Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΩΡΑ!

Αυτή την στιγμή στις Η.Π.Α η στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη με στόχο να εξολοθρεύσει κάθε απειλή κατά της ελευθερίας και δικαιοσύνης, να τοποθετήσει τον πρόεδρο στην θέση του και να ελέγξει την βία στις μεγάλες πόλεις.

Ο Δήμαρχος της Οκλαχόμα ενημερώθηκε από τον πρόεδρο τη Δευτέρα μέσω email ότι ο Νόμος περί εξέγερσης( insurrection Act) έχει τεθεί σε ισχύ και θα ξεκινήσουν συλλήψεις σε αυτήν την πόλη.

Εδώ μπορείτε να δείτε το "απαγορευμένο" βίντεο "Αμερικανίδα Οικονομολόγος Αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την "Πανδημία"

Όσο πάει και αγριεύει το καθεστώς αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και απολυταρχίας που έχει εγκαθιδρυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Κι αυτό, γιατί όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την εξαπάτηση που υφίσταται με το πρόσχημα της "πανδημίας covid", όλο και περισσότεροι διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων βγαίνουν και μιλούν ανοιχτά για τα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης που έχουν τεθεί σε εφαρμογή.

Εξελίξεις στη Ρωσία: Παραιτήθηκε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και η κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβιέντεφ υπέβαλε την παραίτησή του και της κυβέρνησής του στον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Ανακοινώνοντας την παραίτησή του μετά την ετήσια ομιλία του Πούτιν ενώπιον των μελών του Κοινοβουλίου και των πολιτικών ελίτ της χώρας, ο Μεντβέντεφ είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε σ' αυτήν μια σειρά από «θεμελιώδεις αλλαγές» στο ρωσικό σύνταγμα.

Στρατιωτικός νόμος, καραντίνες, ορκωμοσία. Τσάρλι Γουόρντ 15/1/21. ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

 


ABC, NBC, CBS, Fox, CNN, MSNBC θα χάσουν τις άδειες τους, ο Tραμπ παραμένει στο γραφείο, τα εγκαίνια ακυρώθηκαν.

ΣΧΟΛΙΟ : Σύνθεση άρθρων από ανεξάρτητες ιστοσελίδες του Αμερικάνικου διαδικτύου, που αναφέρονται σε καταστάσεις που έρχονται, πέρα από κάθε λογική και μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο στην πράξη.

Στην ουσία όσα αναφέρουν για να υλοποιηθούν, ο τρελο- Κασιδιάρης που αναφέρει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πρέπει να είναι ο Τραμπ.

Η Ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ακυρώθηκε, ο Πρόεδρος Τραμπ θα παραμείνει στο αξίωμα και τα μέσα ενημέρωσης του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος των ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN και MSNBC σύντομα θα είναι εκτός αέρα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τραμπ.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ Η Έδρα Της ΑΓΑΠΗΣ Με Τις ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ Πόρτες

Το μυστήριο και η ίντριγκα είναι σύμφυτα θα έλεγε κανείς στην ιστορία της Αγίας Έδρας, με τα χρονικά της ανά τους αιώνες να είναι τουλάχιστον σκοτεινά.

Ο κόσμος θα αναρωτιέται διαχρονικά τι είναι αυτό που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από δημόσια θέα οι ιερατικές αρχές του Βατικανού, ένα μέρος εξάλλου που αποτελεί το Άγιο Δισκοπότηρο κάθε συνωμοσιολόγου που σέβεται τον εαυτό του.

Το WTPC καλεί τον Τραμπ να κηρύξει περιορισμένο στρατιωτικό νόμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άμεση κυκλοφορία: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικοινωνία: Tom Zawistowski, TomZ@WethePeopleConvention.org

 

Το WTPC καλεί τον Πρόεδρο να επικαλεστεί περιορισμένο στρατιωτικό νόμο για τη διεξαγωγή νέων εκλογών και την προστασία της ψηφοφορίας μας, στην πλήρη σελίδα της διαφήμισης Washington Times, εάν οι νομοθέτες, τα δικαστήρια και το Κογκρέσο δεν ακολουθήσουν το Σύνταγμα

Ο καθηγητής του MIT κατηγορείται για απόκρυψη κινεζικών κυβερνητικών συμβολαίων, ενώ έλαβε εκατομμύρια σε αμερικανικές επιχορηγήσεις

Ένας κορυφαίος καθηγητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης συνελήφθη την Πέμπτη και κατηγορείται για απόκρυψη συμβολαίων εκατομμυρίων δολαρίων με την κινεζική κυβέρνηση, ενώ έλαβε εκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή προηγμένης ενεργειακής έρευνας για την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Gang Chen, ένας καθηγητής κορυφή μέσα στο μηχανικό τμήμα μηχανικής στο MIT, ήταν «χρεώνονται από μήνυση για απάτη σύρμα, παραλείποντας να υποβάλει έκθεση ξένο

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters