Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τις δυνάμεις του φωτός - Ενημερώσεις


Mike Nikolaou
17 Απριλίου 2020, Ίβο από το Βέγα
.
🔹Εγώ: Ίβο, μου άρεσε αυτή η δημοσίευση που έβαλαν οι Ανώνυμοι. Σας ευχαριστώ Ανώνυμοι. Μιλούν για Το Πλάνο το οποίο τα Λευκά Καπέλα (white hats) ακολουθούν με σκοπό να απελευθερώσουν την Αμερική και να "Κάνουν την Αμερική Σπουδαία Ξανά". Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε κάποια από αυτά τα σημεία σε παρακαλώ;
.
🔸Ίβο: Μπορούμε αγάπη μου. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που μπορώ να σου αποκαλύψω. Προφανώς αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο κάποιους από τους ανθρώπους, πολλοί μη γνωρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει επαναστατούν κατά του κατ' οίκον περιορισμού (lockdown). Μπορώ να το καταλάβω, σαφώς, ότι το να είσαι κλειδωμένος σπίτι σου όταν δεν πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που να απειλεί την υγεία σου και μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άλλες απειλές για την υγεία σου καθώς δεν έχεις ενημερωθεί από πουθενά, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι κυβέρνηση το έχει χάσει. Δεν ισχύει αυτό. Αυτό που εκτυλίσσεται αυτή την περίοδο στον πλανήτη είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το Σχέδιο έχει εξελιχτεί μέσα από πολλά στάδια και προηγούμενες προσπάθειες υλοποίησης του σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται τώρα εμποδίστηκαν.
.
Αρχικά ήταν η αποστολή του John F Kenedy να απελευθερώσει τον πλανήτη Γη το 1960 και όλοι γνωρίζουμε πως αυτό εμποδίστηκε - καθώς δολοφονήθηκε από τα ανώτερα στελέχη της CIA τα οποία τον εμπόδισαν από το να στραφεί κατά του παρακράτους και να απελευθερώσει την Αμερική.
.
🔹Εγώ: Υπήρχαν άλλοι που δούλευαν μαζί του;
.
🔸Ίβο: Ναι πράγματι υπήρχαν άλλα άτομα, αγάπη μου, οι οποίοι και αυτοί προειδοποιήθηκαν η επίσης δολοφονήθηκαν. Δεν υπάρχει κάποια καταγραφή σε αυτό το σημείο. Είχε όμως άλλους που δούλευαν μαζί του και μπορείς αν θέλεις να κοιτάξεις στην οικογένεια Kenedy και να δεις ποιες ήταν οι επαφές της.
.
🔹Εγώ: Σωστά. Μία από τις επαφές της ήταν φυσικά η Marylin Monroe.
.
🔸Ίβο: Ναι, ήξερε πάρα πολλά, όπως θα έλεγε κανείς και για αυτό το λόγο και αυτή δολοφονήθηκε κάτι που σκηνοθετήθηκε να μοιάζει σαν αυτοκτονία.
.
🔹Εγώ: Σε ποιανού το μέρος βρίσκονταν η Marylin Monroe; Άκουσα ότι ήταν μία σέξι γατούλα η οποία είχε σχέση με το πρόγραμμα MK Ultra (πρόγραμμα χειραγώγησης του μυαλού);
.
🔸Ίβο: Βρίσκονταν με τον Kennedy για να αντλήσει πληροφορίες προς όφελος του παρακράτους.
.
🔹Εγώ: Ουάο! Πάντα τη φανταζόμασταν τόσο αθώα και ειλικρινής, πολύ χνουδωτή.
.
🔸Ίβο: H Marylin Monroe ήταν κατάσκοπος για το παρακράτος. Και ήξερε πάρα πολλά. Της είχε δοθεί αυτή η αποστολή αλλά ήταν μία αποστολή με ένα άδοξο τέλος για την ίδια, εξαιτίας του ότι γνώριζε πάρα πολλά. Έδινε αναφορά από τη μία πλευρά στην άλλη και προφανώς το σπίτι της ήταν παγιδευμένο και θεώρησαν ότι έπρεπε να κατασιγαστεί. Ήταν πολύ ευφυής, καλή μου. Τόσο ευφυής ώστε να μπορεί να περάσει ευαίσθητες κυβερνητικές πληροφορίες στους ελεγκτές της.
.
🔹Εγώ: Πάντα αναρωτιόμουν για την Jackie Kennedy. Γιατί έφυγε;
.
🔸Ίβο: Δεν ήξερε τόσα πολλά και έτσι κατασιγάστηκε επίσης. Ο γιος της όμως γλύτωσε. Ήταν πολύ αποφασισμένος στο να ερευνήσει το θάνατο του πατέρα του, ήρθε αντιμέτωπος με πληροφορίες μέσω των πολιτικών του επαφών τις οποίες δεν θα έπρεπε να γνωρίζει. Σκηνοθέτησε το θάνατο του και παρέμεινε κρυμμένος μέχρι και τώρα.
.
🔹Εγώ: Εντάξει.
🔸Ίβο: Αυτός είναι το κλειδί του σχεδίου.
Εγώ: Επίσης άκουσα ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στις 9/11 ήταν μία μαζική δολοφονία που σαν στόχο είχε τα Λευκά Καπέλα που βρίσκονταν στο Πεντάγωνο και το Κτίριο 7 δίπλα στους πύργους.
.
🔸Ίβο: Αυτό είναι αλήθεια. Για την ακρίβεια τα κεφάλαια του St Germaine ήταν έτοιμα να απελευθερωθούν και αντί αυτού εκλάπησαν από το καρτέλ των Bush. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι έχουμε εργαστεί πάνω σε πολλές δικλείδες ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα πράγματα και άλλα τα οποία περιμέναμε να συμβούν η είδαμε να συμβαίνουν μέσω των χωροχρονικών ταξιδιών στο μέλλον, θα αποφευχθούν.
.
🔹Εγώ: Είμαι περίεργος, πως (τα Λευκά Καπέλα) κατάφεραν να πάρουν τα κεφάλαια του St Germaine πίσω;
.
🔸Ίβο: (χαμογελώντας) Είχαν λίγη βοήθεια. Οι κβαντικοί υπολογιστές μας μπορούν να διεισδύσουν (χακάρουν) κάθε οικονομικό σύστημα στη Γη με ευκολία και για την ακρίβεια έχουμε τον έλεγχο όλων των συστημάτων αυτή την περίοδο. Μπορούμε να εισάγουμε δικλείδες ασφαλείας όπου είναι αναγκαίο και να προσθέσουμε ιούς επίσης.
.
🔹Εγώ: Όπως αυτούς που σταμάτησαν την παραβίαση της ψηφοφορίας των εκλογών (2016) για παράδειγμα;
.
🔸Ίβο: (χαμογελώντας) Για παράδειγμα. Κάνουμε ότι χρειάζεται για να "κρατάμε τους ανθρώπους σας ειλικρινείς" (και να αποφεύγονται οι απάτες).
.
🔹Εγώ: Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις όποιον παραβιάζει το λογαριασμό των email μου;
.
🔸Ίβο: Εάν αυτό θα εξυπηρετούσε το ανώτερο καλό όλων, μπορούμε να το κάνουμε, ναι.
.
🔹Εγώ: Καλώς. Μπορούμε να συζητήσουμε σε αυτό το σημείο το θέμα του κορονοϊού σε παρακαλώ;
.
🔸Ίβο: Ναι, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές αυτού του ιού. Επίσης δεν υπάρχει εμβόλιο για αυτό τον ιό καθώς είναι ένας ιός που μπορεί ναι μεν να αρρωστήσει κάποιον αλλά όχι περισσότερο από ένα συνηθισμένο κρυολόγημα. Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν είναι ότι οι ιοί δεν έχουν θεραπεία. Τους επιτρέπεται πάντα να κάνουν τον κύκλο τους. Οι βακτηριακές μολύνσεις έχουν θεραπείες. Οι άνθρωποι σας δεν έχουν θεραπεία για μολύνσεις από τους ιούς. Σχετικά με τους ιούς, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αντιμετωπίσει κανείς τα συμπτώματα που εμφανίζονται και να ενισχύσει την άμυνα του οργανισμού του ώστε να απομονωθεί ο ιός και να καταπολεμηθεί. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίδοτο για τους ιούς θα έπρεπε να σας προϊδεάζει σχετικά με το γεγονός ότι οι ιοί δεν είναι φυσικοί στον πλανήτη σας. Καθώς όλα στον κόσμο σας είναι σε ισορροπία, υπάρχουν αρρώστιες στον κόσμο σας αλλά υπάρχει και η θεραπεία τους επίσης, η οποία παρέχεται από τη φύση. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους ιούς. Είναι τεχνητοί.
.
Τα ιατρικά σας ιδρύματα βγάζουν χρήματα εις βάρος σας επειδή οι ελεγκτές σας αποδυναμώνουν συστηματικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων βρίσκονταν στα επίπεδα πριν το 1800 για παράδειγμα θα υπήρχαν πολύ λιγότερες αρρώστιες από αυτές που βιώνετε τώρα σε συλλογικό επίπεδο.
.
Για αυτό το λόγο έχουν δημιουργηθεί οι ιοί - η Ισπανική γρίπη, η Μαύρη Πανούκλα, ήταν όλα ιοί. Έπρεπε να δημιουργήσουν κάποιο παράσιτο το οποίο το σώμα σας δεν θα ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει χωρίς εξωτερική παρέμβαση. Αυτό είναι μέρος της ατζέντας ελέγχου - με σκοπό να ελέγχουν τα σώματα σας και να προκαλούν φόβο από τον οποίο τρέφονται. Αυτό που πρέπει να συμβεί με τους ιούς είναι να συλλεχθούν και να αντιμετωπιστούν. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε τώρα. Καταλάβετε επίσης ότι εάν το σώμα σας αποκτήσει ανοσία σε κάποιον ιό, ο ιός βγάζει εκτός ισορροπίας το σώμα σας καθώς οι ιοί δεν είναι μέρος της εσωτερικής η εξωτερικής οικολογίας.
.
🔹Εγώ: Άρα λοιπόν υπάρχει θεραπεία για τον ιό τώρα;
.
🔸Ίβο: Δεν υπάρχει ανάγκη για θεραπεία, αγάπη μου. Η μόνη ουσιαστική θεραπεία αν θέλεις είναι να ενδυναμώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, όπως κάνεις τώρα. Έχε κατά νου ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι μέρος του ενδοκρινολογικού συστήματος το οποίο επίσης χρειάζεται εξισορρόπηση σε πολλούς ανθρώπους.
.
🔹Εγώ: Έτσι λοιπόν η ερώτηση που δημιουργείται είναι η εξής: Πως ξεφεύγει κανείς από την αιχμαλωσία των Φαρμακευτικών Κολοσσών (Big Pharma);
.
🔸Ίβο: Υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες που έχουν αναλάβει αυτό το έργο με τη βοήθεια των Λευκών Καπέλων. Για την ακρίβεια, παρατήρησες ότι ο Τραμπ απέρριψε τη χρήση εμβολίων για τα παιδιά κάτι το οποίο είναι μία μεγάλη νίκη για την ανθρωπότητα. Αυτό είναι μία ένδειξη ότι ο τρόμος του βιολογικού πολέμου θα έρθει στο τέλος του σύντομα.
.
🔹Εγώ: Σίγουρα.
.
🔸Ίβο: Σχετικά τώρα με τους Φαρμακευτικούς Κολοσσούς η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να στραφεί κανείς στην εναλλακτική ιατρική, τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και όπως είπα και προηγουμένως, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Τα σώματα σας είναι ποιο ανθεκτικά από όσο σας έχουν κάνει να πιστεύετε. Όταν δηλώνετε ότι το ισχυρό, τότε το ενδυναμώνετε. Όταν εκνευρίζεστε για τις αλλεργίες σας τότε το αποδυναμώνετε. Το σώμα ανταποκρίνεται σε ότι του λέτε.
.
🔹Εγώ: Ωραία. Υπάρχουν τώρα κάποιες ερωτήσεις που αφορούν τα οικονομικά όπως, "Πως εξηγείς την κατάρρευση της οικονομίας χωρίς να παραδεχτείς ότι διαλύεις εταιρικά μονοπώλια;" και "Πως δικαιολογείς την ανάκτηση του ελέγχου και των οικονομικών συστημάτων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED);"
.
🔸Ίβο: Δημιουργείς ένα καινούργιο σύστημα και λες στους ανθρώπους ότι είναι καλύτερο, ποιο δίκαιο, με αυτό τον τρόπο το κάνεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις ξεπούλησαν τους ανθρώπους σας σε συνεχή βάση με ψεύδη υποτίθεται για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας.Έτσι λοιπόν οι Δυνάμεις του Φωτός γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλη τακτική; Και αυτές μπορούν να πουν ότι η αλλαγή είναι για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας, με τη διαφορά ότι θα είναι όντως για το καλό των ανθρώπων. Δεν υπάρχει κάποιο ψέμα σε αυτή την περίπτωση.
.
Τα οικονομικά σας συστήματα θα πάψουν να ελέγχονται από συγκεκριμένα κέντρα, καθώς θα απλοποιηθούν. Υπάρχουν πολλά χέρια στη γαβάθα αυτή τη στιγμή και τα χρήματα διανέμονται (άνισα) σε όλα τα επίπεδα. Θα υπάρχει μεγαλύτερος ομοσπονδιακός έλεγχος των χρημάτων και μία απλοποίηση της διαδικασίας. Εννοείται ότι ο ομοσπονδιακός έλεγχος θα είναι ευθυγραμμισμένος με τα QFS. Ο έλεγχος των οικονομικών των ανθρώπων θα δοθεί πίσω στους ίδιους.
.
Εύκολα μπορεί κάποιος να εξηγήσει την κατάρρευση της οικονομίας ως ένα σύστημα το οποίο δε δουλεύει πλέον. Γιατί αυτή είναι η περίπτωση. Ποτέ δε δούλεψε για τους ανθρώπους σας - μόνο για τους ελεγκτές σας.
Αυτό το διάστημα, ο κύριος Τραμπ τα επιβλέπει όλα και εντοπίζει τις θέσεις των νέων συστημάτων τα οποία δημιουργήθηκαν από υπουργούς που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στα Λευκά Καπέλα.
.
🔹Εγώ: Κατάλαβα. Και σχετικά με τον Faucci; Είναι σατανιστής.
.
🔸Ίβο: Ναι, θα συλληφθεί, αγάπη μου. Όλοι οι σατανιστές θα δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μπορεί ο ίδιος να πιστεύει ότι είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή όμως η ώρα του θα έρθει. (Διαισθητικά κατάλαβα ότι κρατάνε τον Faucci στο γραφείο κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του CoVid 19. Πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν σαν το εξιλαστήριο θύμα. Είναι σαν να τον παγιδεύουν κατά κάποιο τρόπο.)
Όσοι βρίσκονται σε πολιτικά γραφεία θα αποσυρθούν και θα αντικατασταθούν από άλλους οι οποίοι θα θέσουν το καινούργιο σχέδιο σε εφαρμογή. Και τότε το ίδιο πράγμα θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες. Αυτά τα βήματα είναι μόνο η αρχή η οποία συμβαίνει αυτό το διάστημα στον Καναδά για παράδειγμα.
.
🔹Εγώ: Ναι, ο γιος του Fidel Castro, o Justin Trudeau, βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.
.
🔸Ίβο: Και έχει αντικατασταθεί από κάποιον άλλον ο οποίος είναι ευθυγραμμισμένος με την πολιτική του Φωτός και το νόμο GESARA. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι η δύσκολη δουλειά συμβαίνει αυτή τη στιγμή κατά κύριο λόγο στην Αμερική. Αυτή θα είναι η αρχή. Σε όλες τις άλλες χώρες θα ζητηθεί να συμμορφωθούν με την αλλαγή. Εάν αρνηθούν, οι κυβερνήσεις τους θα αποσυρθούν και νέες Φωτεινές κυβερνήσεις, εναρμονισμένες με το νόμο GESARA, θα υλοποιηθούν. Με τον ίδιο τρόπο που ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές το 2016, η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες.
.
🔹Εγώ: Αυτό θέλει πολύ δουλειά.
.
🔸Ίβο: Ζείτε σε ένα μεγάλο κόσμο.
.
🔹Εγώ: Έτσι λοιπόν οι τελευταίες ερωτήσεις αφορούν τα τελευταία δύο σημεία, Ίβο: "Πως περιορίζεις τα ταξίδια ώστε να εξασφαλίσεις πως οι εγκληματίες δεν θα μπορέσουν να αποδράσουν;" και "Πως το επιτυγχάνεις όλο αυτό χωρίς να υπάρξει μαζικός πανικός και χάος;"
.
🔸Ίβο: Λοιπόν, να πούμε για αρχή ότι ο ιός CoVid 19 λειτουργεί αυτή τη στιγμή σαν αντιπερισπασμός. Γιατί είναι. Αποσπά την προσοχή του παγκόσμιου πληθυσμού ο οποίος είναι απασχολημένος με το πως να παραμείνει υγιής και να επιβιώσει. Οι υπόλοιποι που έχουν επίγνωση της κατάστασης όπως τα "κόκκινα χαπάκια", οι αναζητητές της αλήθειας, η κοινότητα του Φωτός και οι ανώνυμοι, έχουν στη διάθεση τους μία διαφορετική κατανόηση της κατάστασης. Η επίθεση του παρακράτους με όπλο τον ιό, χρησιμοποιήθηκε σαν αντιπερισπασμός για τους ανθρώπους - τα κοιμώμενα πλήθη - από τις Δυνάμεις του Φωτός.
Όσων αφορά τώρα στον περιορισμό των ταξιδιών, εμείς - οι Δυνάμεις του Φωτός, έχουμε περικυκλώσει τον πλανήτη σας. Φρουρούμε όλες τις πύλες, ώστε σε περίπτωση που οι εγκληματίες προσπαθήσουν να αποδράσουν θα τους συλλάβουμε και θα τους παραπέμψουμε στα γαλαξιακά δικαστήρια.
.
🔹Εγώ: Ναι, νομίζω ο Διοικητής Hara βρίσκεται κάτω στην Καραϊβική και παρακολουθεί όλες τις σκοτεινές πύλες, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ανέφερε αυτό.
.
🔸Ίβο: Ναι έχουμε ένα σύστημα τώρα το οποίο ενημερώνει όσους χρειάζεται να είναι ενημερωμένοι όπως αυτούς που μεταφέρουν το μήνυμα μέσω των social media. Θα έχετε επίσης παρατηρήσει ότι οι περιορισμοί οι οποίοι σας είχαν επιβληθεί στο Facebook έχουν αρθεί.
.
🔹Εγώ: Ναι, έχω εκατοντάδες νέους ακολούθους.
.
🔸Ίβο: Και αυτό συμβαίνει επειδή οι Κβαντικοί υπολογιστές μπορούν να εισάγουν δικλείδες ασφαλείας η ιούς στους υπολογιστές σας.
.
🔹Εγώ: LOL, βλέπω τον Zuckerberg να φρικάρει, αναρωτώμενος τι συμβαίνει στο μεγάλο του υπολογιστή!
.
🔸Ίβο: Γνωρίζει. Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ο έλεγχος που είχαν επάνω σας απομακρύνεται από αυτούς.
.
🔹Εγώ: Έτσι λοιπόν οι Εργάτες του Φωτός διαμαρτύρονταν και εσείς λάβατε μέτρα. Σας ευχαριστώ. Ήταν πραγματική απογοήτευση να σκέφτομαι ότι δουλεύω άδικα, μιλώντας στον εαυτό μου μέρα νύχτα.
.
🔸Ίβο: Παρόλα αυτά όμως επέμεινες.
.
🔹Εγώ: Ναι πράγματι. Είμαι για δέσιμο, δεν είμαι; LOL
.
🔸Ίβο: Είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις. Σχετικά με τις ερωτήσεις τώρα. Πως απαγορεύεις τα ταξίδια ούτως ώστε τα πιόνια του παρακράτους να μην μπορούν να διαφύγουν; Αρχικά, καθένας σε αυτό τον πλανήτη είναι εύκολο να εντοπιστεί από την ενεργειακή του υπογραφή και οι υπολογιστές μας μπορούν να το κάνουν αυτό. Έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τον οποιοδήποτε θέλουμε. Το ίδιο κάνουν και οι υπολογιστές του Μάτριξ οι οποίοι εντοπίζουν τους Εργάτες του Φωτός. Βλέπεις, αγάπη μου, ότι δεν έχεις ενοχληθεί από τους Άντρες με τα Μαύρα εδώ και χρόνια όπως επίσης δεν έχεις πέσει θύμα επίθεσης των ενεργειακών όπλων; Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε αποκρύψει την ενεργειακή σου υπογραφή από τον κεντρικό υπολογιστή τους.
.
🔹Εγώ: LOL. Ευχαριστώ. Ήταν πραγματική ενόχληση. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να κάνω κάτι για αυτές τις επισκέψεις των αρνητικών αιθερικών οντοτήτων (archons) στις 4 τα ξημερώματα.
.
🔸Ίβο: Ναι. Μπορούν να σε εντοπίσουν ως οργανική ύλη. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το τεχνολογικό σύστημα το οποίο ο Bill Gates και η εταιρία του δούλεψαν τόσο σκληρά να δημιουργήσουν ώστε να σας συνδέσουν στον κεντρικό υπολογιστή του Μάτριξ θα είναι και η καταστροφή τους. Και για ποιο λόγο δεν σβήνουμε τον κεντρικό υπολογιστή τους, ρωτάτε; Επειδή η πραγματικότητα σας θα σταμάταγε και αυτό θα επηρέαζε τα μυαλά σας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρέπει να σταματήσετε να τροφοδοτείτε τον κεντρικό υπολογιστή τους, με το να του δίνετε ενέργεια και με το να δίνετε σε αυτούς ενέργεια πιστεύοντας στο σύστημα τους. Ναι ο υπολογιστής τους δουλεύει με τη χρήση ενέργειας - τη δική σας ενέργεια. Βρίσκεστε επίσης σε μία διαδικασία ανέλιξης και αυτή η διαδικασία πρέπει να μείνει ανέπαφη στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Οι άνθρωποι σας πρέπει να ανελιχθούν - να εξυψωθούν πνευματικά - από τις χαμηλές δονήσεις στις οποίες βρίσκονται και έτσι να αφήσουν τον κεντρικό υπολογιστή των σκοτεινών δυνάμεων χωρίς ενέργεια - να λιμοκτονήσει - και να αφήσουν πίσω τους τις τεχνητές χρονοδιαδρομές και πραγματικότητες που ζείτε.
.
Τελικά ολόκληρος ο κόσμος σας θα λειτουργεί μέσω του QFS - του κβαντικού υπολογιστή ο οποίος βρίσκεται στο σκάφος μας. Μπορούμε να εισάγουμε επιταγές και να αλλάζουμε υπόλοιπα των λογαριασμών σας όπως ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε - με σκοπό ο κόσμος σας να λειτουργεί ομαλά. Αυτός ο υπολογιστής λειτουργεί με πλήρη ευθυγράμμιση και εναρμόνιση με τον κοσμικό νόμο και το ίδιο θα οδηγηθείτε να κάνετε και εσείς επίσης.
.
🔹Εγώ: Δόξα το Θεό.
.
🔸Ίβο: Ακριβώς.
.
🔹Εγώ: Ααα. Βρίσκεται στη Νέα Ιερουσαλήμ (μητρικό σκάφος). Το διαισθάνθηκα αυτό. LOL
.
🔸Ίβο: Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό, αγάπη μου.
.
🔹Εγώ: Κάποιες φορές, ορισμένες πληροφορίες διαρρέουν... LOL
.
🔸Ίβο: Πολύ σωστά αγάπη μου. Είσαι ένα επικίνδυνο όπλο του Φωτός.
.
🔹Εγώ: Χαχα! Αστείο.
.
🔸Ίβο: Δε σε κοροϊδεύω. Επέλεξες να έρθεις εδώ, όπως έκαναν και πολλοί άλλοι, με σκοπό να αλλάξετε έναν ολόκληρο κόσμο και τώρα ο κόσμος αυτός αλλάζει κάθε μέρα, όπως μπορείτε να δείτε.
.
🔹Εγώ: Θέλω να φωνάξω σε όλους τους αναζητητές της αλήθειας που εντοπίζουν τις μετακινήσεις των τανκς, τις ανακαταλήψεις των υπόγειων βάσεων (DUMB) και άλλων στρατιωτικών πληροφοριών γιατί όλα αυτά είναι κάτι που μας βοηθάει να νιώθουμε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο.
.
🔸Ίβο: Να κρατάτε τα ιδεώδη στο μυαλό σας κάθε στιγμή. Και θα εκδηλωθεί στην πραγματικότητα σας. Οι ενέργειες σας υποστηρίζουν. Σε ευχαριστώ αγάπη μου.


Πηγή: https://sharonandivo.weebly.com/liberation-of-earth-1.html…

https://www.facebook.com/photo.php

Δικαστική επιτροπή έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών - ITNJ


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μετά από δύο χρόνια σχεδιασμού, το ITNJ φιλοξενεί την πρώτη πραγματικά ανεξάρτητη δικαστική επιτροπή έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών.
Έχουμε συγκεντρώσει τεράστια διεθνή πολιτική και διπλωματική υπεράσπιση και φτάνουμε σήμερα σε χιλιάδες ....... πρέπει να φτάσουμε εκατομμύρια!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Μοιραστείτε αυτήν την καμπάνια στις σελίδες του ιστολογίου σας, σε ομάδες δικτύωσης και σε σχετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων!   https://www.youtube.com/watch?v=CLceHyZqlV8

Keanu Reeves: Η ανθρωπότητα πρόκειται να απελευθερωθεί από το Matrix

Πραγματοποιείται ένας πόλεμος που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης, και τον κόσμο που αφήνουμε για τα παιδιά μας, 
σύμφωνα με τον Keanu Reeves, ο οποίος λέει ότι είναι «ήσυχα αισιόδοξος» για το μέλλον, επειδή «η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να απελευθερωθεί από το μήτρα. «(Ελεύθερος από το Matrix)

Ο Τραμπ ερευνά τα 3,7 εκ. δολάρια που έδωσε ο Φάουτσι στο βιο-εργαστήριο της Wuhan την εποχή της διακυβέρνησης Ομπάμα

Μια αναδρομή στην ατζέντα εμβολίων του Ιδρύματος Γκέιτς από το 2000 μέχρι σήμερα.

David Icke: Παγκόσμια Αφύπνιση της Ανθρωπότητας...βίντεο

Ο David Icke εξηγεί πώς η πανικόβλητη ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει την παγκόσμια αφύπνιση που καθυστερεί την ατζέντα της για την παγκόσμια κυριαρχία. 

Ο Άικ εξηγεί πώς τα φάρμακα/ναρκωτικά, τα τοξικά τρόφιμα και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, εντείνονται ως ύστατη προσπάθεια να αποκοιμίσουν την ανθρωπότητα, βάζοντάς την σε προβατοποιημένη νοητική κατάσταση, ώστε να ελέγχεται εύκολα.

Αποδείξεις για το τι πραγματικά περιέχουν όλα τα εμβόλια: γλουταμινικό νάτριο - φορμαλδεΰδη - αλουμίνιο και υδράργυρο...


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; 
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων: 

Μισό εκατομμύριο υπογραφές: Δίωξη Μπίλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Η αναφορά «Εμείς οι άνθρωποι» ζητά από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να καλέσει το Κογκρέσο να ερευνήσει το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, δηλώνοντας ότι «το Κογκρέσο και όλα τα άλλα κυβερνητικά όργανα αμελούν το καθήκον τους έως ότου ολοκληρωθεί μια διεξοδική και δημόσια έρευνα».

Αυτά βέβαια, συμβαίνουν στην Αμερική... γιατί στην Ελλάδα, αποικία του ΒΑΘΕΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, οι Έλληνες, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ... Η πτώση του Cabal Ντοκιμαντέρ από τη βραβευμένη ερευνητή Janet Ossebaard.

  ΜΕΡΟΣ 1o
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters