Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη Βρετανία: «Το γερμανικό Ράιχ δεν τελείωσε ποτέ – Tα ναζιστικά δίκτυα κυριαρχούν στην γερμανική πολιτική ελίτ- Η Ελλάδα αποτελεί ζωτικό χώρο της ίδιας οργάνωσης»

mercel-4th-reich_eu 

Μπορεί ο « κόσμος να το είχε τούμπανο» αλλά η επιβεβαίωση αυτού που όλοι οι Έλληνες «πίστευαν» για τους σημερινούς Γερμανούς πολιτικούς, σε σχέση με την δημιουργία μεθοδικότατα μετά το 1945  ενός νέου Δ’ Ράιχ σε όλη την Ευρώπη , τώρα έχει και την σφραγίδα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.    

Οι  βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου, αποκαλύπτουν ότι τα  ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ δίκτυα συνέχισαν να λειτουργούν στη Γερμανία όχι μόνο μετά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου αλλά μέχρι σήμερα σε ανώτερο πολιτικό, διοικητικό επίπεδο.
Τα νέα κυβερνητικά έγγραφα που έχουν αποκαλυφθεί έχουν προκαλέσει κύματα ανησυχίας στην Βρετανία, αλλά και  σε άλλες χώρες για το «εύρος..το μήκος ..και το πλάτος» της οργάνωσης ανά την Ευρώπη,  καθώς και ποιοι πολιτικοί και άλλοι αξιωματούχοι εμπλέκονται στο νέας έκδοσης σχέδιο ODESSA, το οποίο βλακωδώς μερικοί καταλογίζουν μόνο στον Γερμανό θρύλο των ες ες, τον συνταγματάρχη  Ότο Σκορτσένυ .

«Αν νομίζατε ότι το Τρίτο Ράιχ τελείωσε με την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας, να το ξανασκεφτείτε», γράφει η βρετανική εφημερίδα .
adolf-hitler-and-the-reichstag-567119
Τα σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ για την παγκόσμια κυριαρχία τα οποία ποτέ δεν καρποφόρησαν, όπως η εξολόθρευση των Ευρωπαίων Εβραίων, η μετακίνηση της Άριας φυλής προς τα ανατολικά σε αυτό που σήμερα ονομάζεται σήμερα Ουκρανία με τα τεράστια λιβάδια, που οι ναζί αποκαλούσαν «ζωτικό χώρο» στην Ρωσία….« πέρασαν» στους επίγονους τους και έφτασαν μέχρι σήμερα.

Τα  συγκλονιστικά νέα έγγραφα θα μπορούσαν να ρίξουν φως σε υψηλόβαθμους  Ναζί που συνέχισαν το έργο του Φύρερ τους μετά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου και μετά από αυτούς άλλοι φτάνοντας στο σήμερα .

Παρά το ότι η  χώρα καταστράφηκε από μια τρομερή στρατιωτική ήττα και επούλωνε τις πληγές της από το πιο στυγνό καθεστώς της ανθρώπινης ιστορίας, η ναζιστική οργάνωση των ελίτ συνέχισε να εργάζεται στην κυβέρνηση!

Σε ποσοστό έως και 77% των ανώτερων Γερμανών αξιωματούχων στη δεκαετία του 1950 και του ’60, αλλά και μετά ήταν μέλη του Ναζιστικού Κόμματος.
Απώτερος  στόχος του Χίτλερ ήταν η πτώση του «εβραϊκού κομμουνισμού» στη Ρωσία , προσπαθώντας να προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει το όνειρό των Ναζί για «ζωτικό χώρο».
Μια νέα έρευνα εξετάζει συγκεκριμένα τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Hans Globke σύμβουλος  του καγκελάριου της  πρώην Δυτικής Γερμανίας, Κόντραντ Αντενάουερ, μεταξύ 1953 και 1963 , ο οποίος ήταν σκοτεινός και άκρως υποχθόνιος .

Ο Globke ήταν ο αξιόπιστος  έμπιστος  του  Αντενάουερ, όπως είναι ο Σόιμπλε σήμερα για την Άνγκελα Μέρκελ.
Κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εποχής, ο Globke εργάστηκε ως ανώτερος δημόσιος υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών και πολύ πιστεύουν ότι  σκόπιμα πίεσε την Δυτική Γερμανία να συμπράξει  με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συγκρουστεί με τη Σοβιετική Ένωση.

Ο Globke ήταν επίσης υπεύθυνος και μάλιστα ήξερε ότι «οι Εβραίοι είχαν σκοτωθεί σε μεγάλους αριθμούς ». Στις  δίκες της Νυρεμβέργης ο ίδιος είχε εργαστεί  σώζοντας πολλούς από αυτούς  τους  Ναζί οι οποίοι στην συνέχεια  ξέφυγαν  στη Νότια Αμερική.

Αυτό που φοβάται ειδικά η σημερινή γερμανική κυβέρνηση από μία τέτοια έρευνα των Βρετανών,  είναι η αποκάλυψη της  επιρροής της ναζιστικής εποχής επί πολιτικών, νομικών εμπειρογνωμόνων, αξιωματικών, δημόσιων υπαλλήλων και πολλών άλλων κυβερνητικών, οι οποίοι κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην μεταπολεμική κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας «αγγίζοντας» το σήμερα .

Οι Βρετανοί κεκαλυμμένα «δείχνουν στην Γερμανία του Σόιμπλε και της Μέρκελ ότι έχουν «πολλά ράμματα για την γούνα της » σε σχέση με το παρελθόν διότι κατέχουν αρχεία μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι   οι ναζί του 1945 έχουν «πλοκάμια» που φτάνουν εν έτει 2016 σε όλο το γερμανικό πολιτικό φάσμα.

Άλλωστε οι Βρετανοί ήταν οι μόνοι που είχαν τρομερές αντιρρήσεις οι οποίες  κάμφθηκαν μετά επίπονες προσπάθειες από τους Αμερικανούς το 1990, για την ένωση το δύο Γερμανιών..διότι πολύ απλά γνώριζαν τα σχέδια των Γερμανών.

Σήμερα το όλο σκηνικό ήρθε στην δημοσιότητα από την κόντρα των Βρετανών με τους Γερμανούς για την σύσταση του Ευρωπαϊκού στρατού, ο οποίος θα ελέγχεται εξολοκλήρου από το Βερολίνο.
Οι Βρετανοί δεν μας δείχνουν μόνο τον  ορθό δρόμο μετά το BREXIT,  αλλά μας λένε τι ακριβώς μας περιμένει από την γερμανική πολιτική ελίτ.

Αυτή η ίδια  γερμανική πολιτική ελίτ που θεωρεί την Ελλάδα ως «ζωτικό της  χώρο» και την καταλαμβάνει μέσω των μνημονίων και του χρέους από το 2010 και μετά…. κομμάτι-κομμάτι.

 
 
 

Τα Κάλαντα του Τριέσπερου-Ηλιούγεννα

 
Οι αρχαίοι Έλληνες λοιπόν τέτοιο καιρό γιόρταζαν εκτός από τη γέννηση των ηλιακών θεών και τη «σύλληψη» του Ηρακλή, από τη συνεύρεση του Δία με την Αλκμήνη… όταν βέβαια έλλειπε ο Αμφιτρίωνας, ο άντρας της Αλκμήνης.
Θα μου πείτε γιατί αυτό τον καιρό. Αν ξέρατε το μύθο αυτό σίγουρα θα βρίσκατε πολλές ομοιότητες ανάμεσα στη γέννηση των ηλιακών θεών και τα Χριστούγεννα των χριστιανών.
Όμως πριν σας πω δυο λόγια για το μύθο καλό είναι να γνωρίζετε ότι μετά την κατάκτηση των Ελλήνων από τους Ρωμαίους, οι Ρωμαίοι κατακτήθηκαν πνευματικώς από τους Έλληνες. Η σύλληψη του Ηρακλέους γιορταζόταν από τους Έλληνες κατά την περίοδο της έναρξης της χειμερινής ισημερίας 21 Δεκεμβρίου και γιορταζόταν επί τρεις ημέρες με την ονομασία «Τριέσπερον», όπου η νύχτα παρέμεινε μεγαλύτερη από την ημέρα ιδιαίτερα αυτές τις τρεις ημέρες.

Κατά την ελληνιστική εποχή, μια αντίστοιχη γιορτή των Ρωμαίων, τα Σατουρνάλια που είχαν καθιερωθεί το 217 πριν την νέα χρονολόγηση ταυτίστηκε με την χρυσή εποχή της αφθονίας του βασιλείας του Κρόνου, πριν καταλυθεί η αρχή του από το Δία.
Τα Χριστούγεννα των χριστιανών εμφανίστηκαν ακόμα αργότερα, μετά από μερικούς αιώνες σαν συνέχεια αυτών των δυο εορτών, σύμφωνα με τα έργα που μας διέσωσαν ο Λεύκιος Κορνούτος τον 1ου αιώνα («Επιδρομή των κατά την Ελληνικήν Θεολογίαν Παραδεδομένων») και ο Μακρόβιος του 5ου αιώνα («Σατουρνάλια»).
Το «Τριέσπερον» άρχιζε με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, από τη νύκτα της 21ης προς την 22α του Δεκεμβρίου, τη μεγαλύτερη δηλαδή νύκτα του έτους και έφτανε μέχρι τη νύκτα της 24ης προς 25η, όταν η ημέρα άρχιζε να μεγαλώνει. (Λέγεται ότι η νύχτα, κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο, αρχικά έμενε 3 ημέρες στάσιμη χρονικά).
Τότε, ακόμα και τον 3ο αιώνα, οι χριστιανοί θεωρούσαν τους Έλληνες ανόητους που γιόρταζαν γενέθλια θεών όπως μας λέει ο Αρνόβιος το 296 μετά τη νέα χρονολόγηση.

Τα Κάλαντα του Τριέσπερου-Ηλιούγεννα

Όμως, ας δούμε τώρα τι λέει ο μύθος και σαν τεστ να σας αφήσω μόνους σας να τον αποσυμβολίσετε…

Τα Κάλαντα του Τριέσπερου-Ηλιούγεννα 

Ακούγοντας μάλιστα τις δικαιολογίες της υποψιάσθηκε όπως ήταν φυσικό την απιστία και αποφάσισε να την κάψει ζωντανή. Αλλά ο Δίας έσβησε με μία καταρρακτώδη βροχή την φωτιά και ο Αμφιτρύωνας πείσθηκε τελικώς τι ακριβώς έγινε από τον μάντη Τειρεσία. Μετά από εννέα μήνες η Αλκμήνη γέννησε τον Ηρακλή και τον Ιφικλή. Ο πρώτος ήταν γιος θεού, που στην κούνια του κατάφερε να πνίξει δύο φίδια, ενώ ο δεύτερος γόνος ανθρώπου, του θνητού Αμφιτρύωνα.
Τώρα εσείς βρείτε τι συνδέει όλα αυτά μεταξύ τους και ιδιαίτερα με τα χριστούγεννα των χριστιανών, αφού βέβαια σας πω ότι τα κάλαντα σε μερικά χωριά της Κύπρου συνεχίζουν να τα λένε έτσι.

Τα Κάλαντα του Τριέσπερου-Ηλιούγεννα

Καλήν εσπέραν άρχοντες, αν είναι ορισμός σας
Ηλίου τη θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας.
Απόλλων άρχοντα θεέ, έλα ξανά κοντά μας, συ φωτοδότη Βασιλιά,
φώτισε την καρδιά μας. Λιώσε τα χιόνια στα βουνά ζέστανε
τα πλατάνια, φέρε μας γέλια και χαρά, ειρήνη και ζωντάνια.
Στο σπίτι αυτό που μπήκαμε οι εστίες να μη σβήσουν
κι όλοι οι νοικοκυραίοι του χίλια χρόνια να ζήσουν

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Πρέπει να διευκρινίσω για την πιο πάνω εικόνα ότι όταν λέμε κάλαντα δεν εννοούμε κάλαντα ειδικά για το «τριέσπερον», αλλά γενικά για τα Ηλιούγεννα εννοώντας τα κάλαντα που τραγουδιούνται την μέρα της επιστροφής του Ήλιου που ο μύθος θέλει τη γέννηση ενός ηλιακού θεού και όχι αυτά ακριβώς που τιμούν τη γέννηση του Ηρακλέους.


πηγή-epic-atheist (απόσπασμα)
μέσω paishellas
http://www.diadrastika.com/2016/12/calanta-triesperou-iliougenna.html

Η Γέννεση από τον Θεό Ερμή, 22.000 π.Χ.

Οι Ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 100.000 π.Χ.
«Στην αρχή ήταν το χάος και μόνο το πνεύμα του θεού επλανάτο πάνω από την ύλη. Αρχή των όντων ο Θεός και νους και φύση και ύλη και όλα αυτά με σοφία σε δείξη όλων… πρώτος πάντων ο Θεός ο ένας ο μοναδικός, ο δημιουργός, ο αιώνιος, ο αγέννητος… και έγιναν θηρία και τετράποδα και ερπετά και ένυδρα και πτηνά… και παντός είδους χλόη… και είπε ο Θεός αυξάνεσθε και πληθύνεσθε (Θεός Ερμής 22.000 π.Χ.)».
ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΝΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Ο Δίας έδωσε εντολή στον Προμηθέα να πλάσει τον άνθρωπο από νερό και χώμα, αυτό λέγει και η βίβλος, ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ. (ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ;)
Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ :
«Οι θεοί και οι άνθρωποι έχουν κοινή καταγωγή.
Στην αρχή οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με τους θεούς
μετά όμως οι θεοί απομάκρυναν τους ανθρώπους λόγω ασεβείας και αυθαδείας τους.
Όλοι οι άνθρωποι δεν κατάγονται από τους θεούς, αλλά και από τους γιους των θεών που γεννήθηκαν στη γη.»
Το ίδιο επιχειρεί να μας πει και η βίβλος σχετικά με τους γιους των θεών.
Τα παραπάνω φανερώνουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι αυτοφυής στην γη αλλά ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με θεία βούληση, είναι το ιερό σκεύος που μαρτυρεί την ύπαρξη του παντοδυνάμου όντος που λέγεται θεός, ο οποίος τον έφερε στην γη για να φανερώσει το μεγαλείο του.
Ο εγκέφαλος του ανθρώπου δεν μοιάζει με κανενός άλλου όντος.
Σε σύγκριση με το βάρος του ανθρωπίνου σώματος είναι πολύ βαρύς και ενώ για τα όντα της γης έχει αποκατασταθεί η αλυσίδα συνέχειας της εξέλιξής τους, το ίδιο δεν συμβαίνει με τον άνθρωπο, που συνεχίζει να αποτελεί αίνιγμα για τους επιστήμονες η όλη πορεία του μέσα στον χρόνο.
Η εξελικτική πορεία του ανθρώπου είναι περίεργη και μυστηριώδης σε αντίθεση με τ’ άλλα όντα του πλανήτη γη. Δεν υπάρχει συνέχεια στην εξέλιξή του αλλά και η αιφνιδιαστική έκρηξη ευφυΐας του, μας δείχνει την τροχιά προελεύσεώς του στην γη.
Οι θεοί άποικοι της γης, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ Τ ΑΣΤΡΑ, απεσταλμένοι της θεϊκής κοινωνίας των ουρανών, ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ να μεταφέρουν την θεϊκή πνοή της ζωής στην άκρη του γαλαξία μας, που βρίσκεται το ηλιακό μας σύστημα.
Η γη εποικίστηκε από διαφορετικές γαλαξιακές κοινωνίες γι’ αυτό πολλές φορές μετατράπηκε σε πεδίο κοσμικών συγκρούσεων μεταξύ των εποικιστών θεών, γεγονότα που παρέμειναν ανεξίτηλα στις αφηγήσεις των λαών μέχρι σήμερα.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ λόγω του πολιτισμού τους και των απεριόριστων δυνατοτήτων τους, απολάμβαναν στην αρχαία Ελλάδα τιμών και σεβασμού,
ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ-
ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ-
ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ-
ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Σ’ ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, οι Έλληνες κατασκεύασαν κατοικίες θεών (ναούς) για να μένουν όταν κατέβαιναν από τον Ουρανό, μνήμες που παρέμειναν αναλλοίωτες στη φθορά του χρόνου.
Ο ΗΣΙΟΔΟΣ τον 8ον π.Χ. αιώνα ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ- αναφέρει το γενεαλογικό δένδρο των Ελλήνων θεών, οι οποίοι με τα θεϊκά πλοία, έφεραν τον πολιτισμό και τις παραδείσιες εποχές πρώτα στην Ελλάδα και μετά σ’ όλη την γη.
Είναι αυτοί που δημιούργησαν το θνητό γένος των ανθρώπων και  χρησιμοποίησαν σαν ενδιάμεσους σταθμούς το φεγγάρι, τον πλανήτη Άρη
και δορυφόρους του Δία και του Κρόνου.
ΠΗΓΗ: ΒΙΒΛΙΑ Κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗGrigoris Makrinitsas

ψηφοφόροι-δολοφόνοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ψηφοφόροι-δολοφόνοι
Χρειάζεται πολύ μεγάλο…κουράγιο,αλλά και μεγάλες δόσεις  αυταπάτης για να πιστέψει κάποιος ότι θα…σωθεί από τις «αποφάσεις» ενός πολιτικού. Πόσο δε μάλλον όταν ο πολιτικός αυτός δεν αποφασίζει ο ίδιος,αλλά του πετάνε χαρτιά προς υπογραφή στο τραπέζι των-όποιων-διαπραγματεύσεων άλλοι,»ανώτεροι» του,στους οποίους οφείλει το ευ ζειν του.
Μετά από 7-8 χρόνια «ανώμαλης προσγείωσης» στο τσιμέντο της πραγματικότητας από τα σύννεφα της δανεικής καλοπέρασης,το απλό συμπέρασμα για τον  «γίγα» κόσμο ο οποίος έχει και «αλάνθαστο κριτήριο» και «πάντοτε έχει δίκιο» είναι ένα: Οταν βάζεις την «κατίνα» και τον «μπαρμπα Γιωργο»  στην κάλπη κάθε 3-4 χρόνια,τότε είναι απολύτως λογικό και αναπόφευκτο,να «βγαίνουν» από την άλλη μεριά «κατίνες» και «μπαρμπα-γίώργηδες ως εκπρόσωποι,εφ’όσον οι πατέρες του έθνους είναι σαρξ εκ της σαρκός.
Μόνη ρεαλισιτκή διέξοδος θα ήταν να κυβερνηθεί η χωρα των «μπαρμπαγιώργιδων» από τους «Χανσ» τους «Πιερ» και τους Τζον». Να εγκατασταθούν δια βίου μια δωδεκάδα χιλιάδες  τεχνοκράτες «πιερότοι» και να έστηναν το «μαγαζί» εξ αρχής. Τόσο σε επίπεδο διοίκησης,όσο-κυρίως- σε επίπεδο νοοοτροπίας.
Αλλά φυσικά αυτό είναι  ανέφικτο και πρακτικά ανεφάρμοστο, όσο  οι «κουτόφραγκοι» και μεγάλοι προστάτες μας κατά καιρούς, ποντάρουν στην εγγενή αδυναμία της «ψωροκώσταινας» να αντεπεξέλθει στις κάθε τόσο νέες περιπέτειες και υποχρεώσεις της. Από τις οποίες,οφελημένοι κατά καιρούς βγάινει ένα τμήμα του πληθυσμού-και του πολιτικού της προσωπικού συμπεριλαμβανομένου. Σήμερον «εμού», αύριον «εσού», ουδέποτε τινός» που λένε και τα καλογέρια.
Φυσικά υπάρχει «επετηρίδα». Υπάρχει μια λελογισμένη σειρά στην τοποθέτηση των τσαρλατάνων πολιτικών. Οι οποίοι σούρνουν μαζί τους και την πολιτικής τους «κληρονομιά». Δηλαδή έναν στρατό «λεπρών» οι οποίοι μολύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη μολυσμένη κοινωνία, η οποία αποτελείται-ως επί το πλέιστο φυσικά- από «κατίνες» και «μπαρμπα-γιώργηδες». Δηλαδή από αμόρφωτους ακαλλιέργητους και δίχως μνήμη θαυμαστές του ψέματος και της φανφάρας.

9 εκατομμύρια  κουτσομπόλιδες που επιζητούν την κάθε μορφής κρατική χορηγία ως «αποζημίωση», ως «σύνταξη»  για την αποδεδειγμένη πλέον και επίσημα  βλακεία τους. Πλέον δεν ζητάει λεφτά γιατί «αξίζει κάτι παραπάνω» ή «γιατί είναι πιο μάγκας απ’τους άλλους» -όπως διατείνετω ως πρόσφατα-,αλλά γιατί «έχει τραβήξει πολλά» και είναι «τραυματίας πολέμου».
Δηλαδή είτε πρόκειται για διακοποδάνειο,είτε για έξοδα νοσηλείας, το «μπαχτσίσι» του θα το ζητήσει. Και θα το λάβει ξανά. Είναι σίγουρο. Η Ελλάς ως χώρος γεωστρατηγικά εκτός από την προφανή της χρησιμότητα, είναι και ένας «ιερός βράχος» για τους επίσης αμόρφωτους βάνδαλους με τις χρυσές πόρπες, ο οποίος «βράχος» είναι μήλον της έρριδος για αυτούς,για έναν βαθιά ιστορικά και ψυχοκοινωνικά λόγο: Θα ήταν ευχής έργον για εκείνους να εξαφανήσουν από προσώπου γης το σκατόπαιδο της δημοκρατίας,αλλά και απ΄την άλλη θα ήταν ύβρης να «σκοτώσεις» το εγγόνι της «γιαγιάς» Πνύκας.
Πληρώνουν δηλαδή και αυτοί τα «παράβολά» τους,προκειμένου να μας «έχουν». Είτε είτε ως ομοτράπεζους,είτε ως κατοικίδιο. Πάντως ευρισκόμεθα σε ασφαλή δρόμο. Εξ αρχής. Δεν υπάρχει φόβος και το γράφω για εκατοστή φορά. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», για τον ίδιο λόγο που και ο Χριστός κάθε χρόνο  «γεννιέται», «αναστένεται» και «σταυρώνεται».
Η Ελλάς υπάρχει μόνο στα βιβλία. Αντε και στα στόματα μερικών γερόντων στην επαρχία. Αντε και σε μερικούς νέους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται «εκτός νυμφώνος» των ευκαιρίων, λόγω της εμμονής τους να θέλουν να ονομάζονται Ελληνες,χωρίς να θέλουν να έχουν την παραμικρή σχέση με το υπηρετικό προσωπικό που καλέιται «κυβέρνηση» για λόγους εντυπωσιασμού και μόνον,ούτε -κατ’επέκταση- και με τους  ψηφοφόρους-δολοφόνους.
Το καρακατσουλιό που κυκλοφορεί σήμερα-παραπονεμένο και γκρινιάρικο πια – στους δρόμους και στα καφενεία. «Σακάτιδες» που  είδαν το περιφημο  «συνταγματικό τόξο» που κάποτε ήταν όλοκληρο αντιμνημονιακό και  πλέον άπαντες κάνουν λόγο για την αναγκαιότητά του, να γίνεται  κύκλος από το πολύ τέντωμα,σαν κωλοτρυπίδα και εν τέλει να ζητούν μόνο λίγη συμπόνια από τους άλλους σακάτιδες των Βρυξελών.
Και η επιμήκυνση είναι γεγονός. Ως το 2060. Αιντε μπαγάσα. Μπορεί τα «νοσήλια» του σωσμού να αυξήθηκαν,αλλά τα «φάρμακα» θα κοστίζουν κάτι τις λιγότερο. Δηλαδή απλά  «μικρότερη συμμετοχή για τον ασφαλισμένο»,,όπως θε έλεγε και ένας φαρμακοποιός. Οτι περισέψει,πιέσ’το στο καφενείο ρε. Και του χρόνου, ψήφησε τον επόμενο. Οποιον «Κυριάκο»…»Γιάννη»…»Γιώργο»…»Αλέκο»….»Πέτρο» θέλεις. Δεν  εχει καμιά σημασία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Οι «Εξωπραγματικοί» Πίνακες των Θεών που χάνονται στα βάθη των αιώνων

 

«ΘΕΙΑ ΦΩΝΗ»

( αστρονομικοί πίνακες και στοιχεία για τον υπολογισμό των γεγονότων εμφανίσεως ζωής) .

Πριν να εμφανιστεί ο άνθρωπος λέει ο Πλάτωνας:

«Ο Θεός έπλασε το Ουράνιο Γένος των Θεών»

απόγονοι των οποίων υπήρξαν οι Έλληνες.

Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ με τους αστερισμούς και τις ονομασίες τους

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στη συνέχεια θα αναφερθούν κάποια εξωπραγματικά για τα ανθρώπινα δεδομένα, στοιχεία και για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι προσωπικές αυθαίρετες επιλογές, οφείλω να δικαιολογήσω την προέλευσή τους.

(ΑΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ-ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝ – ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ).

Κατωτέρω θ’ αναφέρω τρεις πίνακες χρονολογιών.

Ο ΠΡΩΤΟΣ πίνακας είναι αποτέλεσμα αστρονομικών μετρήσεων και υπολογισμών.

Α’ ΠΙΝΑΚΑΣ


1 (ΕΝΑ) ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 18 ΓΗΣ.

( Δηλ. ένα άτομο του Δία θα μπορούσε να ζήσει στη γη 900 χρόνια

και να έχει τη βιολογική φθορά του ανθρώπου των 50 ετών

διότι αυτός θα ήταν ο βιορυθμός του ο προσαρμοσμένος στον χρόνο του Δία.)

1(ΕΝΑ) ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 164 ΓΗΣ.

( Γήινος 70 ετών στον Ποσειδώνα είναι 11480 ετών).

1(ΕΝΑ) ΕΤΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΙΣΟΝ ΜΕ 248 ΓΗΣ.

( Γήινος 70 ετών στον Πλούτωνα είναι 17360 ετών).

1(ΕΝΑ) ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΙΣΟΝ ΜΕ ¼ ΓΗΣ.

( Άνθρωπος 70 ετών στον Ερμή, αντιστοιχεί με άνθρωπο 17,5 ετών στη γη).

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ προέρχεται από τον τύπο του Λόρετζ που συνδυάζει την θεωρία της σχετικότητος του Αϊνστάιν με την ταχύτητα του φωτός και κατέληξε στην εξίσωση t=gt0 (1 + …….)

(όπου t = χρόνος αστροναυτών, tο = χρόνος γήινων, g = 9.81 m/sec2, ν = ταχύτητα αστροναυτών και c=300.000 km/sec. Ενδεικτικά για μια ταχύτητα ν=280.000 km/sec και tο = 20 βγάζουμε έτος αστροναύτη – θεού 270 χρόνια).

Β’ ΠΙΝΑΚΑΣ


20 έτη θεών ισοδυναμούν με 270 γήινα έτη.

25 έτη θεών ισοδυναμούν με 910 γήινα έτη.

30 έτη θεών ισοδυναμούν με 3100 γήινα έτη.

35 έτη θεών ισοδυναμούν με 10600 γήινα έτη.

40 έτη θεών ισοδυναμούν με 36000 γήινα έτη.

45 έτη θεών ισοδυναμούν με 121000 γήινα έτη.

50 έτη θεών ισοδυναμούν με 420000 γήινα έτη.

Τέλος, Ο ΤΡΙΤΟΣ πίνακας έχει παρθεί αυτούσιος από την γαλλική μετάφραση του 1883

των δύο ιερών βιβλίων των Λάμα του Θιβέτ με τον τίτλο «ΚΑΝΤΣΟΥΡ»

και «ΤΑΝΤΣΟΥΡ».

Το πρώτο αποτελείται από 108 μεγάλους τόμους

και το δεύτερο, που περιέχει την ερμηνεία του πρώτου, αποτελείται από 225 τόμους.

Ο χρόνος γραφής τους χάνεται στα βάθη των αιώνων και δεν έχει υπολογισθεί ακόμη.

ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΘΕΙΑ ΦΩΝΗ» του «ΚΑΝΤΣΟΥΡ» αναφέρει

ότι υπάρχουν

ΕΞΗ ΟΥΡΑΝΟΙ που μπορούν να τους επισκέπτονται οι θεοί

ΕΚΤΟΣ από τον έκτο ουρανό που είναι η κορυφή των επιθυμιών

και είναι ανοικτός σε ελάχιστες θεότητες

οι οποίες ζουν μέχρι 16.000 χρόνια που ισοδυναμούν με 9.216.000.000 ανθρώπινα χρόνια,

δηλαδή ο ένας χρόνος θεού ισούται με 576.000 χρόνια γήινα.

. Γ’ ΠΙΝΑΚΑΣ


1(ένα) έτος του 1ου ουρανού ισοδυναμεί με 18.000 γήινα έτη.

1(ένα) έτος του 2ου ουρανού ισοδυναμεί με 36.000 γήινα έτη.

1(ένα) έτος του 3ου ουρανού ισοδυναμεί με 72.000 γήινα έτη.

1(ένα) έτος του 4ου ουρανού ισοδυναμεί με 144.000 γήινα έτη.

1(ένα) έτος του 5ου ουρανού ισοδυναμεί με 288.000 γήινα έτη.

1(ένα) έτος στην κορυφή των επιθυμιών ισοδυναμεί με 576.000 γήινα έτη.

Με βάση τους πίνακες αυτούς, τις επιστημονικές έρευνες και τα σκελετικά ευρήματα θα γίνει η χρονολογική τοποθέτηση των θεών στην ιστορία της γης.

Το γεννεολογικό δένδρο των θεών δεν πρέπει να το συσχετίσουμε με την στενή έννοια της συγγενείας, αλλά σαν διαδοχικές καταστάσεις εποικιστικών προγραμμάτων από διαφορετικές αστρικές κοινωνίες ή και από την ίδια, όπου οι αρχηγοί αποστολών έδιναν το όνομά τους σ’ αυτές και αυτοχριζόταν θεοί.

Πολλές φορές αρνούταν να πειθαρχήσουν στην κεντρική αστρική κοινωνία.

Η παράδοση αναφέρει τον Θεό Κρόνο σαν τιτάνα και τον Δία σαν γίγαντα,

μιλάμε δηλ. για διαφορετικά πράγματα, που δεν σχετίζονται με πρώτο βαθμό συγγενείας,

ότι δηλ. ο Κρόνος ήταν πατέρας του Δία.

Οι αινιγματικοί τιτάνες

και γίγαντες

προϋπήρχαν των θεών

είχαν υπερφυσικές διαστάσεις,

ήταν ευφυέστατοι

είχαν πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία με δυνατότητες διαστρικών ταξιδιών,

ήταν εφάμμιλοι των θεών,

τους οποίους πολλές φορές δεν υπολόγιζαν και τους πολεμούσαν.

Η ζωή δεν είναι φαινόμενο τυχαίων συμπτώσεων αλλά πολύ καλά μελετημένη και σχεδιασμένη εκδήλωση ενός πανσόφου σχεδίου.

Αυτός ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΝΟΥΣ σ’ όλες τις θρησκείες του κόσμου λέγεται ΘΕΟΣ, είναι ο δημιουργός της ζωής στο σύμπαν. Ο τρόπος εκδηλώσεως των επιθυμιών του είναι άγνωστος.

Το γαλαξιακό έτος ισοδυναμεί με 250.000.000 χρόνια.

Η γη έχει ηλικία 18 γαλαξιακά έτη

και κάθε γαλαξιακό έτος περιλαμβάνει 10.000 ουράνια έτη των 25.000 γήινων ετών το καθένα.

Στην τοπική ομάδα γαλαξιών που συνορεύουν με τον δικό μας γαλαξία, είναι 21 γαλαξίες που έχουν ενεργό συμμετοχή στην σπορά της ζωής στην γη για μια ορισμένη περίοδο, επειδή το ηλιακό σύστημα βρίσκεται στις παρυφές του γαλαξία μας. Κάθε γαλαξίας πειραματιζόταν στις μορφές ζωής που υπήρχαν στους πλανήτες του. Η σπορά της ζωής στην γη έγινε με απόφαση της γαλαξιακής ομάδας που περιβάλει τον δικό μας.

Κάθε γαλαξίας της γειτονικής μας ομάδας ευθύνεται για ορισμένη χρονική διάρκεια και ορισμένα είδη έμβιων όντων που θα έφερναν στην γη και το ηλιακό μας σύστημα.

Από την δημιουργία του σύμπαντος ο Γαλαξίας μας έχει κάνει 80 περιστροφές.

Τοπική Ομάδα Γαλαξιών

Ανδρομέδας

Β’ Στέμματος

Λέοντος

Μαγγελάνου

Μεγάλης Άρκτου

Κυνεγητικών Κυνών

Κασιόπειας

Κενταύρου

Παρθένου

Πλειάδων (Πούλιας)

Ηρακλή

Ηριδανού

Πήγασου

Κύκνου

Ταύρου

Καρκίνου

Κόμης Βερενίκης

Περσέα

Τοξότη

Οφειούχου

Ωρίωνα

Η ηλικία της γης είναι 4.500.000.000 ετών

ή 18 Γαλαξιακών ετών όπου 1 γαλαξιακό έτος έχει 250.000.000 έτη

ή 10.000 ουράνια έτη.

ΠΗΓΗ:

ΒΙΒΛΙΑ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Grigoris Makrinitsas

http://www.diadrastika.com/2016/12/exopragmatiki-pinakes-theon.html
       

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ -EΣΥ TV-

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΑΝΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ


1ον ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΝΕ <<ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ>> ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ..... ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΩ !! ...
Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΣΑΦΗΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ .. < ΟΦΕΙΛΗΣ > .. ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
..... ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ !! ... 


ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ( και οχι αιτημα ) ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ !!
ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ .... οποιο και αν ειναι αυτο ... ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ :
ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑΜΕΘΑ ( ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ) ΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ !!
< ΝΟΜΕΙΣ > !


ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ??? ... 


ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! 


ΑΠΟ ΤΑ 2,300.000.000.000 ΤΡΙΣ ( απολυτως μετρητα ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600.000.000.000 ΔΙΣ (που λειτουργουν ως επιταγη τραπεζης) !! 


ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ( 2 ) ΠΟΣΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΕΙΣ !!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ !! ....... 


ΓΙΑΤΙ ???
γιατι το ποσον που θα παρουμε την νομη ουτε ο θεματοφυλακας ... ουτε εμεις μπορουμε να να το καθορισουμε - να το ορισουμε !!
ο μονος που μπορει να το ορισει ειναι ο οργανισμος που χρωσταμε ... εαν φυσικα νομικα χρωσταμε !! ..... 

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ !! 


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ !! 


ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ !! 


ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ !! 



..... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ... 


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΙΛΗ ΜΑΣ .... ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ???
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ...
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ .... ΔΕΝ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ??? 


ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!

... ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .... ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
( ειπαμε ... μια φορα γινετε εκκαθαρηση ) ΤΙΣ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...... 


ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ..... ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 


ΑΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΦΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ !! 


ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ !
ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Νο 2 ...
ΕΝΩ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ... 2.300.000.000.000 τρις ΚΑΙ 600.000.000.000 δις
αυτη ψευδως λεει :



<< ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ... τινος ειναι δηλαδη το ελ. δημοσιο ?? ....


Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ > > ! 


ο καθε πολιτης ειναι ... και ... Δηλωνει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κυριαρχος Αυτοχθων Ελλην Ιθαγενης Μελος της Κυριαρχης Ελληνικης Δημοκρατιας ... ΚΑΙ ΩΣ ..... Κυριαρχος Αυτοχθων Ελλην Ιθαγενης Μελος της Κυριαρχης Ελληνικης Δημοκρατιας ... και οχι ελληνικο δημοσιο 


ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! 


ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ..... ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΕΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !! 


ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ..... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ !!!!


ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ !!!


και συνεχιζει ψευδως η τραπεζα :
<<ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ? ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ..?>>


μονο αοριστα και γενικα δεν ειναι ... αλλα αντιθετως ειναι πολυ συγκεκριμενα και προσδιορισμενα και επικυρωμενα νομικα τα 2 οικονομικα εργαλεια που υποδεικνυονται στην τραπεζα !! ...


<<ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ>> ..... 


εδω εντεχνως αφαιρουν το Κυριαρχη αλλαζοντας την ΝΟΜΙΚΗ εννοια
οποτε η εταιρεια ελ. δημοκρατια χωρις το Κυριαρχη ειναι κατι αλλο ξενο απο αυτο που μας καταθετεις στην εντολη σου.... και συνεχιζει : 


<<ΟΥΔΟΛΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ... ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ>> 


...... σαφεστατα και ο ... καθε ... αυτοχθων Κυριαρχος Ελλην Ιθαγενης ειναι τελικος δικαιουχος και των 2 ποσων και καθισταται <<νομεας>> απο τον θεματοφυλακα Σωρρα σε ποσο υψους ... ισο ... με την εκκαθαριση της οφειλης απο την τραπεζα !! 


ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ... ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ !! ... 

<<... ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ .... ΔΕΚΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ>>


 .......... δηλαδη εδω μας λεει οτι :
για να ειναι η απαιτηση της τραπεζας δεκτικη εισπραξης ..... πρεπει εσυ να εισαι τελικος δικαιουχος .... και ενω εχεις καταθεσει ολα τα αποδεικτικα στοιχεια και τις επικυρωσεις και τον τροπο που εχεις <<ηδη>> καταστει τελικος δικαιουχος εσυ ....


η τραπεζα κανει νομικα εμπαιζοντας σε πως δεν καταλαβαινει και ουσιαστικα μας λεει εδω .... δεκτικη εισπραξης ειναι ..... 


ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ !! ..... 


γιατι ομως ?? 


α) διοτι δεν υφισταται !!
και β ) γιατι εαν εκκαθαριστει εσυ δανειοληπτη θα παρεις την νομη !! και ενω θα παρεις την νομη εμενα της τραπεζας θα μου ξετιναξεις το μαγαζι .....

και θα μας κλεισεις ολους φυλακη για την εξαπατηση που κανουμε



 http://www.artemis-sorras.gr
 http://600dis.oramaellas.gr
 http://dimoi.oramaellas.gr
 http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
 http://txs.oramaellas.gr

Πούτιν: «Έρχεται τσουνάμι αλλαγών στην Ευρώπη για την νέα παγκόσμια τάξη»- Όλοι ξεχνούν ότι όλα ξεκίνησαν από την Ελλάδα

«Η ήττα στο δημοψήφισμα του πρωθυπουργού της Ιταλίας είναι η τελευταία ένδειξη ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει χάσει την δυναμική της στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μίλησε για μια τεκτονική μετατόπιση που έρχεται στην Ευρώπη αλλάζοντας τα πάντα.

Οι Ιταλοί πήγαν στις κάλπες την Κυριακή και καταψήφισαν πανηγυρικά όλα όσα πρότεινε ο πρωθυπουργός Μ.Ρέντζι και αφορούσε αλλαγές που θα αποδυνάμωναν το σύνταγμα, ενώ θα διάβρωναν την ιταλική περήφανη κυριαρχία, «περνώντας θηλιές γύρω από το λαιμό των Ιταλών πολιτών στο μέλλον» .

Αλλά οι Ιταλοί απέρριψαν τα αιτήματα για περισσότερο κυβερνητικό έλεγχο , «σπρώχνοντας» για την δημιουργία κομμάτων που αντιστρατεύονται αυτήν την λογική . Συγχρόνως ο Ρέντζι έχασε περίπου 20 ποσοστιαίες μονάδες και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας προχθές στο ρωσικό ραδιόφωνο, εξέφρασε την υποστήριξή του στον ιταλικό λαό.

«Αυτήν την νίκη θα την θυμόμαστε πάντα στην Ιταλία ως την ημέρα που οι άνθρωποι εναντιώθηκαν κατά της παγκοσμιοποίησης και είπαν όχι, αυτό είναι ό, τι θέλουμε. ΟΧΙ πια», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Πούτιν ορκίστηκε επίσης α καταστρέψει την Νέα Παγκόσμια Τάξη το 2016, και φαίνεται ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και να λαμβάνουν αυτήν την προειδοποίηση.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι «βαθιά ενημερωμένος» για τα σχέδια αυτά και ενθαρρύνει τους πολίτες σε όλη την Ευρώπη με την αποφασιστικότητά του να καταστρέψει τα σχέδια αυτής της «σκοτεινής ελίτ» που επεμβαίνει σε όλο τον κόσμο, και επιταχύνει συνεχώς.

Υπάρχει ένα κύμα «αμφισβήτησης» των πολιτικών τύπου μαριονέτας που απορρίπτονται από τους Ευρωπαίους σε κάθε εκλογική εκδήλωση από εδώ και στο εξής.

Πρώτα ήρθε το Brexit, στη συνέχεια στην Ισλανδία ψήφισαν το Κόμμα των Πειρατών στην εξουσία και μετά το παλιρροϊκό κύμα Τράμπ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.

H τεράστια κλίμακα της ήττας της «παγκόσμιας ελίτ» συνέβη τόσο γρήγορα ρίχνοντας μια τεράστια σκιά σχετικά με την τύχη της ηπείρου για το 2017.

Από το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν και έχουν εργαστεί ακούραστα για να οικοδομήσουν μια συενχούμενη και αυξανόμενη «ευθυγράμμιση» των λαών τους με την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αλλά ένα νέο κύμα στην Ευρώπη πιέζει για μια νέα πολιτική. Το κίνημα ξεκίνησε από την Βρετανία, τώρα έφτασε στην Ιταλία, και μαζί με μια χούφτα άλλες χώρες τώρα μάχεται απαιτώντας να αποχωρήσουν οι χώρες από την ΕΕ και να επανακτήσουν την κυριαρχία τους .

Μετά την Βρετανία που αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και η Ιταλία σύντομα θα ακολουθήσει , ενώ οι υπόλοιπες χώρες θα αποχωρήσουν στην συνέχεια σύμφωνα με το φαινόμενο του ντόμινο.

Το εμβληματικό έργο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που για 70 χρόνια ήταν στα σκαριά, στο τέλος καταλήγει σε ερείπια.

Ο Benjamin Haddad, αναλυτής στο Ινστιτούτο Hudson, το οποίο είναι μια συντηρητική δεξαμενή σκέψης με έδρα την Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι οι εξελίξεις αυτές δείχνουν, έναν τρόπο που μπορεί να μην είναι προφανής για τους Αμερικανούς αλλά υφίσταται, καθώς ο ευρωπαϊκός λαϊκισμός συνεργάζεται ήδη με τον Πούτιν.

«Σε όλη την Ευρώπη, ο πουτινισμός έχει αναδειχθεί ως μια ιδεολογική εναλλακτική λύση στην παγκοσμιοποίηση, την ΕΕ, κ.λπ.», δήλωσε ο κ Haddad, με τον κ Πούτιν να θεωρείται ως «ένα προπύργιο για τις συντηρητικές αξίες» , ένας ισχυρός εχθρός της τρομοκρατίας και της παγκοσμιοποίησης.

Από την άλλη πλευρά όμως όλοι αυτοί οι ειδικοί ΞΕΧΝΟΥΝ, όπως ξέχασαν και το 1940, ότι η μικρή ΕΛΛΑΔΑ ήταν αυτή που έσωσε την τιμή του ανθρώπινου πολιτισμού όπως διακήρυτταν οι μεγάλοι ηγέτες εκείνη την περίοδο κατά την ελληνική τιτανομαχία με δύο γίγαντες συγχρόνως, (Γερμανία και Ιταλία).

Έτσι και τώρα ξεχνούν οι Ευρωπαίοι ότι από εδώ ξεκίνησε το «ξήλωμα» της νέας τάξης πραγμάτων που πάντα θα βρίσκει απέναντι της τον Έλληνα μαχητή .





Πηγή: 
https://ellaniapili.blogspot.gr/2016/12/blog-post_42.html

Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Την ανακάλυψη του αιώνα λένε ότι έκαναν αρχαιολόγοι…

Ρέπλικα του Δούρειου Ιππου στο Τσανάκαλε της Τουρκίας:
Μια ομάδα Τούρκων αρχαιολόγων που πραγματοποιεί ανασκαφές στο σημείο όπου εικάζεται ότι βρισκόταν η ιστορική πόλη της Τροίας… στο λόφο του Χισαρλίκ της Τουρκίας, ανακάλυψε μια μεγάλη δομή από ξύλινες πλάκες που ανήκουν στον μυθικό Δούρειο Ιππο του Ομήρου.
Βρέθηκαν δεκάδες ξύλινες πλάκες, πάνω από 15 μέτρα μήκος οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για κατασκευή πλοίων.
Οι αρχαιολόγοι τις ανακάλυψαν δεμένες μαζί, με ασυνήθιστο τρόπο, σε μια περιοχή που ανήκει στην πόλη της Τροίας.
Η δομή που βρέθηκε ταιριάζει με την περιγραφή από τον Ομηρο του Δούρειου Ιππου.
Οι Τούρκοι αρχαιολόγοι έχουν επικεφαλής δύο αρχαιολόγους από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης οι οποίοι δηλώνουν κατηγορηματικά ότι πράγματι η ξύλινη δομή ανήκει στον Δούρειο Ιππο. Η Christine Morris και ο Chris Wilson, καθηγητές αρχαιολογίας και οι δύο πιστεύουν ότι έχουν φθάσει κοντά στην ανακάλυψη της ζωής τους.
«Οι αναλύσεις που κάναμε και οι έλεγχοι μας πείθουν ότι αυτά τα κομμάτια ξύλου χρονολογούνται από τον 12ο και 11ο αιώνα π. Χ.» υποστηρίζει η καθηγήτρια Μόρις.
Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Διαβάστε για την ανακάλυψη του αιώνα που ισχυρίζονται ότι βρήκαν αρχαιολόγοι…Βρέθηκε ο Δούρειος Ίππος; Διαβάστε για την ανακάλυψη του αιώνα που ισχυρίζονται ότι βρήκαν αρχαιολόγοι…
«Υπάρχουν πολλές πηγές για το θέμα του Τρωικού Πολέμου. Η δομή των ξύλων επίσης ταιριάζει με πολλές πηγές της αρχαιότητας. Δεν θέλω να φανώ υπεραισιόδοξος αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βρήκαμε τον πραγματικό Δούρειο Ιππο» δηλώνει ο καθηγητής σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com
http://www.diadrastika.com/2016/12/vrethike-dourios-ippos-anakalypsi-eona-ischyrizonte-archeologi.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters