Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Φόβος: Το Πιο Μεγάλο Και Αποτελεσματικό Εργαλείο Χειραγώγησης


Ήταν κάποτε ένας γιατρός.

Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη που έμενε για να πάει σε μια άλλη γειτονική όπου είχε δουλειά, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Σταμάτησε και την ρώτησε:

«Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»

Φωνές για νέο πραξικόπημα στην Τουρκία: Βαθιά αποσταθεροποίηση στην τουρκική κοινωνία - Υπαινιγμοί για εκτέλεση του Ερντογαν...

Τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία, ορισμένα μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να συζητούν και πάλι το θέμα ενός πραξικοπήματος. Από τη μία, θυμήθηκαν το τελευταίο πραξικόπημα και από την άλλη μιλούν για την απειλή ενός νέου στρατιωτικού κινήματος.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο επικεφαλής του γραφείου εκπροσώπησης αντιπολιτευόμενου κόμματος στην Κωνσταντινούπολη

Κ.Γρίβας: Αναφέρουν ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους Ελληνικών Νησιών τους ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ εισερχομένους!

Πρωτοφανές: Η λαϊκή συνέλευση ανέλαβε τη διαχείριση στο χωριό Σταγιάτες



Αιτία αυτής της πρωτοφανούς απόφασης των κατοίκων αποτελεί –όπως αναγράφεται στο ψήφισμα- το γεγονός ότι το χωριό αποκόπηκε από την υδροδότησή του από την Κρύα Βρύση.

Μεγαλειώδη χαρακτηρίζουν τη χθεσινή συνέλευση στην πλατεία του χωριού, με συμμετοχή των μόνιμων κατοίκων του χωριού και των Σταγιατιωτών που μένουν στο Βόλο. Τη συνέλευση οργάνωσαν κάτοικοι του χωριού.

Νέα τάξη πραγμάτων - Ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει τα χέρια των Rothschild & Rockefeller. Μια Λίστα Με Το Απόλυτο Κακό: Οι πιο σημαίνοντες Σιωνιστές στον κόσμο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters