Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ


ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ..... ΣΥΣΤΗΜΑ.- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ << ΚΩΝΑΡΙΟ >>


 

Η επίφυση (ή κωνάριο) είναι ενδοκρινής αδένας του σώματος. Είναι η μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, τα οποία την καθιστούν φωτοευαίσθητο ενδοκρινή αδένα, δίνοντάς της προηγμένες ικανότητες.
Έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού και βρίσκεται τοποθετημένη ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου, στην τρίτη κοιλία, πτυχωμένη σε μία αύλακα, η οποία δημιουργείται από την καμπυλότητα των δύο θαλαμικών σωμάτων.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COREY GOODE ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.


Ελεγκτές παρ’ ολίγον στο αυτόφωρο… Εξοργισμένοι επιχειρηματίες με την αλαζονεία τους!

Σε μήνυση εναντίον υπαλλήλων του ΙΚΑ που μετείχαν σε μικτό κλιμάκιο προχώρησε πελάτης καταστήματος, που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μένος και την αγενή συμπεριφορά τους. Η μήνυση σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας και μέσα στα όρια του αυτοφώρου. Η Αστυνομία πήγε στα γραφεία των τριών υπαλλήλων προκειμένου να τους οδηγήσει στο αυτόφωρο, όμως εκείνοι απουσίαζαν από την δουλειά τους! Οι έλεγχοι των μικτών συνεργείων τις τελευταίες ημέρες, έχουν ενταθεί και σε αρκετές περιπτώσεις λαμβάνουν επεισοδιακές διαστάσεις!

Δύο Πανεπιστήμια Επεξεργάζονται Εξωγήινη Τεχνολογία Μετάλλων που Μπορούν να Αλλάζουν Μορφή και Σχήμα

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι περισσότεροι από όλους εμάς που τους αρέσει να βλέπουν ταινίες επιστημονικής φαντασίες, πιθανότατα θα έχουν δει και τις κινηματογραφικές συνέχειες από τον «Εξολοθρευτή» (Terminator) του Τζέιμς Κάμερον με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Η πρώτη βγήκε στις αίθουσες το 1984 και ήταν πρωτοποριακή.

Η δεύτερη, το «Terminator 2: Judgment Day» κυκλοφόρησε το 1991 και ήταν εξίσου εντυπωσιακή, ιδιαίτερα με τον χαρακτήρα εκείνον που μπορούσε να μεταμορφώνεται από υγρό μέταλλο σε άνθρωπο, να κόβεται σε κομμάτια τα οποία μπορούσαν να επανασυναρμολογηθούν ή να πάρουν ένα νέο σχήμα.

Όταν τα βλέπαμε αυτά, πόσοι θεωρούσαμε ότι μπορούν να γίνουν κάποτε μία πραγματικότητα ή ότι ήδη σε μυστικά εργαστήρια επεξεργάζονταν αυτή την τεχνολογία; Πόσο μάλλον ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης που παραλήφθηκε από ειδικούς επιστήμονες της Γης…

Ωστόσο, φαίνεται πως ήρθε η ώρα η φαντασία να συναντήσει την πραγματικότητα. Περίπου 25 χρόνια μετά την προβολή της δεύτερης ταινίας του Εξολοθρευτή, ερευνητές των Πανεπιστημίου του Sussex και Swansea έχουν δημιουργήσει ηλεκτρικά φορτία για να χειριστούν υγρό μέταλλο σε σχήματα δύο διαστάσεων, όπως διαβάζουμε στο dailyaccord.com.

Η έρευνα που παρουσιάστηκε στις 17 Οκτωβρίου 2017 στο συνέδριο ACM Interactive Surfaces and Spaces 2017 στο Brighton, με μια ζωντανή επίδειξη στο Jury Inn Brighton Waterfront, σύμφωνα και με τους υπεύθυνους της ομάδας ανοίγει καινούργιες δυνατότητες στα «μαλακά ρομποτ» αλλά και σε οθόνες που μπορούν να αλλάζουν σχήμα.

Αν και τα αποτελέσματα θυμίζουν πολύ από την ταινία Terminator 2, υποστηρίζεται ότι η δημιουργία τρισδιάστατων σχημάτων απέχει πολύ ακόμα από την πραγματικότητα καθώς είναι ακόμα ιδιαίτερα περίπλοκη. Εκείνο που φαίνεται πιο άμεσο σε εφαρμογή είναι οι  επαναπρογραμματιζόμενες πλακέτες κυκλωμάτων καθώς και το αγώγιμο μελάνι.

Σύμφωνα με τον Yutaka Tokuda του Πανεπιστημίου του Sussex:

«Πρόκειται για μια νέα τάξη προγραμματιζόμενων υλικών σε υγρή μορφή, η οποία μπορεί να μετασχηματιστεί δυναμικά από ένα απλό σχήμα μερικών σταγόνων σε πολλά άλλα πιο πολύπλοκα γεωμετρικά σχήματα με έναν ελεγχόμενο τρόπο», τονίζοντας ότι το πρότζεκτ βρίσκεται στα αρχικά του στάδια.

Ο καθηγητής Sriram Subramanian, επικεφαλής του εργαστηρίου INTERACT στο Πανεπιστήμιο του Sussex, δήλωσε τα εξής:

«Τα υγρά μέταλλα είναι μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα κατηγορία υλικών για παραμορφωτικές εφαρμογές, που οι μοναδικές ιδιότητές τους μπορούν να περιλαμβάνουν την ελεγχόμενη επιφανειακή τάση του ρεύματος, την υψηλή αγωγιμότητα σε υγρή και σε στερεά κατάσταση, σε θερμοκρασία δωματίου.

Ένα από τα μακροπρόθεσμα οράματα από εμάς και πολλούς άλλους ερευνητές είναι να αλλάξουμε τη φυσική μορφή, την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε αντικειμένου μέσω ψηφιακού ελέγχου προκειμένου να δημιουργούμε έξυπνα, επιδέξια και χρήσιμα αντικείμενα που ξεπερνούν τη λειτουργικότητα οποιασδήποτε τρέχουσας εμφάνισης ενός ρομπότ».

Άραγε, οι μελλοντικές προθέσεις από το κοινό σχέδιο μεταξύ των Πανεπιστημίων του Sussex και του Swansea, το οποίο χρηματοδοτείται από το EPSRC με τίτλο «Breaking the Glass: Multimodal, Malleable Interactive Mobile surfaces for Hands-In Interactions», δεν σας φέρνουν στο μυαλό τον «κακό» του Terminator 2;

Κι αν όχι, απλά σκεφθείτε την πιθανότητα που επεξεργάζονται οι συνωμοσιογράφοι ότι αυτή η τεχνολογία αν δεν παραλήφθηκε προς επεξεργασία από εξωγήινους συμμάχους, τότε ενδεχομένως έφτασε στο σημερινό στάδιο ύστερα από πάρα πολλές δεκαετίες δοκιμών επάνω στα συντρίμμια του Roswell, για το οποίο εικάζεται ότι κάποια μέρη του ήταν «προγραμματιζόμεν υλικά από και σε υγρή μορφή», όπως δηλαδή αυτά του πρότζεκτ των δύο πανεπιστημίων και όπως της ταινίας του Εξολοθρευτή.

Ότι απ’ όλα κι αν συνέβη στην πραγματικότητα, η τεχνολογία του φανταστικού μέλλοντος, είναι ήδη εδώ.

Ακόμα κι αν δεν την πήραν από εξωγήινους ή από κάποια συντρίμμια τους, ακόμα κι έτσι, αυτό που φτιάχνουν φαντάζει ήδη ως «εξωγήινη τεχνολογία»… Εσείς, τι νομίζετε;

Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια:

Για υπότιτλους:

Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Scientists Have Created Programmable Shape Shifting Liquid Metal – Is this Alien Technology?



T2 – T-1000 Ressurrection



Programmable Liquid Matter : Shape Deformation of Liquid Metals in Dynamic Electric Field



ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019! 5,1 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!



ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΒΒΑ ΡΟΜΠΟΛΗ…

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
*Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη*
Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους….

Λιακόπουλος : GDPR. Ένα βήμα πριν την παγκόσμια χούντα

Πριν από λίγες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητας, ένας ψηφισμένος από πέρισυ κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο GDPR, GENERAL DATA PROTECTION REGULATION, ή επί το ελληνικότερον, ΓΚΠΔ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο κανονισμός αυτός, έχει να κάνει με την αποθήκευση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, αλλά και ευαίσθητων δεδομένων,

Tι είναι τα Ειδικά Tραβηκτικά Δικαιώματα [SDR] του ΔΝΤ

Ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα (ΕΤΔ) είναι ένα διεθνές αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από το ΔΝΤ το 1969, ως εναλλακτική μορφή των υφιστάμενων επίσημων συναλλαγματικών διαθεσίμων των χωρών-μελών του.

Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ


 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ .

ΑΦΘΟΝΙΑ – ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί για την μη ιονίζουσα ακτινοβολία – Οδηγίες και για παιδιά!

Επιτέλους οι γιατροί μιλούν για τις επιπτώσεις και αναγνωρίζουν τους κινδύνους και το σύνδρομο της Ηλεκτρομαγνητικής υπερευαισθησίας!

Η ανάγκη να ληφθούν μέτρα, για την προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, τονίστηκε στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Γιατί κανένας antifa ή κανένα διανοούμενο της αριστεράς δεν ειρωνεύεται ποτέ τον «θεσμό» της Μασονίας.

Γιατί κανένας antifa ή κανένα διανοούμενο της αριστεράς δεν ειρωνεύεται ποτέ τον «θεσμό» της Μασονίας.Toν περασμένο Οκτώβριο οι Μασόνοι γιόρτασαν μεγαλοπρεπώς τα 300 χρόνια από την ίδρυση της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου. Μαζεύτηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες υψηλόβαθμες ποδίτσες απ’ όλον τον κόσμο στο Royal Albert Hall του Λονδίνου ,είχαν και συμφωνική ορχήστρα … και φυσικά την τεράστια αυτή «εκδήλωση» δεν μας την διαφήμισαν τα ΜΜΕ. Την απέκρυψαν με ιδιαίτερη σπουδή.
Μέσος όρος ηλικίας των παρευρισκομένων τα 80 χρόνια…Προφανώς ήταν παρόντες μόνο οι υψηλοί αξιωματούχοι.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters