Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

«Βόμβα» Πούτιν πάνω στο κεφάλι του Bill GatesΤι ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρόεδρος
Ο πάντα φειδωλός στις δηλώσεις του, Βαλντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη πως ενδέχεται να υπάρξει ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τον Σεμπτέμβριο, το οποίο θα δώσει την λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και καταστρέφει τις οικονομίες του πλανήτη, έπειτα από το ξέσπασμα στην Κίνα.


Η ανακοίνωση πέφτει φυσικά σαν «βόμβα» πάνω στο κεφάλι του Bill Gates, καθώς, όπως είναι φυσικό, οι παγκοσμιοποιητές δεν επιθυμούν να δώσει την λύση ο νούμερο ένα αντίπαλος της λεγόμενης Νέας Τάξης, (Ο.Η.Ε., Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ κ.α.).

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το εμβόλιο προετοιμάζεται εντατικά και συντονισμένα από πολλά ρωσικά κέντρα και επιστήμονες, υπό την επίβλεψη του Κέντρου Ιολογίας και Βιοτεχνολογίας «Βέκτορ», κορυφαίο στον κόσμο!!! Για να καταλάβεται το μέγεθός του, φημίζεται για τα εμβόλια κατά της αιμορραγικής ευλογιάς και του ιού Έμπολα. 


Ο Ρώσος ηγέτης κάλεσε μάλιστα τους επιστήμονες να μην παραλείψουν να σκεφτούν εγκαίρως και επιμελώς τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας από την ανακάλυψή τους, τα οποία θα πρέπει «αναμφίβολα να κατοχυρωθούν», καθώς διαμορφώνεται ένα πιεστικά ανταγωνιστικό διεθνές κλίμα γύρω από το θέμα του εμβολίου!!!!!

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως δεν είναι όλα τα εμβόλια λάθος, αλλά ο κίνδυνος κρύβεται σε αυτόν που τα προσφέρει!

Κατά τον Ρώσο υπουργό Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο, τα πρώτα δείγματα ρωσικών εμβολίων θα χρησιμοποιηθούν για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού περί τα τέλη Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρωσία έχει καταφέρει να πετύχει από τις χαμηλότερες θνησιμότητες παγκοσμίως σε σχέση με τον πληθυσμό της και τη 2η θέση παγκοσμίως σε καταγεγραμμένα κρούσματα (252.245), αλλά και να πραγματοποιήσει εκτεταμένες εξετάσεις στους Ρώσους πολίτες, ξεπερνώντας τα 6 εκατομμύρια τεστ.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters