Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΑΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

*
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Εξαιρετικά σκληρές σκηνές
Απομακρύνετε μικρά παιδιά από την οθόνη του υπολογιστή.
*
Αν είστε ενήλικας μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω με δική σας ευθύνη.
*
Στις 19 Δεκεμβρίου του 2010 στα Καμίνια του Πειραιά, όπως συνηθίζεται εδώ και λίγα χρόνια, εκατοντάδες σιίτες από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Σωματείου Πακιστανών Μουσουλμάνων Σιιτών στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν δηλαδή, αποδίδοντας τιμή στη μνήμη του μαρτυρικού θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν, εγγονού του προφήτη τους Μωάμεθ.
*
Οι πιστοί μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο του Πειραιά και σταδιακά πολλοί ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη και βάρβαρη χειρονομία πίστης και θρήνου η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα- το Πάσχα των σιιτών.
*
Σχετικά με τον φετινό εορτασμό βλέπετε την ανάρτησή μου με θέμα: ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
*
Θέλοντας να μάθω περισσότερα σχετικά με την Ασούρα πραγματοποιώντας μια διαδικτυακή αναζήτηση βρέθηκα στο forum του http://www.aparadektoi.gr/ όπου οι σχετικές παγκόσμιες εικόνες των τελετών της Ασούρα που αντίκρισα πέρα από την φρίκη και την βαναυσότητα τους ήταν άκρως σοκαριστηκές λόγω κυρίως της συμμετοχής στο βάρβαρο έθιμο ακόμα και μικρών παιδιών (χωρίς τη θέλησή τους φαντάζομαι) έως και βρεφών!
*
Αυτές λοιπόν τις σκληρές εικόνες είναι που σκοπεύω να αναδημοσιεύσω συνοδευμένες μάλιστα από τα σχετικά σχόλια που τις συνόδευαν στο φόρουμ ως ένδειξη του μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει ο θρησκευτικός παραλογισμός και σε ποιου βαθμού ψυχικής νόσου μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο.
*
Να μην παραλείψω βέβαια να πω ότι ανάλογες αιματηρές τελετές δεν εμφανίζονται μόνο στον ισλαμισμό αλλά και στον χριστιανισμό τον πρώτο διδάξαντα, για αυτό και στο τέλος της παρούσας ανάρτησης θα παρουσιάσω δύο video με αιματηρές πασχαλινές χριστιανικές τελετές προερχόμενα από το ίδιο φόρουμ.
*
Πριν προχωρήσω στην παρουσίαση θα κλείσω τούτο τον πρόλογο με το παράπονο ότι στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό δεν βρέθηκε ούτε μια κρατική αρχή να απαγορεύσει την δημόσια τέλεση του βάρβαρου και απολίτιστου αυτού εθίμου.
*
Πάμε λοιπόν με δική σας ευθύνη για αυτά που θα δείτε παρακάτω. Αναδημοσίευση από Ισλάμουρες : Τους πέρασαν ΔΝΤ ; Φορτώ ομαδικές ενοχές...

Θα παρακολουθήσουμε μία διαδικασία, που δυστυχώς δεν επιτρέπουμε ακόμα στους ελληνικούς δρόμους.
Ορισμένοι ξενοφοβικοί ρατσιστές, δεν μπορούν να καταλάβουν.  Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον εμείς.Εδώ αριστερά, βλέπουμε έναν πραγματικό άνθρωπο, να έχει βρει επιτέλους το δρόμο του, προς τον ουρανό.
Κάθε πληγή που ανοίγει στο δέρμα του, τον βοηθάει να σηκωθεί όλο και πιό ψηλά.
Η ανύψωση προς τον ουρανό, αποτελεί εορταστικό γεγονός που μόνο οι πιστοί μπορούν να αισθανθούν.  
Η φωτογραφία είναι όρθια αλλά κόπηκε, επειδή εμφανίστηκαν πνεύματα από καλλίγραμμες γυναίκες με αχόρταγες ορέξεις να σερβίρουν ρύζι γυμνές.  


Εδώ έχουμε μία πολυ-πολιτισμική πολυ-φωτογραφία.
Επάνω αριστερά, βλέπουμε τους πιστούς από μικρή ηλικία, τί κάνουν όταν τους λένε ότι φταίνε για το ΔΝΤ.  

Δεξιά, είναι ένα οδηγός λεωφορείου που βαράει σπαθιές στην πλάτη του, λες και του είπανε ότι φταίει κάποιος υπουργός.  

Από κάτω αριστερά, βλέπουμε μία ευτυχισμένη μητέρα που παίρνει την υπηκοότητα για την χώρα των πιστών.
Το πιστό μωρό Β' Γενιάς, θα μάθει να κάνει χαρακιές στη μάπα του, όπως εμείς οι ρατσιστές, κάνουμε χωρίστρα στα μαλλιά.

Κάτω αριστερά, το μωρό μπορεί να έχει πιπίπα με το δάχτυλο του παππού του, κομμένο και ζαχαρωμένο, εξαιρετικά γευστικοποιημένο, σκέτη διαφήμιση για ευτυχία στη ζωή.
Τα αίματα στο κεφάλι, δεν είναι τίποτα.  Θα του τα στείλανε σε δέμα για την τελετή, οι μετανάστες αδελφοί του, από κάποια γειτονιά της Δύσης με άπιστους.      
        
Κάτω δεξιά, βλέπουμε την επιτροπή επανάστασης.  Όταν έρθει η ώρα, θα μεταναστεύσουν δυτικά για να μας κηρύξουν το Ψωμί - παιδεία - ελευθερία σε αμανέ.


Τέλος, βλέπουμε αυτούς που έκαναν την τιμή στον Προκόπη Παυλόπουλο, να διαλέξουν τη χώρα μας.
Δεν ξέρουμε πότε θα του κάνουν την τιμή, να τον επισκεφθούν και μέσα στο σπίτι του, για ένα τελετουργικό "ευχαριστώ".
Μπορούν να βγουν ύστερα και να τρέξουν προς τη Νίκαια, φωνάζοντας ότι τους χτύπησαν αστυνομικοί.

Αγαπημένοι συνέλληνες εκπολιτιστές :

Γνωρίζοντας ότι είστε ανώτερη ράτσα, που έχει εξελιχθεί σύμφωνα με τις Α.Α.Ι.Ι.  (ανθρωπιστικές ανάγκες Ιδανικότερου ιδεολογισμού), σας παραθέτω σε μεγέθυνση, την προηγούμενη  κάτω αριστερά φωτογραφία, που είχα περιγράψει.

*

Αυτή τη φορά, έβαλα από δεξιά και τον μπαμπάκα, που ξέρω ότι συμπονάτε και νοιώθετε ως δικό σας άνθρωπο.
Είναι καλός άνθρωπος, αξίζει τη βοήθειά σας, μέσα από μία πρόσθετη φορολογία, για νεο-δημοκρατικούς λόγους σοσιαλισμού.  
Το έχετε μέσα σας, το ξέρετε, πρέπει...  
Αλλιώς θα στεναχωρήσετε τον Ερντογάν και τους Έλληνες τηλε-δημοσιογράφους.

Πρέπει να ζήσει κι αυτός στις περιοχές σας, να γνωριστείτε και να κάνετε ανθρωπιστική παρέα.  Θα τον στηρίξετε.    
Αργότερα και επαγγελματική παρέα.  Είναι καλός για να εργαστεί στη θέση του εξαδέλφου σας.  Ο Έλληνας στοιχίζει παραπάνω, ενώ παράλληλα είναι και κομματικό τομάρι.

Κομματικό τομάρι = Αυτός που δεν ζητάει περισσότερες διευκολύνσεις από την κομματική ολομέλεια, με σκοπό το ανθρωπιστικό όφελος των λαθρο-Ισλαμιστών.  

Εδώ, βλέπουμε να χαράζει "ευλογία" στο αγγελούδι εκείνο, που αύριο θα κάνει παρέα με τα κοριτσάκια σας, αν τολμήστε και κάνετε το λάθος να βγάλετε χριστιανόπουλα ή σολιαλιστόπουλα.
Στα χέρια του, κρατάει το "αγιαστήρι" που  θα κόψει το δάχτυλο του παππού, να κατασκευάσει παραδοσιακή πιπίλα, για την ματωμένη σκατο-κουράδα με χέρια και πόδια.

Ο παππούς, μέχρι να δώσει το δάχτυλό του στην ειδική τελετή με τα θρησκευτικά ουρλιαχτά,
έχει πάει να κόψει τις ρόγες της μάνας του, προκειμένου να ετοιμάσει κομπολόι για το Ραμαζάνι.


Όσον αφορά στο ότι στοχεύουν στην υπέρβαση του σωματικού πόνου και όχι στην πρόκλησή του,  
όντως είναι κι αυτό Ισλαμικό σύστημα, με αποτέλεσμα να χαίρονται όταν σκοτώνουν αλλόθρησκο (επειδή έτσι έγινε μάρτυρας δικός τους)
και να χαίρονται ακόμα περισσότερο όταν έχουν νεκρό δικό τους, έπειτα από επίθεση σε διαδήλωση, σε λαϊκή αγορά ή σε στρατιώτες.  Υπέρβαση.

Κάθε φορά που βλέπουμε ένα τομάρι, να το έχουν σηκώσει νεκρό και να το έχουν ντύσει με πράσινα, είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν.
Μας το δείχνουν συνεχώς στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όμως, όταν καταλάβουν ότι αυτό είναι στοιχείο εναντίον των "αγαπημένων" τους, θα το κόψουν.

Πάμε τώρα στη εξέλιξη, από την ισλαμο-λεβέντικη Ινδική πλευρά του πλανήτη, στην ψιλο-Παλαιστινιακή :Εδώ από πάνω, βλέπουμε έναν Λιβανέζο Σηίτη, που τον βοηθάει η μητέρα του, να χαρακώσει την πιστή του κεφάλα.  
Μάλλον πρόκειται για εισαγωγική τελετή στην υπέρβαση.  Θα υπερβεί κάθε κακή έννοια και θα αποδείξει ότι αυτά γίνονται για το καλό της αιματοχυσίας.
Μετά, θα τον σηκώσουν και θα τον πάνε τέσσερις, με ευλογίες και τρελές χαρές.Ενώ εδώ, βλέπουμε έναν άλλον Σηίτη στο Λίβανο, να κρατάει αιματο-χυσιακώς τιμητική θέση στην αγκαλιά του πατέρα του.
Ο πατέρας του, τον προσφέρει συμβολικά στον αριστερά, που κρατάει μία μαχαίρα και τον "περιποιείται" όπως αρμόζει στην υπερβατική μανιο-κατάθλιψη.

Ακριβώς πίσω από το μαχαίρι, σε μία μαυροφορεμένη γυναίκα αρχίζει να χαμογελάει το χειλάκι της επιτέλους.
Αυτή μπορεί πιά να χαρακώσει τις ρόγες της, περήφανη για τον αιματοκυλισμένο λαό της.


Έχω και νεώτερα :


Εδώ βλέπουμε το αιματοκύλισμα, ζωγραφισμένο στο χαμόγελο του πατέρα.  
Πράγμα που αυξάνει την πνευματική διαύγεια και χαρίζει ατέλειωτες ώρες θρησκευτικής απόλαυσης, μόλις με 1 χαρακωμένο μωρό.

Από εκεί βγαίνει και η γνωστή αραβική παροιμία :
Μη βαράτε γροθιά στο μαχαίρι.  Κουτουλήστε το.


Εδώ βλέπουμε ένα σαρκοβόρο μαραφέτι που εξαγνίζει την πλάτη ενός τριμάλακα.
Καθώς το αίμα ρέει θριαμβευτικά, αναλογιζόμαστε μήπως έχουν φτάσει σε ανώτερο στάδιο, μανιο-εξόντωσης.Εδώ βλέπουμε μία τελετή, πώς να ξύνετε τη σπάλα σας, άμα πιστεύετε στο ποιοτικό ξύσιμο.
Όποιοι από εσάς επιλέξετε να κάνετε περιτομή, επιβαρύνετε την ευγένειά σας.    
Γι αυτό ξυστείτε μόνο.  Σηκώστε το μπράτσο και αγαλιάστε.


Ακολουθούν τα δύο χριστιανικά πασχαλινά video

 


ΙΣΛΑΜΟΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!
Θαυμάστε………….
 Πρώτα ξεκινούν με ζώα...

Οι "προσευχές" - εντολές για φόνο λένε να κόψει το κεφάλι της κατσίκας μη τηρώντας καμία προδιαγραφή σφαγής...- ανέκδοτο ακούγεται- κανένας σεβασμός προς τα ζώα -προσέξτε πως κρατά σφιχτά τα πόδια του ζώου - , το ζώο είναι ζωντανό και νοιώθει τον αποκεφαλισμό του,

και μετά να λουστεί με το αίμα του ζώου. Αυτά τα λέει η "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και σφάζονται γιατί είναι "έθιμο"...

μικρά παιδιά παρακολουθούν τις δολοφονίες και κατόπιν τα μαχαιρώνουν και μαθαίνουν πως να μαχαιρώνονται και αυτά... το αίμα ρέει άφθονο....

ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ...ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.....
Μαχαιρώνουν βρέφη και παιδιά στο κεφάλι για να ...συνηθίζουν... πνιγμένα στο αίμα σέρνοντάς τα σαν σφαχτάρια...

Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε 12χρονα παιδιά, αφού έχουν πάρει ειδικά "σεμινάρια" σφαγής να κάνουν την πρακτική τους σε ανθρώπινα κεφάλια. Μπορεί να είναι και συμμαθητές του γιου/κόρη σας στο σχολείο της γειτονιά σας....τι; υπερβάλουμε;;;..όταν θα σου έρθει με το κρανίο του παιδιού σου ανά χείρας μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε....

Εδώ με καμάρι κρατούν το αποκεφαλισμένο κρανίο...αύριο θα είναι του γιού σας...όλα στην ώρα τους...

 
ακούω κάποιους υπνωτισμένους με τα τούρκικα σίριαλ να λένε...ε άνθρωποι είναι κι αυτοί να κάνουν την προσευχή τους....οι παπαγάλοι των ΜΜΕ έχουν κάνει καλή "δουλειά" και όταν εδώ θα αποτελούμε μειονότητα αυτοί θα βρίσκονται στις βιλάρες τους σε εξωτικά μέρη...εσύ όμως δόλιε που τρώς το παραμύθι αμάσητο θα είσαι εδώ και θα υποστείς όλα τα αιμοσταγή πρωτόγονα ζόμπι και όλα όσα βαφτίζουν "έθιμα"...αν δεν λυπάσαι τον εαυτό σου λυπήσου το παιδί σου....
οι χασάπηδες της ασιατοαφρικής έχουν αλώσει την πλατεία σου...κι αν όχι ακόμα σού ρχεται όπου νάναι....
τι είπες κυρά Μαριγώ; Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα; Το παραπάνω αιμοσταγές έθιμο" με τις λάμες και τα μαχαίρια έλαβε χώρα πρόσφατα σε γειτονιές του Πειραιά..... και η παρακάτω φωτο είναι τραβηγμένη πρόσφατα από την γειτονιά της Πλατείας Αττικής όπου ο λαθροισλαμιστής κάνει την χαρακτηριστική κίνηση ΣΦΑΞΙΜΑΤΟΣ όταν οι κάτοικοι προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν για αυτό που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έλαβε χώρα έξω από τα σπίτια τους....
Έλα μην καθυστερείς άλλο να μας διαβάζεις...αρχίζει το Κισμέτ όπου νάναι...δεν είναι για να το χάνεις...υπνωτίσου στο ξύπνιο σου...είναι ωραίος ο λήθαργος...ανέμενε όταν εσύ θα πρωταγωνιστήσεις σε ζωντανό σίριαλ τρόμου....κάποιοι άλλοι θα το βλέπουν με το ίδιο ενδιαφέρον...αυτοί που φρόντισαν να σε αποβλακώσουν...


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_745.htmlhttp://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/11/blog-post_745.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters