Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΕΣ…ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ? ΑΡΑΓΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ??

Αποκαλύψεις || Ιδρύματα – ΜΚΟ και η επιρροή τους στην πολιτική της Ελλάδας (ΣΟΡΟΣ) – Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ


ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΛΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ??

ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ??

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ..
ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!..
Α-Ω.. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ??? ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ''ΘΥΜΗΘΕΙΣ'' ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ??

Τι Ήξεραν οι Μυστικές Υπηρεσίες για τον Αριστοτέλη Ωνάση

Αριστοτέλης Ωνάσης: ο «ύποπτος»
Πώς τον παρουσίαζαν τα αρχεία του FBI* 800 σελίδες ανώνυμων πληροφοριών, εκθέσεων και κουτσομπολίστικων σημειωμάτων …

Γιατί τον υποπτεύονταν οι Αμερικανοί και πώς ξεγελούσε τις διωκτικές αρχές τους.
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης σκανδάλιζε το αμερικανικό κατεστημένο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως τον γάμο του με την Τζάκι Κένεντι, που ήταν και η κορυφαία «προσβολή» του Έλληνα πλοιοκτήτη στο αμερικανικό υποσυνείδητο.

Ποιός Ήταν ο Κρυφός Χρηματοδότης του Χίτλερ που «τον Βοηθούσε να Κατακτήσει τον Κόσμο»

Ένα γαϊτανάκι σκανδάλων και βρομιάς διακατέχει μια από τις πιο χαρακτηριστικές πολιτικές οικογένειες στην ιστορία των ΗΠΑ. Η φήμη κυκλοφορούσε παραπλεύρως της αμερικάνικης ιστορίας για πολλά χρόνια. Για πολλούς ήταν ένα κοινό μυστικό. Για άλλους μια φήμη χωρίς ίχνος υπόστασης.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, σήμερα πρέπει να θεωρείται γεγονός: μια διάσημη αμερικάνικη οικογένεια είχε πολύ έντονη οικονομική εμπλοκή με τους ναζί και μάλιστα, αυτός ο συσχετισμός έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο τόσο στη δική της γιγάντωση όσο και σε αυτή των ίδιων των ναζί.

Ο Όμηρος μας Εξηγεί πως ΔΕΝ θα Αρρωστήσουμε Ποτέ



40[4]= Αλγεα* .-[ αλγεα = τα βάσανα -οι στενοχώριες]
40[4]= α γέλα *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού-λύπης / Ω τα βάσανα τις στενοχώριες να περιγελάς ]

Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο;;; Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος;;;
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να στενοχωριόμαστε. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δες την μεγάλη εικόνα της ύπαρξης σου και θα καταλάβεις.

Τι Σφραγίζει το Σχοινί; Το Πολύτιμο «Μυστικό» Έμεινε Κρυφό για 3.245 χρόνια. Όταν αποκαλύφθηκε προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ

Η σφραγίδα κρατούσε κλειστή μια διάσημη λειψανοθήκη. Είχε μείνει άθικτη για 3.245 χρόνια.
Την άνοιξε για πρώτη φορά ο αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ στις 16 Φεβρουαρίου του 1923.
Εκεί φυλασσόταν η

…μούμια του Φαραώ Τουταγχαμών!

Φυλασσόταν μέσα σε πέντε σαρκοφάγους, η μία μέσα στην άλλη, όπως οι ρώσικες κούκλες. Οι σαρκοφάγοι, με τη σειρά τους, βρίσκονταν μέσα σε πέντε διαδοχικές λειψανοθήκες.

Ο Χριστός πουθενά: Μήνυμα πανθρησκείας από τον Πάπα για τις «τρεις Αβραάμικες θρησκείες» – Η αναφορά του στα Ιεροσόλυμα. Του Άρη Δημόπουλου

Του Άρη Δημόπουλου 
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για πολλοστή φορά άφησε…. στη γωνία τον Χριστό. 
«Βασιζόμαστε σε εσάς», ήταν τα λόγια που είπε στον Πάπα Φραγκίσκο ο ηγέτης των Παλαιστινίων, Μαχμούντ Αμπάς, καθώς αποχωρούσε από το Βατικανό... 
Γιατί όμως μπορεί να βασίζεται ένας μουσουλμάνος ηγέτης πάνω στον άρχοντα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας; Η απάντηση κρύβεται στους Ιερούς Τὀπους και συγκεκριμένα στην Ιερουσαλήμ, την πόλη-σύμβολο για τον Χριστιανισμό, τον Εβραϊσμό και το Ισλάμ.

Είναι Τελικά η Γη Κούφια; Σαν Καμπάνα Ήχησε Μετά από Μυστηριώδη Σεισμό

Οι σεισμικοί αισθητήρες κατέγραψαν για πρώτη φορά το γεγονός αυτό που προήλθε κοντά σε ένα νησί μεταξύ της Μαδαγασκάρης και της Αφρικής!!!! 
Στη συνέχεια, ο ήχος της καμπάνας όπως είπαν οι σεισμολόγοι άρχισε να χτυπάει ποιο μακριά όσο στη Χιλή την Νέα Ζηλανδία και το Καναδά!!!!

Στη Χαβάη στην άλλη πλευρά του πλανήτη έγινε αντιληπτός ο ήχος της παράξενης καμπάνας από το σεισμικό ινστιτούτο!!!!!
Κανείς δεν ξέρει τι ήταν!!!!

Αερόλιθος!!;;!! Υποθαλάσσιο ηφαίστειο!!;;!! Πυρηνική δοκιμή!!;;!!

Stratfor: Τι Αναμένεται να Συμβεί στον Κόσμο το 2019

Τις προβλέψεις της για το έτος 2019 δημοσίευσε η Stratfor, στο πλαίσιο του 2019 Annual Forecast.
Ανταγωνισμός μεγάλων δυνάμεων
Όπως προβλέπεται από την αμερικανική εταιρεία του χώρου των γεωπολιτικών αναλύσεων/ πληροφοριών, ο ανταγωνισμός μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων αναμένεται να ενταθεί, με τις ΗΠΑ να κλιμακώνουν τη στρατηγική τους επίθεση κατά της Κίνας υπό τη μορφή δασμών, κυρώσεων, επιβολής ρυθμιστικών πλαισίων σε ανερχόμενες τεχνολογίας, μεγαλύτερη στήριξη προς την Ταϊβάν και πιο επιθετική στάση στη Νότια Σινική Θάλασσα.

30+1 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ - ΠΥΛΕΣ


ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ
Ο κινηματογράφος αποτελεί για την σύγχρονη ιστορία στοιχείο τέχνης και πολιτισμού, έχοντας να επιδείξει έναν τεράστιο αριθμό παραγωγών κάθε είδους.
Ανάμεσα σ΄ αυτές υπάρχει μία κατηγορία ταινιών που δημιουργήθηκαν από ιδιαίτερους ανθρώπους και απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερο κοινό ενημερωμένων ή έστω υποψιασμένων θεατών. Αυτές, μεταφέρουν γνώση … κάποιες φορές μυστική και κάποιες κωδικοποιημένη, «απαγορευμένες» πληροφορίες, αλλά και μηνύματα … κάποιες φορές αντίστασης στην κυρίαρχη ελίτ του πλανήτη, δείχνοντας κατευθύνσεις και ανοίγοντας πύλες σε όσους έχουν την προδιάθεση και επιθυμία να τις περάσουν.

Το αυτοκίνητο του μέλλοντος καίει αέρα και έχει ελληνική υπογραφή


test
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα είναι η αυτοκίνηση όταν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα θα είναι δεδομένα και η βενζίνη θα αποτελεί μακρινό παρελθόν; Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τις εταιρείες αυτοκινήτων; 
Ο «Ζέφυρος», το όχημα «κινητής αρχιτεκτονικής» χωρίς οδηγό, έρχεται από το μέλλον για να μας δώσει μια scifi ιδέα για τις μετακινήσεις του 2030.

ΕΜΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

Διαμαρτυρία μαθητών στο υπουργείο Παιδείας για το νομοσχέδιο που αφορά το νέο Λύκειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Κάτι παράξενο άρχισε να κινείται στον αέρα… Μια πνοή διαφορετική… Ο άνεμος έφερε στ’ αυτιά μας τις φωνές εκατοντάδων νέων παιδιών. Τις διαμαρτυρίες τους για τη δική μας αδράνεια κι αδιαφορία…
Τόσο καιρό μας κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν… ρωτούσαν και ήθελαν απαντήσεις, μα οι απαντήσεις ερχόταν μέσα από τις πράξεις μας,που δεν ήταν οι καλύτερες για μια νέα γενιά που ζητάει αλήθεια, δράση και δικαιοσύνη.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΗΡΘΕ  Η  ΩΡΑ  ΝΑ   ΚΑΝΟΥΜΕ  ΤΑΜΕΙΟ.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ    28-11-2018
1)  ΜΑΣ  ΑΦΑΙΡΟΥΝ  ΤΟΝ  13Ο  ΔΕΚΑΤΟ  ΤΡΙΤΟ  ΜΗΝΑ,  ΤΟΝ   ΜΗΝΑ   ΤΟΥ   ΣΕΙΡΙΟΥ   ΤΩΝ   36   ΗΜΕΡΩΝ.
2)  ΜΑΣ  ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ  ΗΜΕΡΕΣ  ΣΤΟ  ΕΤΟΣ  ΜΑΣ   ΤΩΝ   360    ΗΜΕΡΩΝ

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, Ο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;

  Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ  ΕΛΙΕΖΕΡ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΙΔΡΥΤΗ  ΤΟΥ  ΚΚΕ,  ο Ελιέζερ Μπεναρόγια,  ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  (και  πράκτορας της CIA;)  σε  συνέντευξη  του  στο  συγκρότημα  Λαμπράκη  (11/09/2011)  λέει:   

 «Δεν ξέρω αν θα ήταν αριστερός σήμερα ο πατέρας μου»,  (μάλλον  θα  ήταν  αμερικανοκομμουνιστής  Συριζαίος  με  τεράστιες  καταθέσεις  στην  GOLDMANΝ  SACHS  σαν  το  Παπαδημούλη  και τον  Τσακαλώτο).

"Σταμναγκάθι για το συκώτι, την καρδιά, το στομάχι, το δέρμα"


Το σταμναγκάθι ή κιχωριον το ακανθώδες είναι ουσιαστικά μια άγρια ποικιλία ραδικιού. Η επιστηµονική ονοµασία του σταµναγκαθιού είναι Cichorium spinosum. 
Πρόκειται όντως για έναν εξάδελφο του ραδικιού που φύεται στη λεκάνη της Μεσογείου, µε την Κρήτη, την Κύπρο, τη Σικελία και τη Μάλτα να είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε αυτό.

Αυτοφυές απαντάται στα χιονισμένα δύσβατα μέρη των ορεινών όγκων της Κρήτης αλλά και σε απόκρημνες ακρογιαλιές του νησιού. Το σταμναγκάθι είναι ένα άγριο χόρτο, με οδοντωτά φύλλα, τα οποία περιέχουν μία γλυκόπικρη ουσία, η οποία προσδίδει στο φυτό σημαντικές ιδιότητες.

ΦΟΒΟΣ εναντιον ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΦΟΒΟΣ εναντιον ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Μιλτιάδης Αναστασιάδης.    
Ο  ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΕΛΑΒΕ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΛΗΨΗ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ  ΝΟΗΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ  ΤΑ  ΖΩΑ  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΛΑΒΕΙ (ΤΑ  ΕΝΣΤΙΚΤΑ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ   ΚΑΙ  Ο,ΤΙ  ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ  ΔΕΝ  ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ).   ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΟ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  ΝΩΡΙΤΕΡΑ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΑΡΓΟΤΕΡΑ.   Η  ΑΦΥΠΝΙΣΗ   ΕΧΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.   ΜΕ  ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ   ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ, ΑΦΥΠΝΙΖΕΣΑΙ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters