Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Το Παρακράτος που Διοικεί Ολόκληρο τον Πλανήτη !!!


 

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!
Η Υπερστοά Μπενέ – Μπερίτ, ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος και τα παρακλάδια τους στην Ελλάδα και τον κόσμο! Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα.

Μια συνένωση συμφερόντων ορισμένων ατόμων, προσεκτικά επιλεγμένων μέσα από τα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της κοινωνίας.

Τρόποι Επικοινωνίας με τις Ανώτερες Ολύμπιες Οντότητες

 
Όλα εις την ζωή μας είναι ενέργεια. Μια ενέργεια ζωτικής σημασίας που ενυπάρχει γύρω μας και διαχέεται σε μορφές που σε εμάς τους γήινους πολλές φορές δεν γίνεται κατανοητή. Όμως υπάρχουν κάποιοι τρόποι με τους οποίους το Θείον Σχέδιο γνωστοποιείται και εκπορεύεται εις τους ανθρώπους και εν γένει εις όλη Ανθρωπότητα…

Έλληνας Καθηγητής Αποκαλύπτει τι Κρύβεται στην Βόρεια Ελλάδα

 
Είναι σχεδόν κοινό μυστικό ότι η Μακεδονία μας είναι το πιο Ακριβό Οικόπεδο στον Κόσμο!. Επίσης, όλο και πιο πολλοί Έλληνες συνειδητοποιούν ότι κάτω από την επιφάνεια της Ελλάδας βρίσκονται κοιτάσματα σχεδόν αμύθητης αξίας. Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και μερικά ακόμα

Ηλεκτρομαγνητικό «Νέφος» Καλύπτει την Μεσόγειο. Τι Παιχνίδι Παίζεται;


 

Ηλεκτρομαγνητικό «Νέφος» Καλύπτει την Μεσόγειο. Τι Παιχνίδι Παίζεται; Τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σε επικείμενη ένοπλη σύγκρουση στην Συρία, τόσο στην στεριά όσο, στον αέρα και την θάλασσα. 

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμειςκατέχουν τα πιο προηγμένα και αποτελεσματικά συστήματα αυτού του τύπου, με την χρήση των οποίων έχουν δημιουργήσει ήδη ένα ηλεκτρομαγνητικό (EW) «νέφος» που καλύπτει την Α.Μεσόγειο ενόψει της συριακής διαμάχης.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters