Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν

Από σήμερα επανέρχονται στη ζωή μας τα τραπεζοκαθίσματα μόνο για έξω από τις επιχειρήσεις εστίασης και σε απόσταση το ένα τραπέζι από το άλλο. Αυτός ο κορωνοϊός εισέρχεται βαθμιαία στο μουσείο των κορωνοϊών. Είτε έχει δεύτερο κύμα, είτε πέμπτο κύμα, είτε Τσιόδρειο κύμα, είτε Χαρδάλιο τσουνάμι, κανένα κράτος στον κόσμο δεν πρόκειται να επαναλάβει το lockdown.
Είναι τέτοιες οι οικονομικές πληγές που άφησε πίσω του το πρώτο lockdown και όσα ήθελαν ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι, όπως ο Μπίλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και ορισμένοι άλλοι, που καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν πρόκειται να ρισκάρει γενική επανάσταση του πληθυσμού ή εμφύλιους σπαραγμούς.

Ψεύτικες Μελέτες σε Επιστημονικά Περιοδικά

Ψεύτικες Μελέτες σε Επιστημονικά Περιοδικά«Η πρόοδος έρχεται απαντώντας στα ερωτήματα και οι ανακαλύψεις αμφισβητώντας τις απαντήσεις». Bernhard Haisch, αστροφυσικός
Δημοσιεύτηκαν ψεύτικες μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά
Τρεις άνθρωποι οργάνωσαν μια εντυπωσιακή φάρσα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταφέρνοντας να δημοσιεύσουν σε διάφορες κοινωνιολογικές επιθεωρήσεις «επιστημονικά» άρθρα που είχαν επινοήσει οι ίδιοι, με συμπεράσματα εντελώς γελοία, για να δείξουν, όπως υποστηρίζουν, ότι τα έντυπα αυτά στερούνται σοβαρότητας και ότι επηρεάζονται από την ιδεολογική τοποθέτησή τους.

Αραβικές νύχτες -1001 ιστορίες για το πώς οι φαρμακευτικές εταιρείες φροντίζουν τις υλικές ανάγκες των γιατρών.


Αραβικές νύχτες -1001 ιστορίες
Αναφορά υπόθεσης: Ιωάννης Α Γιαννακάκης, Ιωάννης Π Α Ιωαννίδης.

Στόχος: Να περιγραφεί το πώς οι φαρμακευτικές εταιρείες φροντίζουν τις υλικές ανάγκες των γιατρών.

Σχέδιο Αναφορά υπόθεσης απομνημονευμάτων: Περιοχή Εγκαταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική, κάπου στην Αραβική χερσόνησο.

Η ΑΡΠΑΓΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ COVID-19 ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

BENJAMIN FULFORD 25/5/2020

Η αρπαγή της ισχύος, την οποία σκόπευε η χαζαρική μαφία μέσω της πανδημίας του COVID-19, απέτυχε παταγωδώς και τώρα ξεκινούν τα αντίποινα, λένε οι πηγές από το Πεντάγωνο και την Ασιατική Μυστική Κοινωνία. Οι πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων λένε πως τα Λευκά Καπέλα ξεκίνησαν άμεση επίθεση σκοτώνοντας τον στρατιωτικό ηγέτη των Ιησουιτών και Μαύρο Πάπα Adolfo Nicolas. Ο θάνατος του Nicolas άνοιξε το δρόμο της απελευθέρωσης για την Ιαπωνία. Ακολουθεί η απελευθέρωση της Γερμανίας. Μόνο τότε θα καταστεί δυνατόν να απελευθερωθούν οι ΗΠΑ, και συνεπώς ο πλανήτης Γη.

Οι Ρώσοι κατάλαβαν τι ετοιμάζουν οι τούρκοι στον Έβρο- ΑΙΓΑΙΟ – νότια Κρήτης και ετοιμάζονται δια παν ενδεχόμενο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Φώτο από https://vegestore.ru/el/
Ενώ  οι σχέσεις τουρκίας – Ρωσίας επιδεινώνονται ραγδαία, Ρωσικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22 περιπολούν αυτές τις μέρες στην Μαύρη Θάλασσα , δίνοντας ισχυρό  μήνυμα.

Οι σχέσεις των πρώην φίλων δεν είναι καθόλου καλές. Η στρατηγική επαναπροσέγγιση τουρκίας – ΗΠΑ στα μέτωπα Συρίας , Λιβύης , Αν. Μεσογείου και ότι σαν σκηνικό ετοιμάζουν οι τούρκοι στο  ΑΙΓΑΙΟ και νότια Κρήτης ανησυχεί την Ρωσική στρατιωτική μηχανή που δίνει τα δικά της μηνύματα.

Η Πόλη δεν Εάλω. Απλά την παρέδωσαν! Ποιος;

Hellenic Religion
Στο σχολείο μάθαμε ότι οι Τούρκοι κατάφεραν έπειτα από σκληρές μάχες να καταλάβουν τους “καλούς” Βυζαντινούς και την Κωνσταντινούπολη. Στο σχολείο μάθαμε επίσης ότι χρωστάμε μεγάλη χάρη στην εκκλησία γιατί τα 400 χρόνια σκλαβιάς, αυτή διατήρησε το Ελληνικό πνεύμα ζωντανό! Η ιστορία όμως μας είπε και για μια Κερκόπορτα….και τίποτα παραπάνω. Πόσοι από εμάς όμως ξέρουμε τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα;;;

Η κυβέρνηση “κλέβει” τις αυξήσεις από 450.000 συνταξιούχους!


Το υπουργείο Εργασίας αρνείται να επανυπολογίσει τις επικουρικές συντάξεις και διατηρεί τις παράνομες μειώσεις
Περισσεύει ως φαίνεται η υποκρισία στο υπουργείο Εργασίας, με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση να προσπαθεί να αντλήσει επικοινωνιακά οφέλη από την υπόθεση των επικουρικών συντάξεων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «κλέβει» τις αυξήσεις από 450.000 συνταξιούχους, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento με τη βοήθεια του μέλους της διοικούσας επιτροπής ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, Κώστα Νικολάου.

Επιστρέφουν οι Ολύμπιοι Θεοί σε χαλκοβατή σφαίρα τεραστίων διαστάσεων;


Χάλκινη σφαίρα στο Βατικανό
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πριν πολλά χρόνια, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται να παραδέχονταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν!
Την πληροφορία αυτή μας την δίνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σε κάποια παλιά τηλεοπτική εκπομπή, με το επίμαχο απόσπασμα να μπορείτε να το δείτε στο τέλος στο τέλος αυτού του άρθρου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters