Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αυτά οφείλει ολόκληρος ο κόσμος στους Έλληνες! Ας μην τα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!!

 
Κατά καιρούς, πολλοί επιφανείς άνθρωποι των τεχνών και της διανόησης ,έχουν μιλήσει για την αξία του ελληνικού πολιτισμού και για όλα όσα χρωστά ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτόν. Ποιητές, συγγραφείς, φιλόσοφοι, ακόμα και πρόεδροι εθνών τόνισαν τη σημασία του ελληινκού πολιτισμού και του πνεύματος.

Όταν μας ρωτούν για τους προγόνους μας πρέπει να υποδεικνύουμε τους Έλληνες.

ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

"Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του." -Mayer Amschel Rothschild, Τραπεζίτης

Η Τράπεζα της Ελλάδος, (η κεντρική τράπεζα της χώρας) ανήκει σε ιδιώτες από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Ειναι η μοναδική ανώνυμη εταιρία στην χώρα, η οποία δεν υποχρεούται στη δημοσίευση της μετοχικής της σύνθεσης, δηλαδή με απλά λόγια, οι Ελληνες πολίτες, δεν έχουμε το  δικαίωμα να γνωρίζουμε από ποιον ελέγχεται η κεντρική τράπεζα της χώρας μας.  Οι κακιές γλώσσες, λένε ότι μεγάλο πακέτο μετοχών ανήκει στον όμιλο Rothchild.

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της, αναφέρονται οι αρμοδιότητες της Τράπεζας Ελλάδος. Aνάμεσα τους είναι και η άσκηση νομισματικής πολιτικής.  Το γεγονός ότι η Τράπεζα Ελλάδος ανήκε πάντα σε ιδιώτες σημαίνει προφανώς ότι την νομισματική πολιτική στη χώρα μας, την έλεγχαν πάντα ιδιώτες, ενώ με την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη, η χώρα παραιτήθηκε επίσημα πλέον από το δικαίωμα άσκησης εθνικής νομισματικής πολιτικής.

«Σεισμός» στο Βατικανό: Βιβλίο αποκαλύπτει την ταυτότητα 200 παιδόφιλων ιερέων

«Σεισμό» στην Αγία Έδρα αναμένεται να προκαλέσει βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου με τίτλο «Ασέλγεια», στο οποίο αποκαλύπτεται η ταυτότητα 200 παιδόφιλων Ιταλών ιερέων.

Από τη συγγραφική πένα του Εμιλιάνο Φιτιπάλντι, τον δημοσιογράφο που έγραψε το βιβλίο «Απληστία» για τα περίφημα «Vatileaks», το νέο πόνημά του ξεσκεπάζει τη σκοτεινή πλευρά της Καθολικής Εκκλησίας παραθέτοντας στοιχεία, ονόματα και ημερομηνίες σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς, επισκόπους και καρδιναλίους από ολόκληρο τον κόσμο.

Απίστευτο: Έκλεισε η ΕΟ Πατρών - Πύργου από το χαλάζι (photos)


Απίστευτο: Έκλεισε η ΕΟ Πατρών - Πύργου από το χαλάζι (photos)

Απίστευτο και όμως αληθινό έκλεισε Εθνική Οδός Πατρών Πύργου από την σφοδρή χαλαζόπτωση.
Τουλάχιστον σε ύψος 20 εκατοστών έφτασε το χαλάζι στο τμήμα από την Γαστούνη μέχρι το Λευκοχώρι.
Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της παλιάς εθνικής οδού και μέσω Γαστούνης και  Καβασίλων.
Μηχανήματα του Δήμου Πηνειού αυτή την ώρα προχωρούν στον καθαρισμό της οδού.
Ουρές σχηματίστηκαν στις δύο πλευρές της εθνικής οδού απο ακινητοποιημένες νταλίκες που δεν είχαν εναλλακτική διαδρομή να ακολουθήσουν.

xalazi gast1
xalazi gast2
Φωτογραφίες: ilialive.gr/Γιάννης Σπυρούνης
xalazi gast4
xalazi gast5
xalazi gast6

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Πηγή

ilialive.gr

Έτσι ακούγεται η μουσική του αριθμού π


Είναι γνωστός ο αριθμός π, ο πραγματικός αριθμός που μπορεί να οριστεί ως ο λόγος του μήκους της περιφέρειας ενός κύκλου προς τη διάμετρό του στην Ευκλείδεια γεωμετρία, και ο οποίος χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία.
Είναι γνωστή επίσης… ως σταθερά του Αρχιμήδη (δεν πρέπει να συγχέεται με τον αριθμό του Αρχιμήδη). Ο Αρχιμήδης καθόρισε την πρώτη επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδο με την οποία υπολογίζεται ο αριθμός.

Συνήθως χρησιμοποιείται η προσέγγιση π ≈ 3,14. Τα πρώτα 50 δεκαδικά ψηφία του π είναι: 3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510
Έχει λοιπόν, αυτός ο αριθμός σχέση έχει με τη μουσική;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ! Ένα ΒΙΝΤΕΟ που ΠΡΕΠΕΙ να ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορούμε. Όλοι μαζί. Ενωμένοι.
Ο καθένας με τον δικό του τρόπο και όλοι μαζί με έναν κοινό για όλους.
Αυτό που συμβαίνει εδώ, συμβαίνει παντού.
Υπάρχει σχέδιο και είναι καλά οργανωμένο. Και είναι εναντίον μας
Εναντίον του καθενός προσωπικά, εναντίων των οικοεγειών μας, εναντίον της χώρας μας. Εναντίον της ανθρωπότητας. Δες γύρω σου. Κοίτα. Μάθε.

ΕΞΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

Αποτέλεσμα εικόνας για ε.σ.υ. 
Χρήστος Καρακώστας Δικηγόρος Προέδρος Ε.ΣΥ. Βόλου
Αρθρο

Τις τελευταίες μέρες, ζούμε την « ανακάλυψη» του ζητήματος Αρτέμης Σώρρας, εξαιτίας του οποίου περισσεύουν τα λιβελογραφήματα, όπως ότι τα μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, είναι εγκληματική οργάνωση, τρώνε ωμό κρέας, πιστεύουν στον Δία, κ.λ.π. κ.λ.π., που δυστυχώς περιάγουν έναν υπεύθυνο Δημόσιο Λόγο σε επίπεδο καφενέ.

Δυστυχώς πολύς δημοσιογραφικός κόσμος παρασύρθηκε στην λούμπα αυτήν, αθηναϊκός, επαρχιακός και τοπικός, διότι προφανώς δεν έκαναν προηγουμένως έρευνα, δεν αναζήτησαν την αλήθεια, και δεν έψαξαν τα επιχειρήματα της «Ελλήνων Συνέλευσις».
Ετσι η μονόπλευρη πληροφόρηση, κινήθηκε στα επίπεδα της ωμής προπαγάνδας και έγινε μη πληροφόρηση.

Επειδή ωστόσο, στην Δημοκρατία, ο λόγος έχει και τον αντίλογό του, εμείς αντιστοιχώντας, απέναντι στην ωμή και μαύρη προπαγάνδα την ωμή και ορθή ενημέρωση, επιχειρούμε έναν αντίλογο σε όλα όσα ακούγονται, σ’ ένα επίπεδο περισσότερο πολιτισμένο απευθυνόμενο σε κάθε νοήμονα και με υπεύθυνη κριτική σκέψη πολίτη και συνέλληνά μας.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ / ΙΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Μαιρη Ε.Γ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
(ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΔΩ...)
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ''ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΝ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ''!!!!!!!

Το HAARP είναι Εναντίον της Άφιξης των Ολύμπιων;



Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για τo HAARP. Επίσημα έχει σχεδιαστεί για την μελέτη της Ιονόσφαιρας. Όμως, σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιολογικούς κύκλους αποτελεί ένα σύγχρονο όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σύμφωνα με αυτούς είναι, ενδεχομένως, ο τεχνολογικά εξελιγμένος τρόπος ελέγχου του καιρού αλλά και πρόκλησης σεισμών. Αυτά τα δύο, είναι τα σημαντικότερα που του προσάπτουν.

Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο το HAARP της Αλάσκα που είναι και το γνωστότερο από όλα. Ήδη υπάρχει το «ρώσικο HAARP» ή «Δρυοκολάπτης» από την δεκαετία του ’70.

Γαλαξιακή Φωτεινή Ομάδα εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα


Σύμπαν και ΓαλαξίαςΠανίσχυρη Γαλαξιακή Φωτεινή Ομάδα εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, για να βοηθήσει στην εκκαθάριση της «Χίμαιρας»..

Η «ΧΙΜΑΙΡΑ» ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΥΛΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CABAL ΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ KUIPER

Η πίεση του Φωτός κατά το 2017 στην επιφάνεια του πλανήτη θα είναι πολύ πιο αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η ακτινοβόληση μη φυσικών σωματιδίων Φωτός από το κέντρο του γαλαξία έχει αυξηθεί σημαντικά. Κατά τις τελευταίες μέρες του 2016 υπήρχαν πολλά σημάδια στον ουρανό με τη μορφή πολικών στρατοσφαιρικών νεφών και άλλων ασυνήθιστων μετεωρολογικών φαινομένων:

«Καταλανική Εταιρεία»: Οι φοβεροί μισθοφόροι που προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στην Ελλάδα του 14ου αιώνα

 

Η δράση τους στο Βυζάντιο – Οι επιδρομές τους στο Άγιο Όρος και η ερήμωση των μοναστηριών – Η μάχη της Κωπαΐδας (1311) – Η Καταλανική Εταιρεία κυρίαρχη στην Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα για 75 χρόνια

Όταν ακούμε σήμερα για Καταλονία (ή Καταλανία), το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν… στην Μπαρτσελόνα, με τους χιλιάδες οπαδούς και στην Ελλάδα.

Η Καταλονία είναι μία περιοχή στο βορειοανατολικό άκρο της Ισπανίας, με πρωτεύουσα τη Βαρκελώνη. Είναι ορεινή, στο μεγαλύτερο μέρος της, ενώ είναι γνωστό ότι σ' αυτή έχουν εκδηλωθεί και αποσχιστικές τάσεις από την Ισπανία.

Η «Δύναμη» των Ναών Βρίσκεται στους Κίονες που «Φορτίζονται» από την Γη


ΚίοναςΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ-ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

Οι διαπιστώσεις που κάνει ο καθηγητής αρχιτεκτονικής αφορούν καθαρά τη βίωση από την ψυχή ενός άλλου κοσμικού επιπέδου αισθαντικότητας που δεν έχει να κάνει με μεταφυσικές εμμονές. Για αυτήν την αισθαντικότητα που απορρέει από την υψηλού κάλλους τέχνη έχει μιλήσει ο Οδυσσέας Ελύτης, Η ελληνική κλασική τέχνη αποτελεί την μίμηση του τρόπου που υπάρχει ο κόσμος. Σε έναν αρχαιοελληνικό ναό έχουν αποτυπωθεί όλα τα αρχέτυπα σύμβολα που σχετίζονται με τη φύση της ανθρώπινης ψυχής και των όντων.

Βαγγέλης Παπαθανασίου: «Oλοι είμαστε συνάθροιση δισεκατομμυρίων ετών μνήμης»

 
Πώς συνδέεται η εξερεύνηση τoυ Διαστήματος και των απαρχών του Σύμπαντος με το έργο του μεγάλου έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου;
Η παγκόσμια κυκλοφορία προ δύο ημερών του νέου άλμπουμ του συνθέτη με τίτλο «Rosetta» σημαδεύει την ολοκλήρωση της ομώνυμης διαστημικής αποστολής από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency, ESA). Το διαστημικό όχημα Rosetta, που πήρε το όνομά του από τη Στήλη της Ροζέττας η οποία αποτέλεσε το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των αιγυπτιακών ιερογλυφικών, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τη μελέτη του κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τον ορίζοντα των γνώσεών μας για τη γένεση του ηλιακού συστήματος.

Αρτέμης Σώρρας στη Realnews. Δείτε το βίντεο

Η Realnews μπήκε στο στρατηγείο του επικεφαλής του πολιτικού φορέα που υπόσχεται να «εξαγοράσει» το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων.
Ο Αρτέμης Σώρρας απαντά σε όλες τις ερωτήσεις με τον δικό του τρόπο και επιτίθεται στους πρώην στενούς του συνεργάτες που τον κατηγορούν ως απατεώνα.

Νευροεπιστήμονες ανακάλυψαν ένα τραγούδι που μειώνει το άγχος κατά 65% (Ακούστε)


00984398765 


Της Carolanne Wright 
Άγχος – αυτό το συναίσθημα του φόβου, της ανησυχίας και του πανικού – δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο. Ο Ιπποκράτης έγραψε γι’ αυτό τον τέταρτο π.Χ. αιώνα. Όπως έκανε και ο Søren Kierkegaard στη δεκαετία του 1860. Και ο Sigmund Freud ασχολήθηκε με αυτήν την διαταραχή το 1926.
Ωστόσο, όταν ερχόμαστε στο παρόν βλέπουμε μια σημαντική άνοδο – ειδικά σε νέους ανθρώπους.
Τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι η κλασική και πιο διαδεδομένη θεραπεία για την αντιμετώπιση του άγχους (και πολύ κερδοφόρα). Η γνωστική θεραπεία είναι μια μέθοδος αντιμετώπισης, επίσης. Τα τελευταία χρόνια πολλοί επιλέγουν τεχνικές χαλάρωσης όπως ο διαλογισμός, η προσευχή, η γιόγκα, το μασάζ καθώς και η μουσικοθεραπεία. Τώρα, όμως, οι νευροεπιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψαν ένα τραγούδι που οδηγεί σε δραματική μείωση, κατά 65 τοις εκατό, στο συνολικό άγχος …

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ πως γίνονται οι περιουσίες‏

"Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ρθει"
Πάμπλο Νερούντα
 
To απόγεμα της Μεγάλης Δευτέρας του 1986 έξω από το χωριό Πόμπια, στα νότια του νομού Ηρακλείου, το αυτοκίνητο που κινείται αργά στον άδειο και επικίνδυνο επαρχιακό δρόμο αναγκάζεται να σταματήσει όταν σε μία στροφή κάποιοι έχουν πετάξει κλαδιά και πέτρες που κλείνουν τον δρόμο.
Ο οδηγός γνωρίζει καλά την περιοχή, είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγαδάκια.
Ανυποψίαστος βγαίνει από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει, όταν δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό.
 
Τραυματισμένος προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από το αυτοκίνητο, αλλά ο δολοφόνος πλησιάζει και τον εκτελεί μπροστά στα έντρομα μάτια της οικογένειάς του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters