Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Συνελήφθησαν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας επειδή ζωγράφισαν την ελληνική Σημαία σε υδραγωγείο ! Σημεία των καιρών.


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πρώτη φορά στα χρονικά ακούστηκε ότι το να ζωγραφιστεί η ελληνική Σημαία σε ένα παλιό υδραγωγείο αποτελεί φορά ξένης περιουσίας και όμως έτσι συνέβη στην Ηγουμενίτσα.

Μια ομάδα νέων ζωγράφισαν την ελληνική Σημαία στηνεπιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια και όπως αναφέρει η τοπική ενημερωτική πύλη thespro.gr, στο σημείο κλήθηκε –μετά από ανώνυμη καταγγελία (ποιοι ήταν αυτοί οι ανώνυμοι άραγε;)- η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τα έξι άτομα της παρέας και τα οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο υδραγωγείο ήταν ζωγραφισμένο με οπαδικά συνθήματα και βρισιές και όμως οι "ανώνυμοι" δεν ενοχλήθηκαν με αυτά αλλά με το Ιερό εθνικό Σύμβολο.
Θαυμάστε το «αδίκημα» των έξι φίλων με βάση το οποίο θα τιμωρηθούν στην σύγρχονη Ελλάδα.
pronews.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/04/blog-post_52.html

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ :ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ? (ηχητικό)’ΡΑΔΙΟ ALPHA 94,7′ 6/4/2900

KALOGEROPOYLOS SYNENTEYJH 

 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=22018

Ε.ΣΥ ΟΜΙΛΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ (βίντεο -φωτό) 5/4/2900

 

 
 


 
Αλέξανδρος Γεράκης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 40 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, (ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ), ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ 40 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΕΥΟΣΜΟΥ, ΘΕΡΜΗΣ, ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΠΥΛΑΙΑΣ, ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, (Υ.Ι.), ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, (Υ.Ι.),ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ, ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΤΗ, ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 1, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=22009

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters