Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τα γαϊδούρια απειλούνται με εξαφάνιση εξαιτίας των Κινέζων!


Γιώργος Βράτσος 
Η ζήτηση για το δέρμα γαϊδάρου για την παρασκευή κινέζικων παραδοσιακών φαρμάκων κινδυνεύει να εξαλείψει περισσότερο από τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό των ζώων αυτών μέσα στην επόμενη πενταετία, ανακοίνωσαν σήμερα ερευνητές. Από τον Γιώργο Βράτσο

Περίπου πέντε εκατομμύρια δέρματα χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο για την παρασκευή ejiao, ενός ζελέ το οποίο στην Κίνα θεωρείται θεραπεία για μια σειρά προβλημάτων -από τα κρυολογήματα έως τη γήρανση-, γεγονός που απειλεί τους παγκόσμιους πληθυσμούς των γαϊδάρων, αναφέρει σε μια έκθεσή της η οργάνωση προστασίας των ζώων που εδρεύει στη Βρετανία Donkey Sanctuary (Άσυλο Γαϊδουριών).

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ


Βόιο εν οίδα ότι
Ρατσισμός είναι... να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360€ .... την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός ... θα πάρει 580.

Ρατσισμός είναι .... να πληρώνεις στα νοσοκομεία ... για εισαγωγή και εξετάσεις...  μιας και διέλυσαν τη δημόσια υγεία ... ενώ ο μετανάστης νοσηλεύεται δωρεάν....

Τέλος η ταλαιπωρία στις εφορίες για ληξιαρχικές πράξεις γάμου, γέννησης, διαζυγίου, θανάτου

Ένα μεγάλο βήμα για να μπει τέλος στην διαχρονική ταλαιπωρία των πολιτών να προσκομίζουν οι ίδιοι τα έγγραφα στις φορολογικές αρχές για ληξιαρχικά γεγονότα που τους αφορούν όπως η γέννηση, γάμος, σύμφωνο συμβίωσης, διαζύγιο, θάνατος ή άλλες μεταβολές στην οικογενειακή τους κατάσταση γίνεται με απόφαση του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.!

Sofia Vrouchaki
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...
ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
Απο τις 19 έως τις 23 Νοεμβρίου του 1973 στο Palazzo Cardelli της Ρώμης, όπου στεγάζεται το Κέντρο Μεσογειακών Σπουδών του Οργανισμού American Universities Field Staff...

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΕΜΩΝ

"Αφορολόγητοι οι Εβραίοι (από το '78) στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ελλαδα?? Δεν το'δε κανείς τόσα χρόνια?? Γι'αυτόν τον ρατσισμό γιατί δεν μιλάει κανείς??"

Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε; 
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ.


– Με νόμο του κράτους  απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο
 ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
 Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

"ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ (RKM) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ"

Αυτό είναι το σχέδιο κατάληψης του πλανήτη από την Μαφία των Χαζάρων..

Για διατηρήσει το απίστευτα κακό και αντι-ανθρώπινο σύστημα της, η Μαφία των Χαζάρων αποφάσισε να προωθεί την μαζική παράνομη μετανάστευση, προκειμένου να καταστρέψει τα σύνορα, την γλώσσα και τον πολιτισμό, χωρίς τα οποία κανένα έθνος δεν θα μπορεί να διατηρήσει την κυριαρχία του.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters