Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΜΥΑΛΑ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ……………….
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ???

Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ? ΑΑΔΕ Ν.4389/2016

Ε.ΣΥ VS Α.Α.Δ.Ε ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Όσο και ας μη θέλουμε να το «πιστέψουμε» στην Ελλάδα του εκσυγχρονισμού και της εξέλιξης,της αριστεράς και της προόδου, της εθνικής απαξίωσης και του πολυξερισμού. Του πάντα επίκαιρου Σουρή, που μας έλεγε «Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.» κάποια θέματα παραμένουν taboo…

Οι περισσότεροι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες αν και λένε πως γνωρίζουν το τι συμβαίνει στην χώρα του, αγνοούν τα βασικά θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια τους την ύπαρξη… και φυσικά δεν τα πιάνουν στο στόμα τους ούτε γι’ αστείο!!
Αγνοούν ή αδιαφορούν όμως;

Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Η  ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΣΤΟΝ  ΧΡΟΝΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΚΑΙ  ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΤΩΝ  ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ,  ΟΠΩΣ  ΑΥΤΕΣ  ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ  ΓΗΙΝΟ  ΠΕΔΙΟ  ΔΙΑ  ΤΩΝ  ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ  ΤΟΥΣ,  ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  δλδ.  ΤΟΥΣ  ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΙΚΑ  ΤΟΥΣ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ  ΄΄ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ΄΄.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ 2008 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΚΤΛ, ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΙ «HELLENIC REPUBLIC CORPORATION» KAI H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ WASHINGTON DC ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ…ΣΩΣΟΥΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παραμονή Δεκαπενταύγουστου 2015, όλα σχεδόν τα κόμματα της βουλής (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) ψήφισαν το νόμο 4336/2015 (ΦΕΚ 94 Α’ σελ. 1016), που λέει ότι καμία κυβέρνηση από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να φέρει ένα νόμο στη βουλή, χωρίς την έγκριση των «θεσμών». Εθελούσια κατοχή δηλαδή.

Σάλος: Οι εισαγγελείς καταγγέλλουν προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης – Τι αναφέρουν σε ψήφισμά τους
 

Για προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης μέσω της δημόσιας κριτικής σε δικαστικές αποφάσεις μιλούν οι εισαγγελείς καλώντας την Πολιτεία να θωρακίσει τον εισαγγελικό κλάδο σεβόμενη τη θεσμική τους αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία τους.

Η διαφθορά φωλιάζει στη Μεγάλη Στοά αλλά το Κράτος Δικαίου κοιτάζει αλλού

Το αφορολόγητο «Τεκτονικό Ίδρυμα» συστήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα που υπέγραψε ο «διεφθαρμένος» Υπουργός Υγιεινής που εξόντωσε τον Καρυτάκη,
ο μασόνος Μιχάλης Κύρκος, (ο μπαμπάς του Κομμουνιστή Λεωνίδα).

Tο Διάταγμα προκλήθηκε μετά από αίτηση, με ημερομηνία 27 Αυγούστου 1927 των ιδρυτών Μιλτ. Πουρή, Σπύρου Βελλή, Σπύρου Νάγου, Αθαν. Ιωάννου, Χρήστου Λαδά, Αντων. Αδριανόπουλου, Νικ. Νώε, Πάνου Χατζηπάνου, Δημ. Παπούλια και Γεωργίου Ράλλη.

Παγκόσμιος σάλος από ντοκιμαντέρ του BBC: Ο Ιησούς ήταν βουδιστής μοναχός και δεν σταυρώθηκε – Διέφυγε τον θάνατο στο Αφγανιστάν μαζί με Εβραίους»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή και τη δράση του Ιησού. Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε(!) και πως πέρασε δεκαετίες ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε στον ναό Roza Bal στο Σριναγκάρ του Κασμίρ(!), όπου και έμεινε μέχρι τον θάνατό Του αναφέρει δημοσίευμα.

Κύριοι….Στην τουρκική μειονότητα, δεν περνούν αυτά πλέον. Την προστατεύουν οι …γενίτσαροι.

Μετατέθηκαν χθες το βράδι ο Διοικητής Ασφαλείας Κομοτινής ο οποίος αποσπάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κρατικής Ασφαλείας στην Τροχαία οι οποίοι χειρίστηκαν την γνωστή υπόθεση διερεύνησης του αν υπάρχει διδακτικό προσωπικό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με επιστημονικό αντικείμενο – πεδίο – ειδικότητα, που σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου “τουρκική μειονότητα”.

Οι δύο αξιωματικοί πλήρωσαν το «μάρμαρο» επειδή έπραξαν το καθήκον τους για να διερευνήσουν τους εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας που επιχειρούν να επιβάλλουν τον όρο «τουρκική».

Το Πακιστάν ακολουθεί το παράδειγμα της Ρωσίας και κλείνει τις ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος στη χώρα

Η κυβέρνηση του Πακιστάν είπε σε τουλάχιστον 10 ΜΚΟ που έχουν ξένη χρηματοδότηση να κλείσουν, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Open Society που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας κάποιες από αυτές ότι χρησιμοποιούν τη δουλειά τους ως κάλυψη για κατασκοπεία, μεταδίδει το Reuters.

ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΛYΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΒΙΣΤΟΚ Tavistock ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1947 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

 
Γεωργία Βαγενά  
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ" ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΡΟΙΝΤ! 
ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!!
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters