Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Κι άλλος με μεγάλα Αρχ@@@δια! Ομιλία Φωτιά στην Τουρκική Βουλή!! Εκδίωξη,φυλάκιση και …εξαφάνιση ζητά ο Ερντογάν!!!

Garo Paylan TBMM'de Ermeni mebusların fotoğraflarını gösterdi 
Έχει Μεγάλα Αρχ@@@δια! Μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο: «“Τούρκοι κλέψατε γη Ελλήνων Αρμενίων και Κούρδων”!!

“Αυτούς σκοτώσατε για να αφήσετε ακέφαλους τους Αρμένιους”!
Ένας ακόμη βουλευτής του κουρδικού HDP έκανε μια ομιλία με την οποία κατακεραύνωσε τους Τούρκους βουλευτές.

Αρμενικής καταγωγής ο Γκάρο Παϋλάν με θάρρος από το βήμα της τουρκικής Βουλής έκανε μαθήματα τουρκικής ιστορίας στους συναδέλφους του, σηκώνοντας επτά πορτραίτα .
Ήταν οι φωτογραφίες επτά ηγετικών μορφών της αρμένικης κοινότητας οι οποίοι εκτελέστηκαν από τους πρώτους για να μείνουν οι Αρμένιοι ακέφαλοι
.
Μ΄ αυτά και μ΄ εκείνα ο «Σουλτάνος» Ερντογάν ζητά την εκδίωξη,φυλάκιση και …εξαφάνιση όλων των Κούρδων βουλευτών . Οι οποίοι βέβαια του απάντησαν ότι θα φτιάξουν “αυτόνομο κοινοβούλιο”!

 
 
 

Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπει το νέο μνημόνιο. Αφορά όλους


Διαβάστε προσεκτικά τι προβλέπει το νέο μνημόνιο. Αφορά όλους
Φοροκαταιγίδα από τον Ιούνιο, με πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα περίπου 5,2 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει το προσχέδιο του Νέου Μνημονίου που διανεμήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις εθνικές αντιπροσωπείες από την ελληνική κυβέρνηση.Διαβάστε εδώ τα μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Στο προσχέδιο του Μνημονίου υπάρχει ρητή πρόβλεψη για πρόσθετα μέτρα – χωρίς όμως να εξειδικεύονται – ύψους 2% του ΑΕΠ, περίπου δηλαδή 3,4 δις. ευρώ, τα οποία θα επιβληθούν το 2018 ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ στην περίπτωση που καταγραφούν αποκλίσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους. Η Κυβέρνηση δεσμεύεται εκτός από την αυτόματη εφαρμογή τους, το πακέτο αυτό να είναι αντικειμενικό και αξιόπιστο.

Επίσης η Κυβέρνηση, παρά τα όσα δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου από το βήμα της Βουλής ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποδέχεται στο νέο Μνημόνιο ότι το μέσο αφορολόγητο όριο διαμορφώνεται πλέον στα 8.750 ευρώ έναντι 9.100 που ο ίδιος είχε δεσμευτεί.

Όσον αφορά στο νέο πακέτο μέτρων, οι περισσότεροι νέοι φόροι που θα επιβληθούν, όπως η αύξηση του ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα, θα ισχύσουν από τον Ιούλιο. Άμεσα θα υποστούν τις συνέπειες από την αυξημένη παρακράτηση φόρου (εξαιτίας της μείωσης του αφορολογήτου ορίου) μισθωτοί και συνταξιούχοι, ενώ η αύξηση του φόρου στα αυτοκίνητα θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου.

Το νέο πακέτο μέτρων θα φθάσει σωρευτικά το 3% του ΑΕΠ, δηλαδή περίπου 5,3 δισ. ευρώ, ξεκινώντας από 0,75% του ΑΕΠ φέτος και 2,25% του ΑΕΠ το 2017. Στόχος είναι το 2018 ο προϋπολογισμός να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ. Φέτος το πρωτογενές πλεόνασμα (δηλαδή το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού εκτός των δαπανών για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους) θα πρέπει να διαμορφωθεί στο 0,5% του ΑΕΠ και το 2017 στο 1,75%. Το πακέτο των 5,3 δις. ευρώ αφορά εξοικονόμηση δαπανών κυρίως από το Ασφαλιστικό και αύξηση των φόρων.

Πιο συγκεκριμένα:

Από το νέο Ασφαλιστικό η Κυβέρνηση, όπως αναφέρεται στο Μνημόνιο, δεσμεύεται ότι θα εξοικονομήσει 1% του ΑΕΠ έως το 2018. Επίσης ένα πρόσθετο 2% θα προέλθει από το αντιστάθμισμα των αποφάσεων που έχει λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Από την αύξηση στη φορολογία εισοδήματος θα εισπράξει 1% του ΑΕΠ.

Το υπόλοιπο 1% του ΑΕΠ θα προέλθει από παραμετρικές αλλαγές όπως αναφέρονται στο Μνημόνιο, οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούν αυξήσεις στους έμμεσους φόρους.

Καταρχήν αυξάνεται στο 24% ο βασικός συντελεστής του ΦΠΑ. (Μέτρο που υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έσοδα 0,25% του ΑΕΠ).

Αυξάνεται η φορολογία στα αλκοολούχα ποτά, την μπύρα και τα τσιγάρα, καθώς και τα τυχερά παιχνίδια. Επιβάλλεται φόρος στη συνδρομητική τηλεόραση. Επίσης αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης των εταιρικών αυτοκινήτων και των τουριστικών καταλυμάτων.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει την προσαρμογή των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, συμπεριλαμβανομένης της βενζίνης, του πετρελαίου ντίζελ για τις μεταφορές και τη θέρμανση, υγραέριο, κηροζίνη και το φυσικό αέριο.

Αύξηση των συντελεστών ειδικού φόρου κατανάλωσης για την μπύρα και την κατάργηση της εξαίρεσης του 50% για τους φόρους κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά για τα Δωδεκάνησα.
Την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα τσιγάρα και τον καπνό.

Την καθιέρωση νέων φόρων κατανάλωσης για τον καφέ και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Την εισαγωγή ενός φόρου πληρότητας σε ξενοδοχεία που έχουν παραπάνω δύο αστέρια και ενοικιαζόμενα δωμάτια με πάνω από δύο κλειδιά.

– Μια μόνιμη αύξηση του φόρου επί των ακαθάριστων εσόδων των τυχερών παιχνιδιών στο 35% για να αντικαταστήσει την εισφορά 5 σεντ .

Την εισαγωγή μιας ευρυζωνικής εισφοράς για τους συνδρομητές του 5% τοις εκατό και την εισφορά 10% εκατό για τους συνδρομητές καλωδιακής τηλεόρασης.

Την αύξηση της φορολογίας για τις εταιρίες, Real Estate Εταιρείες Επενδύσεων και Εταιρειών Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου.

Την αντιστάθμιση της απώλειας εσόδων ENΦIA από τις χαμηλότερες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων με την προσαρμογή φορολογικά κλιμάκια και τους συντελεστές .

Οι αλλαγές στους φόρους κατανάλωσης, θα ισχύσουν από 1η Ιουνίου 2016, ενώ, για διοικητικούς λόγους, οι νέοι φόροι για το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα ισχύσουν την 1η Ιανουαρίου 2017.

Τέλος ένα ποσό της τάξεως του 0,2% του ΑΕΠ θα εξοικονομηθεί από τη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου, με το πάγωμα των αυξήσεων λόγω προαγωγής και τον εξορθολογισμό των επιμέρους μισθολογίων.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/05/ti-provlepei-to-neo-mnimonio.html

Α. Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος): ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ. …από Τετάρτη κανονικά οι πλειστηριασμοί !!!! ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΤΕΛΏΣ… ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

13178874_1149950158358825_3709848224587164098_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος) Και μετά την ψήφιση του ασφα-ληστρικού νομοσχεδίου τι νόημα θα είχαν οι αποχές και των συμβολαιογράφων άραγε;;;
Επομένως από Τετάρτη κανονικά οι πλειστηριασμοί !!!!

Η παρούσα ανάρτηση μου να συνδυαστεί με την πρωινή τοιαύτη !!!
 
Προσοχή, Προσοχή!!
Ο εχθρός ειναι εντός !!!
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ Συνέλευσις τώρα !!!

…..
[ Ανακοίνωση Συντονιστικής – Αναστολή απεργιακών κινητοποιήσεων http://enotariat.gr/?p=1790

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μετά την ψήφιση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων του Κλάδου.

Από αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2016 εκτελούμε τα καθήκοντά μας κανονικά. Ευνόητο είναι ότι οι ορισθέντες την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 πλειστηριασμοί θα διενεργηθούν, εφόσον έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διατυπώσεις της προδικασίας.

Τις επόμενες ημέρες μετά και την επικείμενη δημοσίευση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, θα ακολουθήσει λεπτομερής εγκύκλιος με πίνακες και συγκριτικά στοιχεία, καθώς και τις αλλαγές που θα ισχύσουν από 1 Ιουλίου 2016.

Mε τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας ]
…………………………………………

Η πρωινή ανάρτηση…
Έτσι , για να έχετε μια πρώτη ιδέα , του με ποιό τρόπο θα ανακοινώνεται ο εκπλειστηριασμός του σπιτιού , ή του ακινήτου σας:
 
Το ανθελληνικό καθεστώς , οι υπάλληλοι του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου , από 1ης/5/2016 καταργεί κάθε άλλη δημοσιότητα αναφορικά με τους πλειστηριασμούς (ήτοι κοινοποιήσεις της κατασχετήριας έκθεσης σε οφειλέτη , προσημειούχους δανειστές και δημόσιο , περιλήψεις στον τοπικό τύπο) και στην θέση τους , ως μόνη υποχρέωση του εκπλειστηριάζοντος δανειστή , θέτει την ανάρτηση του υπό πλειστηριασμό ακινήτου στην σελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης-Ταμείου Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ) ….

Παράλληλα δε με την δημοσίευση στην σελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ θα αποστέλλεται και μήνυμα δι’ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οφειλέτη -ιδιοκτήτη.


Και ερωτώ , οι οφειλέτες που δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο , διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , πως θα ενημερώνονται ότι κάποιος εκπλειστηριάζει το ακίνητό του ????????


Η γιαγιά απ’ την Κάτω Παναγιά , οι μη προνομιούχοι Έλληνες , οι αντιφρονούντες αναφορικά με την τεχνολογία , πως θα ενημερώνονται ????


Όταν ο δικαστικός επιμελητής , τη συνοδεία αστυνομικού έρθει στην πόρτα μας για να μας αποβάλλει απ την μη πλέον ιδιοκτησία μας ???????


Ποιός σκοτεινός νους δημιουργεί τέτοιες νομότυπες παρανομίες , τέτοιες ανισότητες μεταξύ των Ελλήνων Πολιτών , διαδικασίες που υπερβαίνουν κάθε λογική και καταστρατηγούν βασικές αρχές του Κράτους Δικαίου , της Ισονομίας και της Δικαιοσύνης ?????

Η εν λόγω διαδικασία ενημερώσεως των οφειλετών είναι προδήλως αντισυνταγματική και παραβιάζει μια σειρά από Διεθνείς Συνθήκες , αναφορικά με τα δικαιώματα του ανθρώπου και ως τέτοια πρέπει να καταγγελθεί νομίμως και να στυλητευθεί από το σύνολο των Ελλήνων Πολιτών.
http://www.odigostoupoliti.eu/category/odigos-tou-politi/

ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ.
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΤΕΛΏΣ…


ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ , ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.


ΈΛΛΗΝΕΣ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!!
ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!

………………………….


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;; ΠΟΙΕΣ;;; ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;; EΛΛΗΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=22772

Πρόεδρος Πούτιν: η Βασίλισσα Ελισάβετ «δεν είναι άνθρωπος»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgT6GJMkn8yvTOPZIJAQ4yz1VRwIMII8cMlhCBAzpOmjKOymhJiLD3GQJQuuuxxPVzi3gzT11uXEuuBwSlwNdJqQ2okLMglEgiWfg1zbEr3uDujAMNwB2ZQclhjeetIWdQp1m-FESNs1U1z/s1600/putin-elisabet-min.jpg 
Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες του πως ο ίδιος πιστεύει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ άλλαξε μορφή κατά τον χαιρετισμό τους, ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση να μην κάνει ‘’παλληκαριές’’ με την κυρίαρχη γραμμή αίματος των ερπετοειδών illuminati.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και συνεργάτες του πως Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ δεν είναι ανθρώπινο ον, αλλά είναι ένα ‘’ερπετό που αλλάζει μορφή μεταξύ της ανθρώπινης και της ερπετικής μορφής’’ και σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρόεδρο, υπήρξε μάρτυρας της αλλαγής μπροστά στα μάτια του, κατά τη γνώμη του δε, αυτό ήταν ως προειδοποίηση προς αυτόν προσωπικά.

Ο Πούτιν συναντήθηκε με την Βασίλισσα το 2014, κατά την 70η επέτειο της συμμαχικής απόβασης (D Day) στην Νορμανδία. Επικρίθηκε ευρέως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για το ότι δεν βοήθησε την μονάρχη στις σκάλες, κρατώντας αποστάσεις από αυτήν γενικώς.
Έχει τώρα αποκαλυφθεί ότι ο Πούτιν έμεινε όσο πιο μακριά γινόταν από την Βασίλισσα, διότι την είχε δει να αλλάζει μορφή λίγες στιγμές νωρίτερα.

‘’Η Βασίλισσα έχει ένα μακρύ ερπετικό πρόσωπο, σχεδόν σαν ράμφος, με αρρωστημένο γκρι χρώμα’’

Άλλαξε, μεταξύ αυτής της μορφής και της ανθρώπινης κατάστασης της ‘’τρεις ή τέσσερις φορές’’, ενώ χαιρετούσε τον Πούτιν. Την είδε επίσης να αλλάζει μορφή αργότερα, καθώς εβοηθείτο από τον Barack Obama και τον Κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας Jerry Mateparae, να καθίσει στην θέση της για την λήψη φωτογραφίας με τους ηγέτες του κόσμου.

‘’Τα χέρια της μετατράπηκαν σε ερπετικά χέρια, καθώς την βοήθησαν μέχρι τις σκάλες. Όταν χαμογέλασε τα δόντια της άλλαξαν σε αιχμηρά δόντια ερπετού και γυάλιζαν’’.

Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες ότι ο ίδιος θεωρεί πως η βασίλισσα άλλαξε μορφή ενώ τον χαιρετούσε ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση για να μην μπερδεύεται με την κυρίαρχη ερπετική γραμμή των illuminati της στην οποία είναι υψηλή ιέρεια.

Η πρώτη προσωπική εμπειρία του Πούτιν με ερπετικούς Illuminati, συμφωνεί με τις δικές μου έρευνες και πληροφορίες από δεύτερο χέρι. Έχω αφιερώσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην έρευνα για αυτές τις φευγαλέες, τυραννικές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο μας, ταξίδεψα σε πάνω από 80 χώρες, και ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσοι άνθρωποι από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μου έχουν πει ιστορίες πως έχουν δει ‘’ανθρώπους’’ που φευγαλέα αλλάζουν μορφή σε ερπετοειδή μπροστά στα μάτια τους.

Τα ίδια μου έχουν πει, από παρουσιαστές ειδήσεων στην Καλιφόρνια, βοσκοί στην Αιθιοπία, έως και ιθαγενείς της Αυστραλίας, για να αναφέρω μόνο μερικά. Ένας Δανός οδηγός ταξί μου περιέγραψε πως καθώς οδηγούσε στο παρελθόν περνώντας κοντά από μια ομάδα VIP κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Κοπεγχάγη το 2014 είδε μερικά από τα πρόσωπά τους να μετατρέπονται σε ερπετό και μερικά από τα χέρια και τα πόδια τους να γίνονται ερπετικά.

Στο Περού ένα σεβαστό μέντιουμ μου είπε ότι βλέπει ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία, όπως τον Ομπάμα, τον Ντέιβιντ Κάμερον και την Χίλαρι Κλίντον, να μετατρέπονται σε ερπετά, όποτε βλέπει διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια.

Η άρχουσα τάξη του Κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των ΜΜΕ, καθώς και της τροφής μας, του νερού, και της παροχής του αέρα, ενεργά δε αποχαυνώνουν τις μάζες. Τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους, αρχαία και σύγχρονα, είναι τεράστια και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σχόλιο diadrastika: Ας θυμηθούμε πως σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα υπήρχε ο ισχυρισμός πως ο Πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε την άρχουσα τάξη ως ερπετοειεδή…


Οικόσημα εστεμμένων οικογενειών της Ευρώπης



…..και το σήμα της Alfa Romeo αν δεν το έχετε προσέξει.

yournewswire.com
diadrastika
http://okloios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_86.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ… 1,149,000,000 ΔΙΣ ΚΕΡΔΗ


Γιάννης Καλογερόπουλος ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ : Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ … 1, 149, 000, 000 ΔΙΣ ΚΕΡΔΗ ???

< < ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > >

1, 149, 500,000 ΔΙΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ < ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > ΛΕΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ……..

ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ !!!

ΑΡΑ : ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ……

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ….

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ???

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ???

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ???? ….

ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 12,768,000 προ φορων !!!
ΣΕ 19,000,000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΔOΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΣ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 12,768,000 ΕΥΡΩ …….ΣΕ 19,000,000 ΜΕΤΟΧΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ

0,6720 ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ
< ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ >
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ 1,149, 500,000 …..ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΑΙΔΕΣ !!!

ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ < κυβερνηση της Ελλαδος > ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 19,000,000 ΤΕΜΜΑΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 1,149,500.000 … ????

και ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ????

ΠΟΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???

ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ 19,000,000 ΤΕΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 9,15 ΕΥΡΩ???

ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 200, 000, 000, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ …… ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ

0,6720 ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ =
ΣΥΝΟΛΛΙΚΑ ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟ 2015 ΣΤΙΣ 19,000,000 ΜΕΤΟΧΕΣ ….. 12,768,000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΡΗΤΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ απο το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο το 1967

< < υποχρεωτικως οι μετοχες των κεντρικων τραπεζων ειναι ονομαστικες και το 1959 ειναι ολες ολες οι μετοχες της Τραπεζας της Ελλαδος ΑΕ …. μονο 80,000 τεμμαχια > >
ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ – IMF ΤΟ 1967 ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΜΟΣ Β
ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΟΥΩΣΙΓΚΤΟΝ DC 1969

….. ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 19,000,000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ….. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1959 …. ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ-IMF ΕΚΔΟΣΗ ΟΥΩΣΙΓΚΤΟΝ DC 1969

ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ !!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ !!!

ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ < < ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > >
ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ….
< ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ > ???

ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 19,000,000 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ??

ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΙ …..ΟΝΟΜΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ???

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ????

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ > ??? ….

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ …..
ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣhttp://www.bankofgreece.gr/BoGAttachments/83rd_AGM_NOTICE.pdf


ΤΡΑΠ ΕΛΛΑΔΟΣ 2
ΤΡΑΠ ΕΛΛΑΔΟΣ 3

…………………………………..

«ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ»

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

Πωλούνται από την «χριστιανική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.» και τους Εβραίους Rothschild ιδιοκτήτες της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» και της «Τράπεζας της Ελλάδος» που κατέχουν και τις άλλες τράπεζες στην Ελλάδα…

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ «ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ» ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΟΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ 2010 1,5δις ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ.τ.Ανατολής ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! ΕΝΟΡΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ. sorrasT.V

 

Σύμβαση “Cooper”: Ελλάδα, η Πλουσιότερη Χώρα του Πλανήτη

Σύμβαση Κούπερ

Η Σύμβαση «Cooper» υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται – σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!

Η Ελλάδα έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper» της οποίας η χρονική ισχύς, εληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2010, ενώ η διάρκειά της ήταν για 70 έτη!Αν, μάλιστα, η σημερινή κυβέρνηση δεν προβεί στις ανάλογες ενέργειες, δηλαδή αν δεν απαντήσει αρνητικά στην εταιρεία Hugh Cooper & Co Inc Chemical Construction Corporation, προβλέπεται αυτόματη ανανέωση της σύμβασης για άλλα 25 έτη!!!Διαβάστε μερικά ορυκτά που έχει το ελληνικό υπέδαφος που στο ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε λεπτομέρειες…..

Λιγνίτη – Αλουμίνιο – Βωξίτη – Μαγγάνιο – Νικέλιο – Σμηκτίτες – Μαγνήσιο – Χρωμίτη – Ουράνιο – Οσμιο και φυσικά Πετρέλαιο και Φυσικό αέριο. Εύστοχος ήταν ο τίτλος της Αθηναϊκής το 1999 όταν χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα «Θησαυροφυλάκιο». Βέβαια αφήσαμε τελευταίο τον Χρυσό που εκμεταλλεύεται ως ένα σημείο ο Τζώρτζ Σόρος.

Τώρα, όμως γεννάται, ένα ερώτημα: Τώρα που λήγει αυτή η επαχθής σύμβαση Cooper θα την ανανεώσουμε; Θα βρεθούν πολιτικοί που θα συναινέσουν σε επανάληψη του εγκλήματος ή θα πάρουμε τον πλούτο μας στα χέρια μας και θα ξεχρεώσουμε και διαολοστείλουμε ΔΝΤ και Τοκογλύφους στον αγύριστο;

Το θέμα έφερε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου: Η 70ετής ισχύς της Συμβάσεως, αληθεύει ότι εκπνέει, την τελευταία ημέρα του επομένου μηνός Δεκεμβρίου; Ποιοι απαρτίζουν αυτό το Αμερικανικό «consortium» εταιρειών; Τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ
Τη Σύμβαση «Cooper» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπάτσης στο βιβλίο του «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Τα νέα βιβλία» το 1947! Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Δ.Μπάτσης μαζί με τον Ν. Μπελογιάννη το 1952!!!Ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης αναλύει στο εν λόγω βιβλίο τους μηχανισμούς παράνομου πλουτισμού που συνδέθηκαν με την παραλαβή, κατεργασία και διανομή των εφοδίων της ΟΥΝΡΑ στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα.

Γράφει ο Μπάτσης: «Η σύμβαση αυτή, που έγινε γνωστή με το όνομα Κούπερ, συνομολογήθηκε για διάρκεια 70 ετών ως το 2010 μ.Χ.! Δίνει αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης της δύναμης των νερών του ποταμού Αχελώου, στις θέσεις Κρεμαστά, Πρεβέντζα, Κριεκούκι και των παραπόταμων Μέγδοβα, Αγραφιώτικου, Ασπροπόταμου, δικαίωμα ίδρυσης υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων για παραγωγή ηλεκτρενέργειας και εγκαταστάσεων μεταφοράς ενέργειας στα κέντρα κατανάλωσης, δικαίωμα χρησιμοποίησης της ενέργειας που θα παραχθεί για τις ηλεκτροχημικές και ηλεκτρομεταλλουργικές βιομηχανίες που θα ιδρύσει η ανάδοχος εταιρία. Τέλος δικαίωμα μεταφοράς και χρησιμοποίησης της ηλεκτρενέργειας για φωτισμό και κίνηση σε άλλες περιοχές (άρθρο 1 της σύμβασης παράγ. 1 εδάφια α’ – ζ΄).

Προβλέπεται η αναγκαστική απαλλοτρίωση των εδαφών που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης, η σύσταση δουλειών, η χρησιμοποίηση δωρεάν δημόσιων κτημάτων, η προμήθεια δωρεάν οικοδομικών υλικών και κοιτασμάτων από λατομεία κρατικά (άρθρο 4 σύμβασης), ατέλειες και αφορολόγητο για εισαγωγή των υλικών της, εκτός από εισαγωγικό δασμό όχι πάνω από 2 1/2 % αξίας (άρθρο 50, παράγρ. 1 και 2), προστασία τιμών των προϊόντων της κ.ά. Ακόμα προβλέπεται δικαίωμα ειδοποίησης της εταιρίας στην περίπτωση που το κράτος θα αποφάσιζε την εκμετάλλευση των ποταμών Αλιάκμονα, Μόρνου, Φίδαρη οπότε η εταιρία θα έχει το δικαίωμα να υποβάλει και γι’ αυτούς τους ποταμούς μελέτες και προτάσεις (άρθρο 56, παράγρ.2, σύμβασης)».

Και παρακάτω: «Σε περίπτωση λήξης της σύμβασης (Κούπερ) το Δημόσιο «υποκαθίσταται μεν» στα δικαιώματα του αναδόχου, υποχρεώνεται όμως να πληρώσει σε αυτόν τις μη αποσβεσθείσες δαπάνες! Δε φτάνει δηλαδή ότι η ξένη επιχείρηση θα έχει στο μεταξύ πραγματοποιήσει αμύθητα κέρδη, αλλά θα ζητάει και απόσβεση των εγκαταστάσεών της από την εθνική οικονομία».

Το κείμενο δημοσιεύτηκε με τα αρχικά του συγγραφέα στο περιοδικό «Ανταίος» (10 Μαΐου 1946). Ο Δημήτρης Μπάτσης συνελήφθη στην τελευταία φάση της υπόθεσης Μπελογιάννη και εκτελέστηκε με τους Ν. Μπελογιάννη, Η. Αργυριάδη και Ν. Καλούμενο στις 30 Μαρτίου 1952…”

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ
Η Συνομωσία κατά της Ελλάδος, από ΟΛΟΥΣ τους Πολιτικούς .
Κυριακή 30 Μαρτίου 1952, τρεις τα ξημερώματα.
«Οι καταδικασμένοι σε θάνατο Νίκος Μπελογιάννης, Δημήτρης Μπάτσης, Ηλίας Αργυριάδης και Νίκος Καλούμενος πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος. Μία ασυνήθιστη μέρα και ώρα για εκτελέσεις ακόμη και για κείνη την ταραγμένη εποχή …;.»

«Ούτε οι Γερμανοί δεν μας σκότωναν έτσι. Περίμεναν το φως της αυγής, για να πεθάνουμε στο φως σαν άνδρες, όπως ζήσαμε.» Εεε τότε δεν υπήρχε η 37 Νοέμβρη, για να το κάνει !

Ότι ο Δημήτρης Μπάτσης εκτελέστηκε πλάι στον Νίκο Μπελογιάννη δεν ήταν τυχαίο. Ότι εκτελέστηκε για το βιβλίο του και τις ανακαλύψεις του, ούτε κι αυτό είναι τυχαίο.
Ότι μια γενιά Ελλήνων αγνόησε την ύπαρξη του βιβλίου και τον συγγραφέα του και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Το κατεστημένο είχε πολλές και βαριές ενοχές για να μπορέσει να σταθεί στο έργο του Μπάτση και να αντλήσει από αυτό έστω και λίγα διδάγματα.

Όποιος θέλει ας ψάξει να βρει ποιος ήταν αυτός ο πατριώτης, και μην μπερδέψετε τα πολιτικά στην μέση γιατί τότε θα σας χαρακτηρίσω κι εγώ, μαϊμούδες, όπως ακριβώς αποκαλούν τους ανθρώπους, οι Επικυρίαρχοι.

Συνοπτικά το βιβλίο ασχολείται με την Ελλαδίτσα μας :
Α Η Αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων
Β Το Οικονομικό σχέδιο για την εκβιομηχάνιση
Γ Εκβιομηχάνιση και Βιωσιμότητα.

Δύο λόγια μόνο



Η εργασία μου αυτή γράφτηκε με την βέβαιη προοπτική πως παρ όλα τα εμπόδια και παρ όλες τις πολύμορφες επεμβάσεις, ο ελληνικός λαός που πάντα αγωνίζεται ηρωικά θα ανοίξει και πάλι με τον αγώνα του διάπλατα τον δρόμο για μια ελεύθερη δημοκρατική ανοδική πορεία, και θα αρχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό , με την ίδια ορμή και αυτοθυσία να χτίσει την ερειπωμένη από την ναζιστοφασιστικη κατοχή και τον οικτρό εμφύλιο, πατρίδα.

Η Ελλάδα θα γίνει οικονομικά και εθνικά πραγματικά ελεύθερητότε και μόνο τότε που η ανοικοδόμηση αυτή γίνει από τον λαό της.

Θα σπάσουν τα δεσμά και θα αλλάξει ριζικά η διάρθρωση της σημερινής οικονομίας μας, θα ανοίξει δηλαδή ο δρόμος για να λυτρωθούν οι πιο ενεργές παραγωγικές και άξιες δυνάμεις της νεοελληνικής κοινωνίας μας.

Ο δρόμος αυτός μας οδηγήσει στην ορθολογική διάγνωση και οργάνωση και στη σχεδιασμένη ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας , στη δημιουργία ανώτερης τεχνικής βάσης, στη γοργή συσσώρευση των οικονομικών αυτών δυνατοτήτων και μέσων που θα δώσουν την ευκαιρία να ανθήσει και σε μας μια γερή, προοδευτική-προοδεμένη κοινωνική ζωή.

Για το χτίσιμο αυτής της νέας Ελλάδας δουλεύουν σήμερα , μέσα σε τραγικές πραγματικά συνθήκες και αψηφώντας κάθε κίνδυνο , όλοι οι επιστήμονες που βλέπουν μπροστά, όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι των επιστημών πλάι και μαζί με τον αδάμαστο Ελληνικό λαό, προσφέροντας ακόμη και την ζωή τους, ότι πολυτιμότερο δηλαδή έχουν, προσπαθώντας έτσι να στεριώσουν όσο το δυνατό περισσότερο την νίκη του.

Σε όλους αυτούς τους πραγματικούς ηρωικούς αγωνιστές προσφέρω και εγώ την μικρότατη αυτή συμβολή.

Δημητρης Μπατσης.
Αθηνα, ΕΜΠ , Ιουνιος 1947.



Η διπλή εκμετάλλευση
Στο κείμενο που ακολουθεί, ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης, συγγραφέας του σημαντικού έργου «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» (εκδ. «Τα νέα βιβλία», 1947) αναλύει τους μηχανισμούς παράνομου πλουτισμού που συνδέθηκαν με την παραλαβή, κατεργασία και διανομή των εφοδίων της ΟΥΝΡΑ στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα. Το κείμενο δημοσιεύτηκε με τα αρχικά του συγγραφέα στο περιοδικό «Ανταίος» (10 Μαίου 1946), το επιστημονικό περιοδικό της Αριστεράς που διηύθυνε ο Μπάτσης και το οποίο εκδόθηκε για να υποστηρίξει τη θέση περί βιωσιμότητας της Ελληνικής οικονομίας. Ο Δημήτρης Μπάτσης συνελήφθη στην τελευταία φάση !!? της υπόθεσης Μπελογιάννη και εκτελέστηκε με τους Ν. Μπελογιάννη, Η. Αργυριάδη και Ν. Καλούμενο στις 30 Μαρτίου 1952.

«Είναι γνωστό ότι από την ημέρα που άρχισαν νάρχονται τα εφόδια της ΟΥΝΡΑ στη χώρα μας, άρχισε ταυτόχρονα αγώνας όλων των εμπορικών, τραπεζιτικών και βιομηχανικών συγκροτημάτων για τη χρησιμοποίησή τους σαν μέσου αύξησης του κεφαλαίου και της εξαγωγής μεγάλου υπερκέρδους. Είναι γνωστός ο αγώνας των βιομηχάνων να μετατρέψουν τη βιομηχανοποίηση των κλωστοϋφαντουργικών υλών σε επικερδέστατη επιχείρηση, όπου εκτός από το ‘νόμιμο’ κέρδος θα εισέπρατταν και διαφορά σε όφελός τους από το εικονικό ποσοστό της φύρας που ζητούσαν να κατακυρωθεί για κάθε μονάδα παραγομένου προϊόντος. Οι έμποροι επίσης ζητούσαν ανάλογες παραχωρήσεις και ωφελήματα για τη διαχείριση και πούληση των εφοδίων. […] Τα πράγματα όμως πήραν την οριστική τους λύση από τον τρόπο που κανόνισε τα εκκρεμή ζητήματα η κυβέρνηση. […]

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει Πρώτον: ότι παύει ουσιαστικά και αυτός ο υποτυπώδης κρατικός έλεγχος που υπήρχε και δεύτερον: ότι ιδιοκτήτες των εφοδίων και πρώτων υλών γίνονται οι εμποροβιομήχανοι. Να σε τι μεταφράζεται το οικονομικό αυτό πραξικόπημα: Οι εμποροβιομήχανοι θα διαχειρίζονται και θα βιομηχανοποιούν με τον τρόπο που τους συμφέρει καλύτερα τα εφόδια και τις ύλες. Θα είναι ελεύθεροι να διοχετεύουν τις ποσότητες εκείνες που θα τους εξασφαλίζουν άνετη πραγματοποίηση του κέρδους τους. Θα είναι ακόμα ελεύθεροι ν’ αναμιγνύουν με δικές τους ύλες τις πρώτες ύλες της ΟΥΝΡΑ. Θα έχουν περιορισμό στην τιμή διάθεσης;

Κι αν έχουν τέτοιο περιορισμό, η εξασφάλιση του κέρδους των θα είναι σίγουρη, γιατί θα πραγματοποιείται πολύ νωρίτερα από την αγορά (με τη φύρα, την απόκρυψη, την κλοπή στον υπολογισμό του κόστους, τα εξευτελιστικά ημερομίσθια). Αλλά το πιο σίγουρο τμήμα του μονοπωλιακού κέρδους θα εξασφαλιστεί γι’ αυτούς “έξω από την παραγωγή” σε βάρος του Δημοσίου και της κατανάλωσης (ουσιαστικά δηλαδή με πολλαπλάσια επιβάρυνση της τιμής των εφοδίων για τον καταναλωτή και φορολογούμενο λαό).

Θα εξασφαλιστεί με τη συμφωνία εξόφλησης των πρώτων υλών με δόσεις με προκαταβολή μονάχα του 40% της αξίας τους από τους εμποροβιομήχανους στο κράτος. Το 60% της αξίας των πρώτων υλών θα πληρωθεί με το νομισματικό καθεστώς που θα ισχύει μετά αρκετούς μήνες. Κι όπως ξέρουμε, ο πληθωρισμός ‘βάζει σφουγγάρι’ στα χρέη του κεφαλαίου. […]

Και ο κ. Μέιμπεν; Ο κ. Μέιμπεν πρέπει να ξέρει ασφαλώς ότι μια τέτοιας μορφής εκμετάλλευση της συμμαχικής βοήθειας 45 Εθνών αποτελεί παράβαση θεμελιώδους διατάξεως του Καταστατικού Χάρτου της ΟΥΝΡΑ, που ορίζει ρητά και κατηγορηματικά ότι απαγορεύεται η χρησιμοποίηση των εφοδίων της για προνομιακή ωφέλεια οικονομική ή πολιτική ορισμένης μερίδας του πληθυσμού και ότι η διανομή πρέπει να είναι δίκαιη και ίση στον πληθυσμό. Ο κ. Μέιμπεν το γνωρίζει αυτό και για να δικαιολογηθεί δηλώνει ότι η ανάθεση στο ιδιωτικό κεφάλαιο της κατεργασίας, διανομής κλπ. γίνεται με την προοπτική ‘γενικού δελτίου’ και επιτυχίας χαμηλότερου κόστους. […]

Δεν είναι πολύς καιρός που ο κ. Μέιμπεν απειλούσε διακοπή της παροχής βοηθείας στην Ελλάδα εξ αιτίας των συνθηκών που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι κύκλοι του κεφαλαίου. Σήμερα δηλώνει ότι η χρησιμοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας θα ‘ελαττώσει το κόστος’. […] Αποτελεί ή δεν αποτελεί παράνομο πλουτισμό και αντίθετο προς τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη της ΟΥΝΡΑ σε βάρος του συμμάχου Ελληνικού Λαού; Ναι ή όχι; […]»



ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα του Πλανήτη !!!

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά 1998 είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικών Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα», η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών. Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του.



Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.
Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο: Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο: Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας «Αθηναϊκή» είχε ως τίτλο «Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα» και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης» Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.



ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο.Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα». Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής.

Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές …;»

Αρχίζοντας από το περίφημο ΟΣΜΙΟ (σκληρό, άμορφο, μεταλλικό χημικό στοιχείο της ομάδος του λευκοχρύσου) που εντοπίζεται, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες, στα Ίμια και γενικώς στο Αιγαίο ΜΑΣ. Και διερωτώμεθα γιατί οι προηγούμενες αλλά και η νυν πολιτική ηγεσία της Χώρας, σιωπούν επί του θέματος. !!
Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που (το Όσμιο) στοιχίζει σε όποιον επιθυμεί να το προμηθευθεί από 100.000 έως και 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο !!!

Η Ελλάδα επίσης μόνο από το απόθεμα του »μεθανίου» που έχει στην μια άκρη μόνο της Κρήτης φτάνει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη γη να τα τροφοδοτεί με καύσιμα δωρεάν.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα «περίεργα» και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Ουσιαστικά 10.000 τόνους Όσμιο και 100.000 τόνους Κόκκινο υδράργυρο που επισήμως δεν υπάρχει, είναι μόνο τεχνητό στοιχείο !!!



Αποφασίστε τελικά ή είστε !! …;δούλοι που ψηφίζετε οποιοδήποτε κόμμα, ή ελεύθεροι Έλληνες άνθρωποι και …;

Διαβάστε ακόμη σχετικά

Ε. Αρτέμης Και Πύραυλοι.!
Αννίβας Αρτέμης, Μοναδική Συνέντευξη
Ο Αρτέμης λοιπόν ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία. Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αφού ανέπτυξε συστήματα τηλεχειρισμού άρχισε το 1933 να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό με κρατική υποστήριξη.

Τα πρωτότυπα δοκιμάσθηκαν με επιτυχία στην Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 1938. Έκτοτε αγνοείτε η τύχη τους. Ο ίδιος έλεγε ότι δοθήκανε σε “ξένη δύναμη” και αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών του.

Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη Α”
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη B”

Διαβάστε κι άλλα

Δέκα άρθρα σχετικά με την Ελλάδα, την υποβάθμιση της και την πολιτική των …; πολιτικών ..!

Πηγή: http://miastala.com/s/archives/10906

Υστερα απο τα σχετικά σχόλια και μετά από σύντομη έρευνα στο ίντερνετ βρήκα τα εξής στοιχεία . Σας τα παραθέτω αυτούσια:

Παραθέτω εδώ τις συμβάσεις με την εταιρεία COOPER και τους αντιπροσώπους της στην Ελλάδα:

1. ΦΕΚ Α’ 65/17.2.1940, Αναγκαστικός νόμος 2220/1940, “Περί κυρώσεως συμβάσεως δια την παραχώρησιν υδραυλικής δυνάμεως Αχελώου ποταμού”, download από LINK (αν δεν δουλεύει ο σύνδεσμος, βάλε στοιχεία ΦΕΚ στο Εθνικό Τυπογραφείο)

2. ΦΕΚ Α’ 481/30.10.1936, Βασιλ. Διάταγμα “Περί παροχής αδείας επί προθεσμία δια την εκπόνησιν μελέτης υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων δια την εκμετάλλευσιν των πτώσεων των ποταμών Αλιάκμονος και Αχελώου και των χειμάρρων Μόρνου και Φείδαρι”, download από LINK

Παραθέτω επίσης περιληπτικά ιστορικά στοιχεία για τη λίμνη των Κρεμαστών του Αχελώου, όπως τα περιγράφει ο Ν. Τσαβαλιάς εδώ: LINK

Από τα επίσημα και δημοσιευμένα στοιχεία προκύπτει ότι πράγματι η σύμβαση με την COOPER αφορούσε στην εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας του Αχελώου. Από την παραπάνω σύντομη αφήγηση του Ν. Τσαβαλιά δεν προκύπτει ότι η εταιρεία Cooper είχε περαιτέρω ανάμιξη στο έργο. Την εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας του Αχελώου την έχει η ΔΕΗ.

Επιπλέον, όσον αφορά στον ορυκτό πλούτο στην Ελλάδα, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπάρχει εταιρεία Cooper που κάνει ή έκανε ποτέ εκμετάλλευση ορυκτών. Οι περισσότερες μεγάλες μεταλλευτικές εταιρείες ήταν Ελληνικότατες (με εξαίρεση την Πεσινέ – που και αυτή σήμερα είναι Ελληνικών συμφερόντων). Εκτός και αν πιστεύεις ότι πίσω από τη ΔΕΗ, τη ΛΑΡΚΟ του Μποδοσάκη, το Σκαλιστήρη, το Μπάρλο, τους Βωξίτες Παρνασσού κλπ. κλπ. ήταν η Cooper με “μυστική συμφωνία” (τόσο μυστική που ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν).
Το αστείο είναι ότι η εταιρεία του Hugh Lincoln Cooper, που ήταν εξειδικευμένη στα υδροηλεκτρικά φράγματα, παρείχε τις υπηρεσίες της και για τον Στάλιν (αυτό βέβαια, διέφυγε προφανώς της προσοχής των “αρμοδίων”).

Οι σχετικές πηγές εδώ:
1. Hugh Lincoln Cooper, 1865 – 1937 ( http://www.asce.org/…x?id=2147487347 )
2. Time Magazine, 17.6.1929 ( http://www.time.com/…,723746,00.html )
3. https://www.marxists…/sufds/ch1

freelakon.pblogs.gr
greekddl.com
http://www.diadrastika.com/2016/02/i-symvasi-cooper-imaste-i-plousioteri-chora-tou-planiti.html

ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ??? 08 Μαΐου 2016 ( ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ 1 & 2 )φωτο & βίντεο

 
08 Μαΐου 2016
( ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ 1 & 2 )
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Προκόπη Παυλόπουλου εορτάστηκε η194η
επέτειος του Ολοκαυτώματος της Νάουσας
από τους Εβραίους.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
βρέθηκε αντιμέτωπος με 60 μέλη των τοπικών
Γραφείων Ε.ΣΥ.- Ελλήνων Συνέλευσις Νάουσας
που με ήθος και τιμή σήκωσαν απέναντι από την
εξέδρα των επισήμων, 8 πανό 3 μέτρων το κάθε ένα,
με τον κληρονομικό πλούτο των Ελλήνων
στα Παγκόσμια Ταμεία του Ο.Η.Ε.
Με 60 άτομα προσωπική φρουρά και δεκάδες
διάσπαρτους Αστυνομικούς και στρατιωτικούς
ο Πρόεδρος στάθηκε αμήχανος και αδύναμος
με το που εμφανίστηκαν μπροστά του τα πανό
με τον αποδεδειγμένα τεράστιος πλούτος των
Ελλήνων στα Παγκόσμια Ταμεία του Ο.Η.Ε. που
έφεραν την υπογραφή του προκατόχου του
Κάρολου Παπούλια ως ανώτατου Θεσμού
της Χώρας που προσυπογράφει.
Έτσι αντί να βρεθούν άμεσα όλα τα Μέλη της
Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. στη φυλακή
για πλαστογραφία και διασπορά ψευδών ειδήσεων,
δηλαδή για μία επαίσχυντη κακουργηματική πράξη…,
αντί αυτού οι 2 Πρόεδροι των
Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ως εκπρόσωποι
του Πολιτικού Φορέα του Έθνους Των Ελλήνων – Ε.ΣΥ.
στην εξέδρα των επισήμων δίπλα
στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έλληνες τα συμπεράσματα δικά σας…
Λέτε να μας αγάπησαν ξαφνικά …
Ή το καθεστώς βρέθηκε με την πλάτη
στον τοίχο ;;; !!!
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;;
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
---------------------------------------------------------------------
 

 

 

 
 
 

 

Περισότερες φωτο εδώ



ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…..

Παλαιότερα, στα σχολικά εκπαιδευτικά βιβλία, υπήρχε αναφορά στην σφαγή της Νάουσας που συνέβη το 1822. Πριν μερικά χρόνια όμως, το ιστορικό αυτό γεγονός «εξομαλύνθηκε» ή και απαλείφθηκε απ' αυτά. Ο λόγος καθώς φαίνεται, είναι η αρνητική παρουσία των Εβραίων στην ιστορία αυτή κι έτσι με την δικαιολογία ή το πρόσχημα του Αντισημιτισμού, το κεφάλαιο που αφορά την συνδρομή τους στην σφαγή των Ναουσαίων, έχει απλά εξαφανιστεί.
Θυμηθείτε κι αυτή την δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου που έγινε το 2000, ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής, ο οποίος καυχήθηκε για το «έργο» του ως Υπουργός Παιδείας: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».
Ας θυμηθούμε όμως εν συντομία την ιστορία της σφαγής της Νάουσας...
Τον Φεβρουάριο του 1822, η πόλη της Νάουσας αριθμούσε περίπου 1.000 οικογένειες, εκ των οποίων το 90% ελληνικές (οι περισσότερες απ' τις υπόλοιπες, ήταν βουλγαρικές). Ήταν αρκετά εύπορη και ευημερούσα, καθώς όπως λέγεται απολάμβανε και ειδικά προνόμια που της εξασφάλισε η «βαλιντέ σουλτάνα» (βασιλομήτωρ). Παρ' όλα αυτά όμως, ο λαός της Νάουσας θα ξεσηκωθεί ενάντια στον Τούρκο κατακτητή, με ηγετικές μορφές, τους Ζαφειράκη Λογοθέτη, τον Αναστάσιο Καρατάσο και τον Αγγελή Γάτσο. Γρήγορα απελευθερώνουν την Νάουσα και την γύρω περιοχή και φτάνουν μέχρι την Βέροια. Παρ' ότι οι Τούρκοι φεύγουν τρομοκρατημένοι, εν τούτοις οι Έλληνες δεν κυριεύουν την πόλη, καθώς μαθαίνουν πως ήδη εκστρατεύει εναντίον τους ο διοικητής της Θεσσαλονίκης, Mεχμέτ Eμίν πασάς, γνωστός κι ως Αμπντούλ Eμπού Λουμπούτ (ο ροπαλοφόρος) με 15.000 στρατιώτες και 12 κανόνια. Κοντά στο εκστρατευτικό αυτό σώμα, ακολουθούσαν και 600 Εβραίοι, οι οποίοι είχαν πληρώσει τους Τούρκους για την απόκτηση των δικαιωμάτων πάνω στους εν δυνάμει σκλάβους και την πώλησή τους στα σκλαβοπάζαρα της εποχής.
Στην πόλη της Νάουσας καταφθάνουν περί τις 5.000 χιλιάδες οικογένειες των γύρω περιοχών για να προστατευτούν από την επερχόμενη καταστροφή. Οι όροι όμως είναι άνισοι. Ο Αμπντούλ Εμπού παρ' όλη την αντίσταση που συναντά για έναν μήνα περίπου και τις απώλειες που προκαλείται απ' αυτήν, θα φτάσει τελικά στην Νάουσα στις 11 Απριλίου 1822. Έπειτα από ολιγοήμερη αντίσταση περίπου 400 αγωνιστών και των συν αυτώ, τελικά η πόλη πέφτει στα χέρια των Οθωμανών στις 22 Απριλίου 1822. Ακολουθούν σκηνές αλλοφροσύνης. Η πόλη επί πέντε ημέρες γίνεται πεδίο σφαγών και λεηλασιών από Τούρκους και Εβραίους. Μαζί με τη Νάουσα, περίπου 120 χωριά αποτεφρώθηκαν. Εκτιμήσεις, υπολογίζουν τον αριθμό των θυμάτων έως περίπου 5.000, ενώ άλλοι τόσοι (κυρίως γυναικόπαιδα) αιχμαλωτίστηκαν για να πάρουν τον δρόμο των σκλαβοπάζαρων, αν και σύμφωνα με τα τουρκικά αρχεία, τα θύματα ήταν μόνο...409 κι άλλοι τόσοι περίπου οι αιχμάλωτοι. Οι σύζυγοι των τριών οπλαρχηγών εστάλησαν ως δώρο στον βεζίρη της Θεσσαλονίκης κι όπως μας πληροφορεί ο Σπυρίδων Τρικούπης, «η μεν γυναίκα του Γάτσου ετούρκευσεν αποδειλιάσασα ενώπιον των βασάνων, αι δε δύο άλλαι μη αλλαξοπιστήσασαι προσηλώθησαν (σ.σ.: καρφώθηκαν) απέναντι αλλήλων όρθιαι επί του τοίχου μιας των αιθουσών του παλατίου του θηριώδους βεζίρη, και απέθαναν πολυειδώς βασανιζόμεναι...». Άλλες γυναίκες, αναζητώντας έναν πιο έντιμο θάνατο προτίμησαν να πνιγούν μαζί με τα παιδιά τους πέφτοντας καταρράκτη της Αράπιτσας στους «Στουμπάνους», ο οποίος κατέληγε στην λίμνη του Παλαιοπύργου, που έκτοτε ονομάστηκε «Μαύρο Νερό» (ή «Μαύρη Λίμνη»).
Ο Αμπντούλ Εμπού όμως, έχει μεριμνήσει και για το δώρο του Σουλτάνου, αλλά και την δική του διασκέδαση. Έτσι, συγκέντρωσε εν μέσω των στρατιωτών του, περίπου 1.500 αιχμάλωτους, άνδρες και γυναικόπαιδα, στην θέση Κιόσκι όπου εκεί οι Εβραίοι ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο κι αφού τους έσφαξαν, τα κεφάλια τους ταριχεύτηκαν και στάλθηκαν στην Κωνσταντινούπολη ως τεκμήριο της νίκης του, ενώ τα πτώματά τους αφέθηκαν βορά στα ζώα και στα αρπακτικά πουλιά. Ο θρύλος λέει, πως τόσο πολύ ήταν το αίμα που πότισε τη γη, ώστε για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν φύτρωνε χορτάρι σ' εκείνο το σημείο. Έκθεση ξένου προξενείου στην Θεσσαλονίκη, περιγράφει τις δραματικές σκηνές που προηγούνταν της «διαλογής» των σκλάβων και λάμβαναν χώρα πλάι στον τόπο των σφαγών: «Όλο το Κιόσκι είχε μετασχηματιστεί εις πανηγύρι κλαυθμώνος, ένθεν ανθρωπομακελείον, ένθεν αγοραπώλησις αιχμαλώτων, γυναικών, παιδιών, διηρημένον εις πωλητάς, διαφόρους, ένας έχων την μητέρα, άλλος τα τέκνα, έσκουζαν και τσίριζαν τα παιδιά δια τας μάνας των, αλλά αδύνατον, διότι άλλος είχε τους μεν, άλλος τους δε...».
Δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα λοιπόν, οι εν Ελλάδι Εβραίοι, ως φαίνεται ενοχλούνται από τα κατορθώματα των προγόνων τους σε βάρος των Ελλήνων (τα οποία είναι πάμπολλα). Μπορεί οι γραικύλοι και ανελλήνιστοι «υπεύθυνοι» του υπουργείου Παιδείας, «ιστορικοί» ή μη, υποκινούμενοι ή μη, να κάνουν ότι μπορούν για να διαγράψουν την ιστορική μνήμη, κακοποιώντας και ευτελίζοντας την Ιστορία, δυστυχώς όμως γι' αυτούς σήμερα υπάρχει και το διαδίκτυο κι έτσι τα απομνημονεύματα των πρωταγωνιστών και τα συγγράμματα των ιστορικών της εποχής μπορούν να βρουν βήμα, απαγκιστρωμένα από την κίβδηλη ενοχή του Αντισημιτισμού.
Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφονται οι απανθρωπιές και οι φρικαλεότητες των τσανακογλυφτών και μισελλήνων Εβραίων στην σφαγή της Νάουσας:
Σπυρίδων Τρικούπης: «Πάμπολλοι δε Εβραίοι ένοπλοι και πολύδιψοι χριστιανικού αίματος παρηκολούθουν τον τουρκικόν στρατόν ως εκούσιοι δήμιοι. Ούτοι έλκοντες έξω της πόλεως τους Χριστιανούς τους ερροπάλιζαν κατακέφαλα, και πίπτοντας κατά γης τους έσφαζαν ως βόας».
(«Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως», τόμος Β', κεφάλαιο ΚΘ, σελίδα 174)
Λάμπρος Κουτσονίκας: «Οι δε θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιου¬δαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως εγένοντο δήμιοι, σφάζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν δια τας τρομερωτάτας ανοσιουργίας αυτών, και εν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου».
(«Απομνημονεύματα αγωνιστών 1821», τόμος 6ος, σελίδα 91)
Χρήστος Στασινόπουλος: «Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Ε¬βραίοι, που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, αποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έ¬καναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως».
(«Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821», τόμος Β, σελίδα 65, λήμμα «Εβραίοι»)
Basil & Jean Nikolaidy: «Όπως και στην Κασσάνδρα, η πρώτη σφαγή έγινε από τους Τούρκους μέσα στην ορμή της νίκης, αλλά μετά από αυτούς ήρθαν οι Εβραίοι οι οποίοι τους ξεπέρασαν σε φρικαλεότητες, έσφαζαν σαν μοσχάρια τους αιχμαλώτους οι οποίοι ήταν άοπλοι και ανυπεράσπιστοι. Χτυπούσαν τα θύματα με ρόπαλο και στη συνέχεια τους έκοβαν το λαιμό. Ούτε οι γυναίκες γλύτωσαν, τις μεταχειρίστηκαν όπως τους άντρες. Κάποιες βρήκαν τον θάνατο στις φλόγες, οι Εβραίοι έβαζαν φωτιά στα ρούχα τους για να έχουν ένα θέαμα σαν το μαρτύριο του πυρός κατά την Ιερά Εξέταση (μ' αυτόν τον τρόπο είχαν πεθάνει πολλοί Eβραίοι κι έτσι έπαιρναν την εκδίκησή τους). Επινοούσαν απίστευτα μαρτύρια. Έβαζαν τη μητέρα κάτω από το δένδρο στο οποίο έκαιγαν το δεμένο της παιδί, έπειτα άναβαν φωτιά στα ρούχα της λέγοντάς της: “Άντε, αγία μάρτυρα, πήγαινε να βρεις το παιδί σου κοντά στον Ιησού σας”.».
(«Les Turcs et la Turquie contemporaine», σελίδες 285-286, έκδοση 1859, μετάφραση Δέσποινας Νάτσιου)
Εν τέλει, ας απαντήσουν οι «υπεύθυνοι»: Η σφαγή της Νάουσας και η συμμετοχή των Εβραίων σ' αυτήν, είναι ένας μύθος; Αν ναι, ας το τεκμηριώσουν. Αν όχι, ας εξηγήσουν γιατί την «εξαφάνισαν» απ' τα εκπαιδευτικά βιβλία. Προέχει η ιστορική αλήθεια με τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής, ή η «αλήθεια» που καθορίζεται με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις επιθυμίες των εκάστοτε απογόνων; Γιατί τότε δεν μιλάμε για ιστορία, αλλά για μυθιστορήματα τύπου «Άρλεκιν», ή ακόμα χειρότερα για Μίκυ Μάους.
http://www.pare-dose.net/3963

https://www.facebook.com/artemis.sorras.1/posts/1769336239952020

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΤΩ ΛΟΥΤΡΟ - 5/5/2016 [ΜΕΡΟΣ 1&2]


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ [ΝΟΜΗΣ & ΚΑΤΟΧΗΣ] ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕΡΟΣ 1



ΜΕΡΟΣ 2


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters