Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ξένοι διπλωμάτες, μάς προειδοποιούν ότι, επίκειται κάτι ΣΟΒΑΡΟ με τους τουρκαλάδες... Στη Στρογγύλη; Στη Ρώ; Στο Καστελλόριζο; Κάνει «μπάμ»... ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩ


ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ


ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΚΑΣ:
Οἱ λαοί πού ἀγνοοῦν τήν ἱστορία τους, εἶναι καταδικασμένοι νά χαθοῦν. Καί ἐπειδή οἱ Ἓλληνες ξεχνοῦν τήν ἱστορία τους, ἡ ὁποία ἂλλωστε οὐδέποτε τούς διδάχθηκε ὃπως ἒπρεπε, θά προσπαθήσουμε νά θυμίσουμε μερικές ἂγνωστες στούς πολλούς σελίδες τοῦ Ὁμήρου, τοῦ ἀρχαιοτέρου ποιητοῦ καί συγραφέως, σεβαστού ἀπό ὃλο τόν πολιτισμένο κόσμο καί διαρκῶς ἐπικαίρου, πού ἀφοροῦν τίς ἀρχαιότατες ὀνομασίες τῶν νήσων τοῦ Αἰγαίου, αὐτές πού ἒχει βάλει στό μάτι μέ τό σχέδιο <Γαλάζια Πατρίδα> ὁ νεοσουλτάνος Ἐρντογάν, ὁ ὁποῖος φιλοδοξεῖ νά γίνει Μωάμεθ Γ´ Πορθητής.

Σενάρια τρόμου: Συνεκμετάλλευση, συγκυριαρχία, συνδιοίκηση του Αιγαίου

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 6 Νοεμβρίου 2016 έγραφα σε άρθρο μου: “Γκριζάρουν το Αιγαίο ΗΠΑ και Γερμανία”, μεταξύ των άλλων και τα παρακάτω:

«Όταν γράφεις πάντα την ακρίβεια της πληροφορίας σου, χωρίς να αμβλύνεις τις γωνίες της, τότε υπάρχουν Πατριώτες που σου εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν και αυτά που ακούν.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ..Κίνα απαντα στο κορωνοιο με εκδοση δισεκατομμυρίων δολαρίων η ΕΕ δεν κλείνει προυπολογισμο λογω BREXIT

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ..Κίνα απαντα στο κορωνοιο με εκδοση δισεκατομμυρίων δολαρίων  η ΕΕ  δεν κλείνει προυπολογισμο λογω  BREXIT

Με την κίνηση αυτη η Κίνα θέλει να δείξει ότι θα ,,,ξεπουλήσει ,,,
μπόλικα δολάρια της fed που έχει στα σιρταρια της ,,,...
.δείχνοντας οτι ο κορωνοιος ήτανε επιθετική ενεργεια απο εργαστηρια για να λουφαξει και μην βγαλει τα συρταρωτά δολάρια 

,,Τωρα αρχίζει μια περίοδο μεγαλου οικονομικού πολέμου ,,και ο κοσμος θα κοιταει τις αλλαγες απραγος ,,,

ΑΥΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Όλα είναι ενέργεια και μπορούμε να την ελέγξουμε με τη δύναμη των σκέψεών μας


Το Βραβείο Νόμπελ που απονέμεται στην φυσική αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι ο φυσικός κόσμος είναι ένας μεγάλος ωκεανός ενέργειας που υλοποιείται και αποϋλοποιείται σε δευτερόλεπτα ξανά και ξανά. Τίποτα δεν είναι σταθερό. Αυτός είναι ο κόσμος της κβαντικής φυσικής.
Οι σκέψεις είναι υπεύθυνες για την συγκράτηση αυτού του συνεχώς μεταβαλλόμενου ενεργειακού πεδίου στη μορφή και το σχήμα των αντικειμένων που γνωρίζουμε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters