Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΗΤΗ. Ανακάλυψαν λαξευτό μινωικό τάφο του 1300 π.χ.


Ένας λαξευτός τάφος της ύστερης μινωικής περιόδου (περίπου 1300 π.Χ), εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Μονής Μαλεβιζίου. Πρόκειται για τον δεύτερο τάφο που εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Μονής, μετά από εκείνον που αποκαλύφτηκε τον Ιούνιο του 2014, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής της μονάδας βιολογικού καθαρισμού του οικισμού. Το νέο αρχαιολογικό εύρημα, σύμφωνα με τον δήμο Μαλεβιζίου είναι μεσαίου μεγέθους ομαδικός τάφος που περιείχε πήλινες σαρκοφάγους, αγγεία και πολλά άλλα ευρήματα. Μετά την ανακάλυψη, ειδοποιήθηκε η αρμόδια αρχαιολογική Υπηρεσία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανασκαφή για την προστασία των ευρημάτων. 
Συνεπικουρουμένη από τις υπηρεσίες του δήμου Μαλεβιζίου, που παρείχαν αρχαιολόγο, φύλακα αρχαιοτήτων και την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, η Εφορεία Αρχαιοτήτων...

πραγματοποίησε σύντομη σωστική ανασκαφή, η οποία απέδωσε πλουσιότατα ευρήματα.
Ειδικότερα, περισυλέγησαν δύο μεγάλες πήλινες σαρκοφάγοι, αρκετά αγγεία που συνόδευαν τις ταφές και πολλά ακόμη μικρότερα αντικείμενα. 

Έπειτα από ολιγοήμερη αλλά εντατική έρευνα, η ανασκαφή ολοκληρώθηκε και τα αρχαία αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων, για συντήρηση και μελέτη ενώ οι εργασίες του Δήμου, θα συνεχιστούν απρόσκοπτα.

«Η περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, τελούσε, θα έλεγε κανείς, εν υπνώσει, σε σχέση με την αποκάλυψη αρχαιολογικών ευρημάτων, τις τελευταίες δεκαετίες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Παράλληλα, επισήμανε ότι την τελευταία πενταετία, το πλούσιο τεχνικό πρόγραμμα έργων, που εκτελείται από άκρου εις άκρον στο Μαλεβίζι, έχει οδηγήσει στην ανακάλυψη πολλών νέων αρχαιολογικών θέσεων, που δίνουν άλλη διάσταση στον ρόλο της περιοχής κατά τη διάρκεια του λαμπρού αρχαίου κρητικού πολιτισμού.

Ακόμη, ο κ. Μαμουλάκης σημείωσε ότι ο δήμος Μαλεβιζίου είναι πάντα στο πλευρό των αρμόδιων υπηρεσιών για την προστασία και της ανάδειξης της λαμπρής πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Τέλος, ευχαρίστησε τους αρχαιολόγους της Εφορείας, τους αντιδημάρχους 'Αρη Σαλούστρο και Θανάση Κύρκο, καθώς και τον πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Πατραμάνη για τον άμεσο συντονισμό των ενεργειών τους προσκειμένου τα νέα αρχαιολογικά ευρήματα να τύχουν της αρμόζουσας προστασίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: cretalive.gr
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/1300.html

ΓΕΡΜΑΝΟΙ : ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ VW !!!



ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΠΩΣ Η SIEMENS
Πρωτοφανής απάτη της γερμανικής VW που δεν θα την έκανε ούτε ο «μαστρο-Μήτσος» της γειτονιάς !!!

 Tου Παύλου Κιρκασίδη

«Συγνώμη» από τα εκατομμύρια πελατών της σε όλον τον κόσμο αναγκάστηκε να ζητήσει η Volkswagen μετά το τεράστιο σκάνδαλο που προέκυψε όταν η Αμερικανική Αρχή Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε πως ο κολοσσός της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας εγκαθιστούσε στα πετρελαιοκίνητα οχήματά της λογισμικό το οποίο παραπλανούσε τα όργανα μέτρησης εκπομπής καυσαερίων και εμφάνιζε τις τιμές τους κατά πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικές και τους κινητήρες εντός των διεθνών προδιαγραφών.


  


«Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για αυτό το σπάσιμο της εμπιστοσύνης», δήλωσε την Κυριακή ο CEO της εταιρίας στις ΗΠΑ Μάρτιν Γουίντερκορν, αφού πρώτα ομολόγησε την ενοχή της VW, παραδεχόμενος πλήρως την απίστευτη πράξη δια της οποίας εξαπατούσαν επί σειρά ετών τις ομοσπονδιακές Αρχές όταν κατά τη διάρκεια των σχετικών τεστ που γίνονταν στο «California Air Resources Board» προκειμένου να λάβουν τη σχετική πιστοποίηση, εμφάνιζαν τα «τσιπαρισμένα» οχήματα.

Η απάτη ωστόσο, αν και με καθυστέρηση… έξι χρόνων έγινε αντιληπτή από τη Ρυθμιστική Αρχή των ΗΠΑ που τώρα κατήγγειλε επισήμως τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για «εξαπάτηση, μέσω ηλεκτρονικού προγραμματισμού ώστε να εμφανίζουν τα οχήματά της κατά πολύ χαμηλότερους ρύπους υπό συνθήκες δοκιμών».

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, με την οποία συμφώνησε και η ίδια η VW, το συγκεκριμένο λογισμικό τοποθετήθηκε σε περίπου 500.000 οχήματα του ομίλου, τα περισσότερα εκ των οποίων κυκλοφορούν στους δρόμους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων πολυτελών αυτοκινήτων της Audi.
Aνάμεσα στα «αμαρτωλά» μοντέλα που αφορούν έτη παραγωγής από το 2009 έως και το… 2015, Jetta, Beetle, Golf, καθώς και Passat του 2014-2015, και Audi A3 μοντέλα από 2009 έως και 2015!

Εν τω μεταξύ, η Ρυθμιστική Αρχή Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, με την οποία ο Μάρτιν Γουίντερκορν δήλωσε πως η VW θα συνεργαστεί πλήρως, διέταξε την άμεση απόσυρση των συγκεκριμένων οχημάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, διατάσσοντας ταυτόχρονα και σχετική «εξωτερική» έρευνα ώστε να διαλευκανθεί σε βάθος η υπόθεση της πρωτοφανούς εξαπάτησης και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνέλαβαν αλλά και υλοποίησαν την… «ιδέα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα διατέθηκαν και στο εξωτερικό, ο αμερικανός διευθύνων σύμβουλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως «δεν έχει πρόχειρα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα».

Πηγή: CNN
http://www.ereportaz.gr/protofanis-apati-tis-germanikis-vw-pou-den-tha-tin-ekane-oute-o-mastro-mitsos-tis-gitonias/
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/09/vw.html

Πως ήταν ο πλανήτης Άρης πριν 4 δισ. χρόνια [ΒΙΝΤΕΟ]


Μπορεί σήμερα ο Άρης να είναι ένας ψυχρός και έρημος πλανήτης αλλά πολλά στοιχεία δείχνουν πως στο (μακρινό) παρελθόν δεν ήταν έτσι τα πράγματα…  


Συγκεκριμένα, πολλοί επιστήμονες εκτιμούν πως πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια ο Κόκκινος Πλανήτης ήταν εντελώς διαφορετικός και έμοιαζε αρκετά με τη Γη. Για να στηρίξουν αυτούς τους ισχυρισμούς, το εργαστήριο Goddard Conceptual Image Lab της NASA δημιούργησε ένα video που παρουσιάζει πώς ήταν ο Άρης εκείνη την εποχή βάσει των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί ως σήμερα.

Όπως εξηγεί ο Δρ. Joseph Grebowsky από το Κέντρο Διαστημικής Πτήσης Goddard, στον Άρη υπάρχουν κανάλια τα οποία, όπως και στη Γη, παρουσιάζουν σημάδια διάβρωσης από τη ροή του νερού. Μάλιστα υπάρχουν κρατήρες συνδεδεμένοι με κανάλια που μετατράπηκαν σε λίμνες και υπέστησαν διάβρωση από το νερό πριν 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια.

Όπως επισημαίνει ο επιστήμονας, στην επιφάνεια του Άρη υπάρχουν ορυκτά που μπορούν να δημιουργηθούν μόνο με την παρουσία νερού, όπως για παράδειγμα ο αιματίτης και ο άργιλος. Αν κάποτε στον Άρη υπήρχε υγρό νερό, τότε η ατμόσφαιρά του θα έπρεπε να έχει διαφορετικό, θερμότερο κλίμα.

Τα σύννεφα που κινούνται γρήγορα στο video δείχνουν την πάροδο του χρόνου και τη μεταβολή από θερμό σε ένα παγωμένο, ξηρό κλίμα. Οι λίμνες ξηραίνονται και παγώνουν, ενώ η ατμόσφαιρα αλλάζει και ο ουρανός από γαλάζιος γίνεται ροζ, όπως οι εικόνες που έχουμε από τον Άρη σήμερα.

Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν αν αυτό το ευνοϊκό κλίμα διήρκησε αρκετά ώστε να γεννηθεί ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη. «Τα μόνα άμεσα στοιχεία για την ύπαρξη ζωής στην ιστορία της εξέλιξης ενός πλανήτη είναι αυτά που συγκεντρώνουμε μελετώντας τη Γη», δήλωσε ο Δρ. Grebowsky.

 
 
Πηγή: anekshghta.blogspot.gr  ,   
amfipolinews -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/pos-itan-o-planetis-aris.html#sthash.BsmEfuYV.dpuf

Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


Επικοινωνία σκάφους σε τροχιά γύρω από την γη :
 

«Ν.Ι.Σ.Π.Α.». (Νέμεσις Ιερού φωτός Σημαντικού Πλέγματος Ανδρομέδας)
πλοηγός υποθυγατρικου σκάφους :


-«Ο Ελληνισμός είναι συμπαντική έννοια, δεν αφορά μόνο τη Γαία αλλα το σμήνος Δεκατριών Γαλαξιών ολόκληρο, επομένως είναι λάθος σας να πιστεύετε οτι παρήκμασε.

-Οι μόνοι που παρήκμασαν ήταν οι κάτοικοι της Ελλάνια. Η εξάπλωση των θρησκειών με δική σας ονομασία, χριστιανισμού και μωαμεθανισμού οπισθοδρόμησαν την πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. ???????
 

-Σας υπενθυμίζουμε οτι η αποστολή του Ελληνισμού είναι η Παγκόσμια βοήθεια και δεν περιορίζεται σε στενά γεωγραφικά όρια.
 

-Όλη η πορεία των Ελλάνιων είναι ελεγχόμενη. Ο έλεγχος αυτός θα αμβλυνθεί προκειμένου να απελευθερωθούν οι πνευματικές τους δυνάμεις που θα κυριαρχήσουν σε όλο τον πλανήτη».
Οι Αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις.
 

-Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια δικών τους συνεργατών με τη μορφή ξενιστών μεταναστών.

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Πηγή:Fileas Fong  ,    ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/sympantikos-ellinismos.html#sthash.XFwFHEcq.dpuf

ΒΕΔΕΣ πριν 6000 χρόνια: ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Υπάρχουν κείμενα που μιλούν για "ιπτάμενα πλοία", τα οποία επισκέφτηκαν την Γη, πολλά κατασκευάστηκαν εδώ και μπορούσαν να κάνουν διαστρικά ταξίδια, τουλάχιστον πριν από 6000 χρόνια πριν. Για κάποιο λόγο η "επίσημη" ιστορία τα αγνοεί. Μήπως επειδή αναφέρουν ότι δεν είμαστε τα μόνα ευφυή είδη που διαβιούν στο Σύμπαν; Ή μήπως επειδή στην κατασκευή συνέβαλαν αρχαίοι Έλληνες;

Ο λόγος γίνεται για τις Βέδες.

Η κανονική κατανομή των Βεδών είναι τετραπλή:

    •Rigveda (RV)
    •Yajurveda (YV, με την κύρια κατηγορία         εναντίον TS vs VS)
    •Samaveda (SV)
    •Atharvaveda (AV)

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι Βέδες μιλούν για δύο κατηγορίες ιπτάμενων οχημάτων που επισκέφθηκαν την αρχαία Ινδία στο μακρινό παρελθόν. Αυτά τα μυστηριώδη σκάφη περιγράφονται στις σανσκριτικές γραφές, όπου μπορείτε να βρείτε απίστευτες συσκευές και τεχνολογίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στα Μαχαμπαράτα, Πουράνα, και τα Ραμαγιάνα, θα βρείτε περισσότερες περιγραφές αυτών των μυστηριωδών συσκευών που ξεπερνούν την τεχνολογική κατανόηση του αρχαίου ανθρώπου.

Οι περιγραφές αυτών των εξαιρετικά προηγμένων οχημάτων μας φέρνουν μπροστά σε μία απίστευτη σύγχυση. Στο αρχαίο βιβλίο Vaimanika Shastra ή την Επιστήμη της Αεροναυτικής, υπάρχουν κείμενα που μιλούν για σκάφη που κυριολεκτικά ελέγχονται με τον ανθρώπινο νου (όπως για παράδειγμα και η Αργώ), κάτι που λογικά κατέστη δυνατό λόγω της εξαιρετικά προχωρημένης και προηγμένης τεχνολογίας εκείνης της εποχής, η οποία έχει κρατηθεί μακριά από την κοινωνία στη σύγχρονη εποχή.

Επιπλέον αυτά τα ιερά βιβλία μιλούν για αιώρηση και αντιβαρύτητα, 6000 χρόνια πριν.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι στην Vaimanika Shastra που είναι ένα ιερό βιβλίο, μιλά για «πλοία», που όχι μόνο θα μπορούσαν να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη στον πλανήτη μας, αλλά και πέρα από τη Γη, έξω στο διάστημα. Στην Μαχαμπαράτα περιγράφεται η Μάχη της Kurukshetra, ένας πόλεμος στον ουρανό μεταξύ Kauravas και Pandavas


Σύμφωνα με τον Δρ Β Raghavam, γνωστό λόγιο και μελετητή των σανσκριτικών και μουσικολόγο, ο οποίος έχει συγγράψει πάνω από 120 βιβλία και 1200 άρθρα, μας λέει ότι τα αρχαία Ινδικά κείμενα μιλούν για ανθρώπους που ζούσαν σε άλλους πλανήτες αλλά και εξωγήινα όντα που επισκέφθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν τους προγόνους μας. Ο Δρ Β Raghavam κέρδισε το βραβείο Akademi Sahitya για την σανσκριτική το 1966.

Ο Δρ Raghavan μας λέει:

"Πενήντα χρόνια έρευνας αυτού του αρχαίου έργου με πείθουν ότι υπάρχουν ζωντανά όντα σε άλλους πλανήτες, και ότι είχαν επισκευθεί τη Γη ήδη από το 4000 π.Χ.».

Εξηγεί επίσης:

«Υπάρχει μία πληθώρα από συναρπαστικές πληροφορίες για ιπτάμενες μηχανές, ακόμα και για φανταστικά όπλα που μοιάζουν επιστημονικής φαντασίας". Ακόμα: "Υπάρχουν επίσης αναφορές για πολυάριθμες αρχαίες τεχνολογίες σε Mahabharata, και Ramayanas. Μερικές από αυτές αναπτύχθηκαν ξανά από τον μεγάλο Nikola Tesla, όπως όπλα ακτίνοβολίας λέιζερ, κλπ ..."

Αλλά ο Δρ Raghavan δεν είναι ο μόνος που πιστεύει αυτή τη θεωρία. Ένας άλλος επιστήμονας που συμφωνεί μαζί του είναι ο Δρ Krishna Murty, καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστημών στο Bangalore.

«Είναι αλήθεια», ο Δρ Krishna Murty λέει, «ότι η αρχαία ινδική Βέντα και άλλα κείμενα αναφέρονται στην αεροναυτική, διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές και αρχαίους αστροναύτες".

«Μια μελέτη των σανσκριτικών κειμένων με έχει πείσει ότι η αρχαία Ινδία ήξερε το μυστικό της κατασκευής ιπτάμενων μηχανών, και ότι αυτές οι μηχανές ήταν διαμορφωμένα σύμφωνα με τα διαστημόπλοια που προέρχονταν από άλλους πλανήτες."

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα της Ραμαγιάνα έχει ως εξής:

"Το όχημα Puspaka που μοιάζει με τον Ήλιο και ανήκει στον αδελφό μου ήρθε από τον ισχυρό Ravan. Αυτό το αεροκίνητο και εξαιρετικό όχημα πηγαίνει παντού με τη θέληση .... το όχημα μοιάζει με ένα φωτεινό σύννεφο στον ουρανό. ".. και ο Βασιλιάς (Rama) μπήκε και το εξαιρετικό όχημα σηκώθηκε στην υψηλότερη ατμόσφαιρα κατ' εντολή του Raghira, ."

Επιπλέον, στη Mahabharata βρίσκουμε κείμενα στα οποία διαβάζουμε τα εξής:

"Ο Gurkha πετούσε σε ένα ταχύ και ισχυρό Vimana που εκσφενδόνισε εναντίον των τριών πόλεων του Vrishis και Andhakas ένα ενιαίο βλήμα φορτισμένο με όλη την δύναμη του Σύμπαντος. Μια πυρακτωμένη στήλη καπνού, τόσο λαμπρή όσο δέκα χιλιάδες ήλιοι, γιγαντόθηκε σε όλο του το μεγαλείο. Ήταν το άγνωστο όπλο Σιδερένιος Κεραυνός (γνωστό σε όσους ξέρους ως Κεραύνιο του Δία). Ήταν ένας γιγαντιαίος αγγελιοφόρος του θανάτου που έκανε στάχτη το σύνολο της φυλής των Vrishnis και Andhakas. "

Στο Samaraanganasutraadhaara είναι γραμμένο:

"Ισχυρό και ανθεκτικό πρέπει να κατασκευαστεί το σώμα του Vimana, αλλά σαν ένα μεγάλο πουλί από ελαφρύ υλικό. Μέσα πρέπει να υπάρχει κινητήρας υδραργύρου με συσκευή θέρμανσης του σιδήρου από κάτω. Με τη βοήθεια της ενέργειας του υδραργύρου η οποία θετει έναν ανεμοστρόβιλο σε κίνηση, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό. Οι κινήσεις του Vimana είναι τέτοιες ώστε να μπορεί να ανέβει και να κατέβει κατακόρυφα, κάθετα λοξά, προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Με τη βοήθεια αυτών των μηχανών οι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν στον αέρα ενώ τα θεϊκά όντα μπορούν να κατέβει στη γη."

Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, σύμφωνα και με τους λευκούς Δραβίδες της Ινδίας, ολόκληρη ή ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας αυτής αποδίδεται στους Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας, δηλαδή τους Σοφότατους Ίωνες, δηλαδή τους "προϊστορικούς" Έλληνες! Άραγε ήταν ντόπιοι γήινοι ή ήταν οι "θεοί" που έρχονταν από τα άστρα (ενδεχομένως τον Σείριο, την Ανδρομέδα, τις Πλειάδες ή από αλλού);

Vimana με χαρακτηριστικά ελληνικά σύμβολα που συναντούμε σε Ιωνικούς κίονες


Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά κείμενα που μιλούν για τεχνολογίες που θεωρήθηκαν ως θείας προέλευσης (δηλαδή εξωγήινης) στο μακρινό παρελθόν. Αυτές οι τεχνολογίες δεν ήταν παρόντες μόνο στην αρχαία Ινδία.

Παρόμοια "οχήματα" καταγράφονται σε αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, από τους αρχαίους ιθαγενής της Αμερικής, στην Αρχαία Αίγυπτο, ακόμη και στην Ασία.

Όπου κι αν πάτε θα βρείτε μέσα στα αρχαία κείμενα κομμάτια μίας «ξεχασμένης ιστορίας», η οποία, όμως, έχει επισημανθεί ως μυθολογική και αποφεύγεται από τους mainstream αρχαιολόγους και ερευνητές.

Μήπως οι Σαβαρτζνάνας Γιαβάνας επιστρέφουν;....

Σπύρος Μακρής



http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/09/6000.html

"Ο Πάπας Φραγκίσκος Προειδοποιεί για "Κόλαση Φωτιάς Από Ψηλά" πριν από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ!" Τι αλλο θα μας πούν τα ΕΡΠΕΤΑ;!!!


ΒΑΤΙΚΑΝΟ - Κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, την Κυριακή, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα «επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από <<κόλαση φωτιάς από ψηλά>> και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από την αμαρτία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες .
Με μια δήλωση που δημοσιοποιήθηκε Τρίτη πρωί από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις "τρεις φορές από ουράνια όντα» που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια " επικείμενη κρίση "που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη.

Ο Πάπας έχει οριστεί να παραστεί σε μια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν αμυντικές επιλογές.

Την Τρίτη το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραστούν οι ηγέτες στη Γενική Συνέλευση.

"Μίλησα με την Αγία Έδρα και τον Γενικό Γραμματέα [του ΟΗΕ] Ban Ki-moon, μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Κυριακής," είπε ο Stoltenberg στο Associated Press. «Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται στενά με τους ομολόγους μας σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε κάθε βιώσιμη λύση που είναι διαθέσιμη."

Λεπτομέρειες γύρω από τους εξωγήινους επισκέπτες του Βατικανού δεν υπάρχουν, αλλά ένας βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την κατάσταση, είπε στην εφημερίδα The Guardian ότι «οι οντότητες περιγράφηκαν ως ειρηνικές από τη φύση τους." Ωστόσο, είπε ο αξιωματούχος , η στάση τους σχετικά με το θέμα ήταν παθητική επειδή «διατηρούν μια πολιτική ουδετερότητας" σε ό, τι αφορά τη διαπλανητική δράση με άλλες "υπερκόσμιες" δυνάμεις.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε κατ 'ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο το πρωί της 23ης Σεπτέμβρη. Ο Πάπας θα επισκεφθεί τρεις πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμένεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, όπως τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και της μετανάστευσης.




Πηγή:
revealedtheninthwave.blogspot.gr
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/09/blog-post_12.html

Η κοινή εβραϊκή καταγωγή των ηγετών του Κομμουνισμού... (Βίντεο)

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η καταγωγή των ηγετών του Κομμουνισμού;

αν όχι να η ευκαιρία:

Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx)

Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από την Τριέρη της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων, και ήταν δικηγόρος.

Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ. Από μαμά είχε συγγένεια με την δυναστεία των Rothchilds οι οποίοι και τον χρηματοδότησαν για να δημιουργήσει τον Κομμουνισμό.

Αν ψάξετε στα βιβλία του θα διαβάσετε πολλές φορές να λέει κάτι εναντίων των πλουσίων Βιομηχάνων αλλά ποτέ εναντίων των Τραπεζιτών ιδού και η συγγένεια του Μάρξ με τους Ρότσιλντ η οποία αναφέρεται στο γενεαλογία του Ρότσιλντ στην wikipedia:

Family On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild

Ο Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ (Влади́мир Ильи́ч Улья́нов), γνωστότερος ως Λένιν (Ле́нин) (22 Απριλίου 1870 – 21 Ιανουαρίου 1924), ήταν μεγάλος πολιτικός, ηγέτης της Ρωσικής Επανάστασης και επικεφαλής της Ε.Σ.Σ.Δ. (1922-1924). Ηγέτης της Κομμουνιστικής Διεθνούς και του μπολσεβικικού κόμματος.

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1870, στην πόλη Σιμπίρσκ της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.

Ο πατέρας του, Ιλγιά Νικολάγιεβιτς Ουλιάνοφ (1831 - 1886), ήταν διευθυντής σχολείου.

Η μητέρα του, Μαρία Αλεξάνδροβνα Μπλανκ (1835 - 1916), ήταν κόρη ιατρού που ονομαζόταν Μπεργκ. Η οικογένεια Ουλιάνοφ έχει τις ρίζες της σε διάφορες εθνότητες όπως την Ρωσική, Γερμανική και Εβραϊκή.

Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς Τζουγκασβίλι ή ΣΤΑΛΙΝ, ονομαζόταν ΙΩΣΗΦ και ο πρώτος του γιος JACOB Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, ή Λέων Τρότσκι γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Ήταν το πέμπτο παιδί του εύπορου, αλλά αμόρφωτου, Εβραίου Νταβίντ Λεοντίγεβιτς Μπρόνσταϊν και της συζύγου του Άννας Μπρόνσταϊν.

Αβραάμ Μπεναρόγια υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης καθώς και του ελληνικού σοσιαλιστικού κινήματος στη δεκαετία του 1920. Το 1915 εξελέγη μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ενώ πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ στο πλευρό του Μπεναρόγια ήταν βουλευτές και ανώτατα στελέχη του ΚΚΕ οι επίσης εβραίοι Βεντούρα Κοέν, Αρντιττι, Πινχάς, Σουλάμ κτλ επίσης οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες όπως οι Bauer (Rothchilds) Warburg, Schiff, Kuhn Loeb στην ευρώπη και Rockefellers, Morgans, Aldrich στην Αμερική τυχαίνει να έχουν την ίδια καταγωγή με τους κομμουνιστές και επίσης είχαν την κακή συνήθεια να είναι και χρηματοδότες αυτών κατά συρροή ετών...
 
 
 
 http://wwwaporrito.blogspot.gr/

Μόσχα προς Α.Τσίπρα: "Ελπίζουμε να μην χάσει η Ελλάδα για πάντα τις ευκαιρίες που θα της δώσουμε"



Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές και ένα προσωπικό μήνυμα στον Α.Τσίπρα σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Κρεμλίνο ενώ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής επιτροπής για τις διεθνείς σχέσεις της Ρωσίας τόνισε ότι ο "Α.Τσίπρας δεν θα πρέχει να κλείσει την πόρτα σε ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν".
 
Στο τηλεγράφημα ο Β.Πούτιν, συγχαίρει τον Α.Τσίπρα για την νίκη του κόμματος του στις εκλογές, την νίκη των "ριζοσπαστικών αριστερών δυνάμεων".
 
Στο μήνυμα του ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα για συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου και της ενεργής συνεργασίας για περαιτέρω ενίσχυση των αμοιβαίων ρωσο-ελληνικών σχέσεων σε διάφορους τομείς όπως εμπόριο, οικονομία, ενέργεια και ανθρωπισμού όπως τόνισε το Κρεμλίνο.
 
Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής επιτροπής για τις διεθνείς σχέσεις Konstantin Kosachev, είπε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ωφελήσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την ΕΕ:
 
"Πιστεύω πως αυτό είναι για το καλό της Ελλάδας και προς όφελος της ΕΕ επειδή η Ελλάδα θα έχει τώρα ένα σταθερό πρόσωπο, τον Α.Τσίπρα, ως τον κύριο συνομιλητή, ως συνέταιρο σε επωφελείς διαλόγους και δεν θα κλείσει την πόρτα (σε ευκαιρίες που θα του δοθούν) και η χώρα δεν θα τις χάσει για πάντα (ευκαιρίες)" είπε ο γερουσιαστής σε συνέντευξη του..
 
O Kosachev είπε ότι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι "νίκη για την κοινή λογική". Από τη μια πλευρά ο Τσίπρας κατάφερε να απαλλαγεί από ριζοσπαστικούς πολιτικούς οι οποίοι απαιτούσαν ρήξη στις σχέσεις με την ΕΕ".
 
Η νίκη ήταν η πιο ρεαλιστική γραμμή για να διασφαλίσει την συμφωνία με την ΕΕ θα πραγματοποιηθεί στο περιεχόμενο που είναι εφικτό. Η εκλογή του Α.Τσίπρα αναμφισβήτητα θα ενισχύσει την θέση του στις επαφές με την ΕΕ γιατί τώρα παρουσιάζεται ως ηγέτης ενός κόμματος που κέρδισε με συντριπτική νίκη στις εκλογές και έχει συμπαγή πολιτική υποστήριξη.. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως ένας ηγέτης ισχυρού συνασπισμού αποτελούμενο από δύο κόμματα που δεν υπάρχουν πλέον εσωτερικές διενέξεις όπως υπήρχαν στους πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του.
 
"O Tσίπρας έκανε την κίνηση του ως ένας ανταγωνιστικός και ικανός πολιτικός, ο καιρός των αναταραχών και της αβεβαιότητας ανήκει στο παρελθόν" είπε ο Kosachev.
 
Σαφώς η Μόσχα θέλει ένα σταθερό και μόνιμο συνομιλητή από την πλευρά της Ελλάδας καθώς οι εξελίξεις στη Συρία τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις αναμένονται ραγδαίες... Ευκαιρίες θα μας δοθούν, το θέμα είναι αν θα της αξιοποιήσουμε...
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/09/blog-post_21.html

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ



Κατερίνα Γκαράνη - Μαρία Τσολακίδη 

Η σοβαρότητα της είδησης για τον διορισμένο Ολλανδό πρωθυπουργό της Ελλάδας με τους 20 διορισμένους υπουργούς που θα αναλάβουν την διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, του Δημοσιονομικού Συμβουλίου και των Υπουργείων είναι σημαντικότατη μόνο και μόνο που έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία. Η συγκεκριμένη χώρα έχει αποδείξει από το 2010 μέσω πολιτικών φωνών και μέσω αρθρογραφικών κειμένων ότι γνωρίζει νωρίτερα αυτό που πρόκειται να γίνει στην πρώην αποικία της και νυν αποικία της Ε.Ε.

Οι  αποικιοκράτες ξέρουν από αποικίες

Από την εποχή της υπογραφής του Μνημονίου 1 η Βρετανία ήταν αυτή που μέσω του φιλελεύθερου  ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ πρώτη αποκάλυψε ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο και η δημοκρατία θα καταλυθεί.

Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον ήταν ο δεύτερος που με άρθρο του ενημέρωσε τους Έλληνες ότι το Ινστιτούτο Ανάπτυξης το οποίο αρπάζει όλη την δημόσια περιουσία της Ελλάδας θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Γερμανίας, αφού ο Σόιμπλε είναι ο επικεφαλής του εν λόγω Ινστιτούτου. Μάλιστα σε εκείνο το άρθρο είχε καλέσει τους Έλληνες να θυμηθούν τους αρχαίους Έλληνες και να σταματήσουν την καταπάτηση της εθνικής τους κυριαρχίας από ένα υπογεγραμμένο κουρελόχαρτο, δηλαδή το Μνημόνιο 3. 

 Ο Guardian  λοιπόν, είπε κάτι που αληθεύει και που ήταν  γνωστό σε όσους Έλληνες δεν είχαν κομματικές παρωπίδες πιστεύοντας ότι η συμμετοχή τους στις εκλογές θα έφερναν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ότι διά της ψήφους τους θα έβαζαν την Ελλάδα σε πορεία εκδημοκρατισμού. Το θέμα δεν είναι αν  ο Maarten Verwey θα είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας διότι το όνομα είναι το λιγότερο σε αυτή την αντιδημοκρατική απόφαση των πολιτικών αρχηγών να συναινέσουν ώστε ο κ. Τσίπρας ως τότε πρωθυπουργός να δεχθεί μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση  από την πίσω πόρτα.

Τσίπρας, Μεϊμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμένος  υπέγραψαν την παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας κάτι που ήταν γνωστό και στην ομάδα Λαφαζάνη που ακόμα δεν έδωσε λογικό επιχείρημα για ποιο λόγο δεν παραιτήθηκε πριν ο κ. Τσίπρας φέρει το Μνημόνιο στην Βουλή καθιστώντας αναγκαίες τις εκλογές προ Μνημονίου 3 και όχι μετά.  

Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι οι Έλληνες κρυφό καμάρι 

"Οι εξουσίες του (Maarten Verwey)  είναι άνευ προηγουμένου. Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια", γράφει ο Guardian.

Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου η οποία ξυπνά μόνο για να υποστηρίξει το κόμμα και τον "ηγέτη" της αρεσκείας του θυμάται πολύ καλά ότι όταν ο κ. Τσίπρας βρισκόταν εντός της αίθουσας με τους Θεσμούς βάζοντας την υπογραφή του για την κυβέρνηση που μπαίνει σε ισχύ με την ψήφιση του Μνημονίου 3 από την Ελληνική Βουλή, οι αρχηγοί των κομμάτων (Μειμαράκης, Καμένος, Γεννηματά και Θεοδωράκης) βρισκόταν επίσης στις Βρυξέλλες για να "βοηθήσουν" την επίτευξη της Συμφωνίας.

Κατά τις δηλώσεις τους την ίδια και επόμενη ημέρα όλοι τους έλεγαν ένα πράγμα: "Με το πακέτο Γιούνκερ των 35 δις η Ελλάδα θα πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης". Ήρθε λοιπόν, ο Guardian και δίνει την απάντηση για ποιον δούλευαν όλοι εντός και εκτός της αίθουσας της Συμφωνίας: "Κάτω από τις δρακόντειες προϋποθέσεις ομαλής ροής των ποσών προς την Ελλάδα που προβλέπει το τρίτο πακέτο διάσωσης, η Αθήνα έχει παραδώσει ουσιαστικά τον έλεγχο σχετικά με τις περικοπές στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρα". Δεν είναι λοιπόν μόνο το "πακέτο Γιούνκερ" το οποίο θα πηγαίνει αποκλειστικά σε "επιχειρήσεις" που το δεξί χέρι του Γιούνκερ, πρωθυπουργός της Ελλάδας Verwey  θα αποφασίζει, αλλά και ό,τι δανεικό έρθει μέσω ESM μέχρι το τέλος του Μνημονίου 3. Πέρα όμως από την διαχείριση των δανεικών η κυβέρνηση Verwey θα αποφασίζει και για τις περικοπές. 

Οι εκλεκτοί του λαού έστρωσαν χαλί στον Δικτάτορα

Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα με την υποστήριξη όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων έφτιαξε την αποικιακή πολιτική της Ελλάδας πριν ακόμη εγκατασταθεί στο θρόνο του ο Ολλανδός απεσταλμένος της Ε.Ε και οι υπάλληλοι υπουργοί του. Το πρώτο που έκανε ήταν επί υπουργού Βαρουφάκη να ψηφίσει το Δημοσιονομικό Συμβούλιο το οποίο θα χαράσσει την πολιτική και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται στέλνοντάς τα στην Βουλή για να φορέσουν τον δημοκρατικό μανδύα έτσι ώστε να μην φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα δικτατορικό καθεστώς που δρα με προκάλυμμα την Δημοκρατία. 

Δεύτερον υπέγραψε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν θα έχει καμία θέση ισχύος εφόσον για κάθε δικαστική υπόθεση που θα είναι υπέρ των δικαιωμάτων των πολιτών και κατά του κέρδους των δανειστών θα έχει ως αναγκαίο μέτρο την ψήφιση από την Βουλή νέων μέτρων ισοδύναμων που πάλι θα είναι εναντίον των δικαιωμάτων των Ελλήνων. 

Τρίτον, με την υπηρεσιακή κυβέρνηση που ήταν θεάρεστη για όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα μπήκε σε πορεία η αποδέσμευση του Κράτους από την πολιτική διακυβέρνηση. Με αφορμή των "κρατισμό" μονιμοποίησαν τον χειρότερο "κρατισμό". Δεν θα κουνάει κανένας τους υπαλλήλους του πρωθυπουργού Varwey που θα είναι η κεφαλή όλων των υπουργείων και των Γενικών Γραμματειών. 

Τέταρτο, έβγαλαν από την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών την Γενική Γραμματεία Εσόδων. Από το όνομα και μόνο και ο πιο φανατικός κομματικός οπαδός καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη Γραμματεία δεν θα την αφορούν τα έξοδα και οι ανάγκες που έχει ένα Κράτος, αλλά πώς θα εισπράττει φόρους με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να δίνει λογαριασμό στον μέχρι πρότινος πολιτικό προϊστάμενο. Μάλιστα, ακόμα και οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πριν λίγες ημέρες δημοσιοποίησαν τον κίνδυνο τα "μεγάλα ψάρια" που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και όσοι έχουν δις ευρώ σε καταθέσεις από "μαύρο χρήμα" σε τράπεζες του εξωτερικού θα ελέγχονται μόνο κατά την επιλογή της Γενικής Γραμματείας Εσόδων αφού και οι τελευταίες χιλιάδες υποθέσεις που είχαν ανοίξει μεταφέρθηκαν με εντολή στην εν λόγω Γραμματεία. 

Πέμπτον, η Ομάδα Verwey (που ουδεμία σχέση με την task force η οποία απλά επιτηρούσε και "συμβούλευε") έχοντας στα χέρια της την εξουσία από την Βουλή και τον πλήρη έλεγχο υπουργείων και σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών μπορεί να επιβάλλει "κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων", χρεοκοπία της χώρας (εφόσον σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε είναι νομικά εφικτή μία χρεοκοπία μέσα στην ευρωζώνη) και Grexit αν αυτό συμφέρει τους δανειστές με όποια επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στην Ελλάδα από την στιγμή που πλέον δεν έχει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της.  

Η Ολοκλήρωση ξεκινά από την Ελλάδα

Τα νταούλια για αυτό που υπέγραψαν και θα το επωμιστούν οι Έλληνες και η Ελλάδα ως γεωγραφικός χώρος μάς τα βάρεσαν νωρίτερα από την υπογραφή του Μνημονίου 3 τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ.Μειμαράκης. Μέσω άρθρου του στη Le Monde στις 31 Μαΐου του 2015 ο κ. Τσίπρας ενημέρωνε τους Ευρωπαίους πολίτες ότι σχέδιο των Θεσμών είναι ένας Υπερυπουργός Οικονομίας της Ε.Ε που θα διαχειρίζεται την εθνική οικονομία των χωρών. Ο κ. Τσίπρας έκανε το πρώτο βήμα για την διαχείριση των εθνικών οικονομιών των κρατών-μελών αφού ο ίδιος πρωτοστάτησε στην υπογραφή για τον πρώτο διορισμένο πρωθυπουργό του κράτους-μέλους Ελλάδα που θα δουλεύει αποκλειστικά για το κέρδος των δανειστών. 

Ο κ. Μεϊμάράκης ακολούθησε δύο μήνες μετά ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό Focus χωρίς καμία ντροπή που με την βοήθειά του ανετράπη το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, φανέρωσε ότι με τους Θεσμούς συζητά για έναν Υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρώπης συμφωνώντας απόλυτα με το "Σχέδιο των 5 προέδρων" που το συνέταξαν και το έκαναν γνωστό στον κ. Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής πριν το δημοψήφισμα. 

Το τοπίο καθαρίζει όλο και περισσότερο. Από την 14η Αυγούστου του 2015 με την υπερψήφιση των βουλευτών ΝΑΙ στη νέα Συμφωνία, η Ελλάδα έχει ήδη πρωθυπουργό και υπουργούς μόνο που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά προσκεκλημένοι από αυτούς που καλούν τον λαό στην δημοκρατική ψήφο. Το επόμενο στάδιο είναι αυτό που προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας και επιθυμεί με λατρεία ο κ. Μεϊμαράκης: Έναν υπερυπουργό Οικονομικών ο οποίος έχει ήδη έτοιμη την κυβέρνησή του στην Ελλάδα η οποία μειδιά με το πάθος των Ελλήνων να ψηφίζουν πρωθυπουργό ενώ ήδη έχουν έναν που έχει ως στήριγμά του τα πολιτικά κόμματα της δήθεν κυβέρνησης και δήθεν αντιπολίτευσης.


ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

 

 

Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΡΩΠΗ

ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): 

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".

 
 

Μήπως είσαι πεθαμένος και δεν το έχεις καταλάβει;



Αντιμνημονιακή ψήφος είναι να απέχεις έμπρακτα στη ζωή σου από όλη αυτή τη φάρσα, με όποιο κόστος

Να πεις δεν πληρώνω κι ελάτε να με μαλώσετε 

Να κλείσεις τη τηλεόραση και να τη χρησιμοποιείς μόνο για μόνιτορ 

Να γυρίσεις στο αφεντικό σου την ώρα που σου κάνει τη νιοστή προσβολή και να του πεις άντε γαμήσoυ κι εσύ κι ο γρύλος σου

Να βλέπεις τους απατεώνες που σου αραδιάζουν κάθε είδους μπούρδα και να λες απλά, είναι απατεώνες.

Να μάθεις στη ζωή σου να ζεις με τα χρήσιμα κι όχι με τη σαβούρα κάθε είδους.

Να ξυπνάς το πρωί χωρίς να τρέμεις για το κάθε εκβιαστή που θα απειλήσει τη ζωή σου.

Να μάθεις τα παιδιά σου να είναι άνθρωποι με θάρρος κι αντοχές κι όχι εξαρτήματα ανόητων εξαρτημάτων

Να μπορείς να βρεις τη τροφή σου, το νερό που θα πιεις, τη φωλιά που θα μείνεις σαν τ΄αγρίμια όχι σαν τα πρόβατα στο μαντρί

Να είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις, να θυσιαστείς, χωρίς να μπορεί κάθε κερατάς να σου κουνάει το δάχτυλο στη μούρη

Να μελετήσεις, να διαβάσεις τι έχει γίνει πραγματικά στην ανθρωπότητα γύρω σου κι όχι ότι λένε οι ειδήσεις κονσέρβες μιας χρήσης

Να νοιώθεις πως είσαι ένα κομμάτι σε ένα σύμπαν σε αρμονία κι όχι ένας ιός που μολύνει ότι κινείται γύρω σου

Να συνειδητοποιήσεις πως τίποτα από όλα αυτά τα σκατά δεν σε αφορούν κι είσαι αλλού...

Κι αυτό το αλλού να το δημιουργήσεις στη δική σου μικρή καθημερινή σφαίρα. Πετώντας έξω την αλαζονεία, τη μωροδοξία, την απληστία, τη σκατοψυχιά που σου έχουν πλασάρει σαν μοντέλο ζωής. 
Να αναρωτηθείς γιατί αυτή η βαρβαρόηττα ονομάζεται πολιτισμός, από ποιους ονομάζεται έτσι και ποιους εξυπηρετεί. Να αναρωτηθείς αν εσύ και τα παιδιά σου μπορείτε να είστε συμμέτοχοι σ΄αυτή την βαρβαρότητα.

Ποιος σε εξαναγκάζει επί τέλους να επιλέγεις συνεχώς το λιγότερο κακό κι όχι το καλό; Ποιος σε εξαναγκάζει να ζεις μια ζωή που είναι ένα πέταγμα μερικών δευτερολέπτων στο άπειρο του χρόνου, δυστυχισμένα, με χιλιάδες απαγορεύται, με χιλιάδες επιβάλλεται. Να αναρωτηθείς ποιος κερατάς είναι αφέντης της διικής σου ζωής και πως κατάντησες να τον αφήσεις να είναι.

Ναι δεν μπορείς να γκρεμίσεις με μια γροθιά το σάπιο οικοδόμημα αλλά τουλάχιστον μπορείς να έχεις την αξιοπρέπεια να μην δείχνεις πως το φχαριστιέσαι. Να έχεις την αξιοπρέπεια να διαχωρίσεις τη θέση σου, τη ψυχή σου από τη γενικευμένη μόλυνση. Με όποιο τρόπο βρεις στη καθημερινότητα. Από το να σταματήσεις να αναρωτιέσαι ποιος καραγκιόζης θα σε δέσει χειροπόδαρα καλύτερα, μέχρι ποιος απατεώνας διακινεί εικόνες από κορμάκια νεκρών παιδιών για να έχει ακροαματικότητα ανάμεσα στις διαφημίσεις. Ποια είναι αυτά τα παιδάκια και γιατί βρέθηκαν εδώ. Ποιοι είναι αυτοί οι λαοί που βομβαρδίζονται αλύπητα αιώνες τώρα από κάθε είδους τέρατα; Τι έχει γίνει στην ανθρωπότητα στο όνομα μιας θρησκείας, μιας ιδέας ή ενός μωρόδοξου τυράννου. Γιατί υπήρχαν και υπάρχουν σκλάβοι; Γιατί υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που πεθαίνουν από τη πείνα και τις αρρώστιες την ίδια ώρα που άλλα τόσα εκατομμύρια πεθαίνουν από το υπερβολικό φαί και τη ξάπλα; Γιατί σφαγιάζονται οι λαοί μεταξύ τους; Γιατί ένα κομμάτι χαρτί καθορίζει τις τύχες των πλασμάτων που κατοικούν σ΄αυτή τη γη; Γιατί αφανίστηκαν ολόκληροι λαοί από το χάρτη, απίστευτες γενοκτονίες και από ποιους; Πως προκλήθηκαν οι παγκόσμιοι πόλεμοι; Πως ανεβαίνουν στην εξουσία τύραννοι; Ποιον εξυπηρετούν οι κάθε είδους φανατισμένοι που απειλούν τις ζωές των άλλων;

Τι ήταν τι είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι εμπόλεμες ζώνες, τα αποκλεισμένα κράτη, και τώρα το δικό σου γιατί και από ποιον κατάντησε μια αποικία. Κι εκεί αναρωτήσου αν ήσουν τελικά ποτέ ελεύθερος. Αν έζησες ποτέ σε ελεύθερη γη. Αν έγινες ποτέ κύριος της μοίρας σου και της ζωής σου. Ποιος έχει ορίσει πόσοι θα είναι οι πεινασμένοι, πόσοι θα είναι οι δούλοι, πόσοι θα είναι οι φυλακισμένοι και πόσοι θα πρέπει να καλοπερνάνε. Αναρωτήσου εσύ ο καλός χριστιανός τι στο διάολο σχέση έχουν όσα βλέπεις γύρω σου με μια και μοναδική φράση που σου είπε ο θεός που πιστεύεις "αγαπάτε αλλήλους" Που την είδες αυτή τη φράση; Πότε ένιωσες για τελευταία φορά πως σ΄αυτό το γαμημένo κόσμο υπάρχει το αγαπάτε αλλήλους.

Ψήφος αντιμνημονιακή είναι η συνειδητοποίηση πως δεν υπάρχουν μνημόνια, ούτε φυλακές, ούτες τιμωρίες στα ελεύθερα πνεύματα. Σ΄εκείνους που περνάνε με σεβασμό πάνω σ΄αυτό το ταλαίπωρο πλανήτη που τον έχουν ξεσκίσει κάθε είδους όρνια και προσπαθούν να του πιούν και το τελευταίο του ζουμί. Δεν υπάρχει πρόβλημα ΤΟΠΙΚΟ. Δεν είναι σημαντικό ζήτημα τι θα γίνει σε κάποιες κωλoεκλογές, δεν είναι θέμα του επόμενου μήνα του επόμενου χρόνου. Είναι ποιος θα κατορθώσει να σπάσει την αλυσίδα της ξεφτίλας. Της ντροπής. Της απέραντης μιζέριας που έχει σκεπάσει το ανθρώπινο είδος. Αν έχουν απομείνει άνθρωποι που μπορούν ακόμα να σκέφτονται, να αναρωτιούνται, να μην πιστεύουν σαν ηλίθιοι ότι αισχρότητα τους πασάρουν για κανόνα ζωής. Κι αν μπορείς να ανήκεις σ΄αυτούς.

Αυτή είναι η ψήφος που πρέπει να δούμε αν είμαστε ικανοί να δώσουμε. Ξεκινώντας από το πρώτο δυστυχισμένο που θα δούμε στο δρόμο μας και δεν θα κλείσουμε τη μύτη μας γιατί μας βρωμάει. Ξεκινώντας από το πρώτο απατεώνα που θα μας απειλεί και δεν θα του περάσει. Ξεκινώντας από το πρώτο μάθημα ζωής στα παιδιά μας κλείνοντας τη τηλεόραση και μιλώντας μαζί τους. Να ονειρευτούμε πως μπορεί ο κόσμος να γεμίσει με μικρές κοινότητες ανθρώπων που θα νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, που θα νοιάζονται για τη φύση και ότι περιέχει, που θα έχουν σαν μοντέλο ζωής τη ζωή στην ουσία της κι όχι τα σκουπίδια που την παριστάνουν. Που θα είμαστε περήφανοι για τη μέρα μας που γέμισε με κάτι χρήσιμο κι όχι με φαντασιώσεις ψευτομεγαλείων και εξουσίας. Ναι, είναι μια ουτοπία. Δεν έχουμε δείξει ποτέ στην ιστορία μας οι άνθρωποι εδώ και πολλούς αιώνες πως είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο, αλλά το έχουν αποδείξει μονάδες, οικογένειες, άνθρωποι διάσπαρτοι σε κάθε περίπτωση που έκαναν τη διαφορά. Στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία που υπήρξαν και υπάρχουν οι διαφορετικότητες που έβγαλαν το μεγαλείο σε αντιπαράθεση με την αθλιότητα. Άνθρωποι που περνάνε δίπλα μας και ξεχωρίζουν. Επιστήμονες, φιλόσοφοι, παπάδες, στρατιώτες που έκαναν κάτι άλλο από αυτό που τους είπαν πληρώνοντας με τη ζωή τους. Πατεράδες, μανάδες, παιδιά που πέρασαν κι άφησαν διδάγματα. Λίγοι ανάμεσα στο τυφλό πλήθος αλλά υπήρξαν.

Άρα μπορούν να υπάρξουν κι άλλοι. Υπάρχει ένας μηχανισμός που γεννάει εκτός από τα εκτρώματα και κάτι άλλο. Αυτό το κάτι άλλο μπορούμε να γίνουμε κι εμείς;. Αυτό το κάτι άλλο μπορούμε να το ανακαλύψουμε; Μπορεί επι τέλους να σε γοητεύσει κάτι άλλο εκτός από το παχύσαρκο εγώ σου που κοιτάς κάθε πρωί στο μπάνιο σου? Δεν υπάρχει η απάντηση στα τηλεοπτικά πάνελ, ούτε στους πομπώδεις προεκλογικούς λόγους, ούτε στους μηχανισμούς προστασίας του νόμου και της τάξης. Υπάρχει μέσα σου μια μικρή σπίθα που πεθαίνει σιγά σιγά και παγώνεις. Όταν παγώσεις εντελώς και σβήσει η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. 

Η ανθρωπότητα εξουσιάζεται και εξυπηρετείται από ανθρώπους νεκρούς. Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς;

Συνήθης Ύποπτος

Η ωμή αλήθεια για τις θρησκείες και τους κανόνες


Μετάφραση απο http://truthism.com/
Αφύπνιση συνείδησης


Όλες οι θρησκείες στη γη είναι τεχνητές, δημιουργημένες από τα ερπετοειδή. Μέσω των προηγούμενων εμπειριών (εκατομμύρια ετών πριν,η προς τα εμπρός), τα ερπετοειδή είχαν δει πώς οι εμφυτευμένες θρησκείες τους θα μπορούσαν να ελέγξουν τους πληθυσμούς των διάφορων κόσμων.
Όταν τα ερπετοειδή πηγαίνουν για να κατακτήσουν και άλλους πλανήτες, η γη θα χρησιμοποιηθεί ως ακόμα ένα παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία ως μέσο ελέγχου.

Με τη λατρεία των Θεών αυτών των θρησκειών, τα ανθρώπινα όντα πραγματικά έχουν λατρέψει τα ερπετοειδή, τα οποία είναι οι ψεύτικοι Θεοί... Ο αληθινός δημιουργός δεν πρέπει (ούτε έχει την επιθυμία) «να λατρευτεί.» Η επιθυμία της λατρείας είναι ένα κλασικό γνώρισμα των ερπετοειδών... Η έννοια του αληθινού δημιουργού που θέλει να λατρευτεί είναι πραγματικά αρκετά κωμική.

«Ο φόβος «του Θεού» είναι μια επιβολή των Anunnaki. Προβάλλουν «τα θαύματα» και τα οράματα για να εμφανιστούν σαν να είναι θεότητες. Απαιτούν τη μεταμέλεια και τη λατρεία τους. Απαιτούν τις λάρνακες, τους βωμούς, τις θυσίες και την επανόρθωση. Απειλούν να τιμωρήσουν εκείνους που δεν πάνε με το μέρος τους. Είναι ερπετά , όχι Θεοί» (Amitakh Stanford, "On the Brink of Anunnaki New World Order").


ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Τα ανθρώπινα όντα λανθασμένα υποθέτουν ότι οι κανόνες προήλθαν από έναν γενναιόδωρο Θεό, όταν στην πραγματικότητα, η αρχική πηγή κανόνων είναι ο κακός, ψεύτικος Θεός--Σκοτάδι. Οι ψεύτικοι Θεοί είναι μη-παντοδύναμοι και επομένως πρέπει να επιβάλουν τους κανόνες στις δημιουργίες τους, προκειμένου να μας ελέγχουν. Επιπλέον, γι αυτό οι γήινες θρησκείες που εφευρέθηκαν από τα ερπετοειδή προκειμένου να ελεγχθούν τα ανθρώπινα όντα, έχουν τόσο πολλούς γμμενους κανόνες.

Εντούτοις, η ανθρωπότητα, η γη, το ηλιακό σύστημα, ο κόσμος κλπ., δεν θα μπορούσε προφανώς να λειτουργήσει χωρίς κανόνες. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κανόνες είναι «καλοί» ή ότι οι κανόνες είναι μια έμφυτη πτυχή της ύπαρξης. Μάλλον, αυτό απλά σημαίνει ότι είμαστε πράγματι μέσα στη ψεύτικη σφαίρα --σε έναν κανόνα -βασισμένο στην ψεύτικη/εικονική δημιουργία.

Λίγο πολύ όλα αυτά που είναι έμφυτα στην ψεύτικη σφαίρα (παραδείγματος χάριν οι κανόνες) δεν είναι, στην πραγματικότητα έμφυτα στην αληθινή ''σφαίρα''. Επιπλέον, τίποτα που δεν είναι έμφυτο στην αληθινή σφαίρα, δεν είναι επομένως, αληθινά έμφυτο, και έτσι, δεν πρέπει να γίνει σεβαστό από σας.

Δείτε το βίντεο που δείχνει την ιστορία του ανθρώπινου είδους.


 
Μετάφραση απο http://truthism.com/
Αφύπνιση συνείδησης

Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση


Αυτό το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους πραγματικούς μηχανισμούς με τους οποίους η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Και το πώς ο κάθε ένας από μας αντιδρά στην μεγαλύτερη αλλαγή του περιβάλλοντος που έχει δει ποτέ αυτός ο πλανήτης

Πριν δύο δισεκατομμύρια χρόνια όταν άρχισε η ζωή για πρώτη φορά σε αυτόν τον πλανήτη την περιέβαλε μια φυσική συχνότητα . Εξαιτίας της κατάφερε να αναπτυχθεί και αναπόφευκτα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με και μέσω αυτής.
Τη σημαντική σχέση αυτή, η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να κατανοεί.

Η έρευνα δείχνει ότι η έκθεση μας σε αυτές είναι απολύτως απαραίτητα για μας. Ελέγχουν την ψυχική και σωματική μας υγεία , συγχρονίζουν κιρκαδικούς ρυθμούς μας, βοηθούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βελτιώνουν την αίσθηση της ευεξίας. Πρόκειται για τις συχνότητες Σούμαν (SR) -μια σειρά εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης. Η θεμελιώδης είναι στα 7.83 Hz .

Όχι μόνο μας περιβάλλουν αυτές οι φυσικές συχνότητες, αλλά οι οργανισμοί μας είναι γεμάτοι από αυτές. Τα κύτταρά μας επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Ο εγκέφαλός μας εκπέμπει ένα σταθερό ρεύμα των συχνοτήτων και το DNA μας παρέχει οδηγίες, χρησιμοποιώντας κύματα συχνότητας. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Με τι θα έμοιαζε η ακτινοβολία αν θα μπορούσαμε να τη δούμε

Αυτή η λεπτή ισορροπία έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών η αρμονία έχει διαταραχθεί και μάλιστα δραματικά.
Η ανθρωπότητα βυθίζεται σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας του φυσικού συντονισμού της γης.

Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.

Το ντοκυμαντέρ μιλάει και αναλύει όλες τις επιπτώσεις τις κινητής τηλεφωνίας και των wifi, χωρίς να προσθέτει, βέβαια κι εκείνες των έξυπνων μετρητών, αλλά κύρια των οπλικών συστημάτων τύπου HAARP που είναι και το βαρύ πυροβολικό.

Καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υποφέρει από καρκίνο και την ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία – Η νέα επιδημία -ασθένεια που έχει ήδη να γίνεται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της η/μ μόλυνσης δεν είναι βλαβερές σε κάθε περίπτωση.

Οι ‘επίσημες’ καθησυχαστικές μελέτες από το MTHR: Mobile Telecommunications and Health Research Programme και οι χλιαρές οδηγίες του ICNIRP μαζί με την ελλειπή πληροφόρηση και καθοδήγηση, ειδικά των νέων, αφήνουν την αλόγιστη χρήση των κινητών σε βάρος του κόσμου, ειδικά του ‘ανεπτυγμένου’.

Όμως οδηγίες κινητών στα ‘ψιλά γράμματα’ προειδοποιούν για τον καρκίνο και μάλιστα συμβουλεύουν και σε ποια απόσταση πρέπει κανείς να κρατάει το κινητό του προκειμένου να μην έχει πρόβλημα. Πόσοι τα ξέρουν όλα αυτά; Σε πόσους αναφέρονται όταν αγοράζουν στο παιδί τους κινητό;

Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη την μελατονίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή μας προστατεύει από τον καρκίνο και είναι πηγή ζωής.Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ‘καλές’ συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά. Το έχουμε ξαναπεί εδώ άλλωστε, η παγκόσμια επιδημία αυτοκτονιών εκεί οφείλεται και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν. Και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Η κρίση, μια ερωτική απογοήτευση κλπ είναι απλά οι αφορμές.

Γνωρίζουμε ότι ο διαλογισμός βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση αυτής της η/μ επίθεσης που δεχόμαστε, τις περισσότερες φορές χωρίς να το επιθυμούμε, αφού τα πάντα είναι ελεύθερα παντού. Μπορεί να διαλέξεις το ενσύρματο wifi στο σπίτι, αλλά το ελεύθερο είναι πλέον της ‘μόδας’, παντού!

Αλλά η καλύτερη ‘προστασία’ είναι η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε. Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων κι αυτές τώρα που μας περιβάλλουν είναι άγνωστες προς τη φύση μας. Οι εταιρείες έχουν τα δικά τους συμφέροντα -τα οποία διαπλέκονται με κυβερνήσεις και οργανισμούς μέσω των λόμπις- κι αν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μόνο από μας και για μας!


AllNewz
http://www.awakengr.com/2015/09/blog-post_54.html

Η ζωή είναι μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Εσύ διάλεξες το ρόλο σου;

Της Βάνας Καραγιάννη.

Το τοπίο καθρεφτίζεται στον ουράνιο θόλο καθαρό και γαλήνιο.
Θαρρείς πως μένει ανέκφραστο και ασυγκίνητο από όσα διαδραματίζονται εκεί κοντά του. Στέκεται αδιάφορο και ακίνητο απέναντι σε ανθρώπους, γεγονότα και σκηνές που εναλλάσονται με τρομακτική ταχύτητα, στο οικουμενικό πλατώ της μεγαλύτερης κοσμογυρισμένης κινηματογραφικής ταινίας, που λέγεται «Ζωή».

Πρόκειται για μια ταινία εξαιρετικά μεγάλου μήκους, μα που στο τέλος, όλως αιφνιδίως, σου αφήνει την αίσθηση, πώς ήταν υπερβολικά σύντομη. Οι ηθοποιοί, πρωταγωνιστές αλλά και κομπάρσοι, θαρρείς, πώς είναι ασύλληπτα αμέτρητοι. Ο σκηνοθέτης είναι άγνωστος, πλην όμως, ο διασημότερος στη λίστα, και σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες φήμες, φαίνεται να σχετίζεται με το πρόσωπο του σεναριογράφου. Η παραγωγή διεξάγεται, με έξοδα αγνώστης συνοδείας του σκηνοθέτη, και όσο για τους τόπους γυρίσματος των σκηνών, σου δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για κάτι εξωπραγματικό, σαν εικονική πραγματικότητα. Σκηνικά, κουστούμια, εφέ, μουσική και χορευτική επένδυση, όλα συντελούν σε ένα συναρπαστικό υπερθέαμα, σε μια μαγευτική υπερπαραγωγή, σε μία αληθινή έκσταση, που συνεπαίρνει και τον πιο αδιάφορο και ανέραστο θεατή.

Το σενάριο εξελίσσεται, ιλιγγιωδώς, μπροστά στα αποσβολωμένα μάτια του κοινού, και ακόμα και ο πιο έμπειρος θιασιώτης του σινεμά στέκεται, παντελώς, ανήμπορος να κατατάξει την πλοκή του, αποκλειστικά, σε μία, μόνο, από τις ταξινομημένες κατηγορίες των ταινιών. Η σκηνή μιας ανυπέρβλητης χαράς, που χοροπηδάει ζωηρά μέσα στα σπλάχνα σου, παρέχει, τόσο φυσικά και αβίαστα, την καλοκουρνιασμένη θέση της, σε μια ολοσκότεινη και παγωμένη χαραμάδα της θλίψης σου, σε μια απύθμενη άβυσσο του πόνου και της μοναξιάς σου … για να επιτρέψει και πάλι έπειτα στην χαρά να επιστρέψει, με τέτοια βεβαιότητα που το αστράπτον φως θα αντικαταστήσει και πάλι το χαοτικό σκότος την απαρχή της ημέρας … και ύστερα πάλι απ’ την ανάποδη …

Και να σου πάλι, με ένα κοσμικό χαμόγελο χαράς, να επιθυμείς να κλείσεις μέσα στην αγκαλιά σου ολάκερο τον κόσμο, κι ύστερα, να σου πάλι, ξανά, να βυθίζεσαι στην τρικυμιώδη θάλασσα των παθών και των βασάνων σου, εκπλιπαρώντας γοερά με δάκρυα και στεναγμούς για την πολυπόθητη σωτηρία σου, μήπως και εμφανιστεί «απο μηχανής θεός» κάποιος ναυαγοσώστης να γλιτώσει την ψυχή σου απο τον επικείμενο πνιγμό της.

“ Virtual reality ”, λοιπόν, η ζωή σου και εσύ επιλέγεις, να ταυτίζεσαι με το ρόλο σου, αυτόν του πρωταγωνιστή, γιατί ναι, είσαι πρωταγωνιστής, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό, αλλά, μέσα στην πυρακτωμένη σου λαχτάρα να αποδώσεις καλύτερα τον ακριβοπληρωμένο ρόλο σου, ξεχνάς ότι, στην τελική, δεν είσαι παρά ένας ηθοποιός.

Ξεχνάς ότι δεν πρόκειται, παρά μονάχα, για έναν ρόλο.

Μες στην ταινία γίνε πρωταγωνιστής, μα, μέσα σου, ας είσαι πάντοτε ένας σιωπηλός, ουδέτερος θεατής. Ο θεατής γνωρίζει πώς πρόκειται για ταινία, γνωρίζει πως πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, για μια ψευδαίσθηση, όσο κι αν η σημερινή τεχνολογία και οι σύγχρονοι μέθοδοι προβολής, τύπου 3D, επιθυμούν να σε βουλιάξουν, να σε παρασύρουν μαζί τους στα κινηματογραφικά δρώμενα, στα πολυποίκιλα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, στις αστραπιαία εναλασσόμενες εικόνες και στις καλοστημένες υλιστικές παγίδες των αισθήσεων. Μη λησμονάς πως πρόκειται για μια ψευδαίσθηση, ακριβώς ίδια με αυτή που σε περιτιλύγει, σαν ξυπνάς από ένα μακρύ και περιπετειώδες όνειρο το πρωί. Κανένας ρόλος σου δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Τώρα παίζεις σε κωμωδία και αύριο σε δράμα. Τώρα υποδύεσαι τον χαρούμενο και αύριο τον δυστυχισμένο.

Και όταν μάθεις και γίνεις καλός θεατής, όταν εξασκηθείς να είσαι σιωπηλός και βαθυστόχαστος παρατηρητής του πρωταγωνιστικού σου ρόλου, τότε, θα διαπιστώσεις, ξαφνικά και ανέλπιστα, πως η χαρά δεν ξεχωρίζει από τη θλίψη, πως είναι και οι δυό εγκόσμια εδέσματα πασπαλισμένα με αρκετή δόση ματαιότητας, ψίθυροι πλάνης, ένας βοερός απόηχος μιας ρηχής πραγματικότητας!

Θα διαπιστώσεις ότι και οι δύο ρόλοι δεν είναι παρά μία ψευδαίσθηση!!
Κι αν καταφέρεις και συρθείς αθόρυβα μέσα από τις μικρές σχισμές της ευτυχίας και της δυστυχίας σου, και βγεις ακέραιος και ζωντανός, μια βαθιά απεραντοσύνη θα περιμένει εκεί να σε προυπαντήσει, ένας κόσμος, διαφορετικός, ζωντανός, ακέραιος, αλώβητος και ισχυρός, μία «δονούμενη παλλόμενη ακινησία» …

Μια τέτοια γαλήνια ακινησία, που εμπρός της στέκονται αδύναμοι τόσο ο πόνος, όσο και αυτή ακόμη η εγκόσμια χαρά, να ταράξουν τα νερά της, να την συγκινήσουν, έστω, στο ελάχιστο, αφού αυτή είναι η ύψιστη γαλήνη, η ύψιστη χαρά και ευτυχία.

Αυτός ο «εξωπραγματικός», ο ατάραχος κόσμος που βρίσκεται πάντα εκεί, ο εσωτερικός σου θεατής, έχει, μονίμως, τη δυνατότητα να συμμετέχει στη σκηνοθεσία της ταινίας, δεν είναι, όμως, ηθοποιός. Παρακουλουθεί σιωπηλός την εξέλιξη της πλοκής, τον ρόλο σου, τους άλλους ρόλους, τα σκηνικά, έχοντας τη δυνατότητα να ανακόψει, οποιαδήποτε στιγμή, κάθε σκηνή, να την τροποποιήσει ή να δημιουργήσει μία άλλη.

Το τοπίο, μονάχα τώρα, εξηγείται γιατί δεν αντιδρά, γιατί σωπαίνει. Φαίνεται πώς λικνίζεται στις ρυθμικές δονήσεις μιάς αλλιώτικης, απόκοσμης και βαθιάς, πολύ βαθιάς ουσίας …

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΟΙ ΕΛΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ


Για τον σημαντικό ρόλο που παίζει από εδώ και πέρα το μήνυμα που στέλνει στην Ευρώπη το εκλογικό αποτέλεσμα για μια σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στην Κουμουνδούρου. Ο κ. Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός τη Δευτέρα το απόγευμα προς βράδυ, και την Τρίτη βράδυ θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει και άρα υπάρχει πλειοψηφία....
 
Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η διερευνητική εντολή θα μετατραπεί ουσιαστικά σε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Νωρίτερα, το μεσημέρι, περίπου στη μία, ο κ. Τσίπρας θα έχει κομματική συνεδρίαση.
Την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στην έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό, όπου θα εκπροσωπήσει και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως τους ζήτησε κατά το συγχαρητήριο τηλεφώνημα που του έκανε, καθώς θα βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ενόψει της συνόδου, ο κ. Τσίπρας είχε την Κυριακή εκτενή ενημερωτική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα. Ο κ. Τσίπρας θα κινηθεί στη σύνοδο στην ίδια γραμμή που κινήθηκε και στις προηγούμενες συνόδους και στη λογική να θεσμοθετηθεί το relocation και στη λογική του επιμερισμού των βαρών.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη σύνοδο του ΟΗΕ. Στο πλαίσιο της Συνόδου θα υπάρξει δεξίωση των ηγετών, στο περιθώριο της οποίας αναμένεται να συναντήσει τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στον απόηχο των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι μετά τα εσωκομματικά προβλήματα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση είναι πλέον συμπαγής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται αναταράξεις να υπάρξουν σε άλλους χώρους, στην αντιπολίτευση.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι δεν υπάρχει πια «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» αλλά η συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση, και σημειώνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή κερδίζει έδαφος το οποίο και πρέπει να διευρυνθεί και στο πλαίσιο του οποίου θα δοθούν μάχες.

Κεντρική και πρώτη μάχη είναι εκείνη για το χρέος, για την οποία ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν την προσπάθεια. Όπως έχει πει ξανά, θα προτείνει να φτιαχτεί ένα συμβούλιο για τα ευρωπαϊκά θέματα, στο μοντέλο του εθνικού συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής, όπου να συμμετέχουν θεσμικά εκπρόσωποι των κομμάτων, να έχει ενημερωτικό ρόλο και να κατατίθενται προτάσεις. Ωστόσο, σημειώνεται ότι η στρατηγική ανήκει στην κυβέρνηση και πηγάζει από τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει.

Τον κ. Τσίπρα συνεγχάρησαν ξένοι ηγέτες, ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και πρόεδροι των κομμάτων. 

Ειδικότερα, οι Φ. Ολάντ (ο οποίος του είπε ότι θα έρθει στην Ελλάδα), Μ. Ρέντσι, Β. Φάιμαν, Μ. Σουλτς, Ν. Αναστασιάδης. Επιπλέον, τον συνεχάρη ο πρόεδρος της ΝΔ και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε συγχαρητήριο γραπτό μήνυμα από τον Κώστα Καραμανλή και αργά το βράδυ από τον επικεφαλής του Ποταμιού. Κατά την επικοινωνία του με την κ. Γεννηματά, η οποία τον πήρε τηλέφωνο για να τον συγχαρεί, ο κ. Τσίπρας της είπε να συζητήσουν και εκείνη είπε ότι δεν είναι ώριμη τώρα μια συνεργασία και πως θα έχει μια δημιουργική αντιπολίτευση.

Ως προς το αποτέλεσμα που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι προφανώς περίμενε ότι ο λαός θα επιβραβεύσει την προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής και πως τώρα η κυβέρνηση διαθέτει μια λαϊκή εντολή για να προχωρήσει σε πραγματικές συνθήκες. Ο ίδιος δεν πίστεψε ποτέ στο «ντέρμπι» με τη ΝΔ που έδιναν ορισμένες δημοσκοπήσεις, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις κομματικές διεργασίες, θα ζητήσει να υπάρξει μια πολύ σοβαρή και συντεταγμένη διαδικασία ανασυγκρότησης, και συνέδριο αρχές του επόμενου χρόνου, ίσως την άνοιξη, με στόχο όλο αυτό το λαϊκό κομμάτι που έχει πια στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτίζεται μαζί του να ενταχθεί και στο κόμμα. Στάθηκε ιδιαίτερα στα μεγάλα ποσοστά της νεολαίας που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας την ικανοποίησή του γι’ αυτό το γεγονός.




http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_546.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters