Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Υπό βροχή η πορεία των οπαδών του Σώρρα στο Αγρίνιο-ισχυρή η συνοδεία των αστυνομικών (φωτο)

opadoi-sorra-epeisodia-8Ολοκληρώθηκε υπό συνεχή  βροχή η πορεία των εκατοντάδων οπαδών του Αρτέμη Σώρρα σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου για να καταλήξει στο σημείο απ’όπου ξεκίνησε,  στο πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων στο Αγρίνιο.
Η κινητοποίησή τους αυτή, εντάσσονταν στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων των οπαδών του φυγόποινου Σώρρα που επιμένουν πως τα 600 δις ευρώ υπάρχουν και ζητούν από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν ώστε να «αποπληρωθούν» τα όποια χρέη τους.

Κομματικοποίησαν και το εθνόσημο της χώρας; (ΒΙΝΤΕΟ). Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Κομματικοποίησαν και το εθνόσημο της χώρας; (ΒΙΝΤΕΟ)Αλλαγή όλα!  Η Αριστερά, κατά τα φαινόμενα, μετά την κυβέρνηση θέλει να πάρει και την εξουσία και πλασάρεται πλέον ως το ίδιο το Έθνος-Κράτος της Ελλάδας!  Ένα κοινό στοιχείο που λίγοι πρόσεξαν, όταν είδαν τα τρία τελευταία κυβερνητικά βίντεο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters