Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 3 28-6-2019

Τα Όντα των Άστρων Είναι Εδώ. Η Ώρα Έφτασε. Η Πύλη Είναι Έτοιμη να Ανοίξει


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα όντα των άστρων εισάκουσαν την έκκληση που έγινε από τη Γη ,μέσα από ένα συμβούλιο που επιβλέπει αυτόν τον πλανήτη.
Είναι εδώ για να σταματήσουν οι κατώτερες συνειδήσεις να καταστρέφουν τον εαυτό τους και όλη τους το είναι, αλλά και όλους εμάς τους υπόλοιπους και την την ίδια την Δημιουργία.
Όπως μας λέει ο Teri Wade στο In5D.com, αυτή η κατώτερη συνείδηση ​​δημιουργήθηκε από την απληστία, τη λαγνεία, τη δύναμη και την εξουσία.

Οι Επιστήμονες Θέλουν να σου Πιουν το αίμα;

Φήμες και παράξενες δοξασίες θέλουν να πιστεύουν πως υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι στον πλανήτη οι οποίοι καταναλώνουν αίμα, όπως οι βρυκόλακες, προκειμένου να ζήσουν περισσότερα χρόνια.

Κατά πόσο θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα μία ανάλογη πρακτική στην πραγματικότητα και πόσο επιστημονικά τεκμηριωμένη θα μπορούσε να είναι; 

Το Αεροπλάνο Doomsday Εθεάθη στον Ουρανό. Τι Συμβαίνει; Προετοιμάζονται για Κάτι Ανησυχητικό; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Το αεροπλάνο Doomsday είναι η ανεπίσημη ονομασία μίας κλάσης αεροσκαφών που χρησιμοποιείται ως Airborne Command Post σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, καταστροφής ή άλλης μεγάλης κλίμακας σύγκρουσης που απειλεί βασικές στρατιωτικές και κυβερνητικές υποδομές, όπως αναφέρει η wikipedia.org.

Υπάρχουν μόνο λίγες χώρες στον κόσμο που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει τέτοιου είδους αεροσκάφη, όπως πιο συγκεκριμένα: οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία.

Οι Ολλανδοί Αγόρασαν για 24 δολάρια το Μανχάταν από τους Ινδιάνους! Τους έδιωξαν και το αντάλλαξαν με τους Βρετανούς που ονόμασαν την περιοχή Νέα Υόρκη

Μερικούς αιώνες πριν, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης δεν κυκλοφορούσαν μεγιστάνες της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά Ινδιάνοι. 

Στη θέση των τεράστιων ουρανοξυστών υπήρχε μια αχανής έκταση πρασίνου όπου οι ιθαγενείς κυνηγούσαν και ψάρευαν. 
Η απόδοση της λέξης Μανχάταν στη γλώσσα των ιθαγενών, ήταν «λοφώδες νησί».
Όταν οι πρώτοι Ολλανδοί αποικιοκράτες, έφτασαν στις ακτές του Ατλαντικού, θεώρησαν ιδανική την περιοχή για μια καινούργια αποικία. 
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters