Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Το υπουργείο παιδείας για άλλη μια φορά ξαναχτυπά
Η καλύτερη ηλικία για να σου περάσουν κάποιοι κάποια μηνύματα ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμικό κράτος και ότι δεν πρέπει να αγαπάς την πατρίδα σου είναι όταν είσαι μικρό παιδί.
Οι προσπάθειες αυτής της χειραγώγησης φαίνεται στο εν λόγω τεστ που βάζουν στα παιδιά μας στα μαθηματικά της στ΄ δημοτικού.
Τα διάφορα πονηρά μηνύματα που κρύβονται πίσω από αυτό το τεστ εγκυμονούν κινδύνους για την εθνική συνείδηση των αυριανών Ελλήνων πολιτών.
Γιατί δεν ανέφεραν τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας ως παράδειγμα της άσκησης ;
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες.
Από το βιβλίο των μαθηματικών της ΣΤ τάξης του Δημοτικού σχολείου (σελ 24)

http://www.votegreece.gr/archives/11598

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!
Με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, το domain της ΜΚΟ Παπανδρέου!
Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, το είδαμε και αυτό. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον αναγνώστη μας που έψαχνε την διεύθυνση της ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού, πέσαμε σε μία απίστευτη αποκάλυψη…

Στην καταχώρηση του διαδικτυακού τόπου όπου φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΜΚΟ, έχει δηλώσει ως διεύθυνση το …πανεπιστήμιο Αθηνών!!

Δεν είναι φάρσα, δείτε την εικόνα (κλικ)…

Μιλάμε ότι το Ελλάντα είναι παράδεισος! Ο ένας κάνει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο άλλος κλείνει το domain της ΜΚΟ με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, εμ γι’ αυτούς είναι η ζωή!

Εξακολουθούμε βεβαίως να ψάχνουμε την πραγματική διεύθυνση της ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουμε τον αναγνώστη μας ώστε να κάνει την δωρεά του…

Με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, το domain της ΜΚΟ Παπανδρέου
 
http://www.ramnousia.com/2011/06/blog-post_2553.html

Γιατί αναβάλλεται η χρεοκοπία της Ελλάδας


Καταρρίπτονται μύθοι και αποκαλύπτονται ψέματα!

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ο M. Feldstein αποκαλύπτει ορισμένες κρίσιμες αλήθειες που αφορούν στο γιατί οι ισχυροί δεν επιτρέπουν να επισυμβεί η χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο λόγος δεν είναι ότι θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα αλλά θέλουν να διασώσουν την ευρωζώνη και τα συμφέροντά τους, ρίχνοντας την Ελλάδα σε απίστευτες περιπέτειες.
Η χώρα, αν υπήρχε κυβέρνηση να υπερασπίσει τα γνήσια συμφέροντά της, είχε χαρτιά να διαπραγματευτεί τη διαγραφή πολύ μεγάλου μέρους του χρέους. Δυστυχώς, όμως, η παραδομένη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου βάζει την τρόικα πάνω από τον ελληνικό λαό!
Ιδού το πλήρες ενδιαφέρον άρθρο του Μ. Feldstein, όπως δημοσιεύτηκε στους Financial Times και αναδημοσιεύτηκε μεταφρασμένο στα ελληνικά από το euro2day.gr:
Αν και το ελληνικό κοινοβούλιο πήρε μια ανάσα με την ψήφο εμπιστοσύνης, η στάση πληρωμών της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη. Με συντελεστή χρέους επί του ΑΕΠ στο 150%, μεγάλα ελλείμματα και επιτόκιο 25% και άνω, το μόνο ερώτημα είναι το πότε θα γίνει το χρεοστάσιο.
Αν η Ελλάδα ήταν η μόνη χρεοκοπημένη χώρα της Ευρώπης, το καλύτερο θα ήταν να γίνει η στάση πληρωμών τώρα. Η μείωση του χρέους στο μισό και η αντικατάσταση του υφιστάμενου χρέους με ομόλογα με χαμηλότερα επιτόκια, θα έδιναν στην Ελλάδα το περιθώριο να εξυπηρετήσει το χρέος χωρίς τον εξοντωτικό πόνο που επιφέρει η εξυπηρέτηση του τωρινού χρέους.
Όμως η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χρεοκοπημένη και μια στάση πληρωμών από την Αθήνα θα προκαλέσει χρεοστάσια στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και πιθανόν την Ισπανία. Οι συνεπαγόμενες απώλειες θα καταστρέψουν μεγάλα μεγέθη κεφαλαίων σε τράπεζες και άλλους πιστωτές στην Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες. Θα στέρευαν οι διαθέσιμες πιστώσεις προς επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και θα επερχόταν κατάρρευση μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών.
Αυτό το αναπόφευκτο ντόμινο και οι πιθανές επιπτώσεις για το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα, είναι ο λόγος που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι αποφασισμένη να αποτρέψει το χρεοστάσιο τώρα. Η πρόκληση, άρα, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να αναβληθούν οι στάσεις πληρωμών για αρκετό διάστημα, ώστε οι τράπεζες και οι άλλοι πιστωτές να αντέξουν τις απομειώσεις στις αξίες ομολόγων, αν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία κηρύξουν στάση πληρωμών ταυτόχρονα.
Η διαδικασία περιπλέκεται από την θέση της γερμανικής κυβέρνησης ότι θα στηρίξει την επέκταση των επίσημων πιστώσεων τώρα, μόνο αν συμμετέχουν οι υπάρχοντες ιδιώτες πιστωτές. Η ΕΚΤ επιμένει η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών να είναι «εθελοντική» ώστε να μην εκδηλωθεί τεχνικό χρεοστάσιο.
Το ουσιώδες στοιχείο, λοιπόν, σε οποιαδήποτε λύση είναι να συμφωνήσουν «εθελοντικά» οι ομολογιούχοι να κεφαλαιοποιήσουν τους τόκους που τους οφείλονται σήμερα και να παράσχουν νέα πολυετή δάνεια σε επιτόκια κάτω από τα επίπεδα τα οποία επικρατούν στην αγορά, ώστε να αντικατασταθούν τα ομόλογα που λήγουν. Μια τέτοια λύση θα ικανοποιήσει την Γερμανία και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΕΚΤ.
Πώς θα έλθουν όμως να συμφωνήσουν οι πιστωτές; Αν δεν υποχρεωθούν, θα πρέπει να έχουν κάποιο συμφέρον για να το κάνουν. Και υπάρχουν τρεις λύσεις για να γίνει αυτό δυνατό.
Πρώτον, αν μια τράπεζα δεν κεφαλαιοποιήσει τους τόκους και παράσχει νέα πίστωση, το παλαιό δάνειο θα κηρύξει στάση πληρωμής, μειώνοντας το λογιστικό κεφάλαιο της τράπεζας και την δυνατότητα δανεισμού της. Οι τράπεζες και άλλοι πιστωτές θα θελήσουν να το αποφύγουν.
Δεύτερον η ΕΚΤ έχει υπονοήσει ότι το αναδιαρθρωμένο ομόλογο που θα είναι προϊόν στάσης πληρωμής, δεν θα είναι αποδεκτό ως εγγύηση στην κεντρική τράπεζα, ενώ τα νέα δάνεια που θα δοθούν εθελοντικά, θα είναι.
Και τρίτον θα υπάρξουν ανταγωνιστικές πιέσεις ανάμεσα στις τράπεζες και τους άλλους πιστωτές, ώστε να αναγνωρίσουν ότι θα ευνοηθούν όλες από την αποφυγή χρεοστασίου.
Αν αποφύγουν την απώλεια λογιστικού κεφαλαίου, αν έχουν ένα ενεργητικό που μπορούν να αξιοποιήσουν ως εγγύηση στην κεντρική τράπεζα και αν υποχρεωθούν από τον ανταγωνισμό, οι τράπεζες και άλλοι πιστωτές θα έχουν επαρκή κίνητρα για να δώσουν νέα δάνεια με ευνοϊκά επιτόκια. Αν όχι, θα πρέπει να δοθούν επιπλέον κίνητρα από την ΕΚΤ και την Ε.Ε.
Εν ευθέτω χρόνω, οι τράπεζες και άλλοι πιστωτές που κατέχουν ομόλογα της Ελλάδας της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, θα μπορέσουν να τα πουλήσουν ή αλλιώς να τα μεταφέρουν στην ΕΚΤ ή άλλους πιθανούς αγοραστές, και να συγκεντρώσουν τα κέρδη που χρειάζονται για να βελτιώσουν την κεφαλαιακή τους επάρκεια.
Όταν η ΕΚΤ εντέλει θα καθορίσει ότι οι μεγάλες πιστωτές έχουν μειώσει τα ανοίγματά τους στα «επισκευασμένα» ομόλογα αρκετά ώστε, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη κεφαλαιακή τους επάρκεια, να μπορούν να αντέξουν τις συνεπαγόμενες απομειώσεις αξιών, η ΕΚΤ θα επιτρέψει στις Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία να κηρύξουν στάση πληρωμών, στην οποία θα αναδιαρθρώσουν τα υπάρχοντα χρέη τους σε επίπεδα τα οποία θα μπορούν με άνεση να εξυπηρετήσουν.
Αυτού του είδους το σχέδιο είχε αποδώσει με τα ομόλογα της Λατινικής Αμερικής στην δεκαετία του 1980, υποβοηθούμενο από την υποκατάσταση των υφιστάμενων ομολόγων με ομόλογα Brady.
Δεν υπάρχει, φυσικά, καμία εγγύηση ότι το πρόγραμμα θα αποδώσει και στην ευρωπεριφέρεια. Μεγάλη αβεβαιότητα προκαλεί η περίπτωση της Ισπανίας, που ίσως χρειαστεί επίσης να κάνει αναδιάρθρωση. Αν και το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης της Ισπανίας δείχνει διαχειρίσιμο, τα προβληματικά ενεργητικά των ισπανικών αποταμιευτικών τραπεζών και τα χρέη των ανεξάρτητων τοπικών αυτοδιοικήσεων, ίσως καταστήσουν αδύνατη την εξυπηρέτηση των τελικών συνολικών υποχρεώσεων της κεντρικής κυβέρνησης. Και οι τα δυνητικά χρέη της Ισπανίας είναι μεγαλύτερα από τα προβληματικά ομόλογα και των τριών κρατών της υπόλοιπης ευρωπαϊκής περιφέρειας μαζί.
Υπάρχουν δύο ακόμη προβλήματα, που μπορεί να δυσχεράνουν την αποδοτικότητα αυτής της στρατηγικής για την Ευρώπη. Πρώτον, οι αντικρουόμενες δημοσιονομικές πολιτικές που μειώνουν την συνολική ζήτηση και τα ΑΕΠ αυτών των κρατών, δεν μπορούν να αντισταθμιστούν με τις αναπτυξιακές επιδράσεις της νομισματικής υποτίμησης, όπως είχε γίνει στην Λατινική Αμερική.
Επιπλέον, ακόμη κι αν χαλαρώσει η θηλιά του χρέους, οι χώρες της ευρωπεριφέρειας δεν θα είναι ανταγωνιστικές στις διεθνείς αγορές, με τις υφιστάμενες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Ως μέλη της ευρωζώνης, δεν μπορούν να κάνουν υποτίμηση.
Αυτό σημαίνει ότι η τακτοποίηση του προβλήματος του χρέους, και πάλι θα αφήσει αυτές τις χώρες με τα μεγάλα ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών που αντιμετωπίζουν και σήμερα και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

*Ο αρθρογράφος είναι καθηγητής Οικονομίας στο Harvard University και πρώην κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ronald Reagan.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_3330.html

ΕUROGROUP:"ΜΟΛΩΝ,ΛΑΒΕ"

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Το δίλλημα δεν είναι πλέον Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία….Ποτέ δεν ήταν….
Το δίλλημα είναι αν..... θα ξεπουλήσουμε τη χώρα μας ή όχι….Αυτό ήταν από την αρχή το παιχνίδι των καλών «εταίρων» μας και όπως μετεξελίσσεται διαψεύδει όσους προσδοκούσαν ή προσδοκούν την...
από Δυσμάς σωτηρία….
Φυσικά μετά την παρακρατική επιδρομή στη μεγάλη απεργία που δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τώρα θυμήθηκε μετά από 18 μήνες το Υπουργείο να διερευνήσει τους φακέλους για τα παράνομα στοιχήματα….
Όλο αυτό αν συνδυαστεί ότι εδώ και 36 χρόνια τα νομοσχέδια εκτρώματα περνούν με τα «Μπάνια του Λαού»- όταν είναι ο κόσμος σε καταστολή λόγω του θέρους- συντίθεται ένα πάζλ που καταδεικνύει όχι μόνο το οργανωμένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί αλλά και την απομόνωση του πολιτικού κόσμου από τη συνείδηση του λαού….
Φυσικά και δεν έχει κάτι να περιμένει ο λαός από το πολιτικό κόσμο….
Αν η χώρα είχε κλειδιά οι Πολιτικοί Αρχηγοί θα τα είχαν παραδώσει…
Οι Κοινοβουλευτικές ομάδες θυσιάζουν ευχαρίστως τις απόψεις τους όταν λάβουν ανταλλάγματα οι ίδιοι ή το πρόσωπο που στηρίζουν…
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι απλός παρατηρητής και οι παρεμβάσεις του χωρίς ουσία και αντίκρισμα…
Η Δικαστική Εξουσία- υπό το φόβο να κατηγορηθεί ως υπαίτια χρεοκοπίας-κρίνει Συνταγματικό το Μνημόνιο….
Οι πνευματικοί άνθρωποι-πρώτη φορά παγκοσμίως-«ξύπνησαν» μετά το Λαό…
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Λαός μας δεν έχει να περιμένει κάτι από κανένα….
Στο μόνο που πρέπει να στηριχτεί είναι ο εαυτός του ,έχοντας υπ’ όψιν και τη Δύναμη που έχει αλλά και την Ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές….

http://pikri-sokolata.blogspot.com/

Απίστευτο. Το ΣτΕ θεωρεί συνταγματική την ψήφιση του μνημονίου μόνο από 75 βουλευτές!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, από δημοσιογραφικές πληροφορίες, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα ή μη του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων που το συνοδεύουν, το ΣτΕ έκρινε ότι σε ότι αφορά το μνημόνιο, δεν εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 28 παρ. 2 του Συντάγματος που λέει: «Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να....
αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών (180 βουλευτές).» και τούτο γιατί θεωρεί ότι το μνημόνιο δεν είναι διεθνής συνθήκη. Προφανώς εννοεί, αν και δεν το είδαμε πουθενά, ότι δεν είναι ούτε διεθνής συμφωνία. Όμως αν δεν είναι ούτε διεθνής συμφωνία, τότε τι είναι; Απάντηση εδώ δεν δίνει.

Επιπλέον το ΣτΕ, αν και επικαλείται σπουδαίο εθνικό συμφέρον (δηλαδή την πρόληψη της πτώχευσης της χώρας) προκειμένου να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του λαού, εντούτοις μας λέει ότι με το μνημόνιο δεν μεταβιβάζει αρμοδιότητες άσκησης οικονομικής πολιτικής σε όργανα διεθνών οργανισμών (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) όπως απαιτεί το πιο πάνω άρθρο, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνη για όσα μέτρα λαμβάνονται είναι μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 82 του Συντάγματος.  Δηλαδή το ΣτΕ μας λέει ότι τα όργανα της τρόϊκας δεν έχουν καμία δουλειά στη χάραξη της οικονομικής πολιτικής και ότι αυτό εξακολουθεί να είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του κ. Παπανδρέου, του κ. Βενιζέλου και των λοιπών μελών της κυβέρνησης.

Φυσικά το ΣτΕ δεν τολμά να κάνει λόγο ούτε για απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών (151 βουλευτές) που απαιτεί η τρίτη παράγραφος του άρθρου 28 του Συντάγματος, για τις περιπτώσεις που επέρχονται περιορισμοί στην άσκηση της Εθνικής Κυριαρχίας, γιατί απλούστατα η διάταξη αυτή απαιτεί αμοιβαιότητα και ισότητα των συμβαλλομένων και τέτοια αμοιβαιότητα και ισότητα μεταξύ Ελλάδας και Τρόϊκας φυσικά δεν υπάρχει.

Επομένως το ΣτΕ, χωρίς να τολμά να το πει ρητά, ουσιαστικά θεωρεί ότι για την ψήφιση του μνημονίου απαιτείται η εφαρμογή των γενικών διατάξεων του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής. Όμως σύμφωνα με το άρθρο 67 του Συντάγματος, σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει έγκυρα όταν ένας νόμος ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το ¼ του όλου αριθμού των βουλευτών. Σύμφωνα λοιπόν με το ΣτΕ, θα ήταν απόλυτα έγκυρη η ψήφιση του μνημονίου ακόμα και από 75 βουλευτές!!!!!. 

Δηλαδή η παραίτηση από το ελληνικό δίκαιο και ο ορισμός του αγγλικού ως ισχύοντος, ο ορισμός ξένων δικαστηρίων ως αρμοδίων, η παραίτηση από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας, η παραίτηση από την άσκηση Εθνικής Κυριαρχίας κ.λ.π., μπορούν κατά το ΣτΕ να ψηφίζονται έγκυρα από 75 μόνο βουλευτές!!!

Μετά, τρέξε εσύ φουκαρά Έλληνα στις πλατείες να βρεις γωνία στο ΕΥΡΩ και να πληρώνεις πανάκριβα 300 βουλευτές.

Φίλοι μας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να γίνει κατανοητό από όλους, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα πρέπει να καταρρεύσει στο σύνολό του και να γεννηθεί ένα καινούργιο.
Ότι μπαλώματα και να προσπαθήσει ο πολίτης  να κάνει στο ίδιο το σύστημα πάντα θα είναι αυτός ο χαμένος.  
Πηγή

575 δισ. ευρώ χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!

  • Αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου υπέγραψε στο Μνημόνιο (δανειακή σύμβαση) ότι δεν έχει καμία απαίτηση, εάν δεν πληρωθεί πρώτα το Ελληνικό χρέος!!!
Και νέες δηλώσεις για το γερμανικό χρέος στην Ελλάδα!

Ο Jacques Delpla, επιφανής Γάλλος οικονομολόγος για μέλος του κρατικού Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης της Γαλλίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echo εκτιμά πως το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχεται στα 575 δισ. ευρώ.

Καλεί την ΕΕ να στηρίξει την Αθήνα αναχρηματοδοτώντας τα χρέη της με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

«Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα» αναφέρει γλαφυρά ο κ. Delpla και συνεχίζει: “Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του”.

«Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία.

Τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι» καταλήγει ο κ. Delpla...
Πηγή

ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;

Δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει αρκετά σύντομα, επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!)
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της DARPA έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα ufo's και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. 

''Οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Λογικά ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.


Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη ολοκληρωτική αποδοχή των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών, από τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σε διάστημα 3 ετών." 

Το δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το 2011 (ή η περίοδος 2011-2015) μπορεί να είναι το έτος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ομολογήσει τελικά σε μια 60χρονη σχέση συνεργασίας με εξωγήινους ευφυείς πολιτισμούς. 

Οι λογικότεροι είναι τρείς:
1.  Οι Η.Π.Α. θα προβούν σε αποκαλύψεις γιατί οι εξωγήινοι τους υποχρεώνουν να το πράξουν.
2.  Οι άνθρωποι θα έχουν ενημερωθεί αρκετά (μέσα από ταινίες, ειδήσεις, καθημερινές εκπομπές, ίντερνετ) για να αντιμετωπίσουν ψυχικά το ενδεχόμενο και να μπορούν να χειριστούν την αλήθεια.
3.  Τα ''μεγάλα κεφάλια'' μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχουν κερδίσει την υπεροχή, ώστε να μπορέσει να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο γεγονός.

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε μια συνέντευξη που δόθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 2010 από μια ανώνυμη πηγή που υποστηρίζει ότι ο τρόπος που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι γραμμένος στο βιβλίο του Stanley Arthur Fulham''Challenges of Change''.
 
Το βιβλίο του κ. Fulham είναι προϊόν 10ετής έρευνας και περιέχει ένα προσχέδιο του σχεδίου της αποκάλυψης των εξωγήινων τα έτη 2010-2015. Στο τελευταίο του ανακοινωθέν στις 6 Δεκεμβρίου 2010 πριν από τον πρόωρο θάνατό του, τόνισε ότι η άρση της συνωμοσίας της σιωπής από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία σχετικά με την εξωγήινη παρουσία είναι ένας σημαντικός στόχος , καθώς η ζωή στη Γη είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πέραν των δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας να προλάβει την καταστροφή του φυσικού πλούτου, την εξαφάνιση των ειδών, αλλά και την καθαριότητα της ατμόσφαιρας του πλανήτη.  
Η πηγή ανέφερε επίσης ότι θα υπάρξουν εμφανίσεις ufo πάνω από τη Νέα Υόρκη στις 24 Νοεμβρίου του 2010, σαν μια απόδειξη της εγκυρότητας των πληροφοριών αυτών. Όπως αποδείχτηκε, υπήρξαν στην πραγματικότητα μεγάλης κλίμακας εμφανίσεις ufo στη Νέα Υόρκη, την προαναφερθείσα ημερομηνία.


Μέχρι σήμερα, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια δημόσια απογοήτευση για το θέμα της εξωγήινης γνωστοποίησης! Απέτυχε να αποκαλύψει την εξωγήινη παρουσία το 2009, παρά την απαίτηση των ψηφοφόρων του (όταν ερωτήθηκε σε ντιμπέιτ) και τις αρκετές ευκαιρίες να το πράξει όπως δείχνει και το παρακάτω video ...;




http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html#more

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Γνωρίζατε ότι τo Φθινόπωρο του 2008, ο UNAIDS κήρυξε την ετεροφυλοφιλική επιδημία του AIDS λήξασα;

Γνωρίζατε ότι το καλοκαίρι του 2010 ο WHO αθόρυβα «έληξε» τη γρίπη των χοίρων;

Ότι οι παγκόσμιοι οργανισμοί σταμάτησαν αδικαιολόγητα να καταγράφουν την «πανδημία» της γρίπης των χοίρων ακριβώς στο αποκορύφωμά της;

Ότι δύο ειδικοί στους βιολογικούς εξοπλισμούς, οι David Kelly και Brush Ivins βρέθηκαν νεκροί, το
2004 και 2008 αντίστοιχα, μετά την «αυτοκτονία» τους;

Ότι η θεραπεία του SARS στην Κίνα είχε συγκρίσιμο αριθμό θυμάτων με αυτών του θυμάτων του SARS;

Ότι ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον φοβόταν για τη ζωή του όταν άρχισε να ασχολείται με τις πολιτικές του AIDS;

Ότι η αντιμετώπιση του Ιού του Δυτικού Νείλου στις ΗΠΑ έφερε στις αρχές του αιώνα μια τεράστια οικολογική καταστροφή;

Ότι οι φαρμακοβιομηχανίες και οι πολιτικοί λακέδες τους ανακηρύξαν τον 21ο αιώνα ως την «Αναγέννηση» των εμβολίων;

Ότι οι ΗΠΑ έχουν κηρύξει οικονομικό πόλεμο στην ΕΕ για να περάσουν τα μεταλλαγμένα και ότι Αμερικάνος πρεσβευτής λειτουργούσε σαν πλασιέ της Monsanto;

Ότι ήταν η φαρμακοβιομηχανία και όχι μια επιδημία που μόλυνε δεκάδες χιλιάδες αιμορροφιλικών με «HIV»;

Ότι σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα ερευνητές με την κάλυψη κυβερνήσεων πειραματίζονταν πάνω σε ανθρώπινα πειραματόζωα, κυρίως σε ανυπεράσπιστες ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά, ασθενείς φυλακισμένους και μειονότητες;

Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τους θριάμβους της ιατρικής. Οι «θανάσιμες θεραπείες» είναι ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα βιβλία που καταγράφει την τρομακτική, άλλη πλευρά του νομίσματος της δημόσιας υγείας, τις καταστροφές που οι πολιτικές της έχουν επιφέρει σε αυτή και τα μεγάλα σκάνδαλά και φιάσκα της.

Βαδίζοντας στον 210 αιώνα βλέπουμε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας να υφαρπάζεται, πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα να χάνονται στο βωμό της κερδοσκοπίας.

ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / Το νέο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου απο τις εκδόσεις Etra.
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_3354.html

2500 χρόνια μετά, οι Σπαρτιάτες ξανά στην Αθήνα .Για να σώσουμε ξανά το Έθνος απο τους βάρβαρους και τους εφιάλτες.

 
Tρομερός ο συμβολισμός και μεγάλη η συγκίνηση για όσους βρέθηκαν το απόγευμα στην Αθήνα....Διπλά υπερήφανοι όσοι έλκουμε καταγωγή απο την ηρωική Σπάρτη.Μεταξύ αυτών και ο γράφων.
Ξεκίνησαν την Κυριακή και σήμερα έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος. Είκοσι επτά Σπαρτιάτες και ένας από την Τρίπολη ξεκίνησαν μια ειρηνική, συμβολική πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, με τερματισμό το Σύνταγμα… και τα κατάφεραν!


Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, που ανανέωσαν το καθημερινό τους ραντεβού για 29η μέρα υποδέχτηκαν την ομάδα των  Σπαρτιατών, οι οποίοι φορούσαν κλαδιά δάφνης στο κεφάλι με χειροκροτήματα και τους συνόδευσαν στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους.
 


http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/06/2500.html

Οι 30 Σπαρτιάτες κατα την εισοδό τους στο Σύνταγμα



http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/300_22.html

Η Γερμανία απέτυχε να εξοφλήσει τα χρέη της τρεις φορές τον τελευταίο αιώνα.

Καθηγητής υπενθυμίζει στη Γερμανία, τα χρέη της στην Ελλάδα από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο

Ένας καθηγητής του London School of Economics (LSE), λέει ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι καλή με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν διεκδίκησαν την αποπληρωμή των επανορθώσεων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η Ελλάδα μπορεί να φαίνεται η χώρα με το πρωταρχικό χρέος της Ευρώπης, αλλά ένας οικονομικός ιστορικός έχει.....
επισημάνει ότι η Γερμανία ήταν, στην πραγματικότητα, "ο μεγαλύτερος παραβάτης του χρέους του 20ου αιώνα".
Ο Albrecht Ritschl, καθηγητής στο London School of Economics, έχει "χτυπήσει" τους Γερμανούς ..
για την εχθρική στάση τους προς την αγωνιζόμενη μεσογειακή χώρα, προειδοποιώντας ότι εάν η Γερμανία δεν είναι προσεκτική, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αξιώσεις από το θυμό των Ελλήνων για την μη καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, το γερμανικό κοινό είναι 90 % κατά της ανάληψης μιας δεύτερης διάσωσης της Ελλάδας, ένα έθνος που το βλέπουν ως σπάταλο με υπερβολικά μεγάλες κρατικές συντάξεις.
Όμως, σε συνέντευξή του στο Der Spiegel ο Ritschl επισημαίνει ότι, η ίδια η Γερμανία απέτυχε να εξοφλήσει τα χρέη της τρεις φορές τον τελευταίο αιώνα.
Πρώτα μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο η Πόλεμο Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, είχε δανειστεί χρήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποπληρώσουν τις αποζημιώσεις στις συμμαχικές δυνάμεις της νίκης. Αυτά τα χρήματα εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του κραχ στη Γουόλ Στριτ - με μεγάλο κόστος για τις ΗΠΑ.
Στη συνέχεια, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία δεν πλήρωσε την καταβολή αποζημιώσεων στις χώρες - όπως η Ελλάδα - που είχε εισβάλει.
Σύμφωνα με μια συνθήκη του 1953, το ζήτημα των αποζημιώσεων θα έπρεπε να επανεξεταστεί μετά την επανένωση το 1990. Αλλά ο Ritschl λέει: «Με την εξαίρεση της αποζημίωσης που καταβλήθηκε στους εργάτες-κρατούμενους, η Γερμανία δεν κατέβαλε αποζημιώσεις μετά το 1990 - και δεν πλήρωσε τα δάνεια και το κόστος κατοχής στις χώρες που είχαν καταλάβει κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ούτε την Ελλάδα αποζημίωσε..
Ο Ritschl καθιστά σαφές και πιστεύει ότι, η οικονομική επιτυχία της Γερμανίας - συναγωνίζονται με την Κίνα να γίνει η πρώτη εξαγωγέας στον κόσμο των βιομηχανικών αγαθών - κατέστη δυνατή μόνο "με την παραίτηση εκτεταμένων πληρωμών χρεών και την παύση των αποζημιώσεων στα θύματα του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου.
Στην Ελλάδα, λέει, «κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι η Γερμανία οφείλει την οικονομική ευημερία της προς τη χάρη των άλλων εθνών»
Ο Ritschl προειδοποιεί ότι εάν η Γερμανία διατηρήσει αυτή την ανταγωνιστική στάση της, η Ελλάδα - και άλλες ευρωπαϊκές χώρες - μπορεί κάλλιστα να εγείρουν το θέμα των αποζημιώσεων και πάλι.
Όσο για τη σημερινή κρίση, Ritschl πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει μια χρεοκοπία σε όλα εκτός κατ όνομα. Οι πιστωτές θα πρέπει να ξεχάσουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται από την Ελλάδα - και ορισμένες τράπεζες να ζορισθούν. "Για τη Γερμανία», λέει, "αυτό θα μπορούσε να κοστίσει, αλλά θα πρέπει να πληρώσει με κάποιο τρόπο....

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Λοβέρδο: Περιθάλπουμε 6.000 λαθρομετανάστες με Aids! ..Βίντεο

Περιθάλπουμε χρήστες και λαθρομετανάστες με AIDS..Είναι γύρω στους 6 χιλ. ασθενείς και οι περισσότερες είναι γυναίκες από την Αφρική...
Το βίντεο είναι από το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011. Βλέπουμε ένα ρεπορτάζ από την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στην Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε σε Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Aids. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ομολογεί μπροστά στην κάμερα αυτό που......
μάς έκρυβαν όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί Υγείας: Η αποβλακωμένη Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα του κόσμου που χορηγεί πλήρη περίθαλψη στους λαθρομετανάστες που πάσχουν από AIds!.. Κι όπως θα ακούσετε τον κ. Λοβέρδο να λέει, βουρβουλακιάζει το Aids στις Αφρικανές πουτάνες του κέντρου της Αθήνας...

δείτε το βίντεο...



http://agiovasilema.blogspot.com

H No 1 AITIA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Το 2004 το University Medical Center που εδρεύει στο Ντάλας του Τέξας δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας στην οποία διαπίστωνε ότι οι περισσότερες θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από έναν επίδεσμο. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα μιας ασθένειας κι όχι την αιτία που τη δημιουργεί.
 
Όλοι οι ειδικοί στην υγεία έπειτα από πολυάριθμες έρευνες παγκοσμίως συμφωνούν πια ότι η πρώτη αιτία που δημιουργεί ασθένεια είναι το άγχος. Έχουν αποδείξει πως αν ο ανθρώπινος οργανισμός παραμένει σε κατάσταση άγχους για πολύ καιρό, στις 95% των περιπτώσεων θ'ακολουθήσει κάποια ασθένεια.
 
Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση άγχους όλα τα κύτταρα του σώματος βρίσκονται σε επιφυλακή και παίρνουν θέση άμυνας, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο. Σ'αυτή την περίοδο οι ανοσοποιητικές, αναπαραγωγικές, νευρολογικές κι οι υπόλοιπες λειτουργίες του σώματος αναστέλλονται και εμποδίζουν την ανάπτυξη μέχρι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο.
 
Φανταστείτε, λοιπόν, έναν οργανισμό που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για μεγάλη χρονική περίοδο.

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Πώς δημιουργείται, όμως, πραγματικά το άγχος; Δεν είναι κάτι που οφείλεται στις εξωτερικές περιστάσεις αλλά στον τρόπο που εμείς έχουμε προγραμματιστεί να αντιδρούμε σ'αυτές. Απόδειξη είναι το γεγονός πώς αντιδρούν τελείως διαφορετικά σε ένα τραυματικό γεγονός δύο διαφορετικά άτομα. Η πραγματική αιτία του άγχους είναι η κυτταρική μνήμη ή αλλιώς υποσυνείδητο. Εκεί αποθηκεύονται όλες οι αρνητικές και θετικές μνήμες και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, κυρίως πριν την ηλικία των έξι χρόνων όπου τα κύματα του εγκεφάλου βρίσκονται συνεχώς στη συχνότητα δέλτα. Επομένως, όλες οι πληροφορίες που δέχεται το παιδί καταγράφονται και αποθηκεύονται αφιλτράριστα.
 
Αυτός είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να θεραπευτούμε με συνειδητές διαδικασίες και τη δύναμη της θέλησης. Χρειάζεται να θεραπευθεί η κυτταρική μνήμη κι όλες αυτές οι λανθασμένες πεποιθήσεις που έχουν χαραχτεί με τη μορφή εικόνων στο υποσυνείδητο. Ταυτόχρονα θα πρέπει να θεραπευθούν αυτές οι εικόνες αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να τις ανασύρουμε μία μία, κάτι που θα ήταν όχι απλά χρονοβόρο αλλά ανέφικτο.

THE HEALING CODES

Το 2001 ο Dr Alex Loyd PhD ανακάλυψε ένα απλό στην εφαρμογή του αλλά πανίσχυρο σύστημα αυτοθεραπείας που το ονόμασε The Healing Codes. Παντρεμένος με μια γυναίκα που έπασχε από σοβαρή μορφή κατάθλιψης, έψαχνε για 12 χρόνια να βρει κάποια θεραπεία που θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Δοκίμασε όποια συμβατική και εναλλακτική θεραπεία βρήκε, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος σπούδασε ψυχολογία προσπαθώντας να καταλάβει αυτή την ασθένεια.
 
Τότε ανακάλυψε τέσσερα νέα ενεργειακά κέντρα που αν ενεργοποιηθούν με μια συγκεκριμένη συχνότητα θεραπεύουν όχι το ίδιο το σώμα, αλλά τις υποσυνείδητες αρνητικές εικόνες. The Healing Codes είναι ο μηχανισμός που ενεργοποιεί ισχυρά θεραπευτικά κέντρα που επιτρέπουν στο σώμα ν'αυτοθεραπευτεί. Αυτό γίνεται επειδή αφαιρεί από το σώμα το άγχος και τις πηγές που το δημιούργησαν, επιτρέποντας έτσι στο νευρο-ανοσοποιητικό σύστημα να αναλάβει και να θεραπεύσει κάθε ανισορροπία.
 
Ο Dr Ben Johnson MD διατηρούσε μια κλινική εναλλακτικής θεραπείας του καρκίνου στην Ατλάντα, όταν το 2002 διαγνώστηκε με την ασθένεια Lou Gehrig, η οποία είναι θανατηφόρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Μετά από έρευνα οδηγήθηκε στον Alex Loyd και μετά από θεραπεία οχτώ εβδομάδων η ασθένεια εξαφανίστηκε από τον οργανισμό του. Από τότε αποφάσισε να δουλέψει με τον Alex Loyd για τη διάδοση των Healing Codes.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ HEALING CODES

Το σώμα αποτελείται από ενέργεια και δουλεύει σαν μια γεννήτρια συχνοτήτων. Κάθε συναίσθημα, κάθε ανάμνηση δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Για ν'αναιρέσεις μια συχνότητα πρέπει να την ταιριάξεις με μια ίση και αντίθετη. Οι αναμνήσεις μας μπορεί να είναι άπειρες, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα που κρύβονται πίσω απ'αυτές είναι συγκεκριμένα.
 
Όταν το μυαλό σκέφτεται το φόβο, στέλνει συχνότητες φόβου. Δουλεύοντας με τα θετικά αντίθετα, εξουδετερώνουμε την εκπομπή των αρνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι αρνητικές συχνότητες μπορούν ν'αντιμετωπιστούν, χρησιμοποιώντας μια κωδικοποιημένη συχνότητα που συνδέεται με τη φυσική συχνότητα στην οποία δονείται το σώμα. Μπορούμε να στείλουμε ένα σήμα στις αρνητικές αναμνήσεις χωρίς να χρειάζεται να τις ανακαλύψουμε ή να τις ξαναζήσουμε.
 
Στο βιβλίο The Healing Codes, Νο 1 best seller στο Amazon, που έχουν γράψει ο Alex Loyd και ο Ben Johnson περιγράφεται αναλυτικά πώς χρησιμοποιούνται αυτοί οι κωδικοί. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχει ένα ευρετήριο όλων των ασθενειών και οι κωδικοί που αντιστοιχούν σε κάθε μία. Είναι μια απλή διαδικασία που κρατάει μόνον έξι λεπτά και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας τη φυσική ενέργεια του σώματος. Ο 7χρονος γιος του Ben Johnson την κάνει μόνος του.
 
Φυσικά, The Healing Codes αναφέρονται όχι μόνο σε προβλήματα υγείας, αλλά σε όλα τα θέματα που είναι μπλοκαρισμένα εξαιτίας αρνητικών πεποιθήσεων, όπως θέματα ευημερίας και σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα ή στην υγεία των κατοικιδίων μας που απορροφούν τις δικές μας αρνητικές ενέργειες.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ο ΔΣΑ για το μνημόνιο

Ο Δικηγορικός Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Ανθρώπου μετά τις πληροφορίες για απόρριψη από το Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση ακύρωσης ορισμένων αποφάσεων του μνημονίου.
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου θα προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) μετά τις.....
πληροφορίες που θέλουν το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) να έχει....
απορρίψει την αίτηση ακύρωσης ορισμένων αποφάσεων του μνημονίου.
Η προσφυγή στο ΣτΕ από κοινού με άλλους επιστημονικούς φορείς έγινε στις 29 Ιουλίου 2010 και ότι η υπόθεση συζητήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2010.

Ο ΔΣΑ αναμένει από το ανώτατο δικαστήριο να δημοσιεύσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα "λόγω της σοβαρότητας και του επείγοντος του θέματος" την απόφαση.
Επίσης, ο ΔΣΑ εκφράζει:
Τη λύπη του για την απαράδεκτη διαρροή της απόφασης της διάσκεψης της μείζονος Ολομέλειας την ίδια ακριβώς ώρα που η κυβέρνηση του Μνημονίου ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή
Τη λύπη του για την ποιότητα που έχει λάβει η δημοκρατία στη χώρα, μετά τα παραπάνω φαινόμενα και
Την ελπίδα ότι το περιεχόμενο της απόφασης δεν έχει αποδοθεί σωστά από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.

http://citypress-gr.blogspot.com

250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, χιλιάδες λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!! Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Διώξτε την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. που κατέστρεψε την Πατρίδα μας, όσο είναι καιρός και ετοιμάστε τις κρεμάλες!
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/06/250000-700-30.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters