Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κατορθωματα και ημερες Μιχαλη Ιγνατιου


Ο Μιχάλης Ιγνατίου παραμένει αδιόρθωτος



Αγαπητέ κ. Ιγνατίου,
Εδώ και πολύ καιρό έχετε αναπτύξει μια πρωτοφανή δραστηριότητα η οποία εκ φεύγει των καθαρά δημοσιογραφικών σας επαγγελματικών καθηκόντων.
Πληροφορούμεθα ότι παίρνετε τηλέφωνα πολιτικούς και τους αποτρέπετε να ασχοληθούν με τον Αρτέμη Σώρρα και την END.
Τους προκαλείτε φόβο, ότι δήθεν θα ζημιωθούν πολιτικά υποστηρίζοντας την πρόταση της END, και τους λέτε ψέματα ότι έχετε στοιχεία εναντίον τους και ότι τάχατες ασχολείται μαζί τους το FBI.
Εντωμεταξύ, ο κ. Αρτέμης Σώρρας και οι άνθρωποι της END κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Επιπλέον, εσχάτως αναμειχθήκατε ενεργά και πιέσατε δια τηλεφώνου, και κατορθώσατε να ακυρωθεί συμφωνία για παραχώρηση μεγάλου χώρου συγκέντρωσης του Αρτέμη Σώρρα και των απανταχού συνελλήνων.
Γνωρίζουμε ότι πήρατε τηλέφωνο την Αντιγόνη Παπαδοπούλου και προσπαθήσατε να την εκφοβίσετε με σκοπό να πάψει να ενδιαφέρεται για τους πιο πάνω.
Και ενώ αγνοείτε επιδεικτικά την απόφαση του δικαστηρίου 28/6/2013 που αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Δρ. Λαμπράκη Πρόεδρο της END, και ενώ αποφύγατε να καταθέσετε εναντίον τους στο δικαστήριο, επιμένετε να τους πολεμάτε με ψεύδη, συκοφαντίες και κακόβουλα δημοσιεύματα.
Όλα αυτά κ. Ιγνατίου δεν εμπίπτουν στα καθήκοντα ενός δημοσιογράφου.
Τέτοιες δραστηριότητες ονομάζονται πρακτόρευση και προπαντός ελαύνονται από ελατήρια εξυπηρέτησης ύποπτων συμφερόντων.
Είναι φανερό ότι έχετε υπερβεί όλα τα εσκαμμένα αναλαμβάνοντας ρόλους πέραν της δημοσιογραφίας, και δίνουν το δικαίωμα στον κάθε καλόπιστο παρατηρητή να υποψιαστεί ότι, ο ζήλος που έχετε επιδείξει ενάντια στον Αρτέμη Σώρρα στοχεύει στην εξουδετέρωση της πρότασης του.
Όπως πληροφορούμεθα μεγαλοτραπεζίτες τοκογλύφοι επιστράτευσαν λυτούς και δεμένους έτσι που η προσφορά Σώρρα να πέσει στο κενό διότι στρέφεται ενάντια στα δικά τους μονοπωλιακά συμφέροντα.
Κάποια στιγμή, και δεν είναι μακριά, κάποιοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Δική μας συμβουλή, να επανέλθετε στα δημοσιογραφικά σας καθήκοντα και να ανανήψετε.
Ειρήσθω εν παρόδω, οι κατήγοροι του Αρτέμη Σώρρα είχαν δικαίωμα έφεσης στην απόφαση του δικαστηρίου που επιβεβαιώνει την ύπαρξη των $600δις, αλλά απέφυγαν να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού. Προφανώς, φοβούμενοι επιπρόσθετο ρεζίλεμα.
Ένεκεν τούτου, η αθωωτική απόφαση παραμένει ανέκκλητη και θωρακίζει τον Αρτέμη Σώρρα και την END – http://politisoplitis.wordpress.com/apofasi67650-13/
Προς επίρρωση των πιο πάνω:
1. ακούστε δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα για τον Μιχάλη Ιγνατίου.
Ο Αρτέμης καθαρά και απερίφραστα στηλιτεύει την στάση και τις πράξεις του Ιγνάτιου και όλων των άλλων γνωστών αγνώστων.

2.
δείτε την ερώτηση και αίτηση προς τον κ. Στουρνάρα και κ. Αθανασίου που υπέβαλε ο βουλευτής κ. Χαϊκάλης.
Εγκυρότητα ή μη των ισχυρισμών Σώρρα όπως αυτή αναρτήθηκε στη προσωπική ιστοσελίδα του βουλευτή – για τα αποδεικτικά περί αυτού δείτε: http://www.pavloschaikalis.gr/dt13_1.html(21 Οκτωμβρίου 2013)
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=136a5a32-e020-4953-bc5f-d4f211511c64
Ακολουθεί απάντηση του κυρίου Χαϊκάλη σε δική μας ερώτηση προς τον ίδιον, σχετικά με τα $600δις.
From: Χαϊκάλης Παύλος
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει ξεκάθαρη απάντηση. Συνεπώς θα πρέπει να ξανακαταθέσουμε την ερώτηση πιέζοντας για απάντηση το Υπ. Οικονομικών
Σας επισυνάπτετε η απάντηση που λάβαμε απο το Υπ. Δικαιοσύνης
Απάντηση Υπουργείου Δικαιοσύνης (download pdf)
Απαντηση Υπουργειου Δικαιοσυνης
Υστερόγραφο:
(η δική μας ερώτηση προς τον ίδιον, σχετικά με τα $600δις)
Αγαπητέ κύριε Χαϊκάλη,
πρόσφατα περιήλθε σε γνώση μας δική σας έγγραφος ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στις 21/10/2013 προς τους Υπουργούς κ. Στουρνάρα και κ. Αθανασίου με θέμα “Εγγυρότητα ή μη των ισχυρισμών Σώρρα”
Με απλή ανάγνωση της όλης ερώτησης την οποία έχετε υποβάλει στους πιο πάνω Υπουργούς υποθέτουμε ότι έχετε πάρει εντωμεταξυ απάντηση επί του ζητήματος.
Παρακαλούμε να μας απαντήσετε,
α) εάν και κατά πόσο έχετε πάρει απάντηση από τους δύο πιο πάνω Υπουργούς,
β) το περιεχόμενο της απάντησης
γ) θα ήταν χρήσιμο για εμάς ως Έλληνες πολίτες, εάν και εφόσον δεν σας ικανοποιεί η απάντηση των δύο Υπουργών, τι προτίθεστε να πράξετε στο μέλλον;
Συμπέρασμα:
Παρόλο που έχει περάσει χρονικό διάστημα περίπου 5 μηνών ο Υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας αποφεύγει να δώσει απάντηση στον κ. Χαϊκάλη.
Είναι φανερό ότι ο κ. Χαϊκάλης θα περιμένει για πάρα πολλούς μήνες ακόμη για να πάρει απάντηση σχετικά.
Το Υπουργείο Οικονομικών ακόμη έχει την γνωστή ανακοίνωση αναρτημένη από το 2012
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/062f6c99-7fc5-425e-a630-8f7b526a0568


http://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/10/ignatiou/

Ποιοι αποφάσισαν να κάνουν την Μεσόγειο από κοιτίδα Πολιτισμού σε κοίτη χαβούζας;

Μεσόγειος Θάλασσα


Το παρακάτω χωρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη είναι ενδεικτικό και όχι σχετικό με τα σημερινά δρώμενα στην Λεκάνη της Μεσογείου.
8¨ Καὶ ὁ δεύτερος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῆς θαλάσσης αἷμα¨, 9 ¨καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων τῶν ἐν τῇ θαλάσσῃ, τὰ ἔχοντα ψυχάς, καὶ τὸ τρίτον τῶν πλοίων διεφθάρη¨.
Αυτοί που αποφάσισαν να  εξουδετερώσουν ¨με πρωτοποριακές μεθόδους υδρόλυσης εν πλώ¨ τον όγκο των χημικών της Συρίας.

Αυτοί που θα συμμετέχουν σαν θεσμικοί παρατηρητές στην ασφαλή διαδικασία της αδρανοποίησης του ¨θανάτου¨εν μέσω της θαλάσσης.
Αυτοί που ανέχονται, αυτοί που αδιαφορούν, αυτοί που παρακολουθούν και όλοι αυτοί που διαβιούν πέριξ αυτής της κλειστής θαλάσσιας υδάτινης λεκάνης…
Άραγε γνωρίζουν την μεγίστη πρόκληση που δέχεται σήμερα ο Ανθρώπινος πολιτισμός που ξεκίνησε από αυτό το κομμάτι του πλανήτη  και προήγαγε την πνευματικότητα  και την πολιτισμική κουλτούρα  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου;
Άραγε γνωρίζουν ότι η Μεσόγειος και όλος ο περιξ αυτής χώρος είναι και πρέπει να θεωρείται το ¨¨ πατρικό σπίτι του  Πολιτισμού¨¨ της Ανθρωπότητας;
Γιατί λοιπόν θέλουν να επεξεργασθούν ¨τα ποντικοφάρμακα¨ μέσα στο πατρικό τους σπίτι και δεν πάνε πιο πέρα έξω στις απέραντες  Θαλάσσιες αλάνες του Αντλαντικού ή του Ειρηνικού και αλλαχού που υπάρχει απλωσιά  και τα ευαίσθητα οικοσυστήματα δεν ασφυκτιούν όπως μέσα στην κλειστή Θάλασσα της Μεσογείου;
Πέρα από τις δήθεν ανησυχίες, τις διαβουλεύσεις, τις διαβεβαιώσεις και τις επιβεβαιώσεις για την ασφαλή κατάληξη των ενεργειών εξουδετέρωσης του ¨χημικού θανάτου¨ στον κοινό ανθρώπινο νού θα πλανάται μια σκέψη , μία φοβία …
Ποιοι  αποφάσισαν να κάνουν την Μεσόγειο από κοιτίδα Πολιτισμού σε  κοίτη χαβούζας;
Άραγε η Oικολογία δεν είναι πλέον Πολιτισμός;
Πως με μία σημειολογική κίνηση ακυρώνουν τα πάντα;
Σε αυτούς που ¨διασπείρουν¨τον θάνατο, σε αυτούς που θέλουν να τελειώνουν με τον Ανθρώπινο πολιτισμό όπως τον ξέραμε υπάρχει μία απάντηση…
¨Και τούτο προλαβών Ησαϊας εβόησενΩ ο άδης φησίν, επικράνθη, συναντήσας σοι κάτω.¨¨ΕπικράνθηΩ και γάρ κατηργήθη¨.¨ΕπικράνθηΩ και γάρ ενεπαίχθη.¨¨ΕπικράνθηΩ και γάρ ενεκρώθη.¨
¨Πού σου, θάνατε, το κέντρον¨~¨Πού σου, άδη, το νίκος¨
¨Ανέστη Χριστός και σύ καταβέβλησαι¨
¨Ανέστη Χριστός και πεπτώκασι δαίμονες.¨
¨Ανέστη Χριστός και χαίρουσιν άγγελοι.¨
Η πρώτη μεγάλη Θάλασσα που κατηυγάσθει από το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του  ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ήταν η Μεσόγειος Θάλασσα.
Με αυτό το ΦΩΣ ανήγαγε τον πολιτισμό σε υψιτενή επίπεδα.
Αυτό το ΦΩΣ θα διαλύσει εν καιρώ και εν κρυπτώ  τις ανθρωποκτόνες μηχανές που στήσανε στις μέρες και στις ζωές μας.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4372.html

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ή ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;;; - ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ;;;


Σ αυτό το δίλημμα η συγκυβέρνηση των ταπεινωμένων ανδρεικέλων, δεν έχει καμία απολύτως δυσκολία να βρει την απάντηση...
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τη φυσιογνωμία αυτής της απάντησης, την έχει ενστερνιστεί πρωτίστως η ίδια, αφού έχει αναγορεύσει την προσωπική δουλοπρέπεια των πρωταγωνιστών της σε επίσημη "εθνική" πολιτική. Μιλάμε εν προκειμένω για ένα τσίρκο πολιτικών ουρακοτάγκων με προεξάρχοντα τον φερόμενο ως πρωθυπουργό, που από τη στιγμή που αποφάσισε να καταστεί δηλωσίας με τίμημα την πρωθυπουργία, έφτασε στο σημείο να ικετεύει υπαλλήλους ακόμη και για το ΦΠΑ της τυρόπιτας. Ποιός μπορεί να περιμένει λοιπόν από μια κυβέρνηση που κιότεψε να πραραδώσει μαθήματα υπερηφάνιας στο λαό της???

Η Νέα Τάξη, θέλει προσκυνημένους λαούς, και στην προσπάθειά της να το εξασφαλίσει, το πρώτο πράγμα που φρόντισε, ειναι να συναλλάσσεται με προσκυνημένους ηγέτες.
Αυτά λοιπόν τα πολιτικά ανδρείκελα γνωμοδοτούν. Το κάνουν υποταγμένα πλήρως στην τραπεζική δικτατορία την οποία...
υπηρετούν ως πρόθυμες Φιλιππινέζες. Και νομοθετώντας ένα στυγνό σύστημα φορολογικής δικτατορίας προσβλέπουν σε πολίτες αλυσοδεμένους με μηδενική προσωπική αξιοπρέπεια κατ εικόνα και ομοίωση του δικού τους ραγιαδισμού.
Εξέδωσαν λοιπόν οδηγία οι δωσίλογοι, μέσα από την οποία επιχειρούν να περιγράψουν το προφίλ του "συνεργάσιμου δανειολήπτη". Του ανθρώπου δηλαδή που με τσαλακωμένη την προσωπική αξιοπρέπεια, και ενώ πρώτα του φόρτωσαν στην πλάτη εκατοντάδες δις για την περίφημη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τώρα επιχειρούν να τον μετατρέψουν σε δουλίτσα των υπαλληλίσκων των εισπρακτικών, νομιμοποιώντας την εισβολή στο σπίτι του, στη ζωή του, στην υπόληψή του, στην ψυχή του.
Πρόκειται για μια οδηγία γενικευμένης ταπείνωσης των πολιτών, και επιτέλους ηλίθιε λαέ, ούτε αυτό δε θα αποτελέσει την αφορμή για να αποφασίσεις να τους στείλεις στο διάολο πριν σου αφανίσουν οριστικά τη ζωή???
Πριν παραθέσουμε λοιπόν την οδηγία ντροπής, θα θέλαμε να ρωτήσουμε την "Αριστερά" του κ@λου... εεε... του ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να πω: Τι προκειται να κάνει αλήθεια μ αυτό το σάλτο μορτάλε στην ψυχή των πολιτών, αν η αφέλεια όσων τον πίστεψαν, τον φέρει οσονούπω στην κυβερνητική εξουσία???
Τον ορισμό του λεγόμενου συνεργάσιμου δανειολήπτη έδωσε επισήμως το υπουργείο Ανάπτυξης σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρει η κατάσταση με τα «κόκκινα» δάνεια. Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο οφειλέτης θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δηλώνει «παρών» και να έχει επικοινωνία με την τράπεζα που τον έχει δανείσει. Αναπόφευκτο επίσης είναι το οικονομικό ξεγύμνωμα του δανειολήπτη καθώς θα πρέπει να γνωστοποιεί -ακόμα και να προαναγγέλλει- κάθε μεταβολή στην οικονομική του κατάσταση.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το υπουργείο, ένας οφειλέτης είναι συνεργαζόμενος με το δανειστή όταν:
α) είναι διαθέσιμος σε επικοινωνία με τον δανειστή, παρέχει πλήρη και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας προς το δανειστή (αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό τηλεμοιοτυπίας, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας) και προβαίνει σε ορισμό, συγγενικού ή φιλικού προσώπου, ως αντικλήτου επικοινωνίας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,
β) απαντά σε ανακοινώσεις και επιστολές του δανειστή με κάθε πρόσφορο μέσο, εντός μίας εβδομάδας,
γ) προβαίνει σε πλήρη και ειλικρινή γνωστοποίηση πληροφοριών, προς το δανειστή, αναφορικά με τη τρέχουσα οικονομική του κατάσταση, εντός 15 ημερών από την ημέρα μεταβολής τους,
δ) προβαίνει εκουσίως, σε πλήρη και ειλικρινή γνωστοποίηση πληροφοριών, προς το δανειστή, οι οποίες θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην μελλοντική οικονομική του κατάσταση, εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα περιέλθουν σε γνώση του. (πχ πλήρωση προϋποθέσεων λήψης επιδόματος, εμφάνιση νέων περιουσιακών στοιχείων που θα περιέλθουν στην κυριότητά του[κληρονομιά κλπ], ανακοινώσεις απόλυσης, καταγγελίες μισθώσεων κλπ),
ε) σε εξαιρετικές περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, (λ.χ. αποδεδειγμένη σοβαρή ασθένεια ή φυσικής καταστροφής), η οποία αποδεδειγμένα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική του κατάσταση, γνωστοποιεί αμελλητί την κατάστασή του αυτή στο δανειστή. Σε αυτή την περίπτωση του χορηγείται τρίμηνη περίοδος χάριτος.
 

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5804.html

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Πλάτων Πισατίδης Ταράξιππος
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ!!!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΧΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΗΤΗ !!!!!




https://www.facebook.com/groups/213788448804285/?fref=ts

Δυσμενείς εργασιακές αλλαγές με "όχημα" νέα εταιρεία

Όταν ο εργασιακός "Μανωλιός" αλλάζει και βάζει τα ρούχα του αλλιώς, δηλαδή γίνεται "νέα εταιρεία", είναι εύλογο να ανησυχούν οι εργαζόμενοι. Στην ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στην ΤΙΜ (WIND) αναφέρει:
"Τα Σωματείo μας (σε διαρκή επικοινωνία και με το σωματείο στη Vodafone), παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εργολαβική δήθεν «νέα εταιρία» (Victus), εκτιμάει ότι επίκειται κάποια κίνηση, πιθανόν το αμέσως επόμενο διάστημα, με την οποία οι δύο διοικήσεις θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα...
σε βάρος των εργαζομένων.
Eίναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν (επιστρατεύοντας και προϊστάμενους και διευθυντές) για ακόμα μια φορά: (α) Να αιφνιδιάσουν τους συναδέλφους, με τον χρόνο και τον τρόπο σχετικών ανακοινώσεων. (β) Να παρουσιάσουν το θέμα σαν «λήξαν», τις αλλαγές σαν «ανώδυνες», τους εργαζόμενους ότι «διασφαλίζονται» κ.λπ. κ.λπ.
Με στόχο ν’ αποσπάσουν τη συναίνεση των συναδέλφων για μεταφορά στη «νέα εταιρία». Mπορεί μάλιστα να προσπαθήσουν ν’ αξιοποιήσουν το γεγονός ότι και τα δύο Σωματεία, σε Vodafone και Wind, είναι σε διαδικασίες για τις ετήσιες εκλογές τους. Πράγμα που δείχνει και πόσο λογαριάζουν τις δυνατότητες αντίστασης των εργαζομένων, μέσα απ’ τα Σωματεία μας.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ή ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, σχετικά με τη «νέα εταιρία». Πολλά αποκαλυπτικά μεσολάβησαν στο διάστημα απ’ τις προηγούμενες διθυραμβικές παρουσιάσεις της δήθεν «νέας εταιρίας» (που θα λειτουργούσε, μας έλεγαν, αρχές Νοέμβρη…):
*Σε καθημερινή βάση, οι εργασίες για το έργο (network sharing) προχωρούν και εκτελούνται απ’ τους συναδέλφους τεχνικούς σε Vodafone και Wind. Είναι 100% η επιβεβαίωση της θέσης των Σωματείων μας στην πράξη: ότι η δουλειά μπορεί να γίνει απ’ τους εργαζόμενους των δύο εταιριών, χωρίς την προσχηματική ίδρυση της «νέας εταιρίας» . Η διοίκηση σιωπά σ’ αυτό το σημείο. «Ξεβρακώθηκε» το δήθεν επιχείρημά της ότι η «νέα εταιρία» είναι τάχα απαραίτητη για την εκτέλεση των εργασιών.
*Όλο και περισσότερο, στις συναντήσεις που αφορούν τη «νέα εταιρία», αποκαλύπτεται ότι: απ’ τις εργασίες των τμημάτων που επιχειρείται να μεταφερθούν, πολλές δεν θα παραμείνουν καν στη Victus αλλά θα δοθούν παραπέρα outsourcing.
Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα και κατηγορηματικά:
*Η «νέα εταιρία» δεν σχετίζεται με καμία τεχνική ή άλλη αναγκαιότητα οποιουδήποτε έργου. Είναι μια μαζική εργολαβία, για να σπάσει τις συλλογικές συμβάσεις και τα σωματεία στις δύο εταιρίες – αφήνοντας τους εργαζόμενους έρμαια σε απολύσεις, αλλαγές συμβάσεων, μειώσεις μισθών κ.λπ.
*Η «νέα εταιρία» θα λειτουργήσει σαν «ενδιάμεσος σταθμός», σαν «αποθήκη ξεφορτώματος» προσωπικού. Σύντομα θα επιχειρηθεί απ’ τις δύο διοικήσεις από τη Victus ν’ απολύσουν μαζικά, ν’ αλλάξουν συμβάσεις (π.χ. από μισθωτό σε μπλοκάκι ή σε εργολάβο). Είναι τεράστιο ψέμα ότι στη Victus, ειδικά όπως τη στήνουν, θα υπάρχει δουλειά!
Συνάδελφοι, ο δρόμος της δήθεν «νέας εταιρίας» είναι καταστροφικός. Όσοι μεταφερθούν, σύντομα θα δουν μπροστά τους ένα εργασιακό κάτεργο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε ετοιμότητα: ν’ απαντήσουμε άμεσα οποιαδήποτε κίνηση των διοικήσεων να επιβάλλουν πραξικοπηματικά τα σχέδιά τους. Τίποτα απ’ αυτά τα καταστροφικά σχέδια δεν θα περάσει, αν συναντήσει τη δική μας ενότητα, αντίσταση, αποφασιστικότητα.
Μπορούμε να επιβάλλουμε το απόλυτα δίκαιο αίτημά μας: οι δουλειές να γίνουν απ’ το προσωπικό των Vodafone και Wind ως έχει. Το Σωματείο, με τους αγώνες του, θα σταθεί εμπόδιο στα πραξικοπήματα των δύο διοικήσεων – και εγγυάται στην πράξη την υπεράσπιση της θέσης εργασίας και της αξιοπρέπειας κάθε συναδέλφου που θ’ αρνηθεί ν’ ακολουθήσει το δρόμο προς το γκρεμό του Ζαλόγγου της «νέας εταιρίας»".
Από ertopen
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1566.html

Η αυτοκτονία ενός οικειοθελώς παραιτηθέντα εργαζομένου

Οι  μισθοφόροι, αυτοί με τα πολιτικά που εργάζονται ως σεκιούριτι κατασκοπεύοντας πελάτες και εργαζόμενους δουλεύουν επί δωδεκάωρης βάσης καθημερινά. Για κάθε ώρα εργασίας πληρώνονται με δυο ευρώ. Το μπόνους που λαμβάνουν όμως εάν εντοπίσουν πελάτη να κλέβει φτάνουν στα 50 ευρώ συν το πρόστιμο που πληρώνει ο πελάτης. Για δε τους εργαζόμενους το μπόνους ανέρχεται στα 400 ευρώ.
Ο 49χρονος Στέφανος Βαλαβάνης εργαζόταν στην...
εταιρεία Praktiker επί δώδεκα συναπτά έτη και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ευσυνείδητος, εργατικός, ευαίσθητος, και πολύ αξιοπρεπής. Δούλευε αγόγγυστα και δεν παραπονιόταν ακόμη κι όταν η εταιρεία τον μετακινούσε από το υποκατάστημα του Αιγάλεω είτε στη Μεταμόρφωση είτε στον Ταύρο. Δεν παραπονιόταν αν και έμενε μακριά. Δεν παραπονιόταν γιατί το σημαντικό ήταν ότι δούλευε. Και είχε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτή τη δουλειά. Με τον μισθό των 850 ευρώ συντηρούσε τον εαυτό του, την καρκινοπαθή αδελφή του και τον παραπληγικό αδελφό του. Την χρειαζόταν την δουλειά, την χρειαζόταν πάση θυσία.
Για αυτό το λόγο με βαριά καρδιά συμφώνησε και υπέγραψε τη μείωση μισθών που επέβαλε η εταιρεία μονομερώς από τον Ιανουάριο. Εξάλλου το κλίμα τρομοκρατίας στον εργασιακό χώρο δεν άφηνε και πολλά περιθώρια. Από τους 1200 εργαζόμενους δεν υπέγραψαν περίπου 200 αλλά και όσοι δεν υπέγραψαν τους επιβλήθηκαν μονομερώς οι μειώσεις. Και γιατί όχι; Ποιον θα φοβηθεί η εταιρεία;
Το Σάββατο της 1ης Φεβρουαρίου ιδιωτική φύλακας με πολιτικά, υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι που κατασκοπεύουν υπαλλήλους και πελάτες, τον παραπέμπει στο γραφείο της διεύθυνσης με την κατηγορία της κλοπής. Γιατί; Διότι εντοπίστηκε ανοιχτό ένα κουτί με εργαλεία. Γιατί κλοπή, όταν δεν θεωρείται ότι έχει συντελεστεί εάν ο φερόμενος ως δράστης δεν διαβεί την πύλη της εξόδου του καταστήματος;
Ύστερα από λίγο, ο Στέφανος Βαλαβάνης βγαίνει από το γραφείο έχοντας υπογράψει χαρτί οικειοθελούς παραίτησης. Τη Δευτέρα το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας.
«Τον εκβίασαν για να τον εξωθήσουν σε παραίτηση» δηλώνουν με μια φωνή οι συνάδελφοί του. Η εταιρεία, όμως, με το χαρτί της οικειοθελούς παραίτησης έχει ήδη φροντίσει να κοινοποιήσει στους εργαζόμενους ότι δεν θα ανεχτεί άλλο την διαρροή σχολίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
«Το κλίμα τρομοκρατίας, επιπλήξεων και ρουφιανιάς που έχει επιβάλλει η εταιρεία δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους εργαζόμενους» τονίζει στο UNFOLLOW ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Praktiker, Μάκης Τσεκούρας. «Οι μισθοφόροι, αυτοί με τα πολιτικά που εργάζονται ως σεκιούριτι κατασκοπεύοντας πελάτες και εργαζόμενους, δουλεύουν επί δωδεκάωρης βάσης καθημερινά. Για κάθε ώρα εργασίας πληρώνονται με δυο ευρώ. Το μπόνους που λαμβάνουν όμως εάν εντοπίσουν πελάτη να κλέβει φτάνει στα 50 ευρώ συν το πρόστιμο που πληρώνει ο πελάτης. Για δε τους εργαζόμενους το μπόνους ανέρχεται στα 400 ευρώ. Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για κυνήγι μαγισσών».
Ο άνθρωπος λοιπόν αυτός, που είχε απόλυτη ανάγκη την εργασία του, που μια ημέρα πριν υπέγραψε την ατομική σύμβαση, που γνώριζε πολύ καλά ότι ο χώρος φυλάσσεται από σεκιούριτι που λαμβάνουν έξτρα μπόνους εντοπίζοντας είτε φανταστικούς είτε αληθινούς κλέφτες, θα προέβαινε σε κλοπή εργαλείων; Θα υπέγραφε οικειοθελώς την παραίτησή του;
«Το τελευταίο διάστημα το Praktiker προέβη στην απόλυση 15 υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας καταβάλλοντας αποζημιώσεις ενός εκατομμυρίου ευρώ» προσθέτει ο πρόεδρος του σωματείου. «Στον Στέφανο όμως, που ήταν γνωστά τα πολύ σοβαρά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα, δεν κατεβλήθη ούτε αποζημίωση ούτε η δυνατότητα τουλάχιστον να λάβει το επίδομα ανεργίας».
Για να τελεστεί η κηδεία του Στέφανου Βαλαβάνη απαιτήθηκε η συγκέντρωση χρημάτων από το σωματείο. Προφανώς το Praktiker δεν ενδιαφέρεται για πρώην εργαζόμενους και μάλιστα εργαζόμενους που έχει αποπέμψει με αυτόν τον τρόπο. Εξάλλου το απασχολούν σοβαρότερα ζητήματα όπως η ανεύρεση αγοραστή, καθώς παρά την κερδοφορία των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που σημείωσε κατά τη διάρκεια του 2012, η μητρική στη Γερμανία έχει υποβάλλει αίτηση πτώχευσης έχοντας βάλει λουκέτο παράλληλα στα καταστήματά της στην Ουκρανία και τη Ρουμανία.
Πάντως τα χρήματα της αποζημίωσης του Στέφανου Βαλαβάνη τα εξοικονόμησε…
Ντίνα Ιωακειμίδου από unfollow
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5757.html

Νομοσχέδιο - «πλυντήριο» Αθανασίου: Ευνοϊκή μεταχείριση για όσους φέρουν πίσω τα... κλεμμένα

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα και ...θα πέσετε στα μαλακά το μήνυμα της κυβέρνησης σε όσους διώκονται για παραβάσεις του νόμου περί «πόθεν έσχες», φορολογικές παρανομίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου.
Όσοι διώκονται για παραβάσεις του νόμου περί «πόθεν έσχες», φορολογικές παρανομίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απιστία και υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου θα μπορούν...
να επιστρέφουν τα χρήματα και να τυγχάνουν ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης. Τη λογική αυτή φαίνεται να υιοθετεί η κυβέρνηση «σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα» και αναμένεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» να προωθήσει δέσμη μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου έχει έτοιμα προς κατάθεση δύο νομοσχέδια που δημιουργούν νέο περιβάλλον ποινικής αντιμετώπισης για σωρεία αδικημάτων, προκειμένου να επιστρέφονται στο Δημόσιο εκατ. ευρώ από οικονομικά εγκλήματα ή εγκλήματα κρατικής διαφθοράς, ενώ προβλέπεται για πρώτη φορά ο θεσμός της ποινικής συνδιαλλαγής για πλημμελήματα και κακουργήματα που επισύρουν ποινές έως 10 χρόνια κάθειρξη.
- Σε περίπτωση που επιστραφούν πριν από την απολογία του κατηγορουμένου στον ανακριτή, τότε αντί ποινής ισόβιας κάθειρξης, θα επιβάλλεται μόνο φυλάκιση τριών ετών.
- Όταν η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέχρι την πρώτη δίκη, προβλέπονται καθείρξεις έως επτά έτη.
- Στα 10 χρόνια, όταν η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέχρι να αρχίσει η δευτεροβάθμια δίκη.
Εκτιμάται ότι περί τα 2,5 δισ. ευρώ θα εισπράξει το Δημόσιο από την επιστροφή καταχρασθέντων και από τα δεσμευμένα χρήματα σε λογαριασμούς πιστωτικών ιδρυμάτων της ημεδαπής και της αλλοδαπής.
Τα δεσμευμένα θα κατατίθενται με ειδική διαδικασία στον ειδικό λογαριασμό για τα κλεμμένα που έχει ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα επιστρέφονται μόνο μετά την τελεσίδικη αθωωτική απόφαση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής». Τα χρήματα θα επιστρέφονται μόνον σε περίπτωση αθώωσης των εμπλεκομένων, ενώ με άλλες διατάξεις προβλέπεται διαδικασία άμεσης ρευστοποίησης υπέρ του Δημοσίου χρημάτων και κινητών αξιών που έχουν δεσμευθεί από τις δικαστικές ή άλλες Αρχές (Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
Των ευνοϊκών ρυθμίσεων εξαιρούνται υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, διευθύνοντες σύμβουλοι ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ που διορίζονται από το κράτος.
Από left
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5521.html

Ενωμένη συμμαχία που αποτελείται από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής, ασσυριακής και αρμενικής καταγωγής: Σταματήστε τις πολιτικές γενοκτονίας της Τουρκίας κατά της Συρίας…

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

   — Επιμέλεια μετάφρασης: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
   — Στις 9 Μαρτίου μια ενωμένη συμμαχία που αποτελείται από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής, ασσυριακής και αρμενικής καταγωγής θα συγκεντρωθεί έξω από το τουρκικό προξενείο στο Λος “Αντζελες στην Καλιφόρνια για να διαδηλώσει για τη συνεχιζόμενη στήριξη που παρέχει η Τουρκία στη Γενοκτονία που συντελείται στο εσωτερικό της Συρίας.

  — Η διαμαρτυρία της 9ης Μαρτίου οργανώνεται σε ένδειξη αλληλεγγύης με την εκστρατεία που ξεκίνησε το Κόμμα της Ανατολής στο Λίβανο. Τον περασμένο Δεκέμβριο το Κόμμα της Ανατολής διαμαρτυρήθηκε έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στη Βηρυτό. Η διαμαρτυρία της 9ης Μαρτίου ευελπιστεί να αναδείξει τη συνεχιζόμενη πολιτική της Τουρκίας η οποία αρνείται τις Γενοκτονίες κατά των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων, όπως επίσης τη συνεχιζόμενη στήριξη που παρέχει στην εξόντωση των γηγενών πληθυσμών των Αρμενίων, των Ρωμιών (Ελλήνων) και των Ασσυρίων της Συρίας από τις δυνάμεις της Al-Qaeda.
   — ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, 12.00πμ-2.00μμ
   — ΠΟΥ: Τουρκικό Προξενείο, 6300 Wilshire, Los Angeles, CA
  — Από τις αποδείξεις ότι παρέχει στέγη σε Τζιχαντιστές ως και να πληρώνει αντάρτες 5.000$ για κάθε νεκρό Αρμένιο, η Τουρκία έπαιξε σημαντικό ρόλο υποστηρίζοντας την Συριακή Αντιπολίτευση. Επέτρεψε στις Δυνάμεις της Αντιπολίτευσης να έχουν την έδρα τους στην Κωνσταντινούπολη και προμήθευε τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους Ισλαμιστές Εξτρεμιστές με όπλα και επιχειρησιακές βάσεις μέσα από την Τουρκία. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, ΜΙΤ, έφτασε στο σημείο να προμηθεύει εξοπλισμό και όπλα σε οργανώσεις όπως η Al-Nusra.
  — Είτε δούμε τη Σφαγή στη Σαντάντ ή την απαγωγή των 12 Ελληνίδων Ορθόδοξων Μοναζουσών στη Μααλούλα ή τους ακόμα αιχμάλωτους από το Αλέππο τον Ελληνο-Ορθόδοξο και τον Σύριο-Ορθόδοξο Επίσκοπο. Η αλήθεια είναι εμφανής. Οι εθνο-θρησκευτικές μειονότητες της Συρίας αντιμετωπίζουν εξόντωση σε εθνικό επίπεδο στα χέρια των συμμάχων της Τουρκίας.
  — Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν αυτή την ιστορική διαμαρτυρία καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Alex Αλιφέρη, τηλ. (530)-400-5821.
  — Εμείς οι Δαίμονες τους Συλλογικού Ελληνισμού, στηρίζουμε τον κο Αλιφέρη για την πρωτοβουλία να οργανώσει αυτή τη διαμαρτυρία. Εμείς, οι Δαίμονες καλούμε και άλλους να ακολουθήσουν και να οργανώσουν παρόμοιες ενέργειες σε όλη τη χώρα. Δεν πρέπει να περιμένουμε τις επικρατούσες ομάδες μας να αναλάβουν δράση αλλά αντιθέτως να ανοίξουμε εμείς το δρόμο.
Ζήτω ο Ελληνισμός
Ζήτω η Σελεύκεια
Αναρτήθηκε από Alex Αλιφέρις  operation antioch
 

tsoutsouneros.arvanitis.eu
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5713.html

Σβήνουν τα ίχνη μετά το ταξίδι Γεωργιάδη στις ΗΠΑ! Ένας εισαγγελέας έξω από στοές, ένας έντιμος εισαγγελέας να τιμήσει το Σύνταγμα;

UPDATED

Εξαφάνισαν από το Ιντερνετ τα βιογραφικά τους, που αποδείκνυαν σχέση με το χώρο της υγείας, οι άνθρωποι πίσω από την επίσκεψη Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ. 
Όλο και πιο περιέργες πτυχές αποκτά η υπόθεση της υποτιθέμενης πρόσκλησης που δέχθηκε ο υπουργός υγείας από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθώς οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να εξαφανίσουν τα στοιχεία τους από το Ιντερνετ.
Αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Γεωργιάδης χρησιμοποίησε χρήματα του ελληνικού δημοσίου για μια ιδιωτική επίσκεψη, αφού η πρόσκληση δεν έγινε από το πανεπιστήμιο αλλά από μια ιδιωτική λέσχη, στη συνέχεια ήρθε στο φως μια σειρά ύποπτων συμπτώσεων.
Όπως έγινε γνωστό, συντονιστής της...
εκδήλωσης ήταν ο Γιάννης Τσούτσιας, ο οποίος παρουσιάζεται μαζί με τον Γιώργο Τσαρούχα να ελέγχει μια ιδιωτική εταιρεία αναλύσεων, την EOS-project.
Το βιογραφικό του Τσαρούχα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εμφανίζεται σαν πρώην «μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός» και «ειδικός σύμβουλος της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού υπουργείου Υγείας». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι εργάστηκε «με την ηγεσία του υπουργείου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού συστήματος υγείας» και συνεργάστηκε «στενά με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων» αλλά και ως σύμβουλος ιδιωτικών εταιρειών τροφίμων.
Μέχρι στιγμής όλα θα μπορούσαν να αποτελούν μια απλή σύμπτωση μέχρι τη στιγμή που οι Τσούτσιας και Τσαρούχας άρχισαν να σβήνουν μανιωδώς τα ίχνη τους από το Ιντερνετ. Αμέσως μετά την αποκάλυψη του υπουργικού φιάσκου, με την «πρόσκληση-μαϊμού» από το Χάρβαρντ, τα βιογραφικά εν λόγω κυρίων εξαφανίστηκαν από τη σελίδα τους στο EOS Project.

O Γ. Τσαρούχας μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαγράψει ολοκληρωτικά το προφίλ του από την υπηρεσία Linkedin. Εδώ μπορείτε να δείτε όμως μια απεικόνιση που αποθηκεύσαμε μόλις μια ημέρα πριν τη διαγραφή.

Μαζί με τα βιογραφικά όμως απομακρύνθηκαν από τη σελίδα της EOS Project και συγκεκριμένες φράσεις από την ταυτότητα της εταιρείας στην οποία αναφερόταν ότι προσφέρεται πρόσβαση σε σημαντικούς decision makers.
Εδώ η σελίδα πριν την επίσκεψη Γεωργιάδη
Εδώ η σελίδα μετά την επίσκεψη Γεωργιάδη
Προφανώς με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει τίποτα αξιόποινο σε αυτή την υπόθεση. Θα αρκούσε μάλιστα η απλή εξήγηση ότι οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα ντρεπόταν να συναναστρέφεται με έναν τηλεπωλητή δεύτερης κατηγορίας, όπως ο Α. Γεωργιάδης και θα ήθελε να σβήσει κάθε σχετική αναφορά.
Όταν όμως δυο στελέχη επιχειρήσεων, που υπόσχονται πρόσβαση σε ανώτερα κλιμάκια, δηλώνουν ότι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ελληνικού συστήματος υγείας και συνεργάζονταν με ιδιωτικές εταιρείες τροφίμων σβήνουν τα βιογραφικά τους μετά την επίσκεψη Γεωργιάδη είναι λογικό να προκύψουν ορισμένα ερωτήματα για το ρόλο του ίδιου του υπουργού.

"info-war" μέσω "Σίβυλλα"


Γρέκι : Στην ανάρτηση «Πώς Club του Harvard προσκάλεσε τον Άδωνι - Το Χάρβαρντ του Αδώνιδος ήταν... κλαμπ», δημοσιεύσαμε πως ήταν η σελίδα της EOS-project πριν και πως είναι τώρα. 
Επισημάναμε επίσης  ότι "Ο δεύτερος κάλεσε τον Γεωργιάδη ενώ ο πρώτος εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στην ελληνική κυβέρνηση και υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Ελλάδος !" 
Ξαναδείτε… 
Μετά
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3621.html

Ο Μπόμπολας, θέλει δήμαρχο Καμίνη. Εσύ;-Δείτε πόσο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν ότι προηγείται ο Καμίνης

ΚΑΜΙΝΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Από το πρωτοσέλιδο του Έθνους. Οι καμινομπουτάρηδες εκλεκτοί των νταβατζήδων ακροβολίζονται για να τους… γεμίσουν έπειτα με δημόσιο χρήμα. Το δικό σου χρήμα. Εσύ τι θα κάνεις;

olympia.gr
Δείτε πόσο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν ότι προηγείται ο Καμίνης

Τηλεοπτικός σταθμός, έκανε κάτι πολύ έξυπνο, μετά την αστεία δημοσκόπηση αστείας εταιρείας, που έχει χάσει πλήρως το όποιο κύρος είχε, αφού ανέλαβε εργολαβικά την στήριξη δύο δημάρχων του Σόρος.
Έτσι, το κανάλι ρώτησε τους δικούς του τηλεθεατές, αν πιστεύουν ότι η δημοσκόπηση αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Και δείτε πόσοι επείσθησαν από την ψευτοδημοσκόπηση εταιρείας, που μετά τη Θεσσαλονίκη και την επική ιλαροτραγωδία, όπου μας είπε ότι τον Μπουτάρη τον θέλει το 101% των Θεσσαλονικέων, βάλθηκε να χαρίσει γέλιο και στην Αθήνα, με τις αστείες δημοσκοπήσεις της, που την έκαναν περίγελο στον κλάδο των δημοσκόπων, αλλά και σε κάθε πολίτη, πλην τελείως ηλιθίων, που "χάφτουν" τις μπούρδες της εταιρείας, που πασσάρει ως "δημοσκοπήσεις" :

Για αυτό ο κόσμος μισεί τα ΜΜΕ και αποκαλεί τους δημοσιογράφους "αλήτες, ρουφιάνους"
Υ.Γ. Όποιος τολμάει, ας κάνει μια διαδικτυακή δημοσκόπηση σε ξένο σέρβερ (addpoll, polldady κλπ), με κλείδωμα ip και cookies, για να δει ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος για Δήμαρχο Αθήνας. Αν πάρει πάνω από 3% ο Καμίνης αυτή την εποχή, σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη δημοσκόπηση, να μου τρυπήσετε τη μύτη.
 


taxalia.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3845.html

Τα «δώρα» του δημοσίου στους εργολάβους (έγγραφα)

Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης

Εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται στους εργολάβους με τη νέα τροποποίηση των συμφωνιών των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων, που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 11.12.2013. Το νομοσχέδιο τροποποιεί άρδην τις παλαιές συμβάσεις των εργολάβων από το 2007 και έπειτα  και φέρει τις υπογραφές των  Χρυσοχοΐδη, Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Χατζηδάκη.

Ας δούμε μερικά κραυγαλέα παραδείγματα από αυτές τις τροποποιήσεις:

Στην παράγραφο 25.1.5. της παλαιάς συμφωνίας, ο κος Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε και νέα παράγραφο που δίνει τη δυνατότητα στον εργολάβο «να αναπτύξει νέα διόδια με την έγκριση του Δημοσίου», πράγμα βέβαια που ο εργολάβος έκανε. Άρα γνώριζε ο υπουργός για αυξήσεις στα διόδια όταν έλεγε ότι...
δεν θα γίνουν νέες!
Άλλη κραυγαλέα τροποποίηση – αντικατάσταση του άρθρου 25.2.  Από 1.1.2016 το Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει στον εργολάβο την καταβολή ποσών, εφόσον τα έσοδα που εισπράττονται από τον εργολάβο (διόδια δηλαδή), δεν επαρκούν για να πληρωθούν οι δαπάνες του!
Ακόμη, οι αναπροσαρμογές στις τιμές διοδίων τελών, είναι ετήσιες, σύμφωνα με… τον δείκτη τιμών καταναλωτή της Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος!
Και το πλέον μεγαλύτερο σκάνδαλο: 
Ολόκληρο το άρθρο 7  του νέου  αυτού νόμου είναι μια τροπολογία (με υπογραφές Χρυσοχοΐδη και Σταϊκούρα),  που αναλαμβάνει το Δημόσιο να καλύψει  δάνειο 200 εκατομμυρίων ευρώ της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός» (βλέπε ΑΚΤΩΡ και Hochtief) «αν υπάρξει αδυναμία καταβολής  της εν λόγω εταιρίας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της», όπως αναφέρεται κατά λέξη και η ανωτέρω δαπάνη θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού.

Και μια και το έφερε ο λόγος για την αμαρτωλή Hochtief: Μετέχει σε δύο κοινοπραξίες, Στον «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου» και στην «Ολυμπία Οδό». Η γερμανική αυτή εταιρία κατέφυγε στα δικαστήρια για να μην πληρώσει το νόμιμο ΦΠΑ (περίπου 700 εκατ. ευρώ από την κατασκευή του Ελ. Βενιζέλος) και τα κατάφερε. Τώρα επιστρέφει με τις ευλογίες Χρυσοχοΐδη για να κατασκευάσει και νέα έργα στην Ελλάδα. Λεπτομέρεια: Η τεράστια Hochtief εμφανίζεται ως ΕΠΕ. 
Και κάτι ακόμα:  Ο ίδιος ο υπουργός υποδομών ομολογεί σε σχετική ερώτηση που του έγινε στη Βουλή, ότι τα τελευταία χρόνια που είχαν σταματήσει τα έργα, οι εργολάβοι εξακολουθούσαν να εισπράττουν διόδια «για να καλύψουν τις δόσεις των δανείων τους και της συντήρησης των δρόμων». Ποιάς συντήρησης; Εκτός αυτού ομολόγησε ακόμη ότι το Δημόσιο υποχρεώθηκε να καταβάλλει στην κοινοπραξία «Μωρέας ΑΕ» το ποσό των 68 εκατ. ευρώ, «για τις ζημίες που υπέστη λόγω καθυστέρησης επέλευσης της ημερομηνίας έναρξης παραχώρησης του έργου».! Δωράκι, «προς αποφυγήν λύσεως της σύμβασης», όπως  απάντησε.. Να μη χάσουμε τον εργολάβο δηλαδή.

Παρόλο αυτά ο υπουργός Υποδομών δηλώνει απειλώντας ότι «οι αυτοκινητόδρομοί είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και όποιος δεν πληρώνει ή εμποδίζει ή μπλοκάρει τα διόδια… κλέβει (!) τους φορολογούμενους και θα διώκεται αστικά και ποινικά».

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ κόστους κατασκευής αυτοκινητοδρόμων

Απολογιστική έκθεση της Ε.Ε. διαπιστώνει ρεκόρ ακρίβειας, υπερβάσεων του αρχικού προϋπολογισμού, που φτάνουν ακόμη και στο 100% του ποσού που αρχικά είχε προβλεφθεί.
Διαπιστώνονται τεράστιες  διαφορές, όχι μόνο ανάμεσα σε οδικούς άξονες εντός και εκτός της Ελλάδας, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.
Υπάρχει έργο που κόστισε 65 εκατ. ευρώ ανά χιλιόμετρο και είναι το ακριβότερο πανευρωπαϊκά με τεράστια διαφορά και άλλος αυτοκινητόδρομος που στοίχισε μόνο 1 εκατ. ευρώ ανά χιλιόμετρο και είναι από τους φθηνότερους της κοινότητας.

* Ως ακριβότερο έργο διαπιστώνεται η Εγνατία οδός για το τμήμα Ιωάννινα-Μέτσοβο. Κόστισε περίπου 65 εκατ. ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Τι γίνεται όμως στην υπόλοιπη Ευρώπη; Τα 20 εκατ. ευρώ ανά χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομου ξεπερνά μόνο ένα γερμανικό έργο και τα 10 εκατ. ευρώ μόνο ένα ιρλανδικό και ένα ιταλικό.

Από e-reportaz
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8444.html

15/2/2014 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Λάλα ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Φωτογραφία του χρήστη Μαίανδρος και Διόνιος.
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Λάλα ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΑΝ. ΣΚΑΡΤΣΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ''ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ''
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 693 850 5168

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!! ΟΛΟΙ!!!

Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;

Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;2 

Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;
Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη;
Ἀγάλματα; Μνημεῖα;
Εἶχε…
Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα.
Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη.
Χρειάστηκε 53 ἡμέρες γιὰ νὰ καταστρέψῃ τὰ πάντα!!!
Ἀκολουθεῖ ἡ ἐπιστολή του πρὸς τὸν κόμητα Maurepas…
Κύρος Μανούσκας


“επί 30 μέρες και πλέον 30, 40 και 60 εργάτες εκθεμελιώνουν, καταστρέφουν, εξαφανίζουν την πόλη της Σπάρτης. Μου υπολείπονται 4 μονό πύργοι να καταστρέψω… Προς το παρόν ασχολούμαι με την καταστροφή των τελευταίων αρχαιοτήτων της Σπάρτης. Καταλαβαίνετε (αποτείνεται στο Maurepas) τι χαρά δοκιμάζω(!).
Αλλά να η Μαντινεία, η Στυμφαλία, η Τεγέα και ιδιαίτερα η Νεμέα και η Ολυμπία αξίζουν την εκ βάθους εκθεμελίωση. (!!!!!!!!!)Έκανα πολλές πορείες αναζητώντας αρχαίες πόλεις αυτής της χωράς και έχω καταστρέψει μερικές. Ανάμεσα τους την Τροιζηνα, την Ερμιόνη, την Τύρινθα (tyrins στο χειρόγραφο αντί tiryns), τη μισή ακρόπολη του Άργους, τη Φλιασιά, το φενέο…

Εισέδυσα στη Μάνη.Εδώ και έξι εβδομάδες ασχολούμαι με την ολοκληρωτική καταστροφή της Σπάρτης! Γκρεμίζοντας τα τείχη, τους ναούς της, μην αφήνοντας πέτρα στην πέτρα θα κάνω και την τοποθεσία της άγνωστη στο μέλλον, για να την ξανακάνω εγώ γνωστή. Έτσι θα δοξάσω το ταξίδι μου. Δεν είναι αυτό κάτι;”.



Και πιο κάτω: “η Σπάρτη είναι η πέμπτη πόλη που κάτεσκαψα. Δεν θέλω να αφήσω λίθο επί λίθου. Δεν ξέρω αν υπάρχει στον κόσμο πράγμα ικανό να δοξάσει μια αποστολή περισσότερο από του να σκορπίσεις στους ανέμους τη στάχτη του Αγησιλάου, από το ανακαλύψεις τα ονόματα των εφόρων, των γυμνασιαρχών, αγορανόμων, φιλοσόφων, γιατρών, ποιητών, ρητόρων, διάσημων γυναικών, ψηφίσματα της Γερουσίας, τους νόμους του Λυκούργου. Ασχολούμαι τώρα με την καταστροφή των βαθύτερων θεμελίων του ναού του Αμυκλαίου Απόλλωνα. Θα κατέστρεφα και άλλους αρχαίους τόπους το ίδιο εύκολα, αν με άφηναν. Τον πύργο τον γκρέμισα ολοκληρωτικά.”
Για την Τροιζήνα αναφέρει: “γκρέμισα ότι απέμεινε από τα οχυρά και τους ναούς της.”. Και με απίστευτη αφέλεια ομολογεί: “από τους περιηγητές που προηγήθηκαν δεν θυμάμαι να τόλμησε κανείς να κατεδαφίσει πύργους και άλλα μεγάλα κτίρια! Εγώ δεν μοιάζω με αυτούς που τρέχουν από πόλη σε πόλη για ιδούν. Πρέπει να παίρνω χρήσιμα πράγματα”.
Και πώς δικαιολογείται; Στις 20 Απριλίου 1730, ο Fourmont γράφοντας στον πρεσβευτή της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη Βιλλενεβέ, δικαιολογεί τους βανδαλισμούς του στην Σπάρτη σαν εκδίκηση, από την κακή απέναντί του συμπεριφορά των Μανιατών: ” Βρίσκομαι σε έναν φοβερό τόπο, στην περίφημη Μάνη. Κακός λαός και είμαι ευτυχής που γλίτωσα. Έφυγα από την βάρβαρη πατρίδα τους χωρίς να αποκομίσω τίποτα αξιόλογο, τίποτα για να βγουν τουλάχιστον τα έξοδά μου. Για να ξεσπάσω, για να εκδικηθώ αυτό το σκλυλολόι, ρίχτηκα πάνω στην αρχαία Σπάρτη. Δεν ήθελα να μείνει τίποτα από την πόλη που έκτισαν οι πρόγονοί τους. Την έσβησα, την ανασκάλεψα, την ξεθεμελίωσα, δεν έμεινε λίθος επί λίθου”, και συνεχίζει: ”Την ισοπέδωσα λοιπόν με κάθε επισημότητα. Και αυτό προκάλεσε το θαυμασμό των Τούρκων, ενώ οι Έλληνες λύσσαξαν και οι Εβραίοι έμειναν κατάπληκτοι. Είμαι ήσυχος,πολύ περισσότερο γιατί απόκτησα από το ταξίδι μου πράγματα ικανά να βοηθήσουν και να θαμπώσουν όλους τους σοφούς”.
Ολα τα ημερολογια, χειρογραφα και επιγραφες βρισκονται στην Βασιλικη Βιβλιοθηκη στο Παρισι.
Τετοια Ανθελληνικα καθιζηματα λυμαινονται τον πλανητη εως και σημερα. Διοτι ο Ελληνισμος ειναι μια οικουμενικη εννοια, δεν συνορευει με κανεναν και δεν φυλακιζεται απο κανεναν. Ο διεθνης Σιωνισμος λειτουργωντας παντα υπο το σκοτος προσπαθει απο αρχαιοτατων χρονων να πληγωσει την ανθρωποτητα. Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα μεταξυ των 2 εννοιων. Ο Ελληνισμος προωθει την βελτιωση του ανθρωπου μεσω του πολιτισμου, της Γλωσσας, της Κριτικης σκεψης, της Δημοκρατιας. Ο Σιωνισμος απο την αλλη αρεσκεται στην υποδουλωση και τον αφανισμο των ανθρωπων, ετσι δημιουργησε θρησκειες, ματαιοδοξια, πολιτικες ιδεολογιες ωστε να καταφερει να διαιρεσει τον ανθρωπο σε οσες περισσοτερες υποκατηγοριες μπορει με αποτελεσμα την χειραγωγηση του.
Δυστυχως γι αυτους το Φως δεν μπορει να υποκυψει στο σκοταδι. Κλεινω με μια προταση του Αδαμαντιου Κοραη,
“Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»
φιλοσοφία κι ἔρευνα

http://filonoi.gr/2013/10/21/f-giati-sthn-sparth-den-eyrethhsan-naoi/

Οι Τούρκοι “πλακώνονται” & αποκαλύπτουν σχέδιο αρπαγής εδαφών σε Σερβία-Δ.Θράκη

ziraat bank 
Μέσα από την κόντρα της τουρκικής εφημερίδας «TARAF» και του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ξεδιπλώνεται το σχέδιο της Άγκυρας για την «κατάκτηση» εδαφών στη Σερβία και στη Δυτική Θράκη μέσω δανείων που χορηγεί η τράπεζα «Ziraat» και τους όρους που θέτει με μικρά γράμματα για τις κατασχέσεις οι οποίες ακολουθούν όταν οι δανειολήπτες φανούν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Η εφημερίδα «TARAF» με εκτενές δημοσίευμα της κατηγόρησε τον ομόλογο και «φίλο» του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον εκφραστή του νέο-οθωμανισμού κ. Νταβούτογλου πώς προβαίνει σε «πολιτική επιχείρηση για να αποκτήσει τον έλεγχο σερβικών εδαφών μέσω των δανείων που παραχωρεί η τουρκική τράπεζα “Ziraat” σε Βόσνιους».
Πρόκειται ακριβώς για την ίδια επιχείρηση που έχει στήσει η Άγκυρα στη Δυτική Θράκη και τελευταία στη Ρόδο, όπου έχουν ανοίξει υποκαταστήματα η τράπεζα «Ziraat», πίσω από την οποία βρίσκεται η ΜΙΤ, μοιράζοντας δάνεια με εξευτελιστικά επιτόκια, αλλά με όρους που αποσκοπούν στην κατάσχεση περιουσιών και την απόκτηση εδαφών.
Όταν αυτά τα λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι σκεφθείτε τι πραγματικά συμβαίνει και πόσο μεθοδικά δουλεύει η Άγκυρα προκειμένου να φτιάξει το λεγόμενο «μουσουλμανικό τόξο» στα Βαλκάνια, με την ελληνική κυβέρνηση βέβαια να εξυπηρετεί με τις ενέργειες της ή με την ανυπαρξία της αυτά ακριβώς τα σχέδια.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου μάλιστα μέσω της εφημερίδας «YENI SAFAK» απάντησε στην εφημερίδα «TARAF» λέγοντας ότι «η παροχή άτοκων δανείων από την Τουρκία στους Βόσνιους πραγματοποιείται με νόμιμα μέσα και στόχο είναι να επιστρέψουν οι Βόσνιοι στις οικίες και στις εργασίες τους, τις οποίες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν».
Σημειώνεται πώς η εφημερίδα «TARAF» υποστηρίζει την κυβέρνηση του Ρ.Τ. Ερντογάν, απλά για λόγους που δεν γνωρίζουμε επιτέθηκε στον Αχμέτ Νταβούτογλου αποκαλύπτοντας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Άγκυρα προκειμένου να ελέγξει περιοχές όπως η Δυτική Θράκη με οικονομικά μέσα.
Κι όλα αυτά, με την ανοχή της κυβέρνησης η οποία συνεχίζει να παραμένει θεατής στην επέλαση της «Ziraat» στα Δωδεκάνησα, ενδεχομένως αύριο και σε άλλες «ευαίσθητες» περιοχές, ενώ είναι γνωστό πώς πίσω από τη τράπεζα βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Στις περιοχές μάλιστα της Κομοτηνής και της Ξάνθης η «Ziraat» έχει ξεκινήσει τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων χριστιανών που δανειοδοτήθηκαν από την τράπεζα, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Η τουρκική τράπεζα δεν κάνει «παζάρια» με τους δανειολήπτες για μείωση των δόσεων με επιμήκυνση αποπληρωμής ή κάποιες άλλες διευκολύνσεις. Ιδίως όταν πρόκειται για Έλληνες προχωρά αμέσως στην εκτέλεση της σύμβασης που αφορά στην κατάσχεση της υποθήκης. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτά αφορούν σε οικόπεδα και σπίτια ή άλλα οικήματα.
Στόχος της Τουρκία είναι να κάνει τη Δυτική Θράκη αμφισβητούμενη περιοχή, «γκρίζα ζώνη» όπως τα Ίμια. Σειρά έχει η Ρόδος, αφού και εκεί διατηρεί υποκατάστημα. Και στις δύο περιοχές η Άγκυρα κάνει λόγο για ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας. Τυχαίο; Σε καμία περίπτωση.
Αντί για φρεγάτες, αεροσκάφη και κομάντος χρησιμοποιεί το χρήμα. Κάνει επέλαση στην Ελλάδα με «όπλα» τη «Ziraat», τη «Dogus» και άλλες επιχειρήσεις που ελέγχονται από την Άγκυρα για να πάρει όσο περισσότερα ελληνικά εδάφη μπορεί.
defencenet.gr

ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi
            Επανειλημμένως κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί στην απραξία και την ατολμία της Δικαιοσύνης να προστατέψει την πατρίδα μας και τον λαό της, όπως ορίζει το Σύνταγμα, από τα σαρκοβόρα πολιτικά όρνεα που κατατρώγουν τις σάρκες του Ελληνικού λαού και ανενόχλητα ξεπουλούν την πατρίδα μας στους δολοφόνους τοκογλύφους δανειστές μας.
            Επί παραδείγματι έγραφα στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 στο άρθρο μου, «Κα Νικολακέα Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων;»: «…έχει μεγάλη σημασία να αξιολογηθεί σωστά το τελευταίο διαπραγματευτικό ατού της πατρίδος μας έναντι της γερμανικής κυβέρνησης που ακούει στο όνομα ΟΤΕ-Deutsche Telecom. Και για να γίνουμε πιο σαφείς. Από τη στιγμή που συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο Τάσος Μαντέλης, ο Ηλίας Γεωργίου (προϊστάμενος του Ε.Σέκερη εκείνη την εποχή), αλλά και
αρκετά πρώην μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ, πιθανώς να έχουν την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου, προκύπτει σαφέστατα πως οι προγραμματικές συμφωνίες του 1998 και για τις οποίες υπήρξε δωροδοκία, θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μην «αρχειοθετηθούν», αλλά αντιθέτως να αποτελέσουν διαπραγματευτικά όπλα για το συμφέρον της πατρίδος μας. Και προφανώς, από την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος, μιας και η παρούσα της συγκυβέρνησης ΝΔ (Σαμαρά) – ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος) δεν μπορεί να αναγκάσει τη Siemens έστω, να τηρήσει ακόμη και αυτόν τον ζημιογόνο για την πατρίδα μας, εξωδικαστικό συμβιβασμό Siemens – Ελληνικού Δημοσίου κατά παράβαση εκτέλεσης της μοναδικής ομόφωνης απόφασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και η οποία είχε επιδικάσει στη Siemens πρόστιμο-αποζημίωση 2 δις ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί ως γνωστόν η γερμανική πολυεθνική εταιρεία, όχι μόνο δεν τηρεί κανένα από τα συμφωνηθέντα σημεία του εξωδικαστικού συμβιβασμού Siemens – Ελληνικού Δημοσίου, αλλά οσονούπω τα καταπατεί, καθιερώνοντας σε εβδομαδιαία βάση τις απολύσεις εργαζομένων της και για τις οποίες πολλάκις η «Ελεύθερη Ώρα» έχει αναφερθεί, δημοσιεύοντας ανακοινώσεις του Σωματείου εργαζομένων της  Siemens κατά αυτής της πολιτικής της. Κλείνοντας, απευθύνουμε έκκληση στην αξιότιμη Ανακρίτρια κ.Νικολακέα, να εμποδίσει με κάθε τρόπο το «κουκούλωμα» του σκανδάλου Siemens-Intracom- OΤΕ για να αποδείξει πως δεν έχουμε Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων! Κατ΄ αυτό τον τρόπο θα ανακτήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη το τρωθέν κύρος της στα μάτια του Ελληνικού λαού, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως η Δικαιοσύνη δεν είναι το σκαλοπάτι αναρριχήσεως δικαστών σε Υπουργικούς θώκους».  
            Παρά λοιπόν, την κριτική που έχω ασκήσει στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης της πατρίδος μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως κάτι αρχίζει και ροδίζει στους κόλπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Φαίνεται αρχίζουν και ξυπνούν συνειδήσεις. Φαίνεται αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως είναι θεσμικοί παράγοντες της Δημοκρατίας μας και θεματοφύλακες του Συντάγματος των Ελλήνων. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη που ισχυρίζεται πως η Δικαιοσύνη ξυπνάει από το λήθαργό της, από τη στιγμή που διαπιστώνει πως είναι ανώφελη πλέον, η στήριξη των Μνημονιακών κυβερνήσεων, αντιλαμβανόμενη πως οι Μνημονιακές πολιτικές και αυτοί που τις εκφράζουν έχουν ημερομηνία λήξεως. Έτσι, δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση οι φαύλοι συστημικοί πολιτικοί να τους συμπαρασύρουν στην διαφαινόμενη πτώση τους. Πάντως, όπως και να έχει το πράμα, χαιρετίζω αυτή τη μεταστροφή της Δικαιοσύνης υπέρ του λαού και της τήρησης του Συντάγματος.
            Στο συγκεκριμένο σημείο θα ήθελα να αναφέρω μερικές από τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που με ανάγκασαν να εκφράσω αυτά τα αισιόδοξα μηνύματα για τη Δικαιοσύνη.
            Στα τέλη του Ιανουαρίου το ΣτΕ δικαίωσε τους ενστόλους όλων των Σωμάτων εντοπίζοντας αντισυνταγματικότητα στην υπουργική απόφαση με την οποία περικόπηκαν οι αποδοχές τους (με αναδρομική ισχύ από 1ης Αυγούστου 2012) σε εφαρμογή του Μνημονίου 3. Η σχεδόν ομόφωνη απόφαση των 30 δικαστών, ακυρώνει την υπουργική απόφαση και επιβάλει επιστροφή περί των 100 εκ. ευρώ. Βέβαια το σημαντικότερο αυτής της δικαστικής απόφασης είναι πως δικαιώνεται το σκεπτικό της προσφυγής των ομοσπονδιών και ενώσεων των ενστόλων. Σε αυτές επισημαινόταν πως με τις περικοπές παραβιάστηκαν οι συνταγματικώς κατοχυρωμένες αρχές αναλογικότητας, ισότητας και αξιοπρεπούς διαβίωσης καθώς και ότι είναι αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και στο δικαίωμα σε δίκαιη αμοιβή που κατοχυρώνεται από το άρθρο 4 του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.   
            Επίσης, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την αυτόφωρη σύλληψη επιχειρηματία για χρέη προς το Δημόσιο και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο. Μέσω αυτής της γενναίας απόφασης οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης βάζουν φρένο στην διαπόμπευση έντιμων επιχειρηματιών που οι πολιτικές των Μνημονίων τους μετέτρεψαν από νόμιμους επαγγελματίες σε θύματα της κρίσεως και οι οποίοι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτή η απόφαση επί της ουσίας καταργεί το σχετικό νόμο που ψηφίστηκε το 2011 και ο οποίος λειτουργούσε ως εισπρακτικός μηχανισμός. Ένας μηχανισμός που υπαγορεύτηκε από τους τοκογλύφους δανειστές μας και πειθήνια εκτελέστηκε από τους δοσίλογους πολιτικούς των Μνημονιακών κυβερνήσεων.
            Στις αρχές Φεβρουαρίου το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου με ψήφους 3-2 έκρινε πως το «χαράτσι» στα ακίνητα, το οποίο εισπράττεται διά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (υπολογιζόμενο δηλαδή, με βάση τα τετραγωνικά, την τιμή ζώνης κ.λπ. και όχι με βάση την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αλλεπάλληλες μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, αλλά και οι μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις), είναι αντισυνταγματικό και αντίθετο προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το σκεπτικό αυτής της απόφασης, που αποτελεί πλέον, ισχυρό νομικό προηγούμενο, είναι βόμβα για την ληστρική πολιτική των Μνημονιακών κυβερνήσεων. Ειδικότερα δε, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που σοφίστηκε αυτό το φορομπηχτικό μέτρο υπό τη μορφή του προσωρινού μέτρου, αλλά και του σημερινού Πρωθυπουργού, ο οποίος το μετέτρεψε σε μόνιμο φορο-εισπρακτικό μέτρο. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία αν τελικά υιοθετήσει την παραπάνω απόφαση του Δ΄ Τμήματος  του Αρείου Πάγου, το ζήτημα θα οδηγηθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, από τη στιγμή που το ΣτΕ έχει αποφανθεί ό,τι η διακοπή ηλεκτροδότησης είναι παράνομη, αλλά το χαράτσι νόμιμο.  
            Οσονούπω, όλοι αντιλαμβανόμεθα από τις παραπάνω Δικαστικές αποφάσεις, πως οι κυβερνήσεις των Μνημονίων έχουν τσαλαπατήσει το Σύνταγμα και νομοθετούν αυθαίρετα εις βάρος του Ελληνικού λαού και προς όφελος των  τοκογλύφων δανειστών μας. Αποδεικνύεται από αυτές τις αποφάσεις, πως υπάρχουν έντιμοι και ανεξάρτητοι Δικαστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις προσταγές της τρόικας. Αποδεικνύεται επίσης, πως υπάρχουν Δικαστές στις μέρες μας που σηκώνουν το ανάστημά τους στην νέα κατοχή της πατρίδος μας, όπως ακριβώς οι Τερτσέτης και Πολυζωίδης. Που μπορούν να προστατέψουν το Σύνταγμα, τους Νόμους, τη χώρα και τους πολίτες της. Που μπορούν να βάλουν τέλος στην υποτακτικότητα, την δουλικότητα και τον αυταρχισμό των σύγχρονων γκαουλάιντερ της Ελλάδος μας. Εκείνων δηλαδή, όπως ο Ανώτατος Άρχων της πατρίδος μας, Κάρολος Παπούλιας και οι αρχηγοί της σημερινής δικομματικής Κυβερνήσεως, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.         

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/02/blog-post_7392.html#ixzz2tL0f8vxN

Βενιζέλος ο… μεταλλαγμένος Αρνείται να κλείσει την πόρτα στα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα ο υπουργός Εξωτερικών


Του Τάσου Σαραντή
Σημαντικά ερωτήματα για την ακεραιότητα της ελληνικής θέσης ενάντια στα μεταλλαγμένα προκαλεί η χθεσινή στάση του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου. Για αδιευκρίνιστο λόγο, ο κ. Βενιζέλος δεν συνυπέγραψε την επιστολή 12 Ευρωπαίων υπουργών, με την οποία καλούν τον επίτροπο Υγείας Μποργκ να αποσύρει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έγκριση του μεταλλαγμένου καλαμποκιού 1507.

Στην επιστολή τους, οι 12 υπουργοί τονίζουν τις νομικές, πολιτικές και επιστημονικές ανησυχίες γύρω από την έγκριση του μεταλλαγμένου καλαμποκιού, ενώ επαναλαμβάνουν και την έντονη αντίθεση σημαντικής πλειοψηφίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών-μελών σε αυτή. Από την επιστολή αυτή απουσιάζουν οι υπογραφές του Ελληνα υπουργού και άλλων έξι κρατών που είχαν επίσης απορρίψει την πρόταση στην ψηφοφορία της 11ης Φεβρουαρίου, που διεξήχθη στο πλαίσιο του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε.
Η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace επισημαίνει ότι είναι η δεύτερη ευκαιρία που χάνει ο κ. Βενιζέλος να κλείσει την πόρτα της Ευρώπης στα μεταλλαγμένα, μέσα σε λίγες ημέρες. Ηδη, αν και είχε καταψηφίσει την πρόταση στη σχετική ψηφοφορία της 11ης Φεβρουαρίου, δεν ζήτησε την απόσυρση της πρότασης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την ιδιότητά του ως προεδρεύοντος του Συμβουλίου. Ετσι έχασε μια ουσιαστική πρώτη ευκαιρία να ηγηθεί μιας ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας που τελικά λαμβάνουν άλλοι ερήμην του.
Μετά την καταψήφιση της πρότασης για έγκριση του μεταλλαγμένου καλαμποκιού 1507 από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Greenpeace καλεί τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για την απόσυρση της πρότασης για έγκριση του μεταλλαγμένου καλαμποκιού και να στηρίξει αντίστοιχες κινήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
efsyn.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4688.html

Τζον Κυριακού: Ο Έλληνας φυλακισμένος πράκτορας της CIA μιλά για τον Ξηρό!


«Αυτοί μου απήγγειλαν τρεις κατηγορίες για κατασκοπία στηριγμένοι στο γεύμα που είχα με τους δημοσιογράφους της Νιου Γιορκ Τάιμς και του ABC, όπου είπα ότι τα βασανιστήρια (συμπεριλαμβανομένων και των εικονικών πνιγμών) ήταν η επίσημη πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης για την....
οποία πίστευα ότι ήταν εσφαλμένη και αντισυνταγματική» δήλωσε στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας της Νέας Υόρκης ο Ελληνοαμερικανός, πρώην πράκτορας της CIA, Τζον Κυριακού, υποστηρίζοντας ότι «αυτές οι κατηγορίες απορρίφθηκαν, όπως απορρίφθηκαν και οι κατηγορίες που μου έχουν απαγγελθεί σχετικά με το βιβλίο μου «The Reluctant Spy: My Secret Life in the CIA's War on Terror».

«Ένα χρόνο μετά τη φυλάκισή του, ο ομογενής Τζον Κυριακού, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, αποφάσισε να παραχωρήσει εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο δημοσιογραφικό επιτελείο του Εθνικού Κήρυκα» όπως επισημαίνει η ημερήσια ομογενειακή εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι «ο Κυριακού είχε υπηρετήσει για δεκαπέντε περίπου χρόνια τη CIA και είχε στο ενεργητικό του βραβεία και περγαμηνές, αλλά επτά περίπου χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου 2013 καταδικάστηκε σε κάθειρξη τριάντα μηνών διότι είχε παραδεχτεί ότι είχε παραβιάσει το νόμο περί προστασίας των δεδομένων».

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA παραχώρησε τη συνέντευξη σε δημοσιογράφους της εφημερίδας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές Λορέτο στην Πενσιλβάνια, όπου εκτίει την ποινή του.

Στην εκτενή συνέντευξή του, ο κ. Κυριακού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή, στην οικογένειά του, στους δεσμούς του με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, στην υπηρεσία του στην Αθήνα, στον Χρ. Ξηρό, καθώς και στην ηθική και οικονομική στήριξη που βρήκε από ορισμένους ομογενείς, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «ήμουν πάντα υπερήφανος Ελληνοαμερικανός, αλλά αυτό το διάστημα είμαι πιο υπερήφανος από ποτέ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ερωτηθείς για τις δυσκολότερες μέρες στη φυλακή, είπε ότι τα Χριστούγεννα και η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν οι πιο δύσκολες μέρες. Αυτές είναι ημέρες οικογενειακής θαλπωρής, όπως είπε και αισθάνθηκε περισσότερο από ποτέ την απουσία της συζύγου του Χέδερ και των πέντε ανήλικων παιδιών του».
Όπως σημειώνεται, η Νιου Γιορκ Τάιμς είχε αναφέρει ότι «αυτός αποκάλυψε» μέσω e-mail σε ένα δημοσιογράφο το όνομα ενός μυστικού πράκτορα της CIA και ότι «ο Κυριακού είναι ο πρώτος πρώην είτε νυν αξιωματικός της CIA που καταδικάστηκε για την αποκάλυψη απόρρητων στοιχείων σε δημοσιογράφο».

Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης, ο κ. Κυριακού επανέλαβε πως «όσα συνέβησαν οφείλονται στη δημόσια τοποθέτησή μου σχετικά με τα βασανιστήρια» και «οι δώδεκα μήνες στη φυλακή δεν κατάφεραν να αλλάξουν ούτε την ψυχική μου διάθεση».

«Αν και μπορεί να ακούγεται παράλογο, εν τούτοις είναι μια πολιτική υπόθεση», τόνισε, για να προσθέσει ότι «αν παρουσιαζόταν και εκ νέου η ανάγκη θα έκανα και πάλι το ίδιο, διότι κάποιος πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου».

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τζον Κυριακού ανέφερε: «Εγώ έθεσα σε κίνδυνο τη ζωή μου για την ασφάλεια των ΗΠΑ και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα συνέβαιναν όλα αυτά. Μόλις έρχεσαι εδώ παθαίνεις σοκ. Και μόνον αργότερα συνειδητοποιείς τι συνέβη».

Σύμφωνα με τον κ. Κυριακού «ο κάθε πρόεδρος (των ΗΠΑ), ανεξάρτητα από την προεκλογική του πλατφόρμα, πολύ σύντομα στρατολογείται από το κατεστημένο των υπηρεσιών πληροφοριών αυτής της χώρας και γίνεται μέλος της ομάδας. Ο πρόεδρος Ομπάμα στην προεκλογική εκστρατεία του 2008 είχε ως κεντρικό μοτίβο τη διαφάνεια. Στην πράξη η διακυβέρνησή του κατέστη μια προέκταση της διακυβέρνησης Μπους. Και καταφέραμε να έχουμε λιγότερη διαφάνεια σήμερα», όπως τόνισε.

Η ομογενειακή εφημερίδα επισημαίνει ότι «παράλληλα, ο Τζον Κυριακού ανέφερε ότι μετά από τα σχόλιά του για τους εικονικούς πνιγμούς συνέβησαν μερικά γεγονότα για τα οποία έπρεπε να τα είχε δει ως προειδοποιητικά, συμπεριλαμβανομένων και των παρενοχλήσεων που υπέστη η δεύτερη σύζυγός του, Χέδερ, που την εποχή εκείνη εργαζόταν για την CIA και την οποία μετά την καταδίκη του την οδήγησαν στην παραίτησή της. Μετά τη συνταξιοδότησή του από την CIA το 2005, κλήθηκε σε μια ακρόαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας. Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν η CIA προβαίνει μυστικά σε βασανιστήρια στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτός υπέβαλε ένα αίτημα στην Υπηρεσία, το οποίο προσυπέγραφε ο Τζον Κέρι. Η απάντηση μετά από έξι εβδομάδες ήταν αισχρή. Μια άλλη φορά ένας ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικοινώνησε μαζί του σχετικά με το θάνατο των δύο χιλιάδων Ταλιμπάν στις αρχές του πολέμου στο Αφγανιστάν. Ο Τύπος, την εποχή εκείνη, το είχε αποκαλέσει μακελειό και κατηγόρησε τις δυνάμεις των Αφγανών. Μια πηγή ανέφερε στον Κυριακού ότι μεταξύ των επιζώντων υπήρχε και ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο κατάφερε να κρυφτεί και το οποίο ισχυρίστηκε ότι στο γεγονός της 30ής Νοεμβρίου 2001 ήταν παρόντες και δύο Αμερικανοί, οι οποίοι πιθανόν να ανήκαν στη CIA».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα, «ο Κυριακού είπε ότι μετά την αναφορά του στο υπουργείο Άμυνας σχετικά με το γεγονός, κάποιος έστειλε τις μπουλντόζες στον τόπο του μακελειού, οι οποίες έσκαψαν σε όλους τους τάφους και έριξαν τα οστά στον ποταμό. Και όταν πήγαν οι ανακριτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντόπισαν μόνο μερικά κουρέλια και παπούτσια. Μετά από συνομιλίες με υψηλούς αξιωματούχους, ο γερουσιαστής Κέρι του είπε να παρατήσει την υπόθεση».

«Πιστεύω πως αυτό εξαγρίωσε τη CIA. Μετά από όλα αυτά τα συμβάντα το μοναδικό πράγμα το οποίο γνώρισα ήταν η σύλληψή μου» δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιστότοπο www.firedoglake.com «ήταν το πρώτο μέλος της CIA, που, δημοσίως παραδέχτηκε ότι τα βασανιστήρια ήταν επίσημη πολιτική των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Μπους».

Ο Τζον Κυριακού έκανε αναφορά και στην εποχή που υπηρέτησε στην Αθήνα, καθώς και για τον Χριστόδουλο Ξηρό. «Θυμάμαι πως ξυπνούσα το πρωί και ανυπομονούσα να πιάσω δουλειά», είπε, αναπολώντας την περίοδο που υπηρετούσε στη CIA και ειδικά την περίοδο 1998-2000 που εργαζόταν στην Αθήνα για την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη».
Ερωτηθείς για τον Χριστόδουλο Ξηρό, υποστήριξε: «Έμεινα άναυδος. Πώς μπόρεσαν να αφήσουν να φύγει έναν υπόδικο που καταδικάστηκε για 23 ανθρωποκτονίες σε 800 χρόνια φυλάκισης; Εγώ κατανοώ την έκφραση συμπάθειας, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει συμπάθεια για έναν που διαπράττει ειδεχθή εγκλήματα».
Τέλος, όσον αφορά την καταγωγή του, ανέφερε: «Εγώ είμαι 100% Ροδίτης και τα εξαδέλφια μου από τη Ρόδο μου στέλνουν γράμματα».


http://www.onalert.gr/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/cia.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters