Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη Βρετανία: «Το γερμανικό Ράιχ δεν τελείωσε ποτέ – Tα ναζιστικά δίκτυα κυριαρχούν στην γερμανική πολιτική ελίτ- Η Ελλάδα αποτελεί ζωτικό χώρο της ίδιας οργάνωσης»

mercel-4th-reich_eu 

Μπορεί ο « κόσμος να το είχε τούμπανο» αλλά η επιβεβαίωση αυτού που όλοι οι Έλληνες «πίστευαν» για τους σημερινούς Γερμανούς πολιτικούς, σε σχέση με την δημιουργία μεθοδικότατα μετά το 1945  ενός νέου Δ’ Ράιχ σε όλη την Ευρώπη , τώρα έχει και την σφραγίδα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.    

Οι  βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου, αποκαλύπτουν ότι τα  ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ δίκτυα συνέχισαν να λειτουργούν στη Γερμανία όχι μόνο μετά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου αλλά μέχρι σήμερα σε ανώτερο πολιτικό, διοικητικό επίπεδο.
Τα νέα κυβερνητικά έγγραφα που έχουν αποκαλυφθεί έχουν προκαλέσει κύματα ανησυχίας στην Βρετανία, αλλά και  σε άλλες χώρες για το «εύρος..το μήκος ..και το πλάτος» της οργάνωσης ανά την Ευρώπη,  καθώς και ποιοι πολιτικοί και άλλοι αξιωματούχοι εμπλέκονται στο νέας έκδοσης σχέδιο ODESSA, το οποίο βλακωδώς μερικοί καταλογίζουν μόνο στον Γερμανό θρύλο των ες ες, τον συνταγματάρχη  Ότο Σκορτσένυ .

«Αν νομίζατε ότι το Τρίτο Ράιχ τελείωσε με την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας, να το ξανασκεφτείτε», γράφει η βρετανική εφημερίδα .
adolf-hitler-and-the-reichstag-567119
Τα σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ για την παγκόσμια κυριαρχία τα οποία ποτέ δεν καρποφόρησαν, όπως η εξολόθρευση των Ευρωπαίων Εβραίων, η μετακίνηση της Άριας φυλής προς τα ανατολικά σε αυτό που σήμερα ονομάζεται σήμερα Ουκρανία με τα τεράστια λιβάδια, που οι ναζί αποκαλούσαν «ζωτικό χώρο» στην Ρωσία….« πέρασαν» στους επίγονους τους και έφτασαν μέχρι σήμερα.

Τα  συγκλονιστικά νέα έγγραφα θα μπορούσαν να ρίξουν φως σε υψηλόβαθμους  Ναζί που συνέχισαν το έργο του Φύρερ τους μετά το τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου και μετά από αυτούς άλλοι φτάνοντας στο σήμερα .

Παρά το ότι η  χώρα καταστράφηκε από μια τρομερή στρατιωτική ήττα και επούλωνε τις πληγές της από το πιο στυγνό καθεστώς της ανθρώπινης ιστορίας, η ναζιστική οργάνωση των ελίτ συνέχισε να εργάζεται στην κυβέρνηση!

Σε ποσοστό έως και 77% των ανώτερων Γερμανών αξιωματούχων στη δεκαετία του 1950 και του ’60, αλλά και μετά ήταν μέλη του Ναζιστικού Κόμματος.
Απώτερος  στόχος του Χίτλερ ήταν η πτώση του «εβραϊκού κομμουνισμού» στη Ρωσία , προσπαθώντας να προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει το όνειρό των Ναζί για «ζωτικό χώρο».
Μια νέα έρευνα εξετάζει συγκεκριμένα τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Hans Globke σύμβουλος  του καγκελάριου της  πρώην Δυτικής Γερμανίας, Κόντραντ Αντενάουερ, μεταξύ 1953 και 1963 , ο οποίος ήταν σκοτεινός και άκρως υποχθόνιος .

Ο Globke ήταν ο αξιόπιστος  έμπιστος  του  Αντενάουερ, όπως είναι ο Σόιμπλε σήμερα για την Άνγκελα Μέρκελ.
Κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εποχής, ο Globke εργάστηκε ως ανώτερος δημόσιος υπάλληλος στο υπουργείο Εσωτερικών και πολύ πιστεύουν ότι  σκόπιμα πίεσε την Δυτική Γερμανία να συμπράξει  με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συγκρουστεί με τη Σοβιετική Ένωση.

Ο Globke ήταν επίσης υπεύθυνος και μάλιστα ήξερε ότι «οι Εβραίοι είχαν σκοτωθεί σε μεγάλους αριθμούς ». Στις  δίκες της Νυρεμβέργης ο ίδιος είχε εργαστεί  σώζοντας πολλούς από αυτούς  τους  Ναζί οι οποίοι στην συνέχεια  ξέφυγαν  στη Νότια Αμερική.

Αυτό που φοβάται ειδικά η σημερινή γερμανική κυβέρνηση από μία τέτοια έρευνα των Βρετανών,  είναι η αποκάλυψη της  επιρροής της ναζιστικής εποχής επί πολιτικών, νομικών εμπειρογνωμόνων, αξιωματικών, δημόσιων υπαλλήλων και πολλών άλλων κυβερνητικών, οι οποίοι κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην μεταπολεμική κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας «αγγίζοντας» το σήμερα .

Οι Βρετανοί κεκαλυμμένα «δείχνουν στην Γερμανία του Σόιμπλε και της Μέρκελ ότι έχουν «πολλά ράμματα για την γούνα της » σε σχέση με το παρελθόν διότι κατέχουν αρχεία μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι   οι ναζί του 1945 έχουν «πλοκάμια» που φτάνουν εν έτει 2016 σε όλο το γερμανικό πολιτικό φάσμα.

Άλλωστε οι Βρετανοί ήταν οι μόνοι που είχαν τρομερές αντιρρήσεις οι οποίες  κάμφθηκαν μετά επίπονες προσπάθειες από τους Αμερικανούς το 1990, για την ένωση το δύο Γερμανιών..διότι πολύ απλά γνώριζαν τα σχέδια των Γερμανών.

Σήμερα το όλο σκηνικό ήρθε στην δημοσιότητα από την κόντρα των Βρετανών με τους Γερμανούς για την σύσταση του Ευρωπαϊκού στρατού, ο οποίος θα ελέγχεται εξολοκλήρου από το Βερολίνο.
Οι Βρετανοί δεν μας δείχνουν μόνο τον  ορθό δρόμο μετά το BREXIT,  αλλά μας λένε τι ακριβώς μας περιμένει από την γερμανική πολιτική ελίτ.

Αυτή η ίδια  γερμανική πολιτική ελίτ που θεωρεί την Ελλάδα ως «ζωτικό της  χώρο» και την καταλαμβάνει μέσω των μνημονίων και του χρέους από το 2010 και μετά…. κομμάτι-κομμάτι.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters