Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το Παρακράτος που Διοικεί Ολόκληρο τον Πλανήτη !!!


 

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!
Η Υπερστοά Μπενέ – Μπερίτ, ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος και τα παρακλάδια τους στην Ελλάδα και τον κόσμο! Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα.

Μια συνένωση συμφερόντων ορισμένων ατόμων, προσεκτικά επιλεγμένων μέσα από τα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της κοινωνίας.

Τρόποι Επικοινωνίας με τις Ανώτερες Ολύμπιες Οντότητες

 
Όλα εις την ζωή μας είναι ενέργεια. Μια ενέργεια ζωτικής σημασίας που ενυπάρχει γύρω μας και διαχέεται σε μορφές που σε εμάς τους γήινους πολλές φορές δεν γίνεται κατανοητή. Όμως υπάρχουν κάποιοι τρόποι με τους οποίους το Θείον Σχέδιο γνωστοποιείται και εκπορεύεται εις τους ανθρώπους και εν γένει εις όλη Ανθρωπότητα…

Έλληνας Καθηγητής Αποκαλύπτει τι Κρύβεται στην Βόρεια Ελλάδα

 
Είναι σχεδόν κοινό μυστικό ότι η Μακεδονία μας είναι το πιο Ακριβό Οικόπεδο στον Κόσμο!. Επίσης, όλο και πιο πολλοί Έλληνες συνειδητοποιούν ότι κάτω από την επιφάνεια της Ελλάδας βρίσκονται κοιτάσματα σχεδόν αμύθητης αξίας. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και μερικά ακόμα

Ηλεκτρομαγνητικό «Νέφος» Καλύπτει την Μεσόγειο. Τι Παιχνίδι Παίζεται;


 

Ηλεκτρομαγνητικό «Νέφος» Καλύπτει την Μεσόγειο. Τι Παιχνίδι Παίζεται; Τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σε επικείμενη ένοπλη σύγκρουση στην Συρία, τόσο στην στεριά όσο, στον αέρα και την θάλασσα. 

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμειςκατέχουν τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά συστήματα αυτού του τύπου, με την χρήση των οποίων έχουν δημιουργήσει ήδη ένα ηλεκτρομαγνητικό (EW) «νέφος» που καλύπτει την Α.Μεσόγειο ενόψει της συριακής διαμάχης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters