Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ

Δυστυχώς οι περισσότεροι βλέπουν το δένδρο, όχι όμως το ζοφερό δάσος.
Δείτε ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβεί εάν επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων .
Δείτε «γιατί » επιδιώκουν την

αναταραχή μέσα στα κράτη .

Δείτε το ζοφερό μέλλον ,δείτε γιατί πως η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερίζοντων κομμάτων γίνονται οι καλύτεροι υπηρέτες της έχοντας ως Αχίλλειο πτέρνα την απαξίωση οτιδήποτε Εθνικού

Υποκλίθηκε στον Β.Πούτιν ο Ρ.Τ.Ερντογάν και αλλάζουν τα πάντα σε Συρία-Αιγαίο-ΝΑΤΟ: Μια αφηνιασμένη και υπερ-εξοπλισμένη Τουρκία σε τροχιά σύγκρουσης με όλους

 
Η ημέρα που αλλάζει για πάντα το πρόσωπο του ΝΑΤΟ αλλά και της ευρύτερης περιοχής η σημερινή. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του προς το πρόσωπο του ευδιάθετου και χαμογελαστού Β.Πούτιν με μια αυτοκρατορική φιέστα με υποδοχή-υπερπαραγωγή, άλογα στους δρόμους κτλ.

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ


Για περισσότερα από 1.000 χρόνια η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ή Βυζαντινή
Αυτοκρατορία δέσποσε στον ευρύτερο μεσογειακό χώρο. Ένα μεγάλο μέρος τής
δύναμης και της επιρροής της το οφείλει στον πανίσχυρο κρατικό μηχανισμό της. Η
Αυλή της, όμως, ήταν ένας λαβύρινθος από μηχανορραφίες, δολοπλοκίες και σκοτεινά μυστικά. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά,
όπως στις μέρες μας) έδιναν κι έπαιρναν. Κανείς δεν ήταν ασφαλής και δεν μπορούσε να εμπιστευθεί κανέναν.

Η φανερή λατρεία του Μέγα Αρχιτέκτονα


Η λατρεία του Μέγα Αρχιτέκτονα Ιαλδαβαώθ.
Έτσι, για να θυμόμαστε ποιος είναι ο αληθινός Θεός αυτού του Κόσμου.

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες, από μια επίδειξη μόδας που έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο.
Τα πάντα περιέχει η επίδειξη μόδας:

Οι Αρχαίοι Έλληνες Αποκαλύπτουν την Ταυτότητα των Εβραίων!

Οι Αρχαίοι Έλληνες Αποκαλύπτουν την Ταυτότητα των Εβραίων!
Στην αυγή της «επίσημης» καταγεγραμμένης ιστορίας (δηλ. περίπου στην τέταρτη χιλιετία π.Χ.) οι Έλληνες -αφού συνήλθαν από τις καταστροφές που τους προξένησε ο μεγάλος κατακλυσμός (ο οποίος εξαφάνισε στο βυθό του Αιγαίου τον εξελιγμένο πανάρχαιο Ελληνικό πολιτισμό της
Αιγηίδος)- εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο.

Τι προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάνης που αμφισβητεί ο Ερντογάν


«Στη Δυτική Θράκη όμως δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη ούτε τη λέξη «τουρκική» να γράφει σε μία πινακίδα ενός σχολείου ή κάποιου συλλόγου. Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τα θέματα αυτά. Όταν μιλάω για επικαιροποίηση (της Συνθήκης της Λωζάνης) εννοώ αυτά ακριβώς τα θέματα», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα.

Ερπετοειδή Ελέγχουν την Τύχη της Ανθρωπότητας; Μπορεί να γελάσετε, αλλά πρώτα διαβάστε…

Ερπετοειδή Ελέγχουν την Τύχη της Ανθρωπότητας;
Πολλά ντοκιμαντέρ, αλλά και βιβλία κυκλοφορούν στην αγορά -και ειδικά στο διαδίκτυο- αναφερόμενα στη μεγάλη συνωμοσία που κυβερνά την τύχη ολόκληρης της ανθρωπότητας…
Η τύχη των ανθρώπων, η τύχη του πλανήτη ολόκληρου, υφαίνεται από «σατανικά» χέρια ερπετοειδών…
Οι περισσότεροι «λογικοί» άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις τοποθετήσεις με άρνηση και γελοιοποίηση, μολονότι υπάρχουν ντοκουμέντα, ευρήματα, αποδείξεις και πειστήρια…

Η Μεγαλύτερη Ανακάλυψη στην Υφήλιο Βρίσκεται Κάτω Από την Αθήνα. Γιατί την Κρύβουν; (video)

Η Μεγαλύτερη Ανακάλυψη στην Υφήλιο Βρίσκεται Κάτω Από την Αθήνα.

Γιατί την Κρύβουν;

Το ήξεραν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.

Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που

οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια..

Ριζικές αλλαγές στην οφθαλμολογία: «Παρελθόν» γυαλιά και φακοί - Πως θα βλέπετε από τα 30μ. τους δείκτες ενός ρολογιού!

Καναδοί επιστήμονες αναμένεται να βάλουν τέλος στα γυαλιά και τους φακούς επαφής καθώς ανακαλύψαν έναν βιονικό φακό που βρίσκεται ήδη στο στάδιο των κλινικών δοκιμών και σύμφωνα με τους ειδικούς, έρχεται να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να ανοίξει νέες σελίδες στην οφθαλμολογία.

Τι θα γίνει στην Γη όταν έρθει η ώρα και ανοίξει η Σελήνη;

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Από την αρχαιότητα η Σελήνη έχει χαρακτηριστεί ως τεχνικό δημιούργημα, αφού υπάρχουν καταγεγραμμένες ιστορικές φάσεις όπου στον ουρανό της γης δεν υπάρχει η ύπαρξη της.
Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.

Υπάρχουν ακόμα και σύγχρονες μαρτυρίες, για την ύπαρξη κενού κάτω από τον φλοιό της Σελήνης. Πρόσφατα μάλιστα επιστήμονες έκαναν λόγο για Μυστηριώδης στρογγυλή Δομή κάτω από την θάλασσα της Γαλιλαίας.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, Η ¨ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ¨, ΟΙ ¨ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ¨... ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Μεγαλοπρεπής υποδοχή Ερντογάν σε Πούτιν με Ιππικό! - Ο Ρώσος πρόεδρος στην Τουρκία για την θεμελίωση του Ακούγιου

Κατασκοπευτικό θρίλερ: Γερμανός και Γάλλος φωτογράφισαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης- Αλβανός ο «εργοδότης» τους – Συνελήφθησαν και ανακρίνονται

Θρίλερ με ελικόπτερο στα Μέγαρα! Πτήση με άρωμα κατασκοπίας πάνω από την Ελλάδα. ΒΙΝΤΕΟ

Τα τελευταία 24ωρα στη αεροπορική βάση των Μεγάρων, βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπόθεση με… άρωμα κατασκοπείας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την ύποπτη πτήση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ένα ελικόπτερο...

Stargates και η Αστρική Πύλη του Άδη στην Μικρά Ασία (Ντοκιμαντέρ - History channel)

 
Τον Μάρτιο του 2013, αρχαιολόγοι στην αρχαία Ελληνική πόλη της Ιεράπολης στην Μικρά Ασία, ανακοίνωσαν ότι έφεραν στο φως ευρήματα που πιστοποιούν την ύπαρξη της εισόδου για τον Κάτω Κόσμο.

Πρόκειται για την περιβόητη Πύλη του Άδη, η οποία οδηγούσε σε ένα σπήλαιο, το Πλουτώνιο, που μόνο ιερείς της Κυβέλης επιτρεπόταν να πλησιάσουν.

– Τί ήταν αυτό που φυλούσε η Κυβέλη και ποιες οι γνώσεις του αρχαιοελληνικού ιερατείου στην Ιεράπολη;

Κάποιες φορές δεν είμαι εδώ για όλους… Επειδή με χρειάζομαι κι εγώ

Κάποιες φορές δεν είμαι εδώ για κάποιον επειδή με χρειάζομαι κι εγώ. Χρειάζεται να ακούσω τον εαυτό μου, να ενώσω τα σπασμένα μου κομμάτια, να μαλακώσω τις τραχιές μου κόψεις.
Οπότε αν δεν απαντήσω ή αν έχω το κινητό μου κλειστό για λίγες ώρες ή για λίγες μέρες δεν σημαίνει πως εξαφανίστηκα από προσώπου γης. Απλώς αποφάσισα να πάω μια βόλτα με τον εαυτό μου, που είχα να τον φροντίσω καιρό.

Αυτό για τις ελιές το ξέρατε;

Καταναλώνοντας 3-4 ελιές τη μέρα ή 3 κουταλιές της σούπας ωμό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο προστατεύετε τον οργανισμό σας από τον καρκίνο.
Μία πολυφαινόλη που περιέχει η ελιά, η υδροξυτυροσόλη, καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό τους.

Εισαγγελέας ξεσκονίζει την Τράπεζα της Ελλάδος. ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Υπό εισαγγελική έρευνα βρίσκεται η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έπειτα από σοβαρότατες καταγγελίες εργαζομένων οι οποίες είχαν κοινοποιηθεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή. 
Οι καταγγελίες, τις οποίες είχε δημοσιοποιήσει το Documento στις 21 Ιανουαρίου 2018, αφορούσαν προσπάθεια συγκάλυψης φοροδιαφυγής που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ στο Ιδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ), δηλαδή το Νομισματοκοπείο,

"ΣΕΙΡΙΟΣ το Άστρο της δημιουργίας της ζωής στην Γη!"

Ο Σείριος είναι το ζωοποιό Άστρο της γης. Είναι το Άστρο που έχει την απόλυτη ευθύνη για την πορεία της ζωής στον πλανήτη μας. Ο Ιεροφάντης των Ελληνικών μυστηρίων ήταν γνώστης της δραστηριότητας των Αρείων κατοίκων του αστερισμού του Σειρίου…. 
Αυτοί έφεραν την ζωή… στην Γαία.
Ο Σείριος είναι το Άστρο εκείνο για το οποίο γίνεται λόγος σε ολόκληρο τον κόσμο από τους πιο γνωστούς αρχαίους λαούς μέχρι τις άγριες φυλές των ανθρώπων που ζουν στις αφρικανικές ζούγκλες, τα Ιμαλάια και τις Άνδεις.

ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

Το έφαγαν το ένα από τα τέσσερα αδέλφια της αντιστεκόμενης στα νεοταξικά σχέδια εταιρείας Σκλαβενίτης. Το έκαναν με απίστευτο θράσος και άνεση, ώστε να το έχουν υπ'όψη τους τα υπόλοιπα αδέλφια εάν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν κλειστά τα καταστήματά τους τις Κυριακές.. και εάν θέλουν να συνεχίσουν να αποσύρουν από τα ράφια τους τουρκικά προϊόντα ως διαμαρτυρία για την αιχμαλωσία των Ελλήνων αξιωματικών. 

Οι πιο γνωστές κλεμμένες Ελληνικές Αρχαιότητες στα μουσεία του κόσμου

Ένα μεγάλο τμήμα του πολιτισμού της Ελλάδας κλάπηκε κατά τη διάρκεια των αιώνων από διάφορους κατακτητές και έτσι σήμερα πολλά ελληνικά έργα τέχνης βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα μουσεία στον κόσμο και όχι στον τόπο που που τα γέννησε. Από το θησαυρό των ξενιτεμένων αυτών έργων τέχνης επιλέξαμε μερικά από τα πιο γνωστά και σας τα παρουσιάζουμε.

ΧΑΜΟΣ! ΆΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΕΞΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ! ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ

tsakalotos 
Κουνάμενος συνάμενος ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακωτός Καραγεώργη Σερβίας στο δρόμο για το γραφείο του!

Ξαφνικά πολίτες αρχίζουν να τον καθυβρίζουν.
Ακούστηκαν απίστευτές εκφράσεις:
«Το μ@υνί που σε πέταγε παλιόπουστ@ θα σε γ@μήσουμε, @ρχίδι»
Τα συγκεκριμένα άτομα ξαφνικά κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του.
Τη γλύτωσε παρά τρίχα από το ξυλοφόρτωμα

Όπου φύγει φύγει η υπουργάρα μας!
http://www.makeleio.gr

Ξέσπασε ο αξιωματικός μέσα από τις φυλακές, δειτε τι έιπε


Ξέσπασε ο αξιωματικός μέσα από τις φυλακές, δειτε τι έιπε 

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τα δύο παιδιά – Χάνουν την αισιοδοξία τους και φοβούνται για το μέλλον
Συμπληρώθηκε ένας μήνας στη φυλακή και κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό ακόμη θα παραμένουν έγκλειστοι ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο Λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, που συνελήφθησαν από τουρκικό περίπολο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές Έβρου.
Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, τα δύο παιδιά και οι οικογένειές τους ζουν έναν εφιάλτη.

Τραμπ…καλεί Πούτιν στον Λευκό Οίκο!


 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθούν στην Ουάσινγκτον, στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν τον περασμένο μήνα, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ.
Πούτιν και Τραμπ επικοινώνησαν τηλεφωνικά στις 20 Μαρτίου.

Η Αυστρία απελαύνει 18.500 Τούρκους θεωρώντας τους παράνομους μετανάστες

Με πρόταση της νέας αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Άγκυρα, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18 χιλιάδες 500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.
Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Trouw, τα άτομα αυτά θεωρούνται για την Αυστρία παράνομοι μετανάστες και παρά του ότι εργάζονται στην Αυστρία χάνουν όλα τα δικαιώματα τους μετά την ανάδειξη της νέας δεξιάς αυστριακής κυβέρνησης.

To λαμπρό ιερό του Απόλλωνα στο ακατοίκητο σύμπλεγμα νησίδων νοτιοδυτικά της Αντιπάρου

Το Δεσποτικό είναι ένα ακατοίκητο σύμπλεγμα νησίδων και βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αντιπάρου.

Στο ίδιο σύμπλεγμα ανήκουν επίσης τα νησάκια Τσιμιντήρι και Στρογγυλό. Το Δεσποτικό σύμφωνα με τον γεωγράφο Στράβωνα και τον ιστοριογράφο Πλίνιο, στην αρχαιότητα ονομάζονταν Πρεπέσινθος, ενώ σήμερα ονομάζεται και Επισκοπή. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι κάτοικοι της αρχαίας Πάρου ίδρυσαν εκεί λαμπρό ιερό του Απόλλωνα ως απάντηση στην αθηναϊκή κυριαρχία της Δήλου.

Συγκινεί ο ηρωισμός 14χρονης που έσωσε 3 παιδάκια από φωτιά: «Προτιμούσα να καώ εγώ» (βίντεο)

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (01.04.2018) στο χωριό Αφάντου στην Ρόδο, με πρωταγωνίστρια μια 14χρονη μαθήτρια, η οποία μπήκε στο σπίτι που καιγόταν στη γειτονιά της και με αυτοθυσία έσωσε από τις φλόγες τρία ανήλικα παιδιά που κοιμούνταν στο δωμάτιό τους.Η Βαρβάρα Τσιλιγκίρη μόλις αντιλήφθηκε οτι στη γειτονική της οικοδομή έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά, βγήκε στο δρόμο και αφού κάλεσε σε βοήθεια ανέβηκε στο σπίτι και έτρεξε στο δωμάτιο που βρίσκονταν τα τρία παιδιά προκειμένου να τα σώσει απο τη φωτιά.

Αποκάλυψη-τώρα για την Τουρκία: Εκατομμύρια Τούρκοι έμαθαν πως είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, Αρμένιοι και Εβραίοι – Ψάχνουν για την καταγωγή τους

 
Σοκ και δέος έπαθαν εκατομμύρια Τούρκοι όταν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο «εθνικό μητρώο» της χώρας στο οποίο «μπήκαν» για να αναζητήσουν τις ρίζες τους, ανακάλυψαν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους κατάγεται από Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους.  Το δημοτικό μητρώο της Τουρκίας δημοσιοποιήθηκε...

Πρωτοφανής δήλωση από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τον βαρύτατο τραυματισμό του 52χρονου Αλέξανδρου Σταματιάδη που ενα Θαυμα θα σώσει τη ζωή του

ΦΩΤΟ: ΑΘΛΙΕ "ΥΠΟΥΡΓΕ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Σ`ΑΥΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ; Στη χθεσινή επίθεση και τον βαρύ τραυματισμό επιχειρηματία από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στην Κηφισιά, αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας...

"Αυτή η μαυρίλα στις πλάκες ...." Η σφαγή της Χίου την 30η Μαρτίου 1822- Πάσχα 2 Απριλίου 1822. . Γιατί όταν η ιστορία δεν διδάσκει, επαναλαμβάνεται.

 
Η σφαγή της Χίου την 30η Μαρτίου 1822: 
Μία διαστροφική πράξη, η οποία επειδή δεν τιμωρήθηκε 
επαναλήφθηκε στη Σμύρνη 
και επαναλαμβάνεται σήμερα.....
Θ. Μαλκίδης 


Η έκρηξη της Επανάστασης βρήκε το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της Χίου να ευημερεί (117.000 έναντι 3.000 Οθωμανών Τούρκων ). Με τον στόλο τους, την ικανότητά τους στο εμπόριο και τη διπλωματία τους, οι Χιώτες κυριαρχούσαν στον Εύξεινο Πόντο, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters