Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

13χρονος Φυσικός Μιλάει για τον Θεό, τον Τέσλα Το CERN και τα Παράλληλα Σύμπαντα (video)


Ο 15χρονος, σήμερα, Max Loughan είναι φυσικός, εφευρέτης, επιχειρηματίας και δημιουργός αλλαγών… μάλλον, όπως λέει ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Max Loughan

Ο Max Loughan γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2002 και ξεκίνησε μαθήματα επιπέδου κολλεγίου (on-line) στο MIT στην ηλικία των 14 ετών. Πρόκειται για έναν Αμερικανικής καταγωγής έφηβο επιστήμονα, χορευτή και ομιλητής που δημιούργησε ένα κρυστάλλινο ραδιόφωνο από αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω από την οικία της οικογένειάς του στο Incline Village της Νεβάδα.

Η συσκευή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, χρησιμοποιεί ενέργεια από ραδιοκύματα και ενσωματώνει μερικές από τις αρχές που ανέπτυξε ο Nikola Tesla στις αρχές του 20ού αιώνα. Ο Max επιμένει ότι πρόκειται για μια πηγή ελεύθερης ενέργειας.

Ο Loughan έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις και διεπιστημονικές ημερίδες, ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν o βασικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο Global Green και Flaunt Magazine Academy στο TAO στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, μαζί με τους Orlando Bloom, Jeff Bridges και Oliver Stone.

Τον Μάρτιο του 2017, ο Loughan ήταν μέλος πάνελ του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Επιστήμης στο Μπρίσμπεϊν που φιλοξένησε ο βραβευμένος με το Νόμπελ καθηγητής Brian Schmidt.

Απολαύστε τη συνέντευξή του στην οποία μιλάει για το Θεό, τον Τέσλα αλλά και για παράλληλα σύμπαντα όταν ήταν 13 ετών.  

 enallaktikidrasi.com

Το πιο Έξυπνο παιδί στον κόσμο: Το CERN ήδη ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το ΣΥΜΠΑΝ και ΕΞΗΓΕΙ το MANDELA EFFECT (video)

Το πιο Έξυπνο παιδί στον κόσμο: Το CERN ήδη ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το ΣΥΜΠΑΝ και ΕΞΗΓΕΙ το MANDELA EFFECT (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το CERN έχει κατηγορηθεί πολλές φορές από επιστήμονες και μη, για διάφορες επικείμενες καταστροφές του πλανήτη ότι προσδοκεί να ανοίξει «πύλες από και προς αλλού»… Μήπως τελικά, έχει συμβεί κάτι που πραγματικά δεν καταλάβαμε;…
Ζούμε μέσα σε ένα Σύμπαν που είναι τόσο περίπλοκο που αν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, έστω για μια μόνο στιγμή, θα πέφταμε στα γόνατά μας να κλάψουμε και να παραδοθούμε την θαυμάσια ομορφιά του!

Η επιστήμη μόλις έχει αρχίζει να «χαράζει» μόλις την επιφάνεια για την φύση της πραγματικότητας, ενώ οι ανακαλύψεις της είναι πιο συγκλονιστικές από ό, τι μπορούσαμε να φανταστούμε. Αποδεικνύεται από την κβαντική εμπλοκή, το ενοποιημένο πεδίο συνείδησης, η ελεύθερη ενέργεια, οι υπεράνθρωπες ικανότητες, η ιδιαιτερότητα, τα παράλληλα σύμπαντα και οι εναλλασσόμενες πραγματικότητες.

Όλα αυτά είναι τόσο μπερδεμένα για έναν μέσο ενήλικα που, δεν θα σκεφτόσαστε ποτέ ότι ένα παιδί μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά ίσως χρειαζόμαστε ένα παιδί, κάποιον που να είναι αρκετά γενναίος για να σκεφτεί τρελές ιδέες και θεωρίες, μιας και… μεγάλο μέρος του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα, «χτίστηκε» πάνω σε τρελές ιδέες και θεωρίες…
Ο Max Loughan δεν είναι μόνο ένα απλό καθημερινό παιδί. Είναι ίσως το πιο έξυπνο παιδί στον κόσμο.

Ήδη στα 13 του χρόνια εφηύρε μια Συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο και, μάλιστα, δωρεάν.
Έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο για τις λαμπρές ιδέες και τις απόψεις του σε ενδιαφέροντα θέματα όπως η φύση του Σύμπαντος και των εναλλακτικών πραγματικοτήτων.
Τώρα, ο Max Loughan έχει μια θεωρία: ότι το CERN «κατέστρεψε» το Σύμπαν μας και ότι ζούμε σε ένα άλλο Σύμπαν που ήταν παράλληλο και πλησιέστερο προς αυτό…
Πιστεύει, επιπλέον ότι το λεγόμενο φαινόμενο «Mandela Effect» είναι αποτέλεσμα αυτής της καταστροφής…

Ο Max εξηγεί όλα τα αυτά όμορφα σε αυτό το βίντεο:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



 

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters