν κουνούν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να ανακοπεί όλη αυτό το τσουνάμι των μεταναστών που κατακλύζει την Ελλάδα, ένα υπερσύγχρονο και εξαιρετικά οργανωμένο website δημιουργήθηκε, το οποίο δίνει οδηγίες σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και φαρσί) στους μετανάστες για το πως θα κινηθούν στις χώρες της Ευρώπης!

Είναι εντυπωσιακό ότι παρέχονται λεπτομερώς όλες οι σχετικές πληροφορίες: πως θα ζητήσουν άσυλο, τι ισχύει σε κάθε χώρα σε σχέση με το Δουβλίνο 2, πως θα μπορέσουν να εργαστούν, πως θα τύχουν ιατρικής περίθαλψης κλπ.

Και μετά από αυτή την απίστευτη διαπίστωση, προκύπτουν αμείλικτα τα ερωτήματα:

— Ποιος κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αυτού του website ;

— Ποιος χρηματοδότησε τη δημιουργία του και όλους αυτούς που εργάστηκαν για τη συλλογή των στοιχείων για όλες τις χώρες της Ευρώπης ;

— Ποια είναι τα κίνητρα και οι σκοποί αυτών που το δημιούργησαν ;

— Τι κάνουν τα όργανα της Ευρώπης για να ανακόψουν όλο αυτό το τσουνάμι που έχει σκοπό να καταργήσει τα έθνη και να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια διακυβέρνηση ;

— Που πήγαν τα ωραία λόγια της Ευρώπης για καλλιέργεια του πολιτισμού, της κουλτούρας, της παράδοσης και της ιστορίας των λαών της Ευρώπης ;
Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα έχουν κιμαδοποιηθεί στο πέρασμα του μουσουλμανικού κόσμου που θα επιβάλλει το νόμο της σαρίας και το … θέλημα του αλλάχ.

— Τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί, αυτοί οι 300 “εκλεκτοί, οι άνθρωποι ενός ανώτερου θεού» που τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης για να διασφαλίζουν τα συμφέροντά του ;

— Τι κάνουν οι Βουλευτές των νησιών μας που βλέπουν καθημερινά την έλευση των μυρίων ;
Γιατί δεν κατακλύζουν την κυβέρνηση με ρωτήσεις στη Βουλή ;

— Τι κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέρα από το να εκφωνεί λόγους που μοιάζουν με εκθέσεις ιδεών ;

— Τι κάνει η Επίσημη Εκκλησία ; Πολύ σύντομα θα φοβόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας περνώντας έξω από την εκκλησία γιατί θα υπάρχει ο φόβος μήπως προσβάλουμε τους εκατοντάδες μουσουλμάνους που θα μας βλέπουν.

Η χώρα δεν χάνεται… Έχει χαθεί! Κι όλοι σας, όσοι αποκτήσατε θεσμικές θέσεις, απολαμβάνετε τα προνόμιά σας, αυτοθαυμαζόμενοι που καταφέρατε να παραπλανήσετε αυτόν τον αφελή λαό που σας πίστεψε και συνεχίζει να σας πιστεύει. Έτσι θεωρείτε όλοι σας το λαό… αφελή και ανόητο…

Δεν εξηγείται αλλιώς η απάθεια μπροστά στο ξερίζωμα ενός λαού με ιστορία, αγώνες και αίμα, η αναλγησία μπροστά στο ξεπούλημα των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων, η απραξία μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας… Της χώρας που σας γέννησε, σας μεγάλωσε, σας γαλούχησε, σας έδωσε τιμές και σας εμπιστεύθηκε… Είθε η ντροπή και το όνειδος να σας συνοδεύουν πάντα!

Καθηγητής παραιτήθηκε λόγω της απάτης της υπερθέρμανσης...

To 2010 κορυφαίος Αμερικανός Φυσικός παραιτήθηκε από την Αμερικάνικη Εταιρία Φυσικών για την στήριξη που παρείχε το συγκεκριμένο όργανο στην απάτη της υπερθέρμανσης ...αφήνοντας σαφείς αιχμές για διαφθορά.

Διευκρίνισε παράλληλα ότι η υπόθεση της υπερθέρμανσης είναι καθαρά οικονομικής φύσης υπόθεση κι όχι κλιματικής.
Είναι τόσα πολλά τα λεφτά από τους πράσινους φόρους που φτάνουν για να λαδωθούν επιστήμονες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί σε όλον τον πλανήτη ώστε να προωθήσουν την εφαρμογή σχετικών νόμων και να πλουτίσουν κι αυτοί αντίστοιχα.



Το παραπάνω απεικονιζόμενο άρθρο του "Telegraph" μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ!
 
 
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/11/blog-post_34.html

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ένταση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι

Εκκενώθηκε πριν από λίγα λεπτά η πλατεία Δημοκρατίας (Republique plaza) στο Παρίσι με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και επέμβαση της
αστυνομίας. Δεν υπάρχει, ωστόσο, επιβεβαίωση από πλευράς γαλλικής αστυνομίας.

newsbomb.gr

Δείτε το Παλάτι της Κνωσού σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση [Βίντεο]


Το παλάτι της Κνωσού ανακατασκευασμένο σε μια τρισδιάστατη απεικόνιση.

Ο δημιουργός του έργου εκπλήσσει κάθε φορά με τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές δημιουργίες του.

Δείτε το βίντεο:

... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/knossos-trisdiastato-3d-video.html#sthash.Dv2PZGpq.dpuf

Νεό μεγάλο πείραμα ξεκινάει το CERN στα έγκατα της Γης

Εγκαινιάσθηκε στην Ιταλία το μεγαλύτερο και πιο ευαίσθητο πείραμα ανίχνευσης της σκοτεινής ύλης. Η προσπάθεια εντοπισμού αυτών των υποθετικών υπερσυμμετρικών σωματιδίων της σκοτεινής ύλης γίνεται επίσης στο CERN, καθώς και σε δύο υπόγεια ορυχεία στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ

Ο μεγαλύτερος και πιο ευαίσθητος ανιχνευτής για τον εντοπισμό της μυστηριώδους σκοτεινής ύλης μόλις εγκαινιάσθηκε στην κεντρική Ιταλία.


Το πείραμα ΧΕΝΟΝ1Τ, που διεξάγεται σε βάθος 1.400 μέτρων στο Εθνικό Εργαστήριο κάτω από το όρος Γκραν Σάσο, ασφαλώς θα γράψει ιστορία, αν πετύχει τον φιλόδοξο στόχο του.


Αν όμως αποτύχει, όπως έχουν αποτύχει έως τώρα και άλλα ανάλογα πειράματα, τότε οι επιστήμονες θα πρέπει μάλλον να ξεγράψουν μία από τις προσφιλείς επιστημονικές θεωρίες τους: ότι πιθανώς η σκοτεινή ύλη - που αποτελεί περίπου το 85% της ύλης του σύμπαντος - αποτελείται από τα λεγόμενα «ασθενώς αλληλεπιδρώντα σωματίδια με μάζα» (WIMPs), τα οποία προβλέπονται από την θεωρία της υπερσυμμετρίας, την κυριότερη -αλλά αναπόδεικτη ακόμη- πρόταση για να συμπληρωθεί το «Κυρίαρχο Πρότυπο» της σωματιδιακής Φυσικής. 'Αρα μια αποτυχία για τη σκοτεινή ύλη θα αποτελεί αποτυχία και για την υπερσυμμετρία γενικότερα.


Η προσπάθεια εντοπισμού αυτών των υποθετικών υπερσυμμετρικών σωματιδίων της σκοτεινής ύλης γίνεται επίσης στο CERN, καθώς και σε δύο υπόγεια ορυχεία στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ (πείραμα LUX - το πιο ευαίσθητο πείραμα μέχρι σήμερα) και στη Μινεσότα (πείραμα CoGeNT). Υπάρχουν και άλλα παρεμφερή πειράματα σε εξέλιξη, όπως τα CRESST-II και DAMA/LIBRA επίσης κάτω από το Γκραν Σάσο, το XMASS-I σε ορυχείο της Ιαπωνίας και το PICO-60 σε ορυχείο του Καναδά.


Ο ανιχνευτής ΧΕΝΟΝ1Τ αναμένεται να είναι έτοιμος να συλλέξει δεδομένα τον Μάρτιο του 2016, σύμφωνα με το "Nature". Οι 125 ερευνητές της διεθνούς κοινοπραξίας ΧΕΝΟΝ θα παρακολουθούν 3,5 τόνους υγρού ξένον, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα παρατηρήσουν την ασθενή αλληλεπίδραση του υγρού με τα προερχόμενα από το διάστημα σωματίδια της σκοτεινής ύλης, τα οποία αναμένεται να αφήσουν ένα αμυδρό φωτεινό ίχνος.


Το υγρόν ξένον θα βρίσκεται σε θερμοκρασία μείον 100 βαθμών Κελσίου και θα περιβάλλεται από μια δεξαμενή με 700 τόνους καθαρού νερού, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επίδραση της φυσικής ραδιενέργειας από τα βάθη της Γης.
Η σκοτεινή ύλη ούτε εκπέμπει, ούτε απορροφά το φως, γι' αυτό λέγεται και «σκοτεινή». Όμως ασκεί βαρυτικές επιδράσεις στα άστρα και στους γαλαξίες, πράγμα που την καθιστά έτσι έμμεσα αντιληπτή. Το θέμα είναι πλέον να παρατηρηθεί και άμεσα.


(ΑΜΠΕ), thesecretrealtruth -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/cern-neo-peirama-xenotit.html#sthash.3woNofQD.dpuf

Διαταραγμένα μυαλά... Δείτε τι σχεδιάζουν για το τέλος του 2015 ! ! ! (video)


Περιμένετε μέχρι να ακούσετε Τι Έχουν Προγραμματίσει οι Διαταραγμένοι Δικτάτορες….
«Η UNFCCC, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 21 Μαρτίου 1994, έχει τώρα μια σχεδόν καθολική συμμετοχή 195 μελών … Το 2015, η COP21, επίσης γνωστή Διάσκεψη στο Παρίσι, θα γίνει, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια διαπραγματεύσεων του ΟΗΕ, και θα αποσκοπεί στην επίτευξη μιας νομικά δεσμευτικής και καθολικής συμφωνία για το κλίμα, με στόχο τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη κάτω από τους 2 ° C. »
«Το συνέδριο είναι ζωτικής σημασίας, γιατί το αναμενόμενο αποτέλεσμα θα αποτελέσει μια διεθνή συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, που θα ισχύει για όλους (και για την Ελλάδα φυσικά)…»
Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τι 30 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να υπάρχουν 190 παρόντες που θα συμφωνούν σε κάποιο είδος της καθολικής Ατζέντα 21 και να ψηφίσουν για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ψέμα. 
Σχεδιάζουν για την έγκρισή της το 2015, με πλήρη εφαρμογή έως το 2020.
 
 
 
hellasforce.com ,  katohika.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/ti-sxediazetai-gia-telos-2015-video.html#sthash.g2kxJUTi.dpuf

ΜΗΝΥΜΑΤΑ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ…

 
alexander_the_great.jpg« Οι δικοί σας πρόγονοι έφτασαν και στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και κακοπάθαμε από αυτούς, παρόλο που δεν είχε προηγηθεί καμιά πρόκληση.
Εγώ, τώρα που έγινα βασιλιάς των Ελλήνων, έφτασα στην Ασία για να πάρω εκδίκηση για τα αδικαιολόγητα δεινά που μας προκαλέσατε.
Πέρα από αυτό όμως, εσείς συνδράματε τους Περίνθιους, οι οποίοι έβλαπταν τον πατέρα μου”  ο Ώχος έστειλε στρατό στη Θράκη που ήταν υπό τη δική μας κυριαρχία.
Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε ύστερα από δική σας επιβουλή, πράγμα για το οποίο κομπάσατε με επιστολές που στείλατε παντού.
Επιπλέον, εσύ ο ίδιος, με τη βοήθεια του Βαγώα, σκότωσες τον Αρσή”  έτσι πέρασε η εξουσία στα δικά σου χέρια, παράτυπα, ενάντια στην περσική εθιμοτυπία και αδικώντας τους Πέρσες. Και έστειλες στους Έλληνες επιστολές στις οποίες εκτόξευες κατηγορίες για μένα, με σκοπό να τους κάνεις να στραφούν εναντίον μου.
Δωροδόκησες, μάλιστα, τους Λακεδαιμόνιους και κάποιους άλλους από τους Έλληνες – αν και οι μόνοι που πήραν τελικά τα χρήματα ήταν οι Λακεδαιμόνιοι – και οι άνθρωποί σου προκάλεσαν κακό στους φίλους μου, στην προσπάθειά τους να αποσταθεροποιήσουν την ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ήρθα λοιπόν να σε πολεμήσω αφού πρώτα εσύ ξεκίνησες την έχθρα. Και αφού κέρδισα τις μάχες πρώτα απέναντι στους στρατηγούς και τους σατράπες σου και έπειτα απέναντι σε σένα τον ίδιο, και αφού οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ μου παραχώρησαν αυτές τις περιοχές, όσοι δικοί σου κατάφεραν να ξεφύγουν ήρθαν σε μένα”  αυτοί απολαμβάνουν τις φροντίδες μου, στέκονται στο πλάι μου εκούσια, και εκούσια πολεμούν με το μέρος μου.
Οφείλεις λοιπόν να με θεωρείς απόλυτο κύριο ολόκληρης της Ασίας. Και αν φοβάσαι πως στην περίπτωση που έρθεις να με βρεις θα κακοπάθεις από μένα, τότε στείλε κάποιους δικούς σου να μεταφέρουν την υποταγή σου. Αφού έρθεις λοιπόν σε μένα, ζήτησέ μου τη μητέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να επιθυμείς”  αν είσαι πειστικός, θα πάρεις ό,τι ζητήσεις.
Και στο εξής, όταν θα αλληλογραφείς μαζί μου, θα μου απευθύνεσαι με το χαρακτηρισμό «Βασιλιάς της Ασίας». Δεν στέλνεις γράμμα σε κάποιον ίσο σου, αλλά παρακαλείς να σου δοθεί ό,τι θέλεις από αυτόν που ορίζει την περιουσία σου.
Αν δεν συμμορφωθείς σε αυτές τις υποδείξεις, η συμπεριφορά σου θα θεωρηθεί προκλητική. Αν όμως έχεις ενστάσεις για το ποιός είναι τελικά ο βασιλιάς, μείνε και αγωνίσου”  μη φύγεις γιατί, όπου κα να πας, θα έρθω στο κατόπι σου».
ΑΡΡΙΑΝΟΣ Αλεξάνδρου Ανάβασις
 
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, σε απαντητική επιστολή που έστειλε στο Δαρείο μετά τη μάχη της Ισσού, κατά την οποία οι Πέρσες ηττήθηκαν ολοσχερώς και ως λάφυρα ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κρατούσε την οικογένεια του Δαρείου…
Πάμε να δούμε λίγο τι μας λένε οι ιστορικές αναφορές,έστω και μέσω της http://el.wikipedia.org
Ξέρξης Α΄ της Περσίας
Ο πατέρας του Ξέρξη του άφησε πριν πεθάνει μια διαταγή: να τιμωρήσει τους Αθηναίους και τους υπόλοιπους Έλληνες για τη ντροπή που προξένησαν στην μεγάλη τους αυτοκρατορία. Ο Ξέρξης βέβαια δεν χρειαζόταν να δεσμευτεί από αυτή την υπόσχεση για να επιτεθεί στην Ελλάδα.
Στο τρίτο έτος της βασιλείας του, λοιπόν, συγκάλεσε συνέδριο με τη συμμετοχή των αρχόντων και των ευγενών όλων των επαρχιών της χώρας αλλά και των ξένων ευγενών, που είχαν δηλώσει υποταγή στη Περσία. Στο συνέδριο ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Ο θείος του αυτοκράτορα, αδερφός του Δαρείου, Αρτάβανος, δεν επιθυμούσε την επίθεση στην Ελλάδα και εκπροσωπούσε τους ευγενείς που δεν επιθυμούσαν άλλη ήττα μετά τον Μαραθώνα.
Από την άλλη πλευρά, τη μερίδα των στρατηγών, εκπρόσωπος ήταν ο στρατηγός Μαρδόνιος, ξάδερφος και γαμπρός του αυτοκράτορα. Ακόμα στην αυτοκρατορική αυλή του Ξέρξη υπήρχαν και ορισμένοι ευγενείς από την Ελλάδα που έχασαν τους θρόνους τους και έλπιζαν ότι αν βοηθούσαν τον Πέρση αυτοκράτορα στην εισβολή του, θα κέρδιζαν το θρόνο τους πάλι.
Μερικοί από αυτούς ήταν: ο Δημάρατος έκπτωτος βασιλιάς της Σπάρτης, ο Αιαντίδης, γαμπρός του έκπτωτου τυράννου της Αθήνας Ιππία, η οικογένεια των Αλευαδών, έκπτωτη δυναστεία που ηγούνταν του Κοινού των Θεσσαλών, και ο μάντης Ονομάκριτος, ο οποίος είχε πληρωθεί από οικογένειες έκπτωτων ευγενών για να δίνει ευνοϊκούς χρησμούς στο Ξέρξη ώστε να πειστεί να εκστρατεύσει στην Ελλάδα.
Το συνέδριο κράτησε έξι μήνες και αποφασίστηκε τελικά η επίθεση κατά της Ελλάδας ενώ στο τέλος του συνεδρίου παρατέθηκε συμπόσιο επτά ημερών. Ο Ξέρξης διέταξε την τότε σύζυγό του Αστίν να εμφανιστεί στο συμπόσιο για επίδειξη σύμφωνα με τα έθιμά τους. Η Αστίν όμως αρνήθηκε και ο Ξέρξης την έδιωξε από το παλάτι. Μετά παντρεύτηκε την Εσθήρ, μια από τις ομορφότερες κοπέλες του χαρεμιού του, ανεψιά τού Ιουδαίου Μαρδοχαίου.
Να δούμε λίγο ποιά ήταν η…ΕΣΘΗΡ ; Χμ,… σαν να ξεκαθαρίζει το τοπίο, έτσι;…
……………………………………………………………………………………………
Σχέσεις του Αρταξέρξη Α” με τους Ιουδαίους
Ο Αρταξέρξης Α” έστειλε στα Ιεροσόλυμα τον 7ο χρόνο της βασιλεία του το 458 π.χ. έναν Ιουδαίο ιερέα τον Εσδρά να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να οργανώσει την θρησκεία του Ιουδαϊκού λαού ο οποίος περιελάμβανε ιερείς και Λευίτες. Η δημιουργία της Ιουδαικής κοινότητας των Ιεροσολύμων είχε ξεκινήσει το 538 π.χ. από τον προπάππου του ΑρταξέρξηΚύρο τον μέγα ο οποίος είχε επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό Ιουδαίων να επιστρέψει στην πατρίδα τους και να οικοδομήσει τον ναό του Σολομώντα. Τον 20ο χρόνο της βασιλείας του το 444 π.χ. ο Αρταξέρξης έστειλε στα Ιεροσόλυμα τον ίδιο τον οινοχόο του Νεεμία να βοηθήσει τον Εσδρά και να οργανώσει την Ιουδαϊκή κοινότητα.
Ο Δαρείος Β΄ της Περσίας γεννήθηκε το 445 π.Χ. και ήταν γιος του Αρταξέρξη Α΄ του Μακρόχειρα και μιας παλλακίδας με το όνομα Στατείρα.
…………………………………………………………………………………………………………………….
Ο Αρταξέρξης Β΄ (γνωστός και ως Μνήμων ή Αρσάκης) ήταν βασιλιάς της Περσίας από την δυναστεία των Αχαιμενιδώνκαι βασίλεψε στην Περσική Αυτοκρατορία από το 404 π.Χ. μέχρι το θάνατο του το 358 π.Χ. Διαδέχθηκε τον πατέρα τουΔαρείο Β΄ και κυριάρχησε στη μάχη για το θρόνο εναντίον του αδελφού του, Κύρου του νεότερου το 401 π.Χ. σταΚούναξα
…………………………………………………………………………………………………………………….
Ο Αρταξέρξης Γ” της Περσίας ήταν μέγας βασιλιάς της Περσίας από την δυναστεία των Αχαιμενιδών μεταξύ 359 και 338 π.χ. και ο 3ος Φαραώ της 31ης δυναστείας της Αιγύπτου, γιος και διάδοχος του μεγάλου βασιλιά της Περσίας Αρταξέρξη Β” του Μνήμονος. Γεννήθηκε το 425 π.χ. ανέβηκε στον θρόνο της Περσίας σε ηλικία 66 ετών και παρέμεινε στον θρόνο ως τον θάνατο του υπέργηρος το 338 π.χ. σε ηλικία 87 ετών πιθανώς δηλητηριασθείς, γνωστός για την μεγάλη του βιαιότητα. Την ίδια εποχή που ο ίδιος ήταν μέγας βασιλιάς της Περσίας βασιλιάς της Μακεδονίας ήταν ο Φίλιππος Β” πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φαραώ της Αιγύπτου πριν καταλάβει ο ίδιος την χώρα ήταν ο Νεκτανεβώ Β”.
……………………………………………………………………………………………………………………
Ο Δαρείος Γ΄ της Περσίας ή Δαρείος ο Κοδομανός ήταν ο τελευταίος βασιλιάς της Περσικής αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών, πριν την κατάκτηση της από τους Έλληνες Μακεδόνες του Αλέξανδρου του Μέγα. Ο Δαρείος ο Κοδομανός ήταν γιος του Αρσάμη του Οστάνη, εγγονός του Οστάνη της Περσίας τρίτου γιου του Δαρείου Β” και της Παρυσάτιδος, τρίτου αδελφού του Αρταξέρξη Β” και τουΚύρου του νεώτερου. Ο ευνούχος Βαγώας, που έχει δολοφονήσει τον Αρταξέρξη Γ΄ το 338 π.Χ. και το γιο του Άρση το 336 π.Χ., ανάρτησε στο θρόνο τον Δαρείο Γ” δεύτερο ξάδελφο του Άρση απόμακρο συγγενή του βασιλικού οίκου ,το όνομα του ήταν Κοδομανός[1], και είχε διέπρεψε σε έναν πόλεμο ενάντια στους Καδουσιανούς [2]. Ο νέος βασιλιάς, που υιοθέτησε το όνομα Δαρείος, ακολούθησε την προειδοποίηση από τη μοίρα των προκατόχων του, και σώθηκε από αυτήν με τον καταναγκασμό του Βαγώα να πιει ο ίδιος το ποτήρι με το δηλητήριο που του πρόσφερε. Ήδη το 336 π.Χ. ο Φίλιππος Β΄ ο Μακεδόνας είχε στείλει στρατό στη Μικρά Ασία, και την άνοιξη 334 π.Χ. άρχισε η εκστρατεία του Αλεξάνδρου. Το επόμενο έτος ο Δαρείος ο ίδιος ανέλαβε δράση ενάντια στον Μακεδόνα βασιλιά, αλλά ηττήθηκε στην μάχη της Ισσού και το 331 π.Χ. στην μάχη των Γαυγαμήλων. Κατά την φυγή του στην ανατολή καθαιρέθηκε και σκοτώθηκε από τον σατράπη Βήσσο (Ιούλιος 330 π.Χ.).
……………………………………………………………………………………………………………………
Παρατηρήσαμε ότι οι… Ιουδαίοι έχουν άμεση σχέση με την επιθετικότητα των…»Περσών» κατά της Ελλάδος !!!
 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΓΙ” ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ…
1.jpg
Αρτέμης Σώρρας 
ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ……

ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΗ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΑΡΠ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ Κ.Α. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GREEN PEACE, WWF, UNICEF, OIKOΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ GAY ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ .
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗ »ΓΝΩΣΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 
ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Σ” ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ .
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΜΠΑΟΥΕΡ, Ε ΜΠΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ( ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΣΤΑ ) .
ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ .
ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ .
ΕΝΑΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ .
ΕΓΩ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΣΑΣ .
 
………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=17854

Η Εκκλησία Κρήτης, η ΜΚΟ της και το 1 εκατ. € για φιλανθρωπίες που έκανε "Άρχοντα" τον Β. Κεγκέρογλου! (έγγραφα)

Η φωτογραφία είναι παλιότερη, με διαφορετική σύνθεση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης. Ήδη μερικοί από τους ιεράρχες που απεικονίζονται δε βρίσκονται στη ζωή. Δείχνει όμως ένα εκκλησιαστικό"τυπικό" που μοιάζει να είναι μακριά από το καθημερινό πρόβλημα του πολίτη. Ειδικά στη σημερινή εποχή. Αυτό ίσως εξηγεί και τις ανεξήγητες - για πολλούς προκλητικές- πρωτοβουλίες της κρητικής Εκκλησίας. Η φωτογραφία είναι από συνεδρίαση της Συνόδου μέσα στον Άγιο Μηνά, το 2005.
Η φωτογραφία είναι παλιότερη, με διαφορετική σύνθεση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης. Ήδη μερικοί από τους ιεράρχες που απεικονίζονται δε βρίσκονται στη ζωή. Δείχνει όμως ένα εκκλησιαστικό"τυπικό" που μοιάζει να είναι μακριά από το καθημερινό πρόβλημα του πολίτη. Ειδικά στη σημερινή εποχή. Αυτό ίσως εξηγεί και τις ανεξήγητες - για πολλούς προκλητικές- πρωτοβουλίες της κρητικής Εκκλησίας. Η φωτογραφία είναι από συνεδρίαση της Συνόδου μέσα στον Άγιο Μηνά, το 2005.
 
Ήταν μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα του 2014, στις 18 Δεκεμβρίου, όταν η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης εξέδιδε ένα ανακοινωθέν, όχι με ευχές προς τους πιστούς, αλλά με πρωτοφανείς - για ανώτατο εκκλησιαστικό όργανο - ευχαριστίες προς την κυβέρνηση Σαμαρά και δυο "άξια" τέκνα της, τον τότε υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον τότε, επίσης, υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου. Στην ουσία ήμασταν ήδη, ατύπως, στην προεκλογική περίοδο. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Σύνοδο να υμνήσει την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ούτε δυο υπουργούς της... Κυρίως τον Ηρακλειώτη.
Για διαφορετικούς λόγους "ευλογούσε" τον καθένα. Τον υπουργό Παιδείας επειδή πέρασε τις θέσεις της σε ένα νομοσχέδιο για την εκκλησιαστική παιδεία. Τον δεύτερο, επειδή είχε εξασφαλίσει ένα πολύ σημαντικό πόσο στην μη κυβερνητική οργάνωση "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" της κρητικής Εκκλησίας (ναι έχει και ΜΚΟ η Εκκλησία της Κρήτης!) για φιλανθρωπικό έργο!
Διαβάστε τί έγραφε εκείνη την ημέρα η Σύνοδος:
"Ἐπιπλέον, ἡ Ἱερά Σύνοδος, κατά τή σημερινή της Συνεδρία, ἀναφέρθηκε στήν ὑπογραφή Προγραμματικῶν Συμβάσεων, μεταξύ τοῦ Ὑπουργείου Ἐργασίας, Κοινωνικῆς Ἀσφάλισης καί Πρόνοιας, τῆς Ἱερᾶς Ἀρχιεπισκοπῆς καί τῶν Ἱερῶν Μητροπόλεων τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, καί τῆς Μ.Κ.Ο. τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», οἱ ὁποῖες ἀφοροῦν στήν ὑλοποίηση προγράμματος βοήθειας καί ἐνίσχυσης τῶν φιλανθρωπικῶν καί προνοιακῶν δομῶν τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, μέ τή διανομή τροφίμων καί γευμάτων σέ οἰκογένειες ἀπόρων, ἐνδεῶν καί ἀστέγων συνανθρώπων μας, καθώς καί μέ βοήθεια πρός τά συσσίτια καί τίς τράπεζες τροφίμων τῆς Ἱερᾶς Ἀρχιεπισκοπῆς, τῶν Ἱερῶν Μητροπόλεων τῆς Μεγαλονήσου καί τῶν Ἐνοριῶν τους.
Ἡ Ἐκκλησία Κρήτης ἐκφράζει βαθύτατες εὐχαριστίες πρός τόν κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου, Ὑφυπουργό Ἐργασίας, Κοινωνικῆς Ἀσφάλισης καί Πρόνοιας, ὁ ὁποῖος εἶχε τήν εὐγενῆ πρωτοβουλία, ἐξασφάλισε καί ὑπέγραψε τίς παραπάνω Συμβάσεις, πού θά συμβάλουν καθοριστικά στήν ἐνδυνάμωση καί στήν ἐπαύξηση τοῦ φιλανθρωπικοῦ ἔργου τῆς Ἐκκλησίας, πρός ὄφελος τοῦ Λαοῦ, κατά τούς δύσκολους καιρούς πού διανύει ἡ Χώρα μας".
Κεγκέρογλου - Σύνοδος
Ω, τι γενναιόδωρο! Ο αρμόδιος για την εργασία (ανεργία, δηλαδή...) υφυπουργός, με το ποσοστό των νέων ανέργων να ξεπερνά τα χρόνια της θητείας του το 60%, που έκοψε επιδόματα ακόμα και ανθρώπων με ανίατες ασθένειες, έδινε χρήματα από τα χρήματα του ελληνικού λαού για... φιλανθρωπίες! Τα έδινε στην Εκκλησία της Κρήτης προκειμένου να ταΐσει και να φροντίσει τα θύματα της πολιτικής του! Κι η Εκκλησία, ανακοίνωνε θριαμβευτικά ότι με την "ευγενή πρωτοβουλία" του πολιτικού, που θα βοηθούσε τον ταλαίπωρο λαό! Δηλαδή, ο εξοντωμένος λαός θα πλήρωνε και πάλι, για να παρουσιαστεί το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας (και δε θα πλήρωνε η ίδια...) ενώ ο υφυπουργός εμφανιζόταν κι αυτός ένας "ευγενής ευεργέτης"...
Η Σύνοδος βέβαια δεν ανέφερε το ποσό της "ευεργεσίας". Ούτε ποτέ δόθηκε στη δημοσιότητα η προγραμματική σύμβαση. Δεν ανέβηκε καν στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" (γενικά, η σελίδα της Αρχιεπισκοπής στη Διαύγεια είναι κενή...).
Λίγες ημέρες όμως πριν την ανακοίνωση ευγνωμοσύνης προς τον "ευγενή υπουργό", ο κ. Κεγκέρογλου υπέγραφε αποφάσεις πλουσιοπάροχων χρηματοδοτήσεων προς την τοπική Εκκλησία... Αυτές οι χρηματοδοτήσεις ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν αυτές είναι οι συνολικές προβλεπόμενες από τη σύμβαση, δεν το γνωρίζουμε.
Στις 2 Δεκεμβρίου χορηγούσε, με βάση την προγραμματική σύμβαση, 607.500 ευρώ στην ΜΚΟ της Εκκλησίας Κρήτης.
Κεγκέρογλου- ΜΚΟ 1
Στις 8 Δεκεμβρίου χορηγούσε άλλα 333.000 ευρώ, επίσης στην ΜΚΟ. Η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι ενταγμένη και στο πρόγραμμα "Κρήτη πράσινη ανάπτυξη", από την οποία έχει εισπράξει άλλα 300.000 ευρώ.
Κεγκέρογλου - ΜΚΟ 2
Υπάρχει άλλη μια απόφαση του κ. Κεγκέρογλου ( ίδιος δεν υπογράφει καμιά από αυτές τις αποφάσεις, αλλά με εντολή του υπογράφει η τότε ΓΓ). Στις 20 Νοεμβρίου του 2014, λίγες μέρες πριν δοθούν τα χρήματα στην ΜΚΟ, αποφασίζεται η χορήγηση ποσού 135.000 ευρώ στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Για ευρύτερη και μόνο γνώση, θυμίζουμε ότι είναι η Μητρόπολη της ιδιαίτερης πατρίδας (και εκλογικής) του κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος είναι από το Αρκαλοχώρι.
Κεγκερογλου- Μητρόπολη
Αυτοί είναι οι λόγοι που ο πρώην υφυπουργός, ταυτισμένος στην πολιτική του δράση με το δράμα ενός ολόκληρου λαού, τιμήθηκε στην πιο μεγάλη γιορτή της πόλης του Ηρακλείου, στη γιορτή του πολιούχου της Άγιου Μηνά...(δείτε εδώ) και (εδώ). Και δεν έγινε "μέγας άρχων", όπως νομίζαμε, αλλά, όπως αναφέρεται στη σελίδα της αρχιεπισκοπής σε σχέση με την απόδοση της τιμής, "Άρχων Πρωτονοτάριος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας".
Κεγκέρογλου - Πρωτονοτάριος
Οι πολιτικές παρεμβάσεις της Συνόδου
Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά ούτε, φανταζόμαστε, η τελευταία που η Σύνοδος της Εκκλησίας παίρνει, εμμέσως αλλά σαφέστατα, θέση για πολιτικά θέματα. Για παράδειγμα την 1η Ιουλίου του 2015, ελάχιστα 24ωρα πριν το δημοψήφισμα, καλούσε, στην ουσία, το λαό να ψηφίσει "ναι"! Δεν το είπε καθαρά, αλλά εύκολα το συμπεραίνει κανείς, ειδικά αν διαβάσει τις έσχατες λέξεις της τελευταίας παραγράφου:
"Ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης κατά τίς κρίσιμες τοῦτες ἡμέρες, τίς ὁποῖες περνᾶ ἡ Χώρα μας ἐκφράζει τήν ἀγωνία της γιά τό παρόν καί τό μέλλον μας καί ἀπευθύνει πρός τόν Ἱερό Κλῆρο καί τόν εὐγενῆ καί ἡρωϊκό Κρητικό Λαό τή θερμή παράκληση καί προτροπή νά διαφυλάξουμε ὅλοι μαζί τήν ἀγάπη, τήν ἑνότητα, τήν ὁμόνοια, τήν ὁμοψυχία καί τή νηφαλιότητα.
          Ὅλοι οἱ Ἀρχιερεῖς τῆς Μεγαλονήσου, μέ πατρική ἀγάπη, στοργή καί ἐνδιαφέρον, ἀπευθυνόμαστε στόν Κρητικό Λαό μας καί παρακαλοῦμε νά μήν ἀφήσουμε, γιά κανένα λόγο, νά ἐπέλθει διχασμός καί διχόνοια.
Θεωροῦμε ἀπαραίτητο μπροστά στά σύγχρονα διλήμματα καί τίς κομβικές ἀποφάσεις νά κάνουμε τέτοιες ἐπιλογές, οἱ ὁποῖες θά ὁδηγήσουν τόν Τόπο καί τόν Λαό μας σέ διέξοδο ἀπό τά ἀδιέξοδα, στήν Εὐρώπη τῆς ἀλληλεγγύης, τῆς κοινωνικῆς συνοχῆς καί τοῦ σεβασμοῦ τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου, χωρίς παλινωδίες καί πειραματισμούς".
Σύνοδος - Δημοψήφισμα
Μια τελική σημείωση: η ανακοίνωση αυτή, αλλά και το ευχολόγιο προς Κεγκέρογλου, παραμονές των Χριστουγέννων, δεν ήταν γνωστά σε εμάς στοιχεία όταν εκδόθηκαν. Απλά επειδή η Αρχιεπισκοπή δεν συμπεριλαμβάνει το Candianews στους αποδέκτες των πρωτοβουλιών της. Ίσως ακολουθώντας την πολιτική πεπατημένη, με βάση την οποία, "αν πρόκειται να κάνεις κριτική, δε σε εφοδιάζω με υλικό"... Όπως γίνεται, δηλαδή, με πολλούς γνωστούς ντόπιους πολιτικούς...



http://www.candianews.gr/2015/11/13/i-ekklisia-kritis-i-mko-tis-ke-to-1-ekat-e-gia-filanthropies-pou-ekane-archonta-ton-v-kegkeroglou-engrafa/

"ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ"

Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs "DNA Sience, Jewish Bloodline", οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίες, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήταν γνωστοί ως οι διαβολικοί "Φιδάνθρωποι", ενώ τώρα το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι προέρχονται από τους Χαζάρους.

Η αποδοχή από τους Ισραηλινούς ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Khazaria, αναφέρθηκε στην εφημερίδα "The Times of Israel" με άρθρο του καθηγητή Jim Wald στις 18 Μαρτίου 2014 και με τίτλο "Μυστικό σχέδιο για την αντίστροφη μετανάστευση προς την Ουκρανία". Στο άρθρο αυτό, ο καθηγητής Jim Wald, που σχετίζεται ότι η ισραηλινή ηγεσία, αναφέρθηκε σε μυστικό σχέδιο του Ισραήλ για την αποστολή εποίκων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.

Το σχέδιο που επεξεργάστηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου διέρρευσε από κυβερνητικές πηγές, αφού υπήρχαν αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ, αλλά προέρχονται από την Khazaria. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ και οι ΗΠΑ, είναι ουκρανικής κληρονομιάς και η Ουκρανία είναι η καρδιά της Χαζαρίας.

Η επιστροφή στην Khazaria

Οι Ραβίνοι διδάσκουν ότι τον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος των Χαζάρων ασπάστηκε το Ταλμούδ και την Ιουδαϊκή Καμπάλα. Υιοθετώντας το ανέντιμο, αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σεξ σύμβολο του εξάκτινου αστεριού, οι Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως "Φιδάνθρωποι", πολέμησαν τους Χριστιανούς και τους Ισλαμιστές. Αργότερα, μετατράπηκαν σε "Εβραίους" που μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα βρίσκονται εγκατεστημένοι ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.

Στο βιβλίο του ο Texe Marrs εξηγεί πως οι Εβραίοι "Γωγ και Μαγώγ"είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως όργανο τους για την εγκαθίδρυση μιας νέας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι Χαζάροι, που αναφέρονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η πονηρή "Συναγωγή του Σατανά", αναφέρονται και στον Ιεζεκιήλ 38 και 39, πως είναι οι Γωγ από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία λέει ξεκάθαρα ότι αν οι φιδάνθρωποι εισβάλουν και κατακτήσουν το Ισραήλ, τότε θα βυθιστεί ολόκληρος ο πλανήτης στον πόλεμο και στο χάος (Αποκάλυψη 20).

Κυριαρχία επί της Αμερικής

Το 2007, οι Αμερικανοί καθηγητές της πολιτικής επιστήμης James Petras, John Mearsheimer και Stephen Walt, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κηδεμονεύεται από το ισραηλινό λόμπι. Οι Εβραίοι μέσω των ισχυρών ομάδων τους, AIPAC, ADL, και AJC. ελέγχουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό όσο και το Δημοκρατικό κόμμα, και ο Λευκός Οίκος εκτελεί τις επιθυμίες τους. Σ' αυτές περιλαμβάνεται και η κατάκτηση της Ουκρανίας.

Οι γενετικές ανακαλύψεις το 2012 του Dr Eran Elhaik, του κύρους του Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν έχουν καμιά σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά προέρχονται από την Khazaria, εξέπληξε τους Ισραηλινούς. Ακολούθησαν και άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, "μια ομάδα επιστημόνων blueribbon από κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα ανέλαβαν να προχωρήσουν σε γενετικές έρευνες".

Ακολούθως μια επιτροπή από επιστήμονες που εξέτασαν το DNA και μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ενημέρωσαν την ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι ανήκουν στη γραμμή αίματος των Khazarian. Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε όπως εγκατασταθεί ομάδα Εβραίων εποίκων στην Ουκρανία και να διοχετεύσει στη χώρα αυτή στρατιωτικό εξοπλισμό. Στην ουσία οι Εβραίοι σκοπεύουν να μετατρέψουν την Ουκρανία επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας, δηλαδή μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.


Με αυτές οι αρχές, δήλωσε Wald, επεδώθει μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι."

Η Ουκρανική Λύση: Δύο εβραϊκές Πατρίδες

Στην αρχή, η λύση αυτή κρίθηκε ανέφικτη και δυσοίωνη, λέει ο Wald, αλλά ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του μας εξέπληξαν, φέρνοντας στο τραπέζι την Ουκρανική λύση. Κάποιοι Εβραίοι έποικοι θα φύγουν από το Ισραήλ και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση θα πάρει χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα όμως, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία θα γίνει μια "αυτόνομη εβραϊκή περιοχή," μιας μικρής κλίμακας διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας των Χαζάρων.

- "Με τους αντάρτες της Συρίας και της Ουκρανίας, καθώς και της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν (επίσης μέρος της αρχαίας Χαζαρίας), εξηγείται πως ο Νετανιάχου ασκεί τόση πίεση στη Συρία και τη Ρωσία."

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο POROSHENKO

Ο Petro Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, τώρα ελέγχουν την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι με τις δολοφονίες Ουκρανών και τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το Ισραήλ σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε μια δεύτερη πατρίδα των Εβραίων. Επί του παρόντος, μόνο το 0,2 τοις εκατό του πληθυσμού της Ουκρανίας αποτελείται από Εβραίους, αλλά όταν η εβραϊκή μειονότητα ανέλαβε την ΕΣΣΔ, σφαγιάστηκαν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!


Το αιματηρό πραξικόπημα που διέπραξαν Ισραήλ και ΗΠΑ, στην Ουκρανία

Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση της νέας ουκρανική τους πατρίδας. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κρατήσει μια απόσταση από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με το έθνος αυτό, που σήμερα κυβερνάται από το Ισραήλ.

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος Γιανουκόβιτς ανατράπηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εβραίος δισεκατομμυριούχος Poroshenko, εγκαταστάθηκε γρήγορα ως πρόεδρος. Εβραϊκά χρήματα και στρατιωτικές δυνάμεις συνεχώς αποστέλλονται στην Ουκρανία. Οι Ουκρανοί Χριστιανοί σφαγιάζονται. Μια γενοκτονία που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα τα ακίνητα ιδιοποιήθηκαν από τους Εβραίους ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν από την Τουρκία (1905), τη Σοβιετική Ένωση (1917), και την Παλαιστίνη (1948), πώς να εργαστούν ως διεφθαρμένη μειονότητα για να κυριαρχήσουν επί της πλειοψηφίας..
Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Οι δήμαρχοι απειλούν με “πόλεμο” την κυβέρνηση για τα οικονομικά – Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1η Δεκεμβρίου



“Απειλές” προς την κυβέρνηση ότι “δεν είναι δυνατό να περιμένουν άπραγοι τον «θάνατο» της Αυτοδιοίκησης”, εκτοξεύουν οι δήμαρχοι, συγκαλώντας την 1η Δεκεμβρίου έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ με κεντρικό θέμα την οικονομική κατάσταση των δήμων της χώρας.

Η απόφαση ελήφθη oμόφωνα κατά τη σημερινή του συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ μετά από εισήγηση του προέδρου Γ. Πατούλη.

Η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κρίνεται επείγουσα και αναγκαία καθώς σήμερα η λειτουργία των δήμων αγγίζει πλέον τα όρια αντοχής και ομαλότητας.

Ειδικότερα μετά τη δραματική μείωση, πάνω από 65%, των δημοτικών πόρων την περίοδο 2010-2014, ενάμιση μήνα πριν τη λήξη του 2015 υπάρχει υστέρηση απόδοσης θεσμοθετημένων πόρων στους δήμους της τάξης του 30%. Αν στα παραπάνω συνυπολογιστούν η αύξηση των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων και η συνεχιζόμενη αποψίλωση του προσωπικού των δήμων διαμορφώνεται ένα ζοφερό αυτοδιοικητικό τοπίο, που θα έχει ως πρώτη και άμεση συνέπεια την αδυναμία των δήμων να καταρτίσουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς για το 2016.

«Θεωρούμε εξαιρετικά απαραίτητη τη σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

«Η διάθεσή μας, είναι μέσα από δημιουργικό διάλογο να βρούμε λύσεις που θα ανατρέψουν τη δραματική οικονομική κατάσταση των δήμων. Θα τεθούν, εκ μέρους μας στο τραπέζι προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις. Σε περίπτωση όμως που δεν βρούμε ανταπόκριση θα εξετάσουμε τρόπους και δράσεις αντίδρασης, καθώς δεν είναι δυνατό να περιμένουμε άπραγοι τον «θάνατο» της Αυτοδιοίκησης, αν και νομίζω ότι κανείς δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Πάντως ο δικός μας στόχος – και ελπίζω και της κυβέρνησης – είναι να εργαστούμε για μια Αυτοδιοίκηση που θα συναγωνίζεται στα ίσια την Ευρωπαϊκή και να είναι καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη», κατέληξε ο Γ. Πατούλης.

Στην ατζέντα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης αναμένεται να τεθούν και τα θεσμικά ζητήματα, κοινωνικά θέματα αλλά και το προσφυγικό.



http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/oi-dimarxoi-apeiloun-me-polemo-tin-kivernisi-gia-ta-oikonomika-ektakti-geniki-sinelefsi-tin-1i-dekemvriou

ΜΑΝΤΈΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΈΣ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ και ΓΙΑΤΊ;;;


-του Ιωάν. Κουντούρη • JohnKountouris.com • Λος Άντζελες • 14 Νοεμ. 2015

Όταν λένε πως «όλα πρόκεται για το πετρέλαιο», υπάρχει σίγουρα κάποια αλήθεια σε αυτό. Θυμόμαστε όλοι όταν πρωτοξέσπασε πόλεμος στον Ιράκ το 2003 μεταξύ των ΗΠΑ και των στρατιωτικών δυνάμεων του Σαντάμ Χουσεΐν υπο ψευδή προσχήματα απο πλευράς της κυβερνήσεως Μπούς. Ωστόσο, μήπως θυμόμαστε τότες εκείνους τους «τρελούς» και «αλλόκατους» που μας έλεγαν ότι ο πόλεμος αυτός έχει να κάνει με το…ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ;;; Διότι, όπως απεδείχθη τελικά, ο Σαντάμ ΔΕΝ αποτελούσε απειλήν…για ΚΑΝΈΝΑΝ. Ούτε πηρυνικά δεν είχε μήτε την πρόθεσιν να χτυπήσει κανέναν, ιδιαίτερα την Αμερικήν. Όλα αυτά ήταν παραμύθια για προφανείς λόγους.

Όμως, το κύριο ερώτημα που θέτω εδώ στον κάθε αναγνώστη εν όψει όλων όσων συντελούνται σήμερον στην Μέσην Ανατολήν είναι: ίσως το ίδιο σενάριο ισχύει και για τον…Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία;;; Λοιπόν, όπως θα ιδούμε εδώ μέσα στο παρόν άρθρον, τίποτε δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τους ιμπεριαλιστικούς στόχους της πανίσχυρης ιδιωτικής εταιρείας που λέγεται «οι ΗΠΑ»—εκ μέρους του Ισραήλ και των πετρελαικών εταιρειών μεγαθηρίων βεβαίως.

Ξαφνικά, οι Εβραίοι στο Ισραήλ έχουν ανοίξει κουβέντα, εις διεθνές επίπεδον πλέον, για ένα τεράστιο απόθεμα πετρελαίου που ευρέθηκε, προφανώς, στο εδαφός του. Καλά, ΤΏΡΑ τη μάθανε αυτήν την είδησιν οι Εβραίοι που «ψοφάνε» εδώ και πολλές δεκαετίες να βρούν έστω μια σταγόνα πετρελαίου εντός της «επικρατείας αυτών»;;; Όμως, θέλω να καταστήσω σαφές ότι γνωρίζουν εδώ και καιρό οι Ισραηλινοί ότι όντως υπάρχει πετρέλαιο σε᾽κείνην την γωνίαν του κόσμου, αλλά το ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΏΣ ευρίσκεται το κοίτασμα αυτό είναι το επίμαχον σημείον εδώ της όλης ιστορίας αυτής. Αφού εμαθεύτηκε τελευταίως η είδησις αυτή για το εν λόγῳ κοίτασμα πετρελαίου, προσποιούνται τώρα οι αξιοματούχοι της κυβερνήσεως του Ισραήλ πώς «μόλις» το βρήκανε το κοίτασμα αυτό, αλλά απ᾽ότι φαίνεται, γνώριζαν επι πολλές δεκαετίες για την ύπαρξή του.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα [1] του FOX News επι του θέματος, το Ισραήλ μαζί με μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες, είχαν ζητήσει άδεια για την διάτρησιν σ’ κείνην την περιοχήν —που θα σας εξηγήσω σε λίγο ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΏΣ είναι— το 2013 !!!

Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί όπως θα μας αποκαλύπτει λίγο παρακάτω το ίδιο το FOX News, τα πρόσωπα πίσω απο αυτήν την προσπάθειαν της Ισραηλινής κυβερνήσεως για να μπορέσει να πάει και να εξορύξει και να αξιοποιήσει εκείνο το τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου, δεν είναι τίποτε εκτός απο τους συνήθεις ύποπτους:

«Αφού το Ισραήλ παραπονέθηκε για χρόνια ότι ήταν περιτριγυρισμένο από πλούσια σε πετρέλαιο κράτη, αλλά ότι δεν είχε ούτε μία σταγόνα εντός των συνόρων της, φαίνεται ότι υπάρχει μια μεγάλη μεταστροφή σε χρόνο με την ανακοίνωση την περασμένη Τετάρτη (της 7ης Οκτ. του 2015) ότι έχουν εντοπιστεί τεράστια αποθέματα πετρελαίου στα Υψώματα του Γκολάν, κοντά στα σύνορα της χώρας με τη Συρία.

»Η Afek Oil and Gas (δηλ., του πετρελαίου και φυσικού αερίου), μια ισραηλινή θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας Genie Energy, επιβεβαίωσε το εύρημα σε μια συνέντευξη με το Ισραήλ Κανάλι 2 TV, αλλά παραδέχθηκε ότι μέχρι να εξαχθούν όλα τα πετρέλαια εκείνα, δεν θα είναι σίγουροι για την πραγματική ποσότητα και ποιότητα του πετρελαίου που έχει ανακαλυφθεί.


«“Μιλάμε για ένα στρώματα που απέχει 350 μέτρα σε πάχος και αυτό που είναι σημαντικό είναι το πάχος και το πορώδες,” εξήγησε ο επικεφαλής γεωλόγος της εταιρείας, Yuval Bartov. “Κατά μέσον όρον στον κόσμο, τέτοια στρώματα είναι 20-30 μέτρων πάχους, έτσι αυτό είναι δέκα φορές τόσο μεγάλο όσο αυτό, οπότε μιλάμε για σημαντικές ποσότητες. Το πιο σημαντικό εδώ είναι να γνωρίζουμε για το εάν το πετρέλαιο ευρίσκεται μέσ´στο βράχο και αυτό είναι ό, τι γνωρίζουμε τώρα” ξεκαθάρισε.»

Αλλά τώρα πάμε στο…ζουμί…

Συνεχίζει ο αρθρογράφος αυτός του FOX News αποκαλύπτωντας τα εξής εκπληκτικά για το ΠΟΙΟΙ ακριβώς είναι οι μεγάλοι —καθώς και ΚΡΥΦΟΊ— παράγοντες που είναι πίσω απο αυτήν την προσπάθεια της Ισραηλινής κυβερνήσεως:

«Σύμφωνα με μια έκθεσιν του εφημερίδος The Times of Israel που δημοσιεύθηκε το Σεπ. του 2014 σχετικά με την εξερεύνησιν της περιοχής της Γκολάν, προεδρεύεται η εν λόγω μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία Genie Energy από τον κ. Howard Jonas και μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων επενδυτών της εταιρείας αυτής συγκαταλέγονται οι κ.κ. “πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ντικ Τσένι, Michael Steinhardt, Ιακωβ Ρότσιλντ (Jacob Rothschild) και Rupert Murdoch (του FOX News).”»

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι πίσω από αυτό το ψεύτικο πόλεμο στη Συρία θέλουν να εγκαταστήσουν έναν αγωγό πετρελαίου που να διατρέχει μέσω της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. Υπάρχει όμως και το Ιράν που θέλει κι αυτό να συμμετάσχει σε αυτό το τεράστιο έργο, αλλά επιθυμεί πάρα πολύ να αφαιρεθεί πρώτα απο το πλάνο η Τουρκία, χωρίς όμως να έχει τις ίδιες συνολικές προθέσεις σε αυτό όπως τα άλλη προαναφερόμενα κράτη διότι είναι σύμμαχος της Συρίας.

Γι᾽αυτό πρέπει να βγαλθεί απο τη μέση…Ο Κ. ΆΣΑΝΤ.

Το επίκεντρο της προσοχής του παρόντος άδικου πολέμου βρίσκεται βόρεια της Γαλιλαίας στα Υψώματα του Γκολάν. Μιλάμε για την ίδια περιοχή πάνω και για την οποία πάλεψε το Ισραήλ με την…ΣΥΡΊΑ κατά τη διάρκεια της Εξαήμερου Πολέμου που έγινε το 1967!!! Εκείνην την εποχήν, το Ισραήλ οικειοποιήθηκε παρανομώς δια της βίας και της αιμοχυσίας απο τους Σύριους εκείνην την περιοχήν των Υψωμάτων Γκολάν που ισχυρίζονται σήμερα ότι «δική» τους είναι. Ωστόσο, δεν την πήραν όλην, διοτί ένα μεγάλο κομμάτι της Γκολάν ευρίσκεται ακόμη εντός των συνώρων της…ΣΥΡΊΑΣ. Καταλαβαίνουμε τώρα τι γίνεται εκεί;;;

Αλλά για του λόγου το αληθές, διαβάστε παρακάτω τι λέει η ίδια η κεντρική ιστοσελίδα της Genie Energy, genie.com [2]:

Μετάφρασις: Η Afek (που είναι θυγατρική της Genie Energy) είναι κάτοχος αποκλειστικής άδειας εξερεύνησης πετρελαίου που καλύπτει 396,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα στη Βόρειο Ισραήλ. Η Εταιρεία πιστεύει ότι, με βάση την προκαταρκτική ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων από το συνεχιζόμενο πρόγραμμα διερευνικών γεωτρήσεων καθώς και άλλα γεωλογικά δεδομένα, ότι η διερευνητική περιοχή εκείνη, για την οποία κρατάει άδεια για τη διάτρηση, περιέχει σημαντικές ποσότητες συμβατικού πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Τώρα αρχίζει να βγάζει νόημα η όλη ιστορία αυτή με τη Συρία…

Οι αγωγοί πετρελαίου παίζουν τεράστιον ρόλον για το τι συμβαίνει σε αυτήν την περιοχή του κόσμου. Και ως προς τα υπόλοιπα…ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΑ ΨΈΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΊΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΆ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΔΥΤΙΚΉΣ ΧΏΡΑΣ ΕΚΕΊ ΈΞΩ…
––––––––––––––

1 – «Potentially game-changing oil reserves discovered in Israel» του Πολ Alster, που δημοσιεύθηκε στις 8, Οκτωβρίου, 2015, FoxNews.com | Λίνκ: http://www.foxnews.com/world/2015/10/08/potentially-game-changing-oil-reserves-discovered-in-israel/
2 – Λίνκ: http://genie.com/about-us/our-company/


http://greeknewsondemand.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters