Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ!

provopoulos-sorras
Ο άνθρωπος που ρήμαξε με το PSI τις αποταμιεύσεις των Ταμείων και των Ομολογιούχων του Δημοσίου, κατηγορείται ότι με δόλο απαξίωσε την προσφορά Σώρρα των 600 δις δολαρίων, για την εξαγορά του Δημόσιου χρέους της χώρας!  

·      Οι οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης-Μουζακίτης θα κληθούν να διερευνήσουν τον ρόλο Προβόπουλου, μήπως έχει ομοιότητες με αυτόν του Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!
του Μάκη Βραχιολίδη
Σοβαρό θέμα εγείρει η μήνυση που κατέθεσε στις 7 Ιανουαρίου ο κ. Σώρρας εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος και του Διοικητή της κ. Προβόπουλου, κατηγορώντας τον ότι δολίως απαξίωσε την προσφορά των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της Ελλάδος. Σημειώνεται ότι ο κ. Προβόπουλος είναι ο άνθρωπος που θεωρείται υπέυθυνος για την άλωση των ασφαλιστικών ταμείων και όχι μόνο. Χωρίς να ρωτήσει κανένα ασφαλιστικό φορέα, έκανε πλιάτσικο στα αποθεματικά τους και λίγο πριν από το PSI τα έπαιξε σε ομόλογα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να αλωθούν οι αποταμιεύσεις ταμείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων κ.λ.π. υπέρ των δανειστών-τοκογλύφων! Επίσης, εγκληματικές θεωρούνται οι ευθύνες του κ. Προβόπουλου για την εξαπάτηση των Ελλήνων ομολογιούχων του Δημοσίου, των οποίων οι αποταμιεύσεις επίσης κουρσεύτηκαν ελέω PSI!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η μήνυση του κ. Σώρρα σε βάρος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου  και του Διευθυντή χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων της εν λόγω Τράπεζας Εμμανουήλ Ζερβουδάκη, αποκτά τεράστια σημασία.  Προφανώς, ο κ. Προβόπουλος θα κληθεί να αποδείξει, εφόσον η υπόθεση διερευνηθεί τόσο διεξοδικά, εάν ο ρόλος του ήταν αντίστοιχος με αυτόν του κ. Γεωργίου (επικεφαλής ΕΛΣΤΑΤ) ο οποίος κατηγορείται ότι δολίως φούσκωσε το έλλειμμα της χώρας ώστε να μπούμε στο ΔΝΤ!
Σημειώνεται ότι πριν από την κατάθεση της μήνυσης, ο κ. Σώρρας είχε αποστείλει τον περασμένο Οκτώβριο εξώδικες διαμαρτυρίες, ζητώντας από τους εγκαλουμένους,  να ανακαλέσουν για όσα σε βάρος του δημοσίευσαν. Επειδή όμως δεν έλαβε απάντηση, στις 7 Ιανουαρίου κατέθεσε μήνηση σε βάρος των προαναφερθέντων.
Αφορμή για την προσφυγή του κ. Σώρρα στη Δικαιοσύνη, ήταν επιστολή του Διευθυντή χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος, προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο, με την οποία ουσιαστικά χαρακτήριζε τον επιχειρηματία  και την οργάνωση END που εκπροσωπεί, ως «απατεώνες» και «χρυσοθήρες»!

































Συγκεκριμένα, ο κ. Ζερβουδάκης, στην επιστολή του προς τον κ. Προβόπουλο, έλεγε σαφώς πως η περίπτωση της «ΕND» «συνάγεται ότι πρόκειται περί απάτης»! Ο κ. Ζερβουδάκης ανέφερε στην επιστολή του:
1.     Οιαναφερόμενεςστο μήνυμαFederal & Stock Transfer & Custody Agents inc. Woodridge Ontario, Federal Funding and Investments Group Inc, Torondo καιDiamond+Diamond Merchant Banking Group, Toronto δεν είναικαταχωρημένες στον κατάλογο Swift (έντυπη έκδοση 2009) ούτε στηνηλεκτρονική έκδοση του Banker’s Almanac.
2.     Οι διεθνείς θεματοφύλακες ενημερώνουν τους πελάτες τους/ δικαιούχους λογαριασμών μέσω μηνύματος Swift. Δεν αποστέλλουν faxκαι μάλιστα με πολλούς παραλήπτες (τα δεδομένα είναι εμπιστευτικά). 
3.     Η οργάνωση END αναφέρεται σε μια «επί πληρωμή» καταχώριση στο δίκτυο CNW Canada Newswire  ως μη κυβερνητικός οργανισμός/φιλανθρωπική οργάνωση με τον Αρτέμιο Σώρρα ιδρυτικό μέλος, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη Πρόεδρο και τον Antony Diamond GovernorCanada Bureae. Τα ίδια πρόσωπα ήρθαν στη δημοσιότητα το 2011 με την υπόθεση της «Τράπεζας της Ανατολής» και τις μετοχές με την υποτιθέμενη εγγύηση του Γαλλικού Δημοσίου, λόγω των οποίων ήγειραν αξιώσεις τρισεκ. Δολαρίων από την ΕΤΕ.
4.     Οι αναφορές στο Internet Diamond+Diamond Merchant Banking Group, παραπέμπουν σε απάτη (προσωρινή εντολή του Ontario SecuritiesCommission εις βάρος της σχετικά με έρευνα για σχήμα πυραμίδα τουProsporex-http://www.osc.gov.on.ca./en/Proceedings_rad_20090921_prosporex.htm).
5.     Στην αναφερόμενη διεύθυνση της  Federal & Stock Transfer & CustodyAgents inc. φαίνεται στο Google να υπάρχει ένα συγκρότημα κτιρίων αποτελούμενο από εστιατόρια, μπαρ και χώρους άθλησης.
6.     Εξάλλου υπάρχουν πολλές αναφορές για πλαστά και ψευδή US TreasuryInternational Bills of Exchange (IBOE) στο διαδίκτυο.



Ο κ. Σώρρας στην έγκλησή του προς τους κ.κ. Προβόπουλο και  Ζερβουδάκη της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι καταπέλτης, δίνοντας απάντηση σε όλους τους, συκοφαντικούς όπως τους χαρακτηρίζει, ισχυρισμούς των εγκαλουμένων.
Στην μήνυσή του αναφέρει μεταξύ των άλλων: «Παρά τις αγαθές προθέσεις μου και την επιθυμία μου να συνδράμω την πατρίδα μου, μετ’ εκπλήξεως διεπίστωσα ότι η πρότασή μου όχι μόνο δεν έλαβε τη δέουσα αντιμετώπιση αλλά επιπλέον την απαξίωσαν και χλεύασαν ως απατεώνες και χρυσοθήρες».
Το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής του κ. Ζερβουδάκη προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (επιστολή που αναπαρήγαγε και η εφημερίδα του κ. Μπόμπολα), ο κ. Σώρρας το θεωρεί «άκρως δυσφημιστικό και συκοφαντικό καθώς διαλαμβάνεται σε αυτό ότι η κατάθεση του ποσού των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ υπέρ της ελληνικής Δημοκρατίας για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους πρόκειται περί απάτης και το σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει την κατάθεση είναι πλαστό, εγκαθιδρύοντας ευθέως στη συνείδηση του κόσμου που την αναγιγνώσκει όχι μόνον ότι είμαστε αναξιόπιστοι και αφερέγγυοι αλλά και απατεώνες».
Στη συνέχεια, ο κ. Σώρρας, αφού χαρακτηρίζει τα επιχειρήματα της Τράπεζας της Ελλάδος ότι στερούνται σοβαρότητας, αξιοπιστίας και ανάρμοστα να διατυπώνονται από θεσμικό φορέα, αποκρούει ένα προς ένα τα όσα επικαλείται η Τράπεζα της Ελλάδος στο έγγραφό της προκειμένου να πείσει ότι η περίπτωση Σώρρα και END είναι μια απάτη.
Ο κ. Σώρρας λοιπόν αναφέρει στη μήνυσή του:
1.     Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο για τα διοικητικά και διευθυντικά στελέχη ενός θεσμικού φορέα όπως είναι η τράπεζα της Ελλάδος, να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η κατάθεση του ποσού των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, πρόκειται περί απάτης, επικαλούμενοι ως δήθεν σοβαρό επιχείρημα ότι οι ως άνω εταιρείες, οι οποίες απλώς παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό τομέα, θα έπρεπε να είναι καταχωρημένες στον κατάλογο Swift και στην ηλεκτρονική έκδοση του Bankers Almanac, όπως τα πιστωτικά ιδρύματα.
2.     Το εν λόγω επιχείρημα σε καμία περίπτωση δεν δύναται να θεμελιώσει ένδειξη έστω για την τέλεση οιασδήποτε παράνομης πράξης πολλώ δε μάλλον αυτής της απάτης, εφόσον η  Federal & Stock Transfer &Custody Agents inc. απέστειλε το σχετικό Fax κατόπιν δικής μου εντολής και στις διευθύνσεις που της υπέδειξα. Εξυπακούεται ότι η Τράπεζα που είναι θεματοφύλακας ουδέποτε απέστειλε τέτοιο μήνυμα. Η Τράπεζα-θεματοφύλακας είναι υποχρεωμένη να αποστείλει σχετικό μήνυμα μέσω SWIFT εφόσον επέλθει συμφωνία μεταξύ εμού και του ενδιαφερόμενου και την πρόταση τρίτου και μόνο κατόπιν δικής μου εντολής.
3.     Αλήθεια, αυτό αποτελεί επιχείρημα της Τράπεζας της Ελλάδος που συνηγορεί υπέρ της κατηγορίας απάτης; Είναι ποινικά κολάσιμη η επί πληρωμή καταχώριση στο διαδίκτυο; Μήπως διώκεται από το νόμο η ίδρυση μη κυβερνητικών οργανισμών/φιλανθρωπικών οργανώσεων; Είναι προφανές ότι ενόχλησε τους ιθύνοντες της Τράπεζας της Ελλάδος η ανακίνηση του θέματος των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής για το οποίο μάλιστα έχω προβεί στην κατάθεση της από 19-3-2012 μηνυτήριας αναφοράς μου κατά των νομίμων εκπροσώπων της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά του Διοικητή του ως άνω νομικού προσώπου κ. Γεωργίου Προβόπουλου και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την άμεση συνέργεια στην κακουργηματική πράξη της απάτης και για παράβαση καθήκοντος διά παραλείψεως.
4.     Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό του δεύτερου εγκαλουμένου, έχουμε τελέσει την πράξη της απάτης διότι ο τραπεζικός μας σύμβουλος εμπλέκεται σε αντιδικία με την Prosporex! Όπως έχουμε ήδη εκθέσει ηDiamond+Diamond Merchant Banking Group εργάζεται για εμάς για το συγκεκριμένο σκοπό και είναι εντολοδόχος μας. Όσο λοιπόν οι υπηρεσίες που μας προσφέρει ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας, μάς είναι παντελώς αδιάφορο το αν έχει δικαστικές διαμάχες με τρίτους ή έχουν εκδοθεί προσωρινές εντολές σε βάρος της, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση της πρότασης δανειοδότησης.
5.     Σύμφωνα με το επιχείρημα αυτό του δεύτερου εγκαλουμένου, αποκλείεται σε ένα συγκρότημα κτιρίων με εστιατόρια, μπαρ και χώρους άθλησης, να στεγάζονται γραφεία εταιρειών τα οποία δεν είναι ορατά από το Google.
6.     Ο δεύτερος εγκαλούμενος, με την αναφορά του σε πλαστά και ψευδήIBOE στο διαδίκτυο, μοναδικό σκοπό έχει να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις σχετικά με τους τίτλους που κατέχουμε και να μας πλήξει ως προσωπικότητες, εφόσον ελλείψει οποιουδήποτε αξιόπιστου στοιχείου, δεν μπορεί να αποδείξει και να θεμελιώσει τα αυθαίρετα συμπεράσματά του περί απάτης. 
Η υπόθεση, τώρα ζεσταίνεται και δείχνει ότι θα έχει πολλά επεισόδια.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο κ. Σώρρας, στην μήνυσή του στρέφεται και κατά του εκδότη της εφημερίδας «Έθνος» κ. Μπόμπολα ο οποία αναδημοσίευσε την επίμαχη επιστολή.

Υ.Γ. Μία απορία: στην αποκλειστική του συνέντευξη προς την «Ε.Ω.» ο κ. Σώρρας, σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι δεν είναι φιλάνθρωπος και δεν πιστεύει σε φιλανθρωπίες. Όπως όμως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα και την παραδοχή του κ. Σώρρα η οργάνωση ENDστην οποία συμμετέχει είναι… φιλανθρωπική! Μήπως, λέμε μήπως, υπάρχει αντίφαση από μέρους του;
 "Ελεύθερη Ώρα"
ΠΗΓΗ:http://makeleio.gr
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1098.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters