Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ακόμα υπό Αμερικανική κατοχή η Γερμανία από το 1945!


 

Γράφει η Άννα Μπαλλή
Γερμανία, μια χώρα υπό κατοχή

Μεταξύ πολλών θεμάτων της εποχής μας που θα γίνουν αντικείμενο μελέτης από τους μελλοντικούς ιστορικούς θα είναι και η ανάδειξη της Γερμανίας σε ηγεμόνα της Ευρώπης. Δεν έχει φύγει καλά καλά η γενιά που έζησε τη φρίκη του Β’ ΠΠ, η γενιά που αγωνίστηκε κατά του ναζισμού και κατάφερε να τον νικήσει, και η Γερμανία όχι μόνο παρουσιάζεται στη διεθνή σκηνή ισχυρή, αλλά φαίνεται και να ηγεμονεύει τους λαούς που τη νίκησαν.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ...

Ο Σόιμπλε ομολογεί πως η Γερμανία μετά τον Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ δεν ήταν ποτέ κράτος κυρίαρχο αλλά εταιρεία ελεγχόμενη από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και μάλιστα με την ακόλουθη διεύθυνση:
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476 E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN

Ερμής Τρισμέγιστος: Τι είναι ο Θεός, τα Όντα, ο Μη Ον, τα Μη Όντα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗ ΟΝ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΕΝΟ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ

ΛΟΓΟΣ Β – ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ

13χρονος Φυσικός Μιλάει για τον Θεό, τον Τέσλα Το CERN και τα Παράλληλα Σύμπαντα (video)


Ο 15χρονος, σήμερα, Max Loughan είναι φυσικός, εφευρέτης, επιχειρηματίας και δημιουργός αλλαγών… μάλλον, όπως λέει ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Max Loughan

Ο Max Loughan γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2002 και ξεκίνησε μαθήματα επιπέδου κολλεγίου (on-line) στο MIT στην ηλικία των 14 ετών. Πρόκειται για έναν Αμερικανικής καταγωγής έφηβο επιστήμονα, χορευτή και ομιλητής που δημιούργησε ένα κρυστάλλινο ραδιόφωνο από αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω από την οικία της οικογένειάς του στο Incline Village της Νεβάδα.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ: Η Πανίερη Ελληνική Γλώσσα μας Εξηγεί τι Σημαίνει

Η πανίερη ελληνική γλώσσα μας αποκαλύπτει με την υψίστης θεολογικής-εσωτερικής σημασίας λέξη Γενέθλια τα εξής:

Γενέθλια : Γένεσις δηλαδή η αρχή η εκκίνηση το ξεκίνημα του Άθλου

Και γι αυτό το λόγο γράφεται με ένα ν

Δεν ετυμολογείται η λέξη Γενέθλια από την λέξη Γέννηση που γράφεται με δύο ν που όπως γνωρίζουμε νοηματοδοτεί την πράξη της γεννήσεως

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΣΕΩΣ - ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑ !!

  Viky Charalambous

ΕΝΩ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ Ν’ ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘOYN ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ.

ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ (5η) ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..


ΚΑΙ OI ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ! 
ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ... ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΕΩΝ 3" ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ.. 
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 100/ΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. 
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ 
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ 
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ 

Τελειώνουν» την ελληνική ιστορία: Εννέα μήνες μονόωρης διδασκαλίας για 3500 χρόνια Ελληνισμού!

Ακρως αντίθετη είναι η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων στις προωθούμενες αλλαγές του υπουργείου Παιδείας  στο μάθημα της Ιστορίας όπου τις χαρακτηρίζει ως την «χαριστική βολή» στο μορφωτικό υπόβαθρο των Ελλήνων.
 Στην ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων  τονίζεται μεταξύ άλλων πως οι προωθούμενες αλλαγές έχουν αποτέλεσμα την : «Ελλιπέστατη και αποσπασματική γνώση της ελληνικής ιστορίας καὶ μονομερή προσέγγιση μόνο κάποιων κοινωνικών καὶ πολιτισμικών εξελίξεων του ιστορικού γίγνεσθαι, κατά την ιδεοληπτική επιλογή των προτεινόντων».

Το φυτό με τις 60 διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες


Στην αρχαιότητα έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης από τους γιατρούς της εποχής

Ο Διοσκουρίδης και ο Ιπποκράτης οι οποίοι ανακάλυψαν την τσουκνίδα, τη χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση πολλών συμπτωμάτων και ασθενειών.

Ο Ιπποκράτης σε ειδική συγγραφή βιβλίων με βάση τα βότανα και τα οφέλη τους ανέφερε 60 διαφορετικές φυσικές θεραπείες για διάφορες ασθένειες με βάση το φυτό αυτό, ενώ ο Γαληνός τη συνιστούσε ως διουρητικό και καθαρτικό.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters