Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Asia Asset Managment: Η Ελλάδα θα πτωχεύσει, αλλά όχι τώρα!


  • Θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε όταν εκείνοι το κρίνουν…

Ο Rupert Watson είναι ο επικεφαλής του Skandia Investment Group. Σε δηλώσεις που έκανε στο ASIA ASSET MANAGEMENT σχετικά με τη χώρα μας, τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή οτιδήποτε και να συμβεί, η Ελλάδα δε θα πτωχεύσει γιατί θα συμπαρασύρει μαζί της ολόκληρη την Ευρωζώνη, με συνέπεια να προκληθούν οικονομικοί τριγμοί μέχρι και στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, όπως επισήμανε μια ενδεχόμενη πτώχευση θα έφερνε και την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω, μιας και θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα με τα γνωστά επακόλουθα (δεν είπε για τανκς πάντως). Αυτό που δεν αποκλείει, είναι να προχωρήσει η Ελλάδα σε κάποια αναδιάρθρωση του χρέους της, όταν κάποια στιγμή σταθούν στα πόδια τους οι ξένες τράπεζες και οι οικονομίες των χωρών της Ευρωζώνης για να την αντέξουν.

Και καταλήγει στο συμπέρασμα, πως εν’ ολίγης η Ελλάδα χρειάζεται μια πτώχευση και κάποια στιγμή θα την έχει. Την ώρα όμως που οι υπόλοιποι εταίροι μας θα έχουν θωρακιστεί ώστε να μην τους συμπαρασύρει.
Απορίες.
  • Μέχρι τη μέρα της πτώχευσης, θα μας έχει απομείνει τίποτα;
  • Αφού θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε, έτσι και αλλιώς, γιατί συμβαίνει σήμερα όλο αυτό που γίνεται;
  • Θα ζητήσει εξηγήσεις κανείς από το κύριο Rupert Watson, σχετικά με τις δηλώσεις του;
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/asia-asset-managment.html

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ;

ΔΕΙΤΕ..



ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ(ΟΤOMAN), ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES. ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΟΕ 6961 ΜΟΝΤΕΛΟ 515(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: WIND ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΖΚΥ 7106 ΜΟΝΤΕΛΟ VARIO(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ, ΖΑΛΑΔΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΥ" Ή ΑΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΧΑΑΑΡΩΝΟΥΝ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΖΑ, ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ".ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ;

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ), ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Τι είναι αυτά;
http://www.elliniki-grothia.com/?p=7971

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
http://ellhnvschaos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_29.html
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/blog-post_3911.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ Π. ΜΕ ΤΗΝ MONSANTO; ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ;


Μετά απο τις σοβαρές καταγγελίες του Olympia.gr για την ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου η οποία στεγάζεται στην Ελβετία μετά απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο με την διεύθυνση της εταιρίας του Ανδρίκου βρήκαμε κάτι το ακομα πιο ....συνταρακτικό.Στην οδό  (Vignerons 1a) στεγάζεται και η MONSANTO EUROPE. 
Δεν ξέρετε ποια είναι η Monsanto; Είναι εταιρία Εβραϊκών συμφερόντων η οποία παράγει την καρκινογόνο ασπαρτάμη..(που εχουν τσιχλες γλύκα κλπ, γιατι ειναι υποκατάστατο της ζάχαρης) και μεταλλαγμένους σπόρους. Eίναι μια εταιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων που με την βοήθεια των μεταλλαγμένων που πουλάει προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Στόχος της ειναι η σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση όλων των σπόρων λαχανικών κλπ κλπ με μεταλαγμένους σπόρους.Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων κατασκευάζεται και ανήκει στην Monsanto, η οποία δεν θέλει να γνωρίζουμε πότε τα μεταλλαγμένα βρίσκονται στην τροφή μας.


Tελος ειναι η εταιρια που με την βοήθεια των Ε.Ε ΚΑΙ ΗΠΑ και ΠΟΕ προωθεί τον Κώδικα Alimentarius οπου θα απαγορευτούν οι καλλιέργιες σε κήπους αγρούς και η παύση πώλησης οποιουδήποτε βιολογικού προϊόντος, βιταμηνών κλπ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Monsanto και τον Codex Alimentarius αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.


Ολυμπία για ψάξτο καλύτερα το θέμα...
ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ . "ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ της ΕΡΤ".Γράφει ο Ηλίας Ανδριόπουλος

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/andrio.jpg?w=318&h=270Η ΕΡΤ μας έχει συνηθίσει να την αναγνωρίζουμε περισσότερο για τα οικονομικά της σκάνδαλα  ( τι σκάνδαλα, όργια), που επαναλαμβάνονται και πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, ανεξαρτήτως διοικήσεων και κυβερνήσεων, και λιγότερο για το Ήθος της και για  τον παιδευτικό – πολιτισμικό της ρόλο, που για αυτόν  εισπράττει πάνω από τριακόσια εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, από τον ελληνικό λαό.
Δείτε την φρίκη των καινούργιων τηλεοπτικών προγραμμάτων της…   αν αυτό λέγεται πρόοδος.  Δείτε τα εκατομμύρια ευρώ που σπαταλούνται για αυτά τα σκουπίδια της κρατικής τηλεόρασης,..
και τότε θα διερωτηθείτε αν τελικά υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον δύστυχο τόπο.  Πουθενά ποιότητα, νεοελληνική ευαισθησία, αύρα πολιτισμού.Μία αγριότητα  που ξεκινά από την αισθητική ρηχότητα και καταλήγει στην χυδαιότητα.
Δείτε ακόμα το χάλι των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, που δραστηριοποιούνται μόνο όταν πρόκειται να τραγουδήσει η σύντροφος του Γενικού Διευθυντή Ραδιοφωνίας, κ. Φωτεινή Δάρρα.  Ο αξιότιμος  κ. Παπαδημητρίου, ματαίως προσπαθεί να μας πείσει για την συνθετική του επιδεξιότητα και για την αξία της ευνοουμένης του τραγουδίστριας, εκμεταλλευόμενος τα αξιώματα που επιδιώκει ( με τί μέσα άραγε)  και καταλαμβάνει επί μία δεκαετία:  Διευθυντής Τρίτου Προγράμματος επί προηγούμενης κυβέρνησης , αναβαθμίζεται (λόγω της επιτυχημένης θητείας του;)  από την παρούσα κυβέρνηση σε…Γενικό Διευθυντή  Ραδιοφωνίας – με απόλυτη εποπτεία στα Μουσικά Σύνολα- , από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο.
Τα Μουσικά Σύνολα – για να γνωρίζει ο κόσμος- αποτελούνται από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, την Ορχήστρα Σύγχρονης  Μουσικής και την Μικτή Χορωδία.  Εξαίρετο καλλιτεχνικό δυναμικό (δεν ευθύνεται για την φαυλότητα των διοικούντων), συστάθηκε πριν από χρόνια , με κύριο στόχο να προβάλει την ελληνική μουσική και τα έργα των ελλήνων συνθετών.  Δυστυχώς μόνο αυτό δεν γίνεται.
Επί δέκα μήνες, μου όριζε και μου ακύρωνε  ημερομηνίες ο κ. Παπαδημητρίου, εμπαίζοντάς με,  και στην  θέση τους έστηνε συναυλίες με την κ. Δάρρα. ΄Ετσι, παρά το γεγονός ότι εφέτος γιορτάζουμε και τιμούμε τα εκατό χρόνια από την γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη,  δεν θα ακουστούν οι «Προσανατολισμοί» στην τελική  και ολοκληρωμένη τους μουσική γραφή, γιατί δεν το …επιτρέπει ο  κ. Παπαδημητρίου, αφού αρνείται- λες και πρόκειται για την περιουσία του πατέρα του- να μου διαθέσει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και την Χορωδία της ΕΡΤ . Επτά χρόνια έχω τελειώσει το έργο των Προσανατολισμών, και παρά τις επίμονες προσπάθειές μου,  αυτοί που κρατούν τα ηνία του πολιτισμού μου αρνούνται κάθε διευκόλυνση, θέτοντας συνεχώς εμπόδια. Για να μαθαίνει ο κόσμος, γιατί δεν ακούγεται η μουσική μου.
Κάποτε όμως, θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους και θα έχουν αφήσει μόνο τις κοπριές τους , για να θυμίζουν το πέρασμά τους.
Θα μου πείτε, σε αυτόν τον ορυμαγδό της οικονομικής κρίσης, εσύ μιλάς για Προσανατολισμούς και πολιτισμό;  Ναι, γιατί η άρνηση της σημασίας του πολιτισμού και η εγκατάλειψή του μας οδήγησε σε αυτό το χάλι.  Και αυτόν έχουμε σήμερα περισσότερο ανάγκη ως λαός,  για να κρατηθούμε όρθιοι.
Διέλυσαν χωρίς ντροπή την Ορχήστρα των Χρωμάτων, μέσα σε μία νύχτα.  Μία ορχήστρα που με κλονισμένη υγεία  έστησε ο Μάνος Χατζιδάκις λίγο πριν από το τέλος της ζωής του, και είχε τόσο δημιουργική πορεία.  Εδώ, με εκπλήσσει το γεγονός, ότι δεν είδα καμία έντονη διαμαρτυρία  από τους δύο φίλους μου, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της ορχήστρας Γιώργο Κουρουπό και τον μαέστρο της , Μίλτο Λογιάδη.  Ούτε από τον επίσης φίλο μου Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιώργο Στεφανάκη.  Γιατί;
Αλλά τι καλό να  περιμένει κανείς,  όταν τον επίσημο πολιτισμό της χώρας τον εκπροσωπεί ένας απολίτιστος άνθρωπος, ο οποίος καλά – καλά δεν ξέρει αν βρίσκεται σε ελληνικό  ή σε αμερικανικό υπουργείο;
Μπλέξαμε  δυστυχώς φίλες και φίλοι μου, με την πιο αντιπνευματική   πολιτική εξουσία, που  έχει γνωρίσει  από ιδρύσεώς της η νεότερη Ελλάδα.   Αυτός ο θλιβερός αμερικανικός θίασος των γιάπηδων που μας κυβερνά ξεθεμελιώνει και εξοντώνει απάνθρωπα ότι με θυσίες, πόνο, κόπο και ευαισθησία προσπάθησαν γενιές πνευματικών ανθρώπων και σημαντικών καλλιτεχνών να διασώσουν και να  κρατήσουν έξω από την φθορά και την παρακμή. ΄Αξιος ο μισθός τους…
Θα  επανέλθω.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/blog-post_9324.html

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

O ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
2. ΔΙΟΡΙΣΕ 1.000.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ.....
ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.
4. ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
5. ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.
6. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ.
7. ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΩΝ 500.000.000 ΕΚ. ΔΡΑΧΜΩΝ.
8. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΦΡΩΝΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
9. ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
10. ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
11. ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
12 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ.
13. ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
14. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΣΟΒΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
15. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.
16. ΔΙΕΒΡΩΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.
17. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑ.
18. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ.
19. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
20, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
21...............................
22...............................
23...............................

ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ:

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΑΜΠΗΣ Π.

Υ.Γ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_7575.html

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΘΑΝΑΤΟΙ

Αναφορά σε "συμπτωματικούς" θανάτους ανθρώπων με Λαϊκό έρεισμα οι οποίοι είχαν εκδηλώσει το αντί εβραϊκό-σιωνιστικό τους συναίσθημα πηγαίνοντας επίσης κόντρα στα συμφέροντά τους...
Δείτε το βίντεο!



 
 

http://hellasxg.blogspot.com/2011/06/blog-post_3322.html

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ;


ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ?

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ

....Τα ψηφοδέλτια τα διακρίνουμε σε έγκυρα, άκυρα και λευκά. Το κάθε ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχει την δικιά του αρίθμηση κατά την εξαγωγή τους από την κάλπη. Τα έγκυρα εκφράζουν την......
επιλογή προτάσεων που δίδουν τα εκάστοτε πολιτικά κόμματα. Τα άκυρα εκφράζουν κάποια παραβίαση των παραπάνω αρχών και τέλος η λευκή ψήφος αποτελεί αρνητική ή ουδέτερη πολιτική τοποθέτηση απέναντι στις προτεινόμενες προτάσεις των κομμάτων.
Τι συμβαίνει στην περίπτωση που οι λευκές ψήφοι αποτελούν το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος;
Όταν το 50% συν ένα του εκλογικού σώματος επιλέξει την λευκή ψήφο τότε υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή βούληση.
Παράδειγμα: 1) Έστω ότι έχουμε τις Α,Β,Γ,Δ και Ε πέντε προτάσεις προς ψήφιση (η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάσει ΠΔ 96/2007 το οποίο ισχύει και σήμερα) και υπάρχει το δικαίωμα της λευκής ψήφου από τους εκλογείς. Ο αριθμός των εκλογέων είναι εκατό (100) άτομα .
Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορία προκύπτει ότι οι πενήντα ένας (51) ψήφισαν λευκό και 30 την Α πρόταση, 10 την Β, 5 την Γ , 2 την Δ, 1 την Ε και 1 άκυρο. Η πλειοψηφία των εκλογέων (51%) ψήφισε λευκό ( πλειοψηφικό σύστημα) και το λευκό αποτελεί συνειδητή επιλογή (και όχι αδιαφορία γιατί αυτή εκφράζεται από την αποχή ) που εκφράζει αρνητική ή ουδέτερη στάση τόσο απέναντι στις παραπάνω πέντε προτάσεις όσο και σε αυτούς που τις εκφράζουν. Τότε οι παραπάνω, αφού έχουν απολέσει την νομιμοποίηση τους να μιλούν εκ μέρους της πλειοψηφίας, πρέπει να αποσυρθούν (γιατί ανάλογη χρήσης έχουν και τα λευκά όταν έχουν μικρό ποσοστό, επίσης δεν υπάρχει εκπρόσωπος του λευκού) γιατί αυτό είναι το σαφές μήνυμα της λευκής ψήφου. Στη συνέχεια πρέπει να γίνουν ζυμώσεις, καταγραφή τάσεων και επιλογή (π.χ. δημοψηφίσματα) για το τι ζητάει η πλειοψηφία των εκλογέων και να διαμορφωθούν νέες προτάσεις που θα περικλείουν αυτές τις τάσεις της πλειοψηφίας Οι εκπρόσωποι αυτών των προτάσεων πρέπει να μπορούν να εκφράσουν την πλειοψηφία.
Παράδειγμα: 2) Σε σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Πρώτο Τμήμα) , που αφορά την υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτμερίδη και Ζαχαράκη κατά Ελλάδος αρ. απόφασης: Ν Φ092.22-2512-1/1 10/4/2008 στο κεφάλαιο Εφαρμογή στην παρούσα υπόθεση και στην παράγραφο 32 αναφέρεται ΄΄ Περαιτέρω , το Δικαστήριο …..σώματος. Ειδικότερα, επιλέγοντας το λευκό ψηφοδέλτιο, ένα μέρος του εκλογικού σώματος της μείζονος εκλογικής περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας επιθυμούσε να εκφράσει την αποκήρυξη όλων των πολιτικών σχηματισμών.΄΄ Όλη η απόφαση στο www.nsk.gr/edad/ee474.pdf. Δηλαδή, σύμφωνα με τα παραπάνω, η λευκή ψήφος αποκηρύσσει όλα τα πολιτικά κόμματα. Όταν το ποσοστό της λευκής ψήφου υπερβαίνει το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος τότε μήπως διαλύονται τα πολιτικά κόμματα;
Αν στο Σύνταγμα α.41 παρ. 1΄΄ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δύναται να διαλύσει την Βουλή εάν αυτή ευρίσκεται εν προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα………΄΄ στην άνω περίπτωση που σε μεγάλο ποσοστό (50% συν 1) του εκλογικού σώματος αποκηρύσσει, με την ψήφο του, τα πολιτικά κόμματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ρυθμιστής του πολιτεύματος – αρχηγός της πολιτείας (α30 παρ.1 του Συντάγματος ) θα πρέπει να διαλύσει όλα τα κόμματα (αρχή της λαϊκής κυριαρχίας).
Στο α. 52 του Συντάγματος αναφέρει περί της ΄΄Γνήσια και ανόθευτη εκδήλωσης της λαϊκής κυριαρχίας΄΄ και αφορά την πληροφόρηση του λαού από τα ΜΜΕ. Ο λαός είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ για την δύναμη της λευκής ψήφου. Οι δημοσιογράφοι είναι επιλήσμονες των καθηκόντων τους έναντι στον ελληνικό λαό γιατί ο τελευταίος είναι εντελώς απληροφόρητος για την δύναμη της λευκής ψήφου.
Η λευκή ψήφος αποτελεί την μεγαλύτερη, δημοκρατικότερη και κυρίως ουσιαστικότερη μορφή διαμαρτυρίας στα δημοκρατικά καθεστώτα. Η λευκή ψήφος είναι πολιτική απόφαση που αποκηρύσσει το πολιτικό σκηνικό και στην εκλογική διαδικασία έχει την μορφή πολιτειακού δημοψηφίσματος.
Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, τι νόημα θα είχε η επιλογή της λευκής ψήφου από το εκλογικό σώμα και ποια θα ήταν η ουσία της στην εκλογική διαδικασία με βάσει των αρχών της δεδηλωμένης και της λαϊκής κυριαρχίας ; Μήπως ο πολίτης – εκλογεύς ασκώντας το ανώτερο δημοκρατικό του δικαίωμα, συμμετέχοντας με την ψήφο του στις εκλογές, επιλέγοντας λευκό ουσιαστικά η ψήφος του είναι υποδεέστερη και άνευ σημασία για το εκλογικό σώμα καταπατώντας την αρχή της ισότητας; Θα έπρεπε τότε να υπάρχουν μόνο τα έγκυρα και τα άκυρα ψηφοδέλτια που σημαίνει ότι θα έπρεπε υποχρεωτικά να υιοθετήσουμε μία από τις επιλογές που δίδουν τα πολιτικά κόμματα χωρίς δικαίωμα άλλης επιλογής, όπως γίνεται ουσιαστικά σήμερα γιατί ποτέ δεν άνοιξε η συζήτηση για τις δυνατότητες που προσφέρει στο εκλογικό σώμα η λευκή ψήφος. Το Σύνταγμα της Ελλάδος προστατεύει τον κυρίαρχο λαό και το Δημοκρατικό πολίτευμα και όχι το status quo (ηγεμονία) των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων τους.
Στα δημοκρατικά πολιτεύματα λοιπόν έχει προβλεφθεί το πώς ο κυρίαρχος λαός έχει την δυνατότητα να απαλλαγεί από τους πολιτικούς σχηματισμούς και τους υποψηφίους αυτών βοηθώντας στην εξέλιξη του πολιτικού μας συστήματος. Αν οι τυχόν ομάδες πίεσης (Τράπεζες, Εκδότες, ΜΜΕ, Βιομήχανοι κ.ά.) έχουν βρεθεί πάνω από το πολιτικό σύστημα και αυτό εκτελεί εντολές τους πώς αλλιώς μπορεί ο κυρίαρχος λαός να απεγκλωβιστεί ειρηνικά από όλα αυτά; Όταν το πολιτικό σκηνικό συνολικά είναι κατώτερο σε πολιτικές, αξίες και ήθος από την κοινωνία δεν θα πρέπει να μπορεί να απαλλαγεί από αυτό ή θα πρέπει και η κοινωνία να γίνει σαν και αυτούς; Στη Δημοκρατία μόνο επιλέγεις δεν μπορείς να απορρίπτεις;
Οι πολιτικοί σήμερα είναι αυτοί που ουσιαστικά ασκούν την νομοθετική, εκτελεστική και ελεγκτική εξουσία και όπως είναι φανερό, αν το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, δεν υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας πολιτικών προσώπων ή επιχειρηματιών. Η λευκή ψήφος έχει την δυνατότητα να ΄΄καθαρίσει΄΄ το παρακμάζον πολιτικό σύστημα και να δώσει την δυνατότητα στον κυρίαρχο λαό να θέσει νέους κανόνες διακυβέρνησης.
Είναι ευκαιρία να διδάξουμε δημοκρατία όλο τον κόσμο και να τους αποδείξουμε ότι στη Δημοκρατία οι λαοί δεν εγκλωβίζονται σε ΄μέτριες΄ από το σύστημα προτεινόμενες επιλογές αλλά μπορούν να τις αποσύρουν και να αναζητούν αυτό που τους εκφράζει.

Εκπομπή για τη λευκή ψήφο δεν έχει γίνει ποτέ, γιατί;
Ioannis P
http://mikroskopionews.blogspot.com/2011/06/501.html

HOME SEND ME Posts Comments Ελλάδα Κοινωνία Οικονομία Εθνικά Αποκαλύψεις Πολιτικά Παιδεία Υγεία Περιβάλλον Πολιτισμός Απόψεις Ερευνώ Επιστήμη Τεχνολογία Διάστημα Κόσμος Παράξενα Διασκέδαση Αθλητικά Διάφορα Φανερές συγκυρίες κάνουν να διαφαίνεται ότι τα ψυχοτρονικά όπλα αναπτύχθηκαν για να ελέγχουν τους πολίτες χωρίς τη συναίνεσή τους Υπάρχει λύση τώρα! Έκδοση Ευρώ και διαγραφή του χρέους! [Aπάντηση στην τρομοκρατία για την εκβίαση της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου]


Aπάντηση στην τρομοκρατία για την εκβίαση της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

Υπάρχει λύση τώρα!
Έκδοση Ευρώ και διαγραφή του χρέους!


Τον τελευταίο καιρό εξελίσσεται μια εκστρατεία τρομοκράτησης, ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, το νέο μνημόνιο.
Η τρομοκρατία ενορχηστρώνεται από Ευρωπαίους και Αμερικανούς, μαζί με τους ντόπιους υπηρέτες τους με επικεφαλής την «κυβέρνηση» Παπανδρέου, τους τραπεζίτες, και όλους εκείνους που είναι υπόλογοι διότι οδήγησαν την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Μέρες τώρα διαρρέεται στον διεθνή τύπο ότι η CIA σε έκθεσή της θεωρεί πιθανό ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα! Χθες τη σκυτάλη πήρε ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος απειλώντας με τα τάνκς.
Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! 
Το Μεσοπρόθεσμο δεν πρέπει να ψηφιστεί!
ΔΕΝ κινδυνεύουμε με χρεοκοπία, αν το Μεσοπρόθεσμο δεν ψηφιστεί!
Υπάρχει λύση προς το συμφέρον του λαού μας, και είναι απλή και αυτονόητη.
Πρέπει να τονίσουμε ότι κινδυνεύει να χρεοκοπήσει μια χώρα όταν το εξωτερικό της χρέος είναι σε ξένο νόμισμα, και έτσι χρεοκόπησε παλιότερα και η Ελλάδα.
Αλλά μια χώρα δεν χρεοκοπεί, όταν το εξωτερικό της χρέος είναι στο δικό της νόμισμα. 
Γιατί, απλούστατα, μπορεί να εκδώσει νόμισμα, με το οποίο να αγοράσει και να διαγράψει το χρέος της!.
Αυτό λέγεται «νομισματοποίηση του χρέους», και είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο και το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο για την αποφυγή χρεοκοπίας από όλες τις χώρες, όταν το εξωτερικό τους χρέος είναι στο δικό τους νόμισμα.
Π.χ, Ο Ομπάμα έχει εκδώσει πάνω από 2 τρις $, και αυτή την εβδομάδα συμπληρώνει την έκδοση ακόμη 600 δις $, για να καλύψει τα υπέρογκα ελλείμματα των ΗΠΑ και να μην αυξηθεί το χρέος που ξεπερνά τα 14 τρις $ και απειλεί τις ΗΠΑ με χρεοκοπία!

Η Ελλάδα έχει μεγάλο εξωτερικό χρέος στο δικό της νόμισμα, το Ευρώ.
Ας θυμηθούμε ότι: Νόμισμα της Ελλάδας είναι το Ευρώ!
 Το Ευρώ δεν είναι νόμισμα μόνο της Γερμανίας, είναι νόμισμα τόσο της Γερμανίας 
όσο και της Ελλάδας.
Μπορεί όμως η Ελλάδα να εκδώσει Ευρώ ;
Η Ελλάδα όχι μόνο μπορεί αλλά και έχει νόμιμο δικαίωμα και επείγον καθήκον να εκδώσει Ευρώ,  για να αποφύγει τη χρεοκοπία!

Το νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας να εκδίδει Ευρώ προκύπτει από το άρθρο 106 της Ενοποιημένης Απόδοσης της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για την Ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας :
«Η ΕΚΤ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να επιτρέπει την έκδοση τραπεζογραμματίων μέσα στην Κοινότητα. Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκδίδουν τέτοια τραπεζογραμμάτια. Τα τραπεζογραμμάτια που εκδίδονται από την ΕΚΤ και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες είναι τα μόνα τραπεζογραμμάτια που αποτελούν νόμιμο χρήμα μέσα στην Κοινότητα.».
Την τελευταία φράση επαναλαμβάνει και το Πρωτόκολλο για το Καταστατικό του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο άρθρο 16.

Επομένως, η Ελλάδα έχει νομιμότατο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να εκδίδει Ευρώ, το οποίο είναι νόμιμο χρήμα μέσα στην κοινότητα, και έτσι να ξεπεράσει το πρόβλημα του εξωτερικού χρέους της, με τις λιγότερες επιπτώσεις στους εργαζομένους και το λαό της χώρας μας, να αποφύγει την εκποίηση του δημόσιου πλούτου της, και να ακυρώσει τη μετατροπή της σε αποικία - προτεκτοράτο των ευρωπαίων επικυρίαρχων.
Μόνη προϋπόθεση, σε κανονικές συνθήκες, θα ήταν η ενημέρωση - σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ.
Όμως ο όρος αυτός και γενικά οι ευρωπαϊκές συνθήκες δεν δεσμεύουν πλέον τη χώρα μας και τις άλλες υπερχρεωμένες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας, αφού οι ευρωπαϊκές συνθήκες δεν τέθηκαν στην κρίση και δεν έχουν εγκριθεί από τους λαούς της Ευρώπης. 
Ακόμα χειρότερα, οι ευρωπαϊκές συνθήκες φτιάχτηκαν, χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται ως όπλο για την υπερχρέωση και οικονομική υποδούλωση των λαών της Ευρώπης, και τώρα αναθεωρούνται και πάλι ερήμην των λαών και εναντίον τους.
Ειδικά το Ευρώ θεσμοθετήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως όπλο για την υπερχρέωση της χώρας μας, οδηγεί σε ολοκαύτωμα των εργαζομένων και μετατροπή τους σε δουλοπάροικους, σε εκποίηση του εθνικού πλούτου, απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, και μετατροπή της χώρας μας σε αποικία.
Είναι φανερό λοιπόν ότι οι λαοί των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας δεν δεσμεύονται πλέον από τις ευρωπαϊκές συνθήκες, και νομιμοποιούνται να τις χρησιμοποιήσουν προς το συμφέρον τους.
Η επείγουσα ρήξη με την Ευρωζώνη είναι αναγκαία στις σημερινές έκτακτες συνθήκες, γιατί «όταν μία χώρα απειλείται με ολοκληρωτική καταστροφή, είναι υποχρεωμένη να πάψει να σέβεται τους κανόνες που έχουν θεσπισθεί από το διακρατικό σύστημα στο οποίο ανήκει, και οφείλει να ενεργήσει σύμφωνα με το δημόσιο συμφέρον, ακόμα και εντελώς απρόβλεπτα και «αντισυμβατικά».

Λοιπόν, πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται!
Πρώτο μέτρο πρέπει να είναι η έκδοση 52 δις Ευρώ, για την εξόφληση των 40 δις δανείων του 1ου μνημονίου, και την ακύρωση έτσι της δανειακής σύμβασης, τη διαγραφή του μνημονίου, και άρα την απαλλαγή της χώρας από την κηδεμονία της τρόικας και την εκδίωξη των τροϊκανών και των συνεργών τους.
Με τα υπόλοιπα 12 δις Ευρώ εξοφλείται το δάνειο που λήγει τον Ιούλιο, έτσι ακυρώνεται το Μεσοπρόθεσμο και αποφεύγεται η χρεοκοπία της χώρας.
Αυτό ακριβώς έκανε και η Ιρλανδία, όταν στις 15 Ιανουαρίου 2011 εξέδωσε 51 δις Ευρώ και ως « άλλα έσοδα» του προϋπολογισμού τα έδωσε στις τράπεζές της για να μην χρεοκοπήσουν από το υπέρογκο χρέος τους.
Το νομιμότατο δικαίωμα της χώρας μας να εκδώσει Ευρώ, όπως ακριβώς έκανε η Ιρλανδία, αποσιωπάται συστηματικά απ' όλους, πολιτικούς, οικονομολόγους, ακόμη και από τα κόμματα της αριστεράς.
Φταιει άραγε η τόσο αποτελεσματική ενσωμάτωση της υποταγής στην κυρίαρχη ιδεολογία, ώστε να μην τολμά κανείς να αμφισβητήσει την δήθεν νομιμότητα των ευρωπαϊκών συνθηκών, οι οποίες δεν έχουν καμία δημοκρατική νομιμοποίηση και συστηματικά χρησιμοποιούνται σε βάρος των λαών; Ή μήπως φοβούνται ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία σε Ευρώ κινδυνεύουν να χάσουν μέρος της αξίας τους;
Είναι βέβαιο ότι θα μας πουν ότι με την πρότασή μας θα ξεσπάσει διεθνώς νομισματικός πόλεμος,  θα υποτιμηθεί το Ευρώ, και θα προκληθεί τάχα «ανεξέλεγκτος» πληθωρισμός.
Αλλά ψεύδονται :
Ο νομισματικός πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη από πολλών ετών, πρώτα με την μεθοδευμένη υπερτίμηση του Ευρώ, που πρώτα θυσίασε τους Γερμανούς εργαζόμενους και μετά κατέστρεψε - μαζί με άλλα στοχευμένα μέτρα - τις οικονομίες της Ελλάδας και των άλλων χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας, και σήμερα ο νομισματικός πόλεμος συνεχίζεται με την έκδοση δολαρίου και την υποτίμησή του, καθώς και την υποτίμηση του γουάν.
Νομισματικός πόλεμος είναι το υπερτιμημένο Ευρώ, και χρησιμοποιείται ως όπλο από τη Γερμανία κατά των άλλων χωρών της Ευρώπης!
Η υποτίμηση του Ευρώ όχι μόνο δεν είναι κίνδυνος, αλλά είναι επείγουσα ανάγκη. Πρέπει το ταχύτερο η ισοτιμία Ευρώ/δολαρίου να επανέλθει στο 1€=1$, όσο ήταν κατά την εισαγωγή του Ευρώ, και κατά την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ.
Μόνο έτσι θα ανακάμψει η Ελληνική οικονομία, αλλά και οι οικονομίες των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας, αφού η περίφημη ανταγωνιστικότητα, για την οποία τόσο κόπτονται, θα αυξηθεί τόσο όσο η υποτίμηση του Ευρώ, δηλαδή 45%!
Οι πρώτοι κερδισμένοι θα είναι οι Γερμανοί εργαζόμενοι, που ήταν και τα πρώτα θύματα της μεθοδευμένης υπερτίμησης του Ευρώ στις αρχές δεκαετίας 2000, αφού θα είναι δυνατή η αύξηση των μισθών τους κατά …45%, χωρίς απώλεια ανταγωνιστικότητας!.
Όσο για τον πληθωρισμό, είναι απαραίτητος, γιατί μόνο έτσι θα μειωθεί η πραγματική αξία του χρέους όλων των χωρών της Ευρωζώνης, και της Γερμανίας.
Πράγματι, ο λεγόμενος «πληθωρισμός του χρέους», είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση του υπερβολικού χρέους, αρκεί ο πληθωρισμός να είναι ελεγχόμενος, και να συνοδεύεται με τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών και συντάξεων, και με ανακατανομή του εισοδήματος προς όφελος των χαμηλόμισθων.

Όλα τα παραπάνω είναι αναγκαίες και επείγουσες πολιτικές αποφάσεις,, τις οποίες δεν μπορούν να πάρουν και δεν θα πάρουν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να τις εφαρμόσει, με τακτικές λαϊκές συνελεύσεις σε κάθε δήμο (ή δημοτικό διαμέρισμα των μεγάλων δήμων), και με τη συγκρότηση εθνοσυνέλευσης δηλαδή Βουλής από ανακλητούς πληρεξούσιους, οι οποίοι θα κληρωθούν από τους αντίστοιχους εκλογικούς καταλόγους με θητεία πχ έως ενός έτους, και οι οποίοι θα εκτελούν τις εντολές των λαϊκών συνελεύσεων και θα λογοδοτούν τακτικά σε αυτές.
Την άμεση δημοκρατία ζητούν και οι άλλοι λαοί της ευρωπαϊκής περιφέρειας, που βρίσκονται στους δρόμους και τις πλατείες των χωρών τους. Δεν είμαστε λοιπόν μόνοι μας.
Αυτή η αμεσοδημοκρατική Βουλή θα αναλάβει και τη διοίκηση της χώρας, και τη σύνταξη νέου συντάγματος της άμεσης δημοκρατίας, ως Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Οι πρώτες αποφάσεις της θα είναι, ενδεικτικά :
·      Εθνικοποίηση των τραπεζών, κατά το σουηδικό πρότυπο και με κοινωνικά κριτήρια[i].
·      Απαγόρευση της εξαγωγής κεφαλαίων,
·      Αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος, και
·      Καθιέρωση αξιοπρεπούς εγγυημένου εισοδήματος για όλους με εισοδηματικά κριτήρια,
·      Δίκαιη φορολογία, φορολόγηση του πλούτου, των κεφαλαίων κλπ, μείωση φορολογίας μισθωτών και συνταξιούχων, και μείωση – κατάργηση των έμμεσων φόρων.
·      Οικονομική  ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση εκ βάθρων της χώρας μας, με εργαλείο τις εθνικοποιημένες τράπεζες, και με στόχο διατροφική επάρκεια, αποκατάσταση της κατεστραμμένης από το € παραγωγικής βάσης και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας μας.
·      Συνταγματική  απαγόρευση του εξωτερικού δανεισμού, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος εκ νέου οικονομικής εξάρτησης και υποδούλωσης της χώρας.
Εξωτερικό εμπόριο με αμοιβαίες και ισότιμες εμπορικές συμφωνίες ανταλλαγής προϊόντων με τις συναλλασσόμενες χώρες, σε κάθε περίπτωση χωρίς εξωτερικό δανεισμό.
·      Τυχόν πλεονάσματα απαγορεύεται να δανείζονται στο εξωτερικό, αλλά διατίθενται εντός της χώρας για να μειώσουν τις εισοδηματικές ανισότητες.

Τελειώνοντας πρέπει να τονίσουμε τα εξής:

1. Δεν αναγνωρίζουμε την υποχρέωση πληρωμής του χρέους, γιατί έχει ήδη εξοφληθεί από τον λαό της χώρας μας, χωρίς ο λαός μας να το έχει δημιουργήσει και χωρίς να ἐχει ωφεληθεί από αυτό.
Μόνο από την τραπεζική τοκογλυφία της συμφωνίας του Μάαστριχτ και τον ανατοκισμό έχουμε ήδη πληρώσει σε τόκους ποσό μεγαλύτερο από το σύνολο του χρέους. 
Την τελευταία δεκαετία πληρώσαμε σε τόκους και χρεολύσια πάνω από 450 δις €!, ενώ την τελευταία 20ετία έχουμε πληρώσει το χρέος τουλάχιστον δύο φορές!
Γι’ αυτό το χρέος πρέπει να διαγραφεί αμέσως στο σύνολό του.
Τόσο το 1ο μνημόνιο όσο και το Μεσοπρόθεσμο, το νέο μνημόνιο, οδηγούν μαθηματικά στην υπερχρέωση και τελικά στην χρεοκοπία της χώρας μας.
Άμεση παύση δανεισμού, διότι τα δάνεια αυξάνουν συνεχώς το πλασματικό χρέος.
Άμεση παύση πληρωμών, γιατί το χρέος έχει ήδη εξοφληθεί δύο και τρεις φορές.
Τα έσοδα του κράτους αρκούν για την χρηματοδότηση της αναγκαίας λειτουργίας του στο σύνολό του.
Αναγνωρίζουμε και θα εξοφλήσουμε το μέρος του χρέους που τυχόν κατέχουν συνταξιοδοτικά Ταμεία των εργαζομένων στις Ευρωπαϊκές χώρες.
Η έκδοση Ευρώ είναι ο μόνος τρόπος για την άμεση διαγραφή του χρέους και την απαλλαγή μας από τα μνημόνια και την τρόικα, και είναι ο μόνος τρόπος την άμεση αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας.

2. Όχι  μόνο δεν  χρωστάμε στη Γερμανία, αλλά η Γερμανία μας χρωστάει τις πολεμικές επανορθώσεις του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Απαιτούμε την άμεση έναρξη της αποπληρωμής, πχ εντός 5ετίας, όλων των πολεμικών υποχρεώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα, πολεμικών επανορθώσεων, αποζημιώσεων, δανείων κλπ, συνολικού ύψους 162 δις €. Τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

3. Η έξοδος από το Ευρώ προκύπτει από την ατολμία έμπρακτης αμφισβήτησης των ευρωπαϊκών συνθηκών, είναι υποταγή στην δήθεν νομιμότητά τους, απαλλάσσει τους ευρωπαίους από τις ευθύνες τους, και φορτώνει όλες τις συνέπειες στον ελληνικό λαό. 
Είναι ψευδαίσθηση επιστροφής σε ένα ανεπίστρεπτο παρελθόν, ως εάν η φυγή από το Ευρώ να ήταν αυτομάτως ακύρωση και των συνεπειών του.
Η έκδοση Ευρώ πρέπει να είναι το πρώτο μέτρο ρήξης και ανατροπής των ευρωπαϊκών συνθηκών. Ιδιαίτερα  σήμερα που οι λαοί της Μεσογείου και ιδίως οι λαοί της ευρωπαϊκής περιφέρειας βρίσκονται στους δρόμους και στις πλατείες για να ανατρέψουν τις συνέπειες αυτών ακριβώς των ευρωπαϊκών συνθηκών, τις οποίες ποτέ δεν ενέκριναν και οι οποίες συστηματικά χρησιμοποιούνται ερήμην τους και σε βάρος τους.

Αθανάσιος Καραμπέλης, Γιατρός.                                                           



Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη εξαγοράσει το σὐνολο των Ελληνικών Τραπεζών στο πολλαπλάσιο της αξίας τους. Ενώ η χρηματιστηριακή τους αξία δεν ξεπερνά τα 15 δις €, έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί από το κράτος με 23 δις € ρευστό και 85 δις € σε διάφορες εγγυήσεις.

Άρα οι Τράπεζες ήδη ανήκουν στο Δημόσιο, και πρέπει αμέσως να τεθούν υπό κρατική διοίκηση, αλλά με κοινωνικό έλεγχο. Η καθυστέρηση της τυπικής εθνικοποίησης των τραπεζών είναι έγκλημα, απιστία κατά του Δημοσίου, και οι ένοχοι  πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Κρυφά χρέη, τοξικά παράγωγα κλπ των τραπεζών δεν κρατικοποιούνται αλλά επιβαρύνουν τις τωρινές διοικήσεις και τους μετόχους τους, κατά το Σουηδικό πρότυπο του 1992.

Με την εθνικοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών, τα  διακρατούμενα από αυτές ομόλογα Ελληνικού δημόσιου χρέους ύψους τουλάχιστον 35 δις € περιέρχονται στο κράτος, και αμέσως διαγράφεται ισόποσο ΄χρέος’ 35 δις €!

Τα διακρατούμενα από αυτές ομόλογα ευρωπαϊκού δημόσιου χρέους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση χρέους που κατέχουν Ταμεία εργαζομένων σε άλλες χώρες.

Οι εθνικοποιημένες τράπεζες, ενοποιούμενες σε μία ή δύο θα αποτελέσουν το εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης εκ βάθρων της Ελληνικής Οικονομίας.
 
http://mikroskopionews.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

H Ιρλανδία Τυπώνει Δικά της 51 Δις Ευρώ με Σύμφωνη την ΕΚΤ. Γιατί δεν το Μαθαίνουμε στην Ελλάδα;


Aπάντηση στην τρομοκρατία
για την εκβίαση της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.


H Ιρλανδία Τυπώνει Δικά της 51 Δις Ευρώ
με Σύμφωνη την ΕΚΤ.
Γιατί δεν το Μαθαίνουμε στην Ελλάδα;
Το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, στην έγκριτη Ιρλανδική εφημερίδα The Irish Independent σε άρθρο της με τίτλο: «Η Κεντρική Τράπεζα προβαίνει σε στήριξη των Ιρλανδικών Τραπεζών χρηματοδοτώντας τες με χρήματα που τυπώνει η ίδια», βλ. Central Bank steps up its cash support to Irish banks financed by institution printing own money, αναφέρεται ότι:.» Η Irish Independent έμαθε ότι η Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας θα χρηματοδοτήσει τις τράπεζες με 51 δισεκατομμύρια ευρώ μέσω ενός προγράμματος δανείων έκτακτης ανάγκης εκτυπώνοντας δικά της χρήματα…
Εκπρόσωπος της ΕΚΤ δήλωσε ότι η Ιρλανδική Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί η ίδια τα χρήματα που χορηγεί ως δάνεια σε τράπεζες και δε χρησιμοποιεί το δάνειο από την ΕΚΤ για τη χρηματοδότηση των πληρωμών.
Ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ δήλωσε ότι η Ιρλανδική Κεντρική Τράπεζα μπορεί να δημιουργήσει τα δικά της κεφάλαια, αν το κρίνει σκόπιμο, εφόσον το γνωστοποιεί στην ΕΚΤ.
Η είδηση ότι δημιουργείται χρήμα στην Ιρλανδία θα τροφοδοτήσει τους φόβους που έχει ήδη εκφράσει αυτή την εβδομάδα ο πρόεδρος της ΕΚΤ Jean-Claude Trichet ότι ο πληθωρισμός αποτελεί δυνητικό πρόβλημα για την ευρωζώνη».
Η είδηση έγινε γνωστή από άρθρο στην Daily Bell με τίτλο: «Τέλος του Ευρώ;…Η Ιρλανδία Τυπώνει το δικό της Χρήμα», βλ. End of Euro? … Ireland Prints Own Notes και από σχετική αναζήτηση στην Google προκύπτει ότι έχει αναδημοσιευτεί σε πολλά ιστολόγια.
Αν η είδηση είναι αξιόπιστη, είναι πραγματικά περίεργη.
Το περίεργο δεν είναι φυσικά ότι η Ιρλανδία τυπώνει χρήμα από σχέτο αέρα. Το ίδιο κάνει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το περίεργο είναι ότι μπορεί να το κάνει.
Μέχρι τώρα είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν τα επί μέρους κράτη της Ευρωζώνης.
Και τώρα μαθαίνουμε ότι τα κράτη μπορούν να τυπώνουν τα δικά τους ευρώ. 
Δεν τα εμποδίζει κάποια σύμβαση.

Γιατί κανείς δεν το πρότεινε αυτό για την Ελλάδα;
Γιατί αυτό δεν μας το είπανε οι οικονομολόγοι μας;

Αυτές τις ημέρες ακούμε ότι οι Ευρωκράτορες συσκέπτονται για να λύσουν το «ελληνικό» πρόβλημα.
Άραγε αυτός ο ξαφνικός οίστρος των Ευρωκρατών μετά από μήνες κωλυσιεργιών και παρελκυστικών ενεργειών σχετίζεται με την κίνηση αυτή της Ιρλανδίας;

Γιατί δεν το Μαθαίνουμε στην Ελλάδα;
Γιατί δεν ακούσαμε τίποτα από τα ελληνικἀ ΜΜΕ;
 
http://mikroskopionews.blogspot.com/2011/06/h-51.html

CODEX ALIMENTARIUS, AGENDA 21 & 'ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ' ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Υποσχέθηκα σε προηγούμενη ανάρτηση να "...σάς εκθέσω απόψεις 'εξωγήινων' πλανητικών εισβολέων σχετικά με το ιδανικό μέγεθος του πληθυσμού που θα όφειλε να φιλοξενεί η Γη" (κλικ εδώ). Ιδού, λοιπόν, δύο 'εξωγήινοι' που εξηγούν εύγλωττα την αδήριτη ανάγκη άμεσης μείωσης του πλανητικού πληθυσμού:

:


Και να μια συγκεκριμένη εκτίμηση του προβλεπόμενου ποσοστού μείωσης: 2/3 ή 66% μέσα σε μία ή δύο γενεές (= 30-60 χρόνια) από τώρα, αν συνεχιστεί η παγκόσμια κρίση ως έχει. Ο ομιλητής το λέει ξεκάθαρα (04/2009): ολόκληρες κουλτούρες, ολόκληρα έθνη θα εξαφανισθούν από προσώπου γης!


Πώς μπορεί να επιτευχθεί η εξόντωση 2/3 του πλανητικού πληθυσμού; Ποικιλοτρόπως: φανερά, με παγκόσμιες ή τοπικές συρράξεις ή 'υπόγεια', μέσω παγκόσμιου ελέγχου τροφίμων, φαρμάκων, 'πράσινης/βιώσιμης' ανάπτυξης, εξοντωτικής φορολόγησης, κλπ. Προς το παρόν, ας επικεντρωθούμε στην 'υπόγεια' μεθοδολογία.

Ψάξτε στο Google τους όρους Codex Alimentarius (Διατροφικός Κώδικας) και Agenda 21 (Ατζέντα 21) - υπάρχει άφθονο υλικό στο Youtube και αλλού. Το θέμα είναι παγκόσμιο και η Ελλάδα, προφανώς, την έχει ήδη πατήσει (λόγω άγνοιας). Σαφέστατα, το αντικείμενο δεν μπορεί να αναλυθεί σε βάθος εδώ, αξίζει όμως να το διερευνήσετε.

Ο Ίων Μάγγος λέει:
"Agenda 21
Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις, να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ....τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας"! <...> (πλήρης ανάρτηση εδώ - δείτε την!).

Παραθέτω και δύο σχετικά βίντεο (ελληνικά), χωρίς απαραίτητα να ενστερνίζομαι πλήρως το ύφος και περιεχόμενό τους (θέλει ψάξιμο) - δείτε τα με πολύ κριτικό βλέμμα. Πιθανώς, όμως, να διακρίνετε κάποιες εξηγήσεις για κάποια (επιφανειακά) ανεξήγητα ή παράλογα μέτρα που λαμβάνονται στην Ελλάδα εν μέσω οικονομικής κρίσης.



Να και μια ντόπια προώθηση της Ατζέντας 21, από τον Δήμο Νέας Σμύρνης: http://www.agenda21.gr/neasmyrni/.

  Σημ. 1: Το (αυταρχικό) Κράτος, όποτε θέλει ή όποτε τό παίρνει, θα φορολογήσει τα πάντα! Αναφέρω σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Καπνικό φόρο (ουδεμία σχέση με το κάπνισμα), που επιβλήθηκε στο Μεσαιωνικό Βυζάντιο προς αντιμετώπιση έκτακτων πολεμικών αναγκών (καλή ώρα ...): όποιος είχε τζάκι (καμινάδα που κάπνιζε) πλήρωνε ειδικό φόρο (δηλ. σχεδόν όλοι)! Άσχετη υποσημείωση: ο ιστορικός ναός της Καπνικαρέας, στο κέντρο της Αθήνας, πήρε το όνομά του από τον εντόπιο συλλέκτη (φοροεισπράκτορα) του Καπνικού φόρου (υποτίθεται ότι έκανε την δωρεά ανέγερσης).
  Σημ. 2: Μεγάλο μέρος της περιβαλλοντικής μόλυνσης (φαινόμενο θερμοκηπίου) οφείλεται στα εκτρεφόμενα προς βρώση ζώα, ειδικά στις αγελάδες - κλάνουν ασύστολα μεθάνιο. Αν σέβεστε το περιβάλλον, γίνετε χορτοφάγοι! Με τους ανθρώπους, όμως, τί μπορεί να γίνει; Εφτά δις ψυχές επίσης κλάνουν ασύστολα μεθάνιο, μεταξύ άλλων!
  Σημ. 3: Τί νόημα έχει ο σεβασμός προς και η διατήρηση του περιβάλλοντος, αν εγώ ή/και τα παιδιά μου αποκλείεται να ζήσουμε για να το απολαύσουμε ή να ωφεληθούμε απ' αυτό; Τώρα, θα μου πείτε, υπάρχουν και οι 'εξωγήινοι' - αφεντικά είναι, δικαιούνται ποιότητας! 

http://greeksynthesis.blogspot.com/2011/05/codex-alimentarius-agenda-21.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters