Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εκτελούν σχέδιο εκκένωσης του Συντάγματος από τους πολίτες


Αυτό που σήμερα συμβαίνει στην Αθήνα, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι η εκτέλεση ενός σχεδίου που όλοι μας περιμέναμε να εκτελεσθεί, αλλά ελπίζαμε πως η θλιβερή κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα τολμούσε να επιχειρήσει να υλοποιήσει.

Οι αστυνομικές δυνάμεις (βλ. ΜΑΤ – αδίστακτοι πραιτωριανοί εκτελεστές της χούντας Παπανδρέου) έχουν γεμίσει τον αέρα με χημικά και είναι αδύνατον να παραμείνει κάποιος άνθρωπος στο Σύνταγμα, χωρίς να πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονές του. Γυναίκες με παιδιά στα χέρια, τρέχουν να ξεφύγουν από τα αέρια… Η χούντα Παπανδρέου είναι παντού και επιβάλλει τον τρόμο. Δεν περιμένουμε να παραιτηθεί κανείς υπουργός. Όλα όσα σήμερα γίνονται, συμβαίνουν με την άδεια της κυβέρνησης και φυσικά με τις ευλογίες του πρωθυπουργού και των υπουργών του…

Ο χορός των οργανωμένων κουκουλοφόρων συνεχίζεται και το κλίμα της τρομοκρατίας Παπανδρέου επιβάλλεται. Οι αντιδράσεις των πολιτών με ανηλεείς ξυλοδαρμούς κουκουλοφόρων που πιάνουν, δεν σταματούν.

Οι πολίτες έχουν υποχωρήσει από το Σύνταγμα και περιμένουν να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα για να επιστρέψουν. Η χούντα Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να κρατήσει τους πολίτες μακριά από το Σύνταγμα. Οι πολίτες θα δείξουν τον Παπανδρέου τι σημαίνει Έλληνας.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_7555.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters