Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ !!! Ολόκληρη η συνταγή από το ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΑΕΙ !!!



Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Μετά από χρόνια έρευνας βγάζω στην δημοσιότητα ολόκληρη την συνταγή από το ελιξήριο ΑΕΙ, το συγκεκριμένο βάμμα είναι η καλύτερη ασπίδα προστασία στα δηλητήρια που μας ρίχνουν


Το ελιξήριο ΑΕΙ περιέχει τα παρακάτω ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Χειρόγραφα που Κρύβει το Βατικανό Αποκαλύπτουν: «Το Ανθρώπινο Ον Έχει Υπερφυσική Δύναμη»


Σήμερα, πολλοί ζουν στο έλεος των πνευματικών δυνάμεων των θρησκειών της μόδας, των κινήσεων της Νέας Εποχής, παραδίδοντας τη δύναμη του δικού τους πεπρωμένου στα χέρια οποιουδήποτε άλλου όντος.


Ζούμε σε ένα κόσμο γεμάτο δονήσεις και το σώμα μας αποτελείται από αυτές τις δονήσεις ενέργειας που εκπέμπουμε συνεχώς.

Eπιστημονικά πειράματα έχουν δείξει ότι το DNA μας αλλάζει με τη συχνότητα που παράγεται από τα συναισθήματα και τα συναισθήματά μας, δηλαδή τις δονήσεις.

Ποιός Κρύβεται Πίσω από τον Μυστικό Πόλεμο για Εξαφάνιση των Μετρητών;


Για τις προσωπικές μας αγορές το ρευστό χρήμα παραμένει ακόμη βασιλιάς. Ναι, παρά τον πόλεμο εναντίον των μετρητών, παρά την τρομοκρατία, παρά την όλη προπαγάνδα από τις πολιτικές ελίτ και την φτωχοτραπεζοκρατία, οι Ευρωπαίοι πολίτες προτιμούν ακόμη τα μετρητά.

Αυτό δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2002 έως σήμερα.

Οι Θεοί Εμφανίζονται με Ένα Δικό τους Τρόπο Πλέον


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μία περίεργη έκπληξη περίμενε αρκετούς Κινέζους όταν αντίκρισαν μία παράξενη θέαση στον ουρανό.

Τη μορφή μιας γυναίκας…
Όπως αναφέρει το newsflare.com η μορφή μιας γυναίκας εμφανίστηκε στα σύννεφα, στο Jiaxing City της Zhejiang Province στην Κίνα, κατά τη διάρκεια ηλιοβασιλέματος την Εαρινή Ισημερία, στις 21 Μαρτίου.
Η μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα η οποία φαίνεται να έχει μεγάλο στήθος μοιάζει να γονατίζει στον ουρανό.

Η Βελτίωση του DNA μας και τα Όντα του Φωτός

Όσο θα αυξάνονται τα Φωτόνια-Φως στη Γη πολλά πράγματα θα αλλάξουν, όλα αυτά που είμαστε θα αποκαλυφθούν και η συνείδηση θα ξυπνήσει προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη ακολουθώντας το δρόμο που έχει επιλέξει ο καθένας από εμάς.


Γι’ αυτό όσο βρισκόμαστε σε αυτό το μεταβατικό Λίμπο-Καθαρτήριο εξαγνισμού, τα Όντα Διάσωσης, μας επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε σε βάθος και αυτό που επείγει είναι να γίνουμε περισσότερο θετικοί, στοργικοί, αλληλέγγυοι, να συμμεριζόμαστε τους άλλους και να μάθουμε να μετατρέπουμε τις βαριές καταστάσεις σε λεπτές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters