Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Λιακόπουλος : GDPR. Ένα βήμα πριν την παγκόσμια χούντα

Πριν από λίγες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητας, ένας ψηφισμένος από πέρισυ κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο GDPR, GENERAL DATA PROTECTION REGULATION, ή επί το ελληνικότερον, ΓΚΠΔ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Ο κανονισμός αυτός, έχει να κάνει με την αποθήκευση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, αλλά και ευαίσθητων δεδομένων,
όπως θρήσκευμα, φιλοσοφικές και πολιτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ.
Αφορά τους πάντες. Από τα υπουργεία ενός κράτους, μέχρι τον Μπακάλη της γειτονιάς.
Στις 250 περίπου σελίδες του, αναφέρει με τον πλέον ασαφή τρόπο, όντας γεμάτος από νομικά αντικρουόμενα στοιχεία, για το πώς τελικά, μετά από μερικά χρόνια, κανείς δεν θα μπορεί ουσιαστικά και πρακτικά να έχει οποιοδήποτε δεδομένο για οποιονδήποτε.
Ακόμη και οι τράπεζες και οι εφορίες θα έχουν πρόβλημα με τα στοιχεία που θα κρατάνε.
Και τελικά, τι θα γίνει, όταν όλοι θα έχουν πρόβλημα;;;;;
Κάποιος, φερέγγυος, πρέπει να έχει σε μία γιγαντιαία βάση δεδομένων, τα πάντα για λογαριασμό όλων, αφού όλοι οι πολίτες θα έχουν δικαίωμα, πλην των ποινικών περιπτώσεων, να διαγράψουν τα στοιχεία τους από παντού.
Όταν λέω παντού, εννοώ παντού, σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό.
Έτσι, θα έρθει η Ευρωπαϊκή Ένωση (τα αντίστοιχα θα γίνουν στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη) και θα πει, σας κρατάω εγώ όλα τα δεδομένα σε ένα CLOUD, (δωρεάν ή με αμοιβή), σε μία ασύλληπτα μεγάλη βάση δεδομένων, ώστε να ελέγχω τα πάντα για λογαριασμό των πολιτών.
Έτσι θα δημιουργηθεί μία απόλυτη αρχή και εξουσία.
Πλην τούτου, τόσο οι κρατικοί οργανισμοί, όσο και οι ιδιωτικές εταιρείες, απλό την GOOGLE και το FACEBOOK μέχρι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς με το τεφτέρι με τα βερεσέδια, θα έχουν πρόβλημα, στο να διατηρήσουν, οποιοδήποτε δεδομένο των πελατών τους.
Νοσοκομεία, ΔΕΗ, Αστυνομία, Δήμοι, Κοινότητες, Υπουργεία, εταιρείες, e-shop, θα φθάσουν σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, να μην έχουν τίποτε στα χέρια τους.
Μόνο μία κεντρική Αρχή δήθεν Προστασίας Δεδομένων, θα έχει τα πάντα για όλες και όλους.
Όλα αυτά προετοιμάστηκαν και διαφημίστηκαν παγκόσμια. Η δήθεν ρωσική παρέμβαση της Ρωσίας στις Αμερικάνικές εκλογές, μέσω των προσωπικών δεδομένων που εκλάπησαν από το FACEBOOK, και η παρουσία του ZUCKERBERG (προέδρου και ιδρυτή του FACEBOOK) στην ανακριτική επιτροπή που ερευνά την δήθεν παρέμβαση Πούτιν, στις αμερικάνικες εκλογές και την εκλογή του Τραμπ, είναι η παγκόσμια διαφήμιση για αυτό που θέλουν να προωθήσουν.
Ακόμη και οι μικρές εταιρείες, θα πρέπει να ορίσουν κατά περίπτωση, υπεύθυνο ασφάλειας δεδομένων, εννοείται πιστοποιημένο, αναλαμβάνοντας έτσι επιπλέον έξοδα και ευθύνες που επισύρουν πρόστιμα μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ, αν δεν συμμορφωθούν, με τον ακατάληπτο κανονισμό που έβγαλε η Ε.Ε.
Το Ελληνικό κράτος, δήλωσε ότι θα νομοθετήσει πάνω στο θέμα, αλλά από την εμπειρία μου, απλά θα κάνει τον κανονισμό, ακόμη πιο ακατάληπτο και ανεφάρμοστο.
Αυτή τη στιγμή, κάποιος διαβολικός νους έβαλε μία τεράστια κουτάλα του Σκότους, μέσα στον κοινωνικό και επαγγελματικό παγκόσμιο ιστό και τον καταστρέφει.
Κανείς δεν ξέρει ακόμη τίποτε, ούτε έχει αντιληφθεί τι έρχεται.
Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, θα διαλυθεί πλήρως και οι πολίτες θα καταλήξουν να είναι υποχείρια μίας και μόνο παγκόσμιας αρχής.
Ίσως εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, να μην καταλαβαίνετε το τι έρχεται, αλλά σκεφθείτε, σε πόσα μέρη είναι γραμμένα τα στοιχεία σας για να εξυπηρετείστε.
Όλα αργά ή γρήγορα θα διαγραφούν και θα πάνε σε μία μόνο παγκόσμια αρχή.
Μην κάνετε το λάθος να νομίσετε, ότι έτσι δεν θα σας βρίσκει κανείς ή δεν θα σας ξέρει κανείς. Θα υποστείτε το απόλυτο φακέλωμα και οι αποφάσεις που θα παίρνονται και θα σας ανακοινώνονται μέσω αυτού του σατανικού συστήματος, δεν θα παίρνονται από ανθρώπους, αλλά αποκλειστικά από μηχανές-υπολογιστές, που θα σας φέρονται σαν σκουπίδια, που απλά μια μέρα κάποιος, θα σκουπίσει από την επιφάνεια του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters