Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Διττανθρακική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο

SODIUM BICARBONATE -  Διττανθρακική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο: Κατάλληλη για θεραπευτικές χρήσεις Χωρίς Αλουμίνιο, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Πρόσθετα. [Α]
Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι το βασικό δραστικό συστατικό στην μαγειρική σόδα. Όταν θελήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την μαγειρική σόδα για θεραπευτικό σκοπό καλό είναι να επιλέξουμε ένα προϊόν που είναι καλά ελεγμένο, ασφαλές από χημικά πρόσθετα και χωρίς αλουμίνιο [8] το οποίο σε μακροπρόθεσμες χρήσεις γίνεται τοξικό και υπεύθυνο για το Αλτσχαίμερ.
SODIUM BICARBONATE η βασική του λειτουργία: Το SODIUM BICARBONATE αυξάνει την περιεκτικότητα διττανθρακικών ιόντων στο πλάσμα, ρυθμίζει την περίσσεια ιόντων υδρογόνου και αυξάνει το pH του αίματος, αντιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο τις κλινικές εκδηλώσεις της οξέωσης. Και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η οξείδωση στο σώμα και το αίμα είναι από τους σημαντικότερους κινδύνους που απιειλεί συστημικά και σχεδόν ολοκληρωτικά πολλές λειτουργίες του οργανισμού και δημιουργεί προυποθέσεις για την ανάπτυξη παθογένειας.
Όλοι οι σύγχρονοι ερευνητές επιμένουν και έχουν αποδείξει ότι όσο πιο όξινο είναι το σώμα μας τόσο:
1. Αδύναμο και αναποτελεσματικό είναι το ανοσοποιητικό σύστημα
2. Ευνοείται η ανάπτυξη νεοπλασματικών φαινομένων
3. Επιταχύνεται η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων
4. Ευνοείται η ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων όπως για παράδειγμα ο κάντιντα
Το SODIUM BICARBONATE σαν αντιόξινο: Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα αντιόξινο και χρησιμοποιείται για ανακούφιση από την καούρα και την δυσπεψία. Εάν χρησιμοποιείτε το διττανθρακικό νάτριο ως αντιόξινο, ας το λαμβάνετε 1 έως 2 ώρες μετά τα γεύματα, με ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Δεν πρέπει να το παίρνουμε αμέσως μετά το φαγητό γιατί εξουδετερώνει τα πεπτικά υγρά και έχουμε κακό πεπτικό αποτέλεσμα.
Το SODIUM BICARBONATE σαν αλκαλοποιητής: Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει διττανθρακικό νάτριο για να κάνει το αίμα ή τα ούρα λιγότερο όξινα σε ορισμένες προϋποθέσεις. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα ούρα λιγότερο όξινα. Αυτό βοηθά τα νεφρά να απαλλαγούν από κρυστάλλους από ουρικό οξύ, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη της ουρικής αρθρίτιδας και μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν πέτρες στα νεφρά.
Μπορεί ακόμη να κάνει ορισμένα φάρμακα (π.χ. σουλφοναμίδες) να λειτουργούν καλύτερα ή μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να απαλλαγεί από πάρα πολλά κατάλοιπα που δημιουργούν κάποια φάρμακα (π.χ., φαινοβαρβιτάλη). Μπορεί επίσης να αποτρέψει και τη θεραπεία ορισμένων μεταβολικών προβλημάτων (οξέωση) που προκαλούνται από νεφρική νόσο.
Το SODIUM BICARBONATE και ο καρκίνος: Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο» ο δρ Sircus γράφει:
«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».
Πολλές χημειοθεραπείες [1] (απόλυτα ακατάλληλες) πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος.  Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας μπορεί ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
«Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.»
Αυτό είναι ένα απόσπασμα από τον όρκο που Ιπποκράτη ο οποίος παραβιάζεται ασυστόλως εν ονόματι του κέρδους. Διότι, πως να το κάνουμε, καλοί οι όρκοι αλλά και το χρήμα έχει τη χάρη του.
Το φαρμακευτικό καρτέλ, Big Pharma, δεν έχει καμία πρόθεση να θεραπεύσει τον καρκίνο, όταν κάνει τεράστιες περιουσίες από τη θεραπεία των συμπτωμάτων με φάρμακα που καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα καθώς και με δηλητήρια που σκοτώνουν ανθρώπους, όπως είναι η χημειοθεραπεία.[1] Αλλά δεν είναι κατά κύριο λόγο για τα χρήματα που το κάνουν. Οι ευγονικές οικογένειες – επικυρίαρχοι- θέλουν οι άνθρωποι να υποφέρουν και να πεθαίνουν νωρίτερα από ό, τι απαιτείται, ως ένας τρόπος μαζικής σφαγής του πληθυσμού. Γι ‘αυτό όταν κάποιος έξω από το φαρμακευτικό καρτέλ ανακαλύπτει έναν αποτελεσματικό τρόπο για την θεραπεία του καρκίνου, στοχοποιείται άμεσα από το Big Pharma καρτέλ, δηλ. το ιατρικό κατεστημένο και τους κυβερνητικούς οργανισμούς. [2]
Ο Ιταλός γιατρός, Tullio Simoncini, ένας λαμπρός και θαρραλέος άνθρωπος που αρνήθηκε να υποκύψει στην τεράστια πίεση που έχει δεχτεί και συνεχίζει να αντιμετωπίζει, αφού κατάλαβε τι είναι ο καρκίνος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Το «έγκλημα» του Simoncini ήταν να ανακαλύψει ότι ο καρκίνος είναι ένας μύκητας που προκαλείται από την Candida, έναν οργανισμό που ζει στο σώμα σε μικρές ποσότητες, ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Το ανοσοποιητικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες τον κρατά υπό έλεγχο, αλλά όταν ο Candida μορφοποιείται σε ένα ισχυρό μύκητα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να ακολουθήσουν – συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου. Ο φίλος μου, ο Mike Lambert, στην Κλινική Shen που βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου, στο Isle of Wight, μιλά για τον Candida:
 «Οι μύκητες και ιδίως ο Candida, ευδοκιμούν με την κατανάλωση του σώματος του ξενιστή, το δικό σας δηλαδή, με το να το διαλύουν. Χρειάζεται επίσης, το σώμα σας για να πολλαπλασιαστεί, δεδομένου ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό από μόνος του. Δεν είναι απορίας άξιο που σε συνθήκες χρόνιας κόπωσης, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποδοθεί σε αποικισμό από Candida, ο πάσχων να αισθάνεται άσχημα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά»
 Ο Tullio Simoncini λέει ότι ο καρκίνος είναι αυτή η  μυκητιασική λοίμωξη – Candida και ότι η συμβατική ιατρική εξήγηση του καρκίνου ως κυτταρική δυσλειτουργία, είναι απλά λάθος.
Ο Simoncini είναι ειδικός στην ογκολογία (θεραπεία των όγκων) τον διαβήτη και  τις διαταραχές του μεταβολισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι ένας πραγματικός γιατρός που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για το όφελος των ασθενών του και αρνείται να παπαγαλίζει – meme, την επίσημη εκδοχή, αυτή που οι γιατροί πρέπει να σκέφτονται και να κάνουν. Αμφισβητεί το δόγμα της «πνευματικής συμμόρφωσης» με όλες τις αναπόδεικτες υποθέσεις, τα ψέματά, τη χειραγώγηση και υπήρξε εξαιρετικά επικριτικός προς την ιατρική κοινότητα, δεδομένου ότι εξακολουθεί να επιδιώκει «θεραπείες» που είναι άχρηστες για τη θεραπεία της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου. Από τη στιγμή που μπήκε στην ιατρική κατάλαβε ότι κάτι, ήταν σοβαρά λανθασμένο με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο καρκίνος:
«Βλέπω τρομερά βάσανα. Ήμουν σε μια παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα  όπου όλα τα παιδιά πέθαναν. Υπέφερα όταν έβλεπα τα φτωχά, τα φτωχά παιδιά να πεθαίνουν με την χημειοθεραπεία, με την ακτινοβολία.»
Η απογοήτευση και η θλίψη του σε ό, τι έβλεπε τον οδήγησε στην αναζήτηση νέων τρόπων για την κατανόηση και ως εκ τούτου τη θεραπεία, αυτής της ασθένειας. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ανοιχτό μυαλό και ένα λευκό φύλλο χαρτί, ανόθευτα από οποιεσδήποτε άκαμπτες υποθέσεις που έχουν κατηχηθεί από την κύρια γραμμή της «Ιατρικής» και της «Επιστήμης». Πόσοι ακόμα πρέπει να υποφέρουν πριν οι άνθρωποι σταματήσουν να βλέπουν τους γιατρούς ως παντογνώστες «θεούς» και να συνειδητοποιήσουν την τεράστια κλίμακα της άγνοιας που εμπλέκονται;
 Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι όλοι οι τύποι καρκίνων, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το μέρος του σώματος πού είναι ή τη μορφή που έχουν πάρει. Έπρεπε να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Επισήμανε επίσης ότι τα καρκινικά «εξογκώματα» ήταν πάντοτε λευκά. Τι άλλο είναι λευκό; Ο Candida. [3] [4] (που τρέφεται με την λευκή κατεργασμένη ζάχαρη)
 Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι η κύρια γραμμή της ιατρικής πιστεύει πως η ανάπτυξη ανεξέλεγκτων κυττάρων ​​- «καρκινική ανάπτυξη» – είναι στην πραγματικότητα τα κύτταρα που παράγει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί το σώμα από την επίθεση του Candida. Λέει, πως η ακολουθία πάει κάπως έτσι:
   - Ο  Candida, συνήθως διατηρείται υπό έλεγχο από το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά όταν αυτό υπονομευθεί και αποδυναμωθεί, ο Candida μπορεί να επεκταθεί και να οικοδομήσει μια «αποικία». Γι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο ένα δυνατό ανοσοποιητικό Σούπερ Σελήνιο καθημερινά [5] [6] λοιπόν.
  - Ο Candida, διεισδύει τελικά σε ένα όργανο και το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να ανταποκριθεί στην απειλή με άλλο τρόπο.
  - Αυτός ο «τρόπος» είναι να οικοδομηθεί ένα αμυντικό φράγμα με δικά του κύτταρα και είναι αυτό που αποκαλούμε καρκίνο.
 Η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος που προκαλείται από «κακοήθη» κύτταρα διαφεύγουν από το σημείο δημιουργίας τους. Ο Simoncini, ωστόσο, λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εξάπλωση του καρκίνου προκαλείται από την πραγματική αιτία του καρκίνου, τον μύκητα Candida, που έχει ξεφύγει από την αρχική του πηγή.
 «Αυτό που επιτρέπει στον καρκίνο να εκδηλωθεί, όπως έχω πει στα βιβλία μου εδώ και χρόνια, είναι ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά, ασχολείται με το πρόβλημα του Candida, προτού αυτός βγει εκτός ελέγχου.» Ο Καρκίνος, το Aids, το Σελήνιο και η Ιατρική Γεωγραφία [6]


Αλλά κοιτάξτε τι συμβαίνει καθώς ο αριθμός των καρκινοπαθών σε όλο τον κόσμο έχει εκτοξευθεί στα ύψη και συνεχίζει. Υπάρχει ένας καλά υπολογισμένος πόλεμος για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που εντατικοποιείται κάθε δεκαετία. Το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί και δέχεται επίθεση από τους αεροψεκασμούς [7][8] από τα πρόσθετα των φαγητών και ποτών, τις χημικές καλλιέργειες, τους εμβολιασμούς, τον ηλεκτρομαγνητισμό,την τεχνολογία των μικροκυμάτων[8] και τις συχνότητες, τα φαρμακευτικά προϊόντα, το άγχος της σύγχρονης «ζωής» και τόσα άλλα.
 Τι άμυνες  έχουν τα σημερινά παιδιά, όταν τους δίνονται 25 εμβολιασμοί και συνδυασμοί τους, πριν από την ηλικία των δύο ετών, ενώ το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση; Καμία λογική ή μήπως η απόλυτη λογική αν το δούμε από την πλευρά των επικυρίαρχων;
Αυτός είναι ο τρόπος που οι οικογένειες των επικυρίαρχων επιδιώκουν να υποκινήσουν μια μαζική σφαγή του πληθυσμού. Με την διάλυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού στις ασθένειες.  Τι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο; ΕΕΕ Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό !!!
Η  ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και η Γη Είναι Επίπεδη …[9]
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και την ακτινοβολία. Η χημειοθεραπεία είναι ένα δηλητήριο που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει τα κύτταρα. Αυτό είναι. Η «αιχμή» της κύριας γραμμής «θεραπείας» του καρκίνου, είναι να δηλητηριάζουν το θύμα ελπίζοντας πως θα καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα, προτού να έχουν καταστραφεί αρκετά υγιή κύτταρα για να σκοτώσουν τον ασθενή.
Μα περιμένετε. Αυτό το δηλητήριο, η χημειοθεραπεία, σκοτώνει επίσης τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και το αφήνει διαμελισμένο καθώς ο Candida παραμένει ακόμα εκεί. Αυτό το καταστραμμένο  ανοσοποιητικό σύστημα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στον Candida κι έτσι αυτός καταλαμβάνει άλλα μέρη του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία και πάλι, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τον καρκίνο να εξαπλωθεί. Ακόμη και εκείνοι που φαίνεται να έχουν ανακάμψει μετά από χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία και τους έχει δοθεί το μήνυμα πως είναι «καθαροί» είναι απλά ένα ρολόι που κτυπάει προς την ασθένεια.
Το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι πλέον καταρρακωμένο και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο Candida προκαλέσει μια υποτροπή. Με άλλα λόγια:
Η χημειοθεραπεία σκοτώνει τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προσπαθεί να θεραπεύσει. Φυσικά, δεν μπορεί ποτέ να «θεραπεύσει» τίποτα. Είναι ένα δηλητήριο που καταστρέφει το ίδιο το σύστημα που πρέπει να είναι υγιής και ισχυρό, αν θέλουμε να θεραπευτεί. Σκέψου, σε ένα ασθενές ανοσοποιητικό του δίνουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ !!!
Όταν ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη ή προσβολή, ξεκίνησε μια αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσε να σκοτώσει τον μύκητα και αφετέρου τον καρκίνο. Γρήγορα κατάλαβε ότι τα αντιμυκητιασικά φάρμακα δεν λειτουργούν, επειδή ο μύκητας μεταλλάσσεται γρήγορα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στη συνέχεια αρχίζει να τρέφεται από τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για να τον σκοτώσουν.
Αντ ‘αυτού, ο Simoncini βρήκε κάτι πολύ, πολύ απλό – το διττανθρακικό νάτριο (sodium bicarbonate). Ναι, το κύριο αυτό συστατικό της παλιάς καλής Διττανθρακικής σόδας (βιολογικής φυσικά, χωρίς αλουμίνιο, γλουτένη, χωρίς πρόσθετα, όχι αυτή που πουλάνε στα σούπερ μαρκετ)
Την έχει χρησιμοποιήσει, γιατί είναι ένας ισχυρός καταστροφέας του μύκητα και σε αντίθεση με τα φάρμακα, ο Candida δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» σε αυτό. Στον ασθενή δίνεται το διττανθρακικό νάτριο από το στόμα καθώς επίσης και με άλλα εσωτερικά ιατρικά μέσα, όπως ένα ενδοσκόπιο, που είναι ένας μακρύς λεπτός σωλήνας που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να δουν το εσωτερικό του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτό επιτρέπει στο διττανθρακικό νάτριο να τοποθετηθεί απευθείας στον καρκίνο -μύκητα.
 Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αντιμυκητιακών ουσιών και τα ινδικά βιβλία, πηγαίνοντας χιλιάδες χρόνια πίσω, συνιστούν την «αλκαλοποίηση της ισχυρής δραστικότητας» για τη θεραπεία του καρκίνου. Αλκαλοποίηση χρειάζεται, όταν όλα και όλοι, τείνουν προς την αντίθετη όξυνη πλευρά. !!! Δηλ. η εκλογίκευση του παραλόγου !
 Το 1983, ο Simoncini ανέλαβε τη θεραπεία ενός ιταλού, του Gennaro Sangermano, στον οποίο είχαν δοθεί μερικοί μήνες για να ζήσει λόγω του καρκίνου του πνεύμονα που είχε διαγνωσθεί. Λίγους μήνες αργότερα, ο ιταλός όχι μόνο δεν ήταν νεκρός αλλά είχε επανακτήσει την υγεία του και ο καρκίνος ήταν ήδη παρελθόν.
Ακολούθησαν περισσότερες επιτυχίες και ο Simoncini παρουσίασε τα ευρήματά του στο ιταλικό Υπουργείο Υγείας, με την ελπίδα ότι θα αρχίσουν εγκεκριμένες επιστημονικές μελέτες για να αποδείξει ότι η ιδέα αυτή δούλεψε. Όμως, εκεί συνειδητοποίησε το αληθινό μέγεθος της ιατρικής χειραγώγησης και εξαπάτησης. Οι αρχές όχι μόνο αγνόησαν την τεκμηρίωση του, αλλά τον απέκλεισαν κι από την ιταλική Ιατρική λίστα για θεραπείες που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί. Ναι, είναι αλήθεια – από την ιταλική Ιατρική λίστα, για θεραπείες που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί.
Είχε μπει σε ένα φαύλο κύκλο εμπαιγμού και καταδίκης από τα αξιολύπητα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στη συνέχεια φυλακίστηκε για τρία χρόνια για την πρόκληση «αδικαιολόγητου θανάτου» στους ασθενείς που είχε θεραπεύσει. Από όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα που είχε σταλεί ήταν πλέον ξεκάθαρο – Πιάστε και σταματήστε τον Simoncini. [2]
Το ιατρικό κατεστημένο, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του σχετικά με το διττανθρακικό νάτριο ήταν «τρελοί» και «επικίνδυνοι». Το ότι θεράπευε από τον καρκίνο με την διττανθρακική σόδα ήταν άνευ ουσίας για τους «επιστήμονες»  Ένας ακόμα «κατευθυνόμενος γιατρός» γελοιωδώς αναφερόμενος στο διττανθρακικό νάτριο, είπε πως είναι «φάρμακο». Όλο αυτό τον καιρό, τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πεθαίνουν από τους διάφορους καρκίνους, θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Αυτοί οι «άνθρωποι -επιστήμονες» όμως δεν δίνουν δεκάρα.
Ευτυχώς, ο Tullio Simoncini, δεν τα έχει παρατήσει και συνέχισε να κυκλοφορεί το έργο του στο Διαδίκτυο και στις δημόσιες συζητήσεις. Τον έχω ακούσει,  στην κλινική Shen όπου ο Simoncini μίλησε εκεί. Ξέρω ότι έχει αξιοσημείωτη επιτυχία στην δραματική μείωση και εξάλειψη ακόμη και μερικών πραγματικά τελευταίων σταδίων καρκίνου με τη χρήση του διττανθρακικού νατρίου.
Αυτό μπορεί να διαρκέσει μήνες σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά σε άλλους, όπως ο καρκίνος του στήθους, όπου ο όγκος είναι εύκολα προσβάσιμος, μπορεί να είναι θέμα ημερών προτού σταματήσει να υπάρχει. Μπορείτε να ακούσετε ανθρώπους που έχουν θεραπευτεί υπό την καθοδήγηση του Simoncini στο τέλος αυτού του άρθρου, όπου έχω συνδέσει μερικούς συνδέσμους, στα οποία μιλούν για την εμπειρία και την θεραπεία τους.
Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας και αυτό αναφέρεται στα ευρήματα δύο Βρετανών επιστημόνων και ερευνητών, του καθηγητή Gerry Potter της Cancer Drug Discovery Group και του καθηγητή Dan Burke. Ο συνδυασμός των ευρημάτων τους αποκαλύπτει τα εξής …
*Τα καρκινικά κύτταρα έχουν ένα μοναδικό «βιοδείκτη» που τα φυσιολογικά κύτταρα δεν έχουν, ένα ένζυμο που ονομάζεται CYP1B1 (προφέρεται sip-one-bee-one). Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που «καταλύουν», αυξάνουν τον ρυθμό των χημικών αντιδράσεων.
*Το ένζυμο CYP1B1, αλλάζει τη χημική δομή κάποιων που ονομάζονται salvestrols και βρίσκονται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτή η χημική αλλαγή μετατρέπει τις salvestrols σε ένα παράγοντα που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.
*Ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Το ένζυμο CYP1B1, εμφανίζεται μόνο σε καρκινικά κύτταρα και αντιδρά με τα salvestrols που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά για να δημιουργήσουν μια χημική ουσία που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα.
*Αλλά εδώ είναι το σημείο που ταυτίζει τον καρκίνο με τον μύκητα. Τα Salvestrols είναι ένα φυσικό αμυντικό σύστημα των οπωροκηπευτικών που τα προστατεύει από μυκητολογικές προσβολές και γι ‘αυτό μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα είδη που υπόκεινται σε βλάβες από μύκητα, όπως είναι οι φράουλες, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα σταφύλια, τα φραγκοστάφυλα, τα κόκκινα φραγκοστάφυλα, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα μήλα, τα αχλάδια, τα πράσινα λαχανικά (ειδικά οι οικογένειες των μπρόκολων και των λαχάνων), οι αγκινάρες, οι κόκκινες και οι κίτρινες πιπεριές, το αβοκάντο, το κάρδαμο, τα σπαράγγια και οι μελιτζάνες.
*Επίσης, τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και βιοτεχνολογιών  (Big Pharma / Big Biotech)γνωρίζουν για όλ’ αυτά και έχουν κάνει δύο σημαντικά πράγματα για να υπονομεύσουν αυτήν την φυσική άμυνα από την επίθεση μυκήτων που δεν είναι άλλος από τον καρκίνο.
    1. Η χημική ουσία των μυκητοκτόνων ψεκασμών που χρησιμοποιείται στην σύγχρονη γεωργία σκοτώνει  τους μύκητες τεχνητά και αυτό σημαίνει ότι τα φυτά και οι καλλιέργειες δεν ενεργοποιούν την δική τους άμυνα για την παραγωγή των salvestrols. Μπορείτε να τα βρείτε στις μέρες μας, μόνο σε βιολογικά τρόφιμα, σε οποιανδήποτε ποσότητα.
   2. Τα μυκητοκτόνα που χρησιμοποιούνται ευρέως, είναι πολύ ισχυροί αναστολείς της CYP1B1 και έτσι αν έχετε φάει αρκετά χημικά παραγόμενα  τρόφιμα, δεν θα έχει σημασία πόσα salvestrols καταναλώνετε αφού δεν θα ενεργοποιηθούν ως παράγοντες καταστροφής του καρκίνου, όπως έχουν σχεδιαστεί να είναι.
Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά προέκυψε μετά από λεπτομερείς υπολογισμούς , όπως ήταν και είναι, οι προσπάθειες των «οικογενειών» αυτών για καταστροφή του Tullio Simoncini. Οι «οικογένειες» αυτές λοιπόν,  θέλουν οι άνθρωποι να πεθαίνουν από καρκίνο, όχι να θεραπεύονται. Είναι διανοητικά και συναισθηματικά άρρωστες, όπως αντιλαμβάνεστε και βλέπουν τους ανθρώπους ως πρόβατα και βοοειδή. Δεν τους νοιάζει πόση αγωνία, πόσο πόνο και θάνατο προκαλεί η χειραγώγηση τους αυτή – από την παράλογη οπτική γωνία που το βλέπουν ισχύει να είναι, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι παράφρονες. [10]
Αλλά ο Simoncini αρνείται να λυγίσει και συνεχίζει να κάνει εκστρατεία για το τι έχει δει να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ παράλληλα, στον «πραγματικό» κόσμο, ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο συνεχίζει αδιάκοπα την ανοδική του πορεία λόγω των θεραπειών που λειτουργούν βασιζόμενες σε υποθέσεις που δεν είναι αληθείς.
Είναι πράγματι μια τρελή, τρελή κοινωνία, αλλά από τη σκοπιά των «οικογενειών» αυτών, είναι γραφτό να γίνει. Ευχαριστώ για τους θαρραλέους και αφοσιωμένους ανθρώπους σαν τον Tullio Simoncini. Χρειαζόμαστε περισσότερους σαν κι αυτόν – και γρήγορα. Τι μεγάλη κι έντονη αντίθεση που έχει, με εκείνους που υπηρετούν το ιατρικό κατεστημένο. Όταν ο Simoncini μίλησε στην κλινική Shen πριν από λίγες εβδομάδες, ορισμένοι γιατροί της περιοχής τον προϋπάντησαν, γελοιοποιώντας και χλευάζοντας τις απόψεις του.
Είχαν προσκληθεί στην ομιλία του, η οποία προφανώς θα είχε τεράστιο δυνητικό όφελος για τους ασθενείς τους. Είχαν κρατηθεί γι αυτούς θέσεις, για να έρθουν να ακούσουν τον Simoncini που θα τους έλεγε από πρώτο χέρι αυτά που γνώριζε δίνοντας τους και την ευκαιρία να υποβάλουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Τι συνέβη; Φυσικά και δεν ήρθαν ποτέ.
Τα στοιχεία είναι φανταστικά. Περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, πάνω από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο. Ο συνολικός αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε δώδεκα εκατομμύρια μέχρι το 2030.
Ο καρκίνος είναι η κυριότερη αιτία θανάτου για άτομα κάτω των 85 ετών και στις ΗΠΑ, ένα στα τέσσερα άτομα πεθαίνει από καρκίνο – ένας στους τέσσερις! Μας έχουν αφαιρέσει την ελευθερία μας από τη μέρα που ξεκίνησαν την «προστασία του κοινού από την τρομοκρατία» όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν κάθε χρόνο από μια ασθένεια που οι οικογένειες τους και τα φαρμακευτικό καρτέλ, αρνούνται συστηματικά να θεραπεύσουν.
Τεράστιες ποσότητες χρημάτων συγκεντρώνονται μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων κάθε χρόνο για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα για τη «θεραπεία» όταν δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να βρεθεί. [9]
Ενας άνθρωπος που ονομάζεται Δρ Richard Day, επικεφαλής της ελεγχόμενης  από τους Rockefeller ευγονικής οργάνωσης, Planned Parenthood, απηύθυνε σε μια συνάντηση γιατρών στο Πίτσμπουργκ το 1969, σχετικά με τον επερχόμενο μετασχηματισμό της παγκόσμιας κοινωνίας.
Ζήτησε από τους γιατρούς να απενεργοποιήσουν τα μέσα καταγραφής και να μην πάρουν  σημειώσεις προτού περιγράψει λεπτομερώς τον μακρύ κατάλογο των αλλαγών που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν.  Ωστόσο, ένας γιατρός έπαιρνε σημειώσεις και αργότερα μίλησε δημοσίως για το τι είχε ειπωθεί. Τώρα, 40 χρόνια μετά, μπορούμε να δούμε πόσο εξαιρετικά ακριβής ημέρα ήταν αυτή και μπορείτε να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο του Αυγούστου στο αρχείο της ιστοσελίδας. Ο λόγος για τον οποίο τον αναφέρω και πάλι εδώ είναι για το τι είπε σε αυτούς τους γιατρούς το 1969:
«Μπορούμε να θεραπεύσουμε σχεδόν κάθε καρκίνο αυτή τη στιγμή. Οι πληροφορίες είναι στο αρχείο του Ινστιτούτου Rockefeller, αν ποτέ αποφασιστεί ότι πρέπει να αποκαλυφθούν»  Ο Day, είπε πως με το να αφήνουν τους ανθρώπους να πεθαίνουν από καρκίνο θα επιβραδύνουν την αύξηση του πληθυσμού και απευθυνόμενος στο πλήθος που παρακολουθούσε είπε: «Μπορείτε κι εσείς να πεθάνετε από καρκίνο ή κάτι άλλο».
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή [10] δεν είναι καν άνθρωποι μερικοί απ αυτούς και γι’ αυτό κάνουν ό, τι κάνουν. [11][12]
SODIUM BICARBONATE Δοσολογία και αγορά της: Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη, αρκεί να μην περιέχει αλουμίνιο. Προσοχή στην σόδα του σουπερ μαρκετ.
Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.
ΚΑΝΟΝΑΣ: Mην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα και αν είστε πάνω από 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Αγοράστε την σόδα ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ από το Βιοφώς  [Α] ΠΡΙΝ την χρειαστείτε ως φάρμακο για να διατηρήσετε την αλκαλικότητα και την υγεία του οργανισμού σας. Μην ξεχάσετε να πείτε πως το είδατε στο terra papers για να έχετε την έκπτωση που δίνει το Βιοφώς στους αναγνώστες μας.
Επειδή ως γνωστόν μας διαβάζουν και βλάκες και όσα αναφέρονται στο terra papers δεν είναι γι’ αυτούς, μα δεν θέλουν να το καταλάβουν, επισημαίνω πως μπορείς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, να ζήσεις ή να πεθάνεις … κανένας μας εδώ δεν νοιάζεται !
[2] Γιατί κυνηγάνε όποιον θεραπεύει τον καρκίνο;
[4] Η λευκή ζάχαρη σε σκοτώνει
[5] Σελήνιο καθημερινά
[6] Ο Καρκίνος, το Aids, το Σελήνιο και η Ιατρική Γεωγραφία
[7] τους αεροψεκασμούς
[8] Αφαιρέστε το ψεκαζόμενο αλουμίνιο από το σώμα σας
[9] Η Χημειοθεραπεία Θεραπεύει και… η Γη Είναι Επίπεδη
[10] Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή
[11] Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !
[12] Τα σκοτεινά μυστικά των παγκόσμιων κολοσσών
Ασθένεια: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος

http://www.terrapapers.com/?p=50507

Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ ήταν Ναζί

Από την αρχή, ένας από τους κύριους χρηματοδότες της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» ήταν η κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας. Στις 24 Απριλίου 1964, οι βασικοί αρχιτέκτονες της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» – όλοι τους ενεργά μέλη της κοινοπραξίας IG Farben / Ναζί κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου – συναντήθηκαν στην έδρα της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου. Οι άνδρες που εμφανίζονται σε αυτή την εικόνα είναι:
1. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Walter Hallstein – το αφεντικό της «Ε.Ε. των Βρυξελλών»
2. Ο Γερμανός Καγκελάριος Ludwig Erhard
3. Ludger Westrick, επικεφαλής της γερμανικής Καγκελαρίας
4. Karl Carstens, γερμανός υφυπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών
5. Karl-Günther von Hase, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τύπου και Πληροφοριών της γερμανικής κυβέρνησης


Η 2η  εικόνα παρέχεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα της Επιτροπής της ΕΕ σχετικά με τους συμμετέχοντες της συνάντησης αυτής αφήνει έξω βασικές πτυχές για το υπόβαθρό τους.  Ακολουθεί μια πιο ολοκληρωμένη περιγραφή των ανδρών σε αυτή την εικόνα, οι οποίοι συναντήθηκαν τον Απρίλιο του 1964 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, και η σχέση τους με τη σύμπραξη Ναζί / IG Farben: 1. Ο Walter Hallstein, Γερμανός δικηγόρος, είχε διοριστεί ιδρυτικός πρόεδρος της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το ανώτατο όργανο στο πλαίσιο της «Ε.Ε. των Βρυξελλών. Το 1964,όταν πραγματοποιήθηκε η παραπάνω συνάντηση, ο Hallstein ήταν ήδη ο κύριος αρχιτέκτονας του κατασκευάσματος της ΕΕ για επτά χρόνια. Ο Hallstein, χωρίς νομιμοποίηση από καμία δημοκρατική ψηφοφορία οπουδήποτε στην Ευρώπη, είχε ήδη δημιουργήσει – με την επικουρία των διαδόχων του καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων της IG Farben – ένα στρατό 3.000 διοικητικών υπαλλήλων στις Βρυξέλλες και έναν προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων ευρώ (σε νόμισμα σήμερα).
Πριν και κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ο Hallstein είχε υπηρετήσει το ναζιστικό καθεστώς ως ένθερμος υποστηρικτής της ναζιστικής νομοθεσίας, και στο Πανεπιστήμιο του Rostock, Γερμανίας. Στις 23 Ιανουαρίου του 1939, τρία χρόνια μετά την έκδοση των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης από ναζί συναδέλφούς του – και μόνο λίγους μήνες πριν την έναρξη της επίθεσης των ΝΑΖΙ στην Πολωνία μίλησε για τη μελλοντική ευρωπαϊκή νομοθεσία υπό γερμανική ηγεσία «Rechtseinheit Großdeutschlands». Ο ίδιος δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ιδεολογία που υπηρετούσε λέγοντας ότι: «. Ένας από τους πιο σημαντικούς νόμους (στις ναζιστικά κατεχόμενες ευρωπαϊκές χώρες) είναι ο νόμος για την προστασία του γερμανικού αίματος και τιμής”
2. Ο Ludwig Erhard ήταν οικονομικός σύμβουλος της σύμπραξης Ναζί / IG Farben- . Ήταν ιδρυτής και επικεφαλής του χρηματοδοτούμενου από ΝΑΖΙ “Institut für Industrieforschung» («Ινστιτούτο Έρευνας Βιομηχανίας») από το 1942. Ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Δρ Guth, ο οποίος ήταν επικεφαλής του περιβόητου «Reichsguppe Industrie» – επίσημος σύνδεσμος των Ναζί βιομηχάνων του γερμανικού Ράιχ. Το 1944, ο Erhard έγραψε το «Οικονομικά του Πόλεμου και αναδιάρθρωση του χρέους» «Kriegsfinanzierung und Schuldenkonsolidierung» μια μελέτη για την ανασυγκρότηση της οικονομίας σε μια μεταπολεμική Γερμανία.
Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Erhard έγινε οικονομικός σύμβουλος των συμμαχικών δυνάμεων και μετέπειτα Υπουργός Οικονομικών και καγκελάριος στη μεταπολεμική Γερμανία. Ήταν τότε μέλος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Ήταν υπεύθυνος για την επανένταξη των διοικητικών στελεχών και διαχειριστών της IG Farben, οι οποίοι καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε κορυφαίες εταιρικές θέσεις στη μεταπολεμική Γερμανία.
Ένας από αυτούς ήταν ο διευθυντής της WWII BAYER Fritz ter Meer. Αυτό το στέλεχος της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στον κόσμο καταδικάστηκε στη δίκη Νο. VI της Νυρεμβέργης για εγκλήματα Πολέμου για γενοκτονία σε σχέση με θανατηφόρα πειράματα σε ανθρώπους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της φαρμακοβιομηχανίας Bayer στο στρατόπεδο συγκέντρωσης KZ Auschwitz . Με τη βοήθεια του Erhard – τότε γερμανός υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων -. Ο Ter Meer απελευθερώθηκε από τη φυλακή και επανήλθε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BAYER από το 1956
Ο Erhard υπερασπίστηκε δημοσίως μια τέτοια ανείπωτη πράξη δηλώνοντας ότι η επιλογή αυτών των διευθυντών της μεταπολεμικής βιομηχανίας της Γερμανίας ήταν αναγκαία εξαιτίας της «εμπειρίας τους στον τομέα της οικονομίας και της χημικής τεχνολογίας» Προφανώς, δεν ενοχλούσε τον Erhard ότι ο Ter Meer και οι άλλοι φαρμακευτικοί διευθυντές είχαν δικαστεί στη Νυρεμβέργη για εγκλήματα πολέμου. Ως μέρος του «δούναι και λαβείν», ο Erhard βραβεύτηκε με το διορισμό του ως αντικαγκελάριος της Γερμανίας, μόλις ένα χρόνο αργότερα.
3. Ο Ludger Westrick ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, πρόεδρος και αργότερα κεντρικός διαχειριστής των κρατικών “Vereinigte Industrie-Unternehmen AG” (VIAG) κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου. Στη μεταπολεμική Γερμανία, ο Westrick εντάχθηκε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU). Μέχρι το 1964 – κατά το χρόνο της πιο πάνω συνεδρίασης – είχε διοριστεί επικεφαλής της γερμανικής Καγκελαρίας, μία από τις πιο ισχυρές θέσεις στο γερμανικό πολιτικό σύστημα. Σε αυτή τη λειτουργία έλεγχε όλες τις βασικές αποφάσεις της γερμανικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της εξωτερικής πολιτικής, των μυστικών υπηρεσιών, πολιτικά ταμεία, δημόσιες σχέσεις και την προπαγάνδα της μετα-ΒΠΠ γερμανικής κυβέρνησης
Ο προκάτοχος του Westrick στην κορυφή της γερμανικής καγκελαρίας – και ο άνθρωπος που είχε συντονίσει τηνν πολιτική και οικονομική στήριξη για τον Hallstein και την κατασκευή της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» από τη γερμανική καγκελαρία για τα 6 πρώτα έτη του νέου ευρωπαϊκού Πολιτικού Γραφείου του καρτέλ στις Βρυξέλλες – ήταν ο Hans Globke. Ο Globke ήταν ένας βασικός παράγοντας στο Υπουργείο Εσωτερικών του Χίτλερ.
Ήταν ο δικηγόρος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή των ναζιστικών νόμων και κανονισμών, υποβάλλοντας τις κατεχόμενες χώρες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους όρους της IG Farben / Ναζί σύμπραξης. Επιπλέον, ο Globke ήταν συν-συγγραφέας του νομικού κώδικα που έκανε τους ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης δεσμευτικούς νόμους στη ναζιστική Γερμανία. Αυτός ο κώδικας αποτέλεσε τη νομική βάση για την εξόντωση των Εβραίων, Σλάβων και άλλων εθνικοτήτων στην κατακτημένη από τους Ναζί Ευρώπη.
Ο δεύτερος συγγραφέας αυτού του κώδικα, Wilhelm Stuckart ήταν υφυπουργός στο γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών και από τους λίγους επιλεγμένους συμμετέχοντες στην περίφημη “ συμφωνία Wannsee στην οποία αποφάσισαν την «τελική λύση».  Ο Westrick, ο άνθρωπος στην παραπάνω εικόνα, ήταν ο άμεσος διάδοχος του Globke και είχε ενταχθεί στο γραφείο του από τον ίδιο.
4. Ο Karl Carstens ήταν ένας ενθουσιώδης οπαδός των Ναζί και εντάχθηκε στο SA το 1934. Ήταν εγγεγραμμένο μέλος του ναζιστικού κόμματος, το NSDAP από το 1940 . Το 1955 έγινε μέλος της γερμανικής Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.   Ο Carstens το 1954 έγινε μέλος της γερμανικής Υπηρεσίας Εξωτερικών και από το 1955 ήταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στο Στρασβούργο.  Παράλληλα, προωθήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου Υπουργού Εξωτερικών με καθορισμένο πεδίο της ευθύνης «Ευρωπαϊκές ερωτήσεις» Το 1958 έγινε επικεφαλής του τμήματος «Europe West” στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.
5. Ο Karl-Günther von Hase προσχώρησε στην Βέρμαχτ, το γερμανικό στρατό του 1936. Συμμετείχε στο ναζιστική γερμανική εισβολή της Πολωνίας το 1939,στη Μάχη της Γαλλίας το 1940 και στην εισβολή της Ρωσίας κατά το 1941 – 1945 και παντρεύτηκε την κόρη ενός Ναζί Στρατηγού.
Μετά τον πόλεμο, ο von Hase εντάχθηκε σε μια διπλωματική σχολή στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και ξεκίνησε μια ταχεία καριέρα στη γερμανική πολιτική. Από το 1962 – 1967 – συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου της παραπάνω συνεδρίασης στις Βρυξέλλες –ο von Hase ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της.
Μόνο 19 χρόνια αφότου η σύμπραξη IG Farben / Ναζί είχε προκαλέσει το θάνατο 60 εκατομμυρίων ανθρώπων και κατέστρεψε το ήμισυ της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, προσπαθούν και πάλι. Η Τρίτη προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη δεν θα πραγματοποιηθεί με στρατιωτικές στολές, αλλά στα γκρι κοστούμια των επιχειρήσεων και των πολιτικών φορέων της σύμπραξης.
Πώς ήταν δυνατόν ο Hallstein, δημιουργός των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης , να γίνει ο «πατέρας» της ΕΕ;
Γιατί οι πολιτικοί της Ευρώπης , στη συνέχεια δεν ενημερώνουν τους πολίτες για αυτά τα λείψανα από το ναζιστικό παρελθόν;
Γιατί δεν μποϊκοτάρουν την ΕΕ τότε;
Πόσα χρήματα οι διάδοχοι της IG Farben πρέπει να διοχετεύσαν μέσω των τραπεζικών λογαριασμών των «Βρυξελλών της ΕΕ» για να αγοράσουν τη σιωπή της υπόλοιπης Ευρώπης για περισσότερο από μισό αιώνα;
Και, πώς είναι δυνατόν οι πολιτικοί της Ευρώπης σήμερα να προσπαθούν να παρουσιάζουν στους πολίτες αυτό το κατασκεύασμα της ΕΕ ως βάση για μια μελλοντική Ευρώπη;
olympia.gr

Ο Μπακογιάννης είχε ακούσει την δήλωση Κίσσινγκερ

Αυτή η ανάρτηση ,για όσους -κατά καιρούς- αμφισβητούν το ότι έχει όντως γίνει αυτή η δήλωση .
Μικρογραφία 

Απόσπασμα από την εκπομπή του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταλληνού, 6 με 7 μ.μ. της Τρίτης 11 Γενάρη 2011 στο κανάλι «High»: Ο 71χρονος παπα-Γιώργης, αποκαλύπτει κάτι που ελάχιστοι ξέρουν: Την περίφημη «φράση Κίσσινγκερ» περί καταστροφής του Ελληνισμού την είπε ο δολοφονημένος από την 17 Νοέμβρη, Παύλος Μπακογιάννης, τον Σεπτέμβρη του 1974 από τις εκπομπές του στο Ραδιόφωνο της Βαυαρίας!
Η φράση του Κίσσινγκερ ήταν η εξής
 «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη Γλώσσα, τη Θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».... 




https://www.youtube.com/watch?v=roAnxgu67lw
https://www.youtube.com/watch?v=yK9vY4Er-Sk

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με μυστικές συμφωνίες και υπογραφές έδεσε τα εγγόνια μας ο Βενιζέλος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
https://olympiada.files.wordpress.com/2014/04/cebccf85cf83cf84ceb9cebaceae_cf83cf85cebccf86cf89cebdceafceb1_ceb2ceb5cebdceb9ceb6ceadcebbcebfcf85.png

25 Αρχεία PRIVATE & CONFIDENTIAL απο την κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου!

Ο έχων διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας και την ευθύνη της διαχείρισης του ΚΡΑΤΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ υπογράφοντας ως ιδιωτικά και μυστικά τα δημόσια έγγραφα των Ελλήνων που έκριναν και κρίνουν το μέλλον όλων των Ελλήνων ακόμα και όσων δεν άγουν γεννηθεί, νομίζοντας ότι θα «ξέφευγε» -μιας και είχαν συμφωνήσει να παραμείνουν μυστικά και απόρρητα τα όσα συμφώνησε και υπόγραψε στο εξωτερικό και δη με το Φιλανδικό κράτος και την ομόλογο του την χρονική στιγμή της υπογραφής ως έχων διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας.

Για κακή του τύχη όμως βρέθηκε στα σκουπίδια «φάκελος» που περιέχει 25 Αρχεία αναφορικά και σχετικά με το PRIVATE & CONFIDENTIAL

είναι η υπογραφούλα του αυτή;

ΑΝΤΙ300
Private – Affecting or belonging to private individuals, as distinct from public generally.
Confidential – Intrusted with confidence of another or with secret affairs or purposes; intended to be held in confidence or kept secret.
Private& Confidential – Hence, that letter should not be released to the public. It must not be exposed to the eye of any third person. Those who are not privy to such letter does not have any right to know the content of letter. The exception is if the letter is not a privileged communication.
Προσωπικά – που επηρεάζουν ή που ανήκουν σε ιδιώτες, όπως διακρίνεται από κοινού γενικότερα.
Εμπιστευτικά – επαφίεται στην εμπιστοσύνη του άλλου ή με μυστικές υποθέσεις ή σκοπούς, πρόκειται να πραγματοποιηθεί εμπιστευτικά ή να κρατηθεί μυστικό.
Προσωπικά & Εμπιστευτικά – Ως εκ τούτου, το εν λόγω έγγραφο δεν πρέπει να κυκλοφορήσει στο κοινό. Δεν πρέπει να εκτίθενται στα μάτια οποιουδήποτε τρίτου προσώπου. Εκείνοι που δεν είναι μυημένοι σε τέτοια επιστολή δεν έχει κανένα δικαίωμα να γνωρίζουν το περιεχόμενο της επιστολής. Η εξαίρεση είναι εάν το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί προνομιακή επικοινωνία.


olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/blog-post_25.html

ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΆΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟ ΙΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ «ΑΓΙΟ» ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ !


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!! ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ!!!

Man crushed to death by giant crucifix dedicated to Pope

Tragedy happens only days before canonisation of Pope John Paul II who had had crucifix dedicated to him

cross_2892102b

The man, named as Marco Gusmini, was posing for a photograph with a group of friends in front of the 100ft-high cross when it suddenly collapsed Photo: NEWSFOTO
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…  Man crushed to death by giant crucifix dedicated to Pope

http://alfeiospotamos.gr/?p=3702

Παγκόσμιο Συνέδριο Μασονίας στην Αθήνα το καλοκαίρι


Ε, ρε, γλέντια... θα είναι εκεί και σχεδόν όλο το κοινοβούλιο.... Λέτε να δούμε και... ράσα;;;;;

Ρίξε Θεέ μου έναν κεραυνό και κάψτους όλους... Μην μείνει ούτε ένας ζωντανός!...Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα masonic-events ανακοινώθηκε την Παρασκευή η οριστική λίστα ομιλητών και εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μασονίας που πρόκειται για πρώτη φορά να λάβει μέρος στην Ελλάδα.
Το Summer International Masonic Workshop θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στην 

Ανάβυσσο και αναμένεται να φιλοξενήσει Ελευθεροτέκτονες από Στοές όλου του κόσμου, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες από δεκάδες χώρες.
Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου την οποία αναφέρει ως Ελληνική Ριβιέρα.
Συγκεκριμένα η περιγραφή αναφέρει:
"Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, σε χαλαρό, καλοκαιρινό περιβάλλον, να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και σκέψεις, να δουν παλιούς φίλους και να κάνουν νέους. Η συνάντηση είναι μια μοναδική ευκαιρία για Τέκτονες από όλο τον κόσμο, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται για την Ελευθεροτεκτονική, να συναντηθούν, να γνωρισθούν και να συζητήσουν τις απόψεις τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια καλοκαιρινή ανάπαυλα, με την οικογένεια ή τους φίλους τους, σε μία παραλία της Αττικής." 


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν το ρόλο και το μέλλον της Μασονίας στον 21ο αιώνα. Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των Αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν και σε αρχαιολογικούς χώρους ώστε να γνωρίσουν την ιστορία της αρχαίας Αθήνας. 

Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των Αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των Αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία, η Νέα Ζηλανδία ενώ συμμετοχή θα έχουν και Έλληνες. 

Το κόστος θα ξεκινάει από τα 175 δολάρια μαζί με τη διαμονή και θα αυξάνεται ανάλογα με τις ημέρες που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα θελήσει να παρευρεθεί. Υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες και ξεπερνούν τα 700 δολάρια. 

Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση η διοργάνωση δεν είναι συνδεδεμένη με Τεκτονικό ή Ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν Τεκτονικές συνεδριάσεις. 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4743.html

Άκου ρε ξεφτίλα πολιτικέ ποια είναι η διαφορά μας…- Τα σάβανα ρε δεν έχουν τσέπες!!!

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι 27 κι έχω μοιράσει στη ζωή μου περισσότερα από 150 βιογραφικά!
(Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα ή λαϊκίζω θα σου πω μία μία τις εταιρείες που έστειλα. Θα μου δείξεις κι εσύ όμως ένα ένα τα ένσημά σου…) Εσύ αντίθετα, είσαι 57 ή 67 ή 87 και δεν ξέρεις τι θα πει “στέλνω βιογραφικό για δουλειά”…

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παλεύω να ζήσω με 600 και 700 ευρώ το μήνα, και ούτε, ενώ εσύ (μαζί με τα κομματόσκυλα που έχεις να σε υπηρετούν) κάπου τόσα ξοδεύεις τη μέρα…
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ, αν και ζορίζομαι, θα κεράσω ένα καφεδάκι τους φίλους μου. Εσύ γραβατωμένε λιμοκοντόρε έχεις μάθει μόνο να σε κερνάνε! Παντού να σε κερνάνε!
Η διαφορά μας ρε σαλιάρη είναι ότι εγώ κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους. Εσύ βλέπεις ψήφους!
Εγώ έχω φίλους! Ξέρω ποιους και πόσους! Εσύ δεν είσαι σίγουρος. Μπορεί και κανέναν! Αλλά δεν πειράζει που δεν έχεις φίλους. Έχεις δημόσιες σχέσεις, έχεις Mercedes, έχεις και βουλευτική έδρα!
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ για να βγάλω 10 ευρώ πρέπει να ιδρώσω, ενώ εσύ βγάζεις 10.000 ευρώ το μήνα λέγοντας ένα σωρό ψέματα στα κανάλια και κάνοντας τη Φιλιππινέζα του κόμματος σου.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είχα 7 χρόνια την ελληνική σημαία πάνω από το κρεβάτι μου, ενώ εσύ την έχεις γραμμένη μια ζωή εκεί που δεν πιάνει μελάνι…
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ πήρα ένα βιογραφικό στο χέρι και άρχισα να μπαίνω σε εταιρείες μήπως και βρεθεί καμια δουλίτσα. Εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ, ούτε τα παιδιά σου το έχουν κάνει και ούτε πρόκειται! Νομίζεις πως αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες…
Η διαφορά μας είναι πως εγώ στη δουλειά μου κρίνομαι κάθε μέρα. Αν δεν είμαι καλός θα απολυθώ. Εσύ δεν κρίνεσαι ποτέ! Κάθε 4 χρόνια γίνεται μια φαρσοκωμωδία που ονομάζεται “εκλογές”. Εκεί όποιος έχει τις άκρες και το χρήμα για να προβληθεί στα κανάλια βγαίνει…
Η διαφορά μας καλομαθημένε μπαγλαμά είναι ότι εγώ για να βγω σύνταξη (αν ποτέ βγω) θα δουλέψω τουλάχιστον 35 χρόνια. Και θα πάρω 1.000 ευρώ. Εσύ επειδή είσαι παιδί ανώτερου Θεού βγαίνεις σύνταξη αν εκλεγείς δύο φορές! Και δεν ξέρεις ούτε εσύ τι θα πάρεις…
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ διάβασα, πέρασα στο Πανεπιστήμιο κι έκανα μεταπτυχιακό. Όλα με την αξία μου. Εσύ, κατά κανόνα, πήγες σε ιδιωτικό σχολείο και μετά φυτευτός σε ξένο Πανεπιστήμιο. Με τον παρά σου!
Εγώ αν δω μια γιαγιά να πεινάει θα τη λυπηθώ και θα τη βοηθήσω. Εσύ καθημερινά αποδεικνύεις ότι καρφί δε σου καίγεται!
Η διαφορά μας προδότη πολιτικέ είναι ότι εγώ τελευταία ψάχνω να σε βρω για να σε γιαουρτώσω. Εσύ ρωτάς πού θα είμαι για να με αποφύγεις!
Τελικά εγώ κι εσύ έχουμε μόνο διαφορές. Διαφορετικές αγωνίες, διαφορετικά βάσανα, διαφορετικά όνειρα… Τι κοινό έχω εγώ με σένα ρε φλούφλη; Πώς μπορείς εσύ να με εκπροσωπείς; Πώς;
Η μεγαλύτερη διαφορά μας όμως ξέρεις ποια είναι; Εγώ έχω πάνω απ’όλα μια αξιοπρέπεια! Εσύ νομίζεις ότι τα κωλολεφτά θα τα πάρεις μαζί σου!
Τα σάβανα ρε δεν έχουν τσέπες!!!
πηγή

***

ΌΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ
 
Όταν υπάρχουν πολλοί δήθεν Ηγέτες που σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ανώτερος, ικανότερος,δυνατότερος και εξυπνότερος, τότε σίγουρα όλοι τους δεν είναι παρά μετριότητες. 

Το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν θέαμα στους υφισταμένους τους.
 
 
damocles

http://alfeiospotamos.gr/?p=3671

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙ E.N.D. – ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n

Πέτρος Τσήκος Και επίσημα πλέον στον Δήμο Κασσάνδρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παπαγιάννης κατεβαίνει στις Δημοτικές εκλογές με σκοπό την εκτέλεση πρόγραμματος χρηματοδότησης ανθρωπιστικών, κοινωνικών παροχών καθώς και έργων υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου, με τις εγγυήσεις του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 

Σήμερα, Τετάρτη 23-04-2014, υπεγράφη η σχετική Συμφωνία και ο Όρκος, όπως ορίζει ο οργανισμός EI-END, μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου και της ομάδας της Κασσάνδρας ως εκπροσώπου του οργανισμού και του Αρτέμη Σώρρα. 

Επίσης μέλη της ομάδας θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του Κώστα Παπαγιάννη. Ο Οργανισμός EI – END και ο Αρτέμης Σώρρας στηρίζουν δυναμικά από σήμερα τον υποψήφιο Δήμαρχο!

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=3692

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters