Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κίνα Απορρίπτει τον Ψεύτικο Πάπα Ενώ η Ρωσία Απαιτεί την Κατάργηση του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας

 

Η Χαζαρική Μαφία και οι χώρες-σκλάβοι της προσπαθούν κρυφά να διαπραγματευτούν την ειρήνη με την πλανητική απελευθερωτική συμμαχία, αλλά οι προσφορές τους απορρίπτονται, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου. Αντ’ αυτού, η Ρωσία απαιτεί την κατάργηση του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, ενώ η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν, λένε ρωσικές πηγές της FSB και της ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters