Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ - 800000 ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !!

Λάρισα-Ν. Σμύρνη: “Κάναμε ιδιωτικά τεστ και είναι όλα αρνητικά!” – 36 άτομα διαγνωστηκαν με COVID19 και αρνούνται να μεταφερθούν στην ειδική δομή

Αρνήθηκαν να μεταφερθούν στην ειδική δομή οι 35 που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό- Αποχώρησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ- Επίθεση και στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Λάρισας

Επεισόδια ξέσπασαν στον οικισμό των Ρομά στη Ν. Σμύρνη της Λάρισας, μετά την άρνηση εκείνων που βρέθηκαν θετικοί “σύμφωνα με τα πρώτα τεστ” να μεταφερθούν σε ειδική δομή.

Αυτό Το Σαββατοκύριακο Θα Είναι Ίσως ,Το 1ο Στη Ζωή Σας Που Θα Είστε ¨Ξυπνητοί¨ .Ελπίζουμε , Να Μη Χάσετε Το Μυαλό Σας

Όσο σας είχαν εν υπνώσει και σε καταστολή αντίληψης , όσο σας είχαν υπό έλεγχο να χαίρεσαι μάλιστα μέσα στο matrix που σε είχαν βάλει , όσο , το μόνο που ξέρατε και για το μόνο που μπορούσατε να πείτε ή να σκεφτείτε ήταν η εικονική πραγματικότητά σας , όσο η λογική σας και η φαντασία σας δεν μπορούσαν να φτάσουν πέρα από τα όρια που σας έθεταν. ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ κάποιοι πεισματικά παρέμεναν ξύπνιοι , παρέμεναν έξω και πάνω απ όλα αυτά που καθημερινά σας βομβαρδίζουν και σας απειλούν .

«Βόμβα» Πούτιν πάνω στο κεφάλι του Bill Gates



Τι ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρόεδρος
Ο πάντα φειδωλός στις δηλώσεις του, Βαλντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη πως ενδέχεται να υπάρξει ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τον Σεμπτέμβριο, το οποίο θα δώσει την λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και καταστρέφει τις οικονομίες του πλανήτη, έπειτα από το ξέσπασμα στην Κίνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters