Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Μελέτη – βόμβα για το ασφαλιστικό: Σύνταξη στα 72 για σημερινούς 30άρηδες

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού 
ΜΕΛΕΤΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!! ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ, ΣΚΛΑΒΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ .. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
Αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ακόμα και στα 72 και δημοσιονομικό κόστος 50 δισ. ευρώ απειλεί να φέρει σε ορίζοντα μικρότερο των πέντε δέκα ετών το εκρηκτικό μείγμα γήρανσης του πληθυσμού, υπογεννητικότητας και έκρηξης των ευέλικτων μορφών απασχόλησης.

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ «ΦΡΕΝΑΡΕ» ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ!

Η πρώτη «αερομαχία» μεταξύ τουρκικών UAV και ελληνικού ελικοπτέρου στο Αιγαίο είναι πλέον γεγονός και αυτό σηματοδοτεί τη νέα εποχή της ένοπλης αντιπαράθεσης στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, αλλά με μία ιδιομορφία: Υπήρξε πλήρης αιφνιδιασμός της ελληνικής πλευράς και απ’ότι φαίνεται, έτσι όπως αντιμετωπίζουν οι πολιτικές ηγεσίες τον εξοπλισμό των ΕΔ, δεν θα είναι ο τελευταίος…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ: Ο δικηγόρος, οι ΜΚΟ και η ταρίφα των 950 ευρώ!

Μεγάλη αποκάλυψη του pagenews.gr για τη δράση δικηγόρου ο οποίος εμπλέκεται στο μεγάλο κύκλωμα που προμήθευε παράνομες γνωματεύσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες για να πάρουν άσυλο.

Με την ιδιότητα του προέδρου ΜΚΟ μπαινόβγαινε στο hot spot προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, εμφανιζόταν ως νομικός εκπρόσωπος σε άλλη ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο προσφυγικό και παράλληλα, όπως κατηγορείται από την ελληνική αστυνομία, συμμετείχε σε εγκληματικό δίκτυο που προμήθευε αλλοδαπούς με ψευδείς γνωματεύσεις περί… μετατραυματικού στρες.

Η Νεοφιλελεύθερη ατζέντα του Ύστερου Φεμινισμού, η Αμερικανική «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και η έννοια της Πατρότητας (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!)

Του Ηλία Παπαναστασίου

«Πατέρας; Τι θα πει «Πατέρας»; Είναι ξεπερασμένη έννοια, της Πατριαρχίας»!
Αυτά τα μαργαριτάρια ακούστηκαν σε ελληνική τηλεοπτική σειρά, Παρασκευή 29/11/2019 σε ζώνη υψηλότατης, βραδινής τηλεθέασης. Εννοείται, δεν ακούσαμε ούτε είδαμε καμιά αντίδραση από οποιονδήποτε φορέα.
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε εάν έχει γίνει τα τελευταία δέκα –τουλάχιστον– χρόνια κάποια έρευνα από Πανεπιστημιακό Τμήμα για την εικόνα του άνδρα και του πατέρα που παρουσιάζεται στην ελληνική τηλεόραση.

Νορβηγία: Μιλούσε για τον Χριστό και μουσουλμάνοι τον ....ξ υ λ ο κ ό π η σ α ν !!!.....

Τέσσερις μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε ιεροκήρυκα ο οποίος μίλησε για τον Χριστό στους δρόμους του Τρόντχαϊμ (Νορβηγία). 
Τον τράβηξαν μακριά από έναν πολυσύχναστο δρόμο με εξαπάτηση και στην συνέχεια άρχισαν να τον χτυπάνε και να τον απειλούν με θάνατο, εάν δεν ασπαστεί το Ισλάμ!!!

Τι συμβαίνει με τη σήραγγα Τ6 στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Ειδομένη

Θέση παίρνει η ΕΡΓΟΣΕ αναφορικά με την υπάρχουσα κατάσταση της σήραγγας Τ6 στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Ειδομένη, που κατασκευάστηκε από τη ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ. Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΓΟΣΕ τονίζει πως «αν και το έργο είναι πρόσφατης κατασκευής, παρουσιάζει ήδη πολύ ανησυχητική εικόνα ως προς την κατασκευαστική του επάρκεια»....

Βίντεο–ντοκουμέντο δείχνει πώς η Τουρκία εκβίασε τη Λιβύη. Τα στοιχεία έχει και το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών από το πρωί της Πέμπτης


Σημαντικά ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία εκβίασε τη Λιβύη. Τα βίντεο αυτά αποδεικνύουν τη μεταφορά αρμάτων μάχης και όπλων από την Τουρκία στη Λιβύη ενώ τα στοιχεία αυτά έχει στη διάθεση του και το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών από το πρωί...
  Τα βίντεο αυτά αποδεικνύουν τον εκβιασμό Ερντογάν στον Λίβυο ηγέτη Σάρατζ ο οποίος υπέγραψε το παράνομο μνημόνιο που αφορά την ανατολική Μεσόγειο για να πάρει τα όπλα και να διατηρηθεί στην εξουσία. 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.....

Νικόλαος Γεωργιάδης

DOCK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.......

DOCK ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.......

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ......ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..........

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..... ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ........... ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;; Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ..... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;;; ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, Ο ΙΔΙΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ..ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ.....
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ;;;;;; CAPTAIN ......ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ CAPITAL MONEY.....

Ο Πέλεκυς Του Κυνίσκου – Η Φοβερή Ιστορία Του Θησαυρού Της Magna Grecia Που Κατέληξε Στο Βρετανικό Μουσείο

του Νικολάου Π. Παππά, Πολιτικού Επιστήμονος

Είναι γνωστό ότι το Βρετανικό Μουσείο είναι γεμάτο αρχαιολογικούς θησαυρούς που έχουν φτάσει στη Βρετανία μέσω αρχαιοκαπηλίας. Ένα από τα εκθέματα είναι και ένα πανέμορφο αναθηματικό τσεκούρι που η προέλευσή του πιστεύεται ότι είναι από την Σύβαρη, μια πόλη της Magna Grecia.

Οι Αχαιοί, κατά την κάθοδο των Δωριέων, διώχνουν τους Ίωνες από την Ελίκη και έκτοτε η πόλη ελέγχεται από τους Αχαιούς οι οποίοι μετονομάζουν όλη την γύρω περιοχή σε Αχαΐα. Η Ελίκη στη συνέχεια συμμετείχε μαζί με τους Τροιζήνιους (Δωριείς) στην αποικία της Μεγάλης Ελλάδος, Σύβαρη, που έγινε γνωστή λόγω της πολυτελούς τρυφηλής ζωής που έκαμαν (εξ ου και ο «Συβαριτισμός»).

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - NAUSINOUS - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ 1831 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ .... ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ... 
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;; ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;; ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΣΙΝΟΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (Α' ΜΕΡΟΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡ ΔΩΡΙΚΟ & ΔΡ ΚΩΝ/ΝΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Αυτό Είναι Το Καινούριο Αυτόνομο Χωριό «Μεταναστών» Στην Ελλάδα – Ένα «Σύγχρονο» Κλειστό Γκέτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γήπεδα, παιδικές χαρές και σχολείο – Επιπλωμένα διαμερίσματα με ηλιακό θερμοσίφωνα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - https://www.el.gr/

Σαράντα έξι «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν διέσωσε το Λιμενικό Σώμα στη Λέσβο το τελευταίο 24ωρο.

Το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, 135 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε τέσσερα διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε Λέσβο, Καλόλυμνο και Μεγίστη.

Κρίση στον Έβρο: Η Άγκυρα δοκιμάζει τις αντιδράσεις των ελληνικών ΕΔ – Πολλά μείζονα επεισόδια μέσα σε 18 μήνες

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
H αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τουρκική περίπολο την 1η Μαρτίου του 2018 και το χθεσινό περιστατικό ανάρτησης τουρκικής σημαίας σε ελληνική νησίδα εντός του ποταμού Έβρου σε συνδυασμό με τους χιλιάδες αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες που περνούν τον Έβρο και εισβάλουν στην χώρα καταδεικνύουν ότι η Άγκυρα βάση οργανωμένου σχεδίου «τεστάρει» όχι μόνο τα ελληνικά αντανακλαστικά αλλά και τα σχέδια ασφαλείας των ελληνικών ΕΔ κατά πόσο δουλεύουν στην πραγματικότητα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters