Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Agenda 21

Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις, να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ....τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας !
1_thumb3

Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από αυτό. Θα έχεις ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σου φαίνετε κάτι καλό. Ναι φροντίζουν να ντύνουν με βαρύγδουπες λέξεις τον θάνατο σου. Αυτό που δεν λένε είναι πως η Βιώσιμη ανάπτυξη ΔΕΝ θα είναι βιώσιμη για τον άνθρωπο, ή μάλλον το λένε, για να διασκεδάζουν, να γελάνε με τις μαϊμούδες (δηλ. εμάς), αλλά στα ψιλά γράμματα που ως γνωστόν μόνο ελάχιστοι διαβάζουν ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα.
Μήπως διάβασες ποτέ την συνθήκη της Ρώμης όταν χαιρόσουν για τα «καλά» της ΕΟΚ ??? Θυμάσαι ??? Μήπως διάβασες το μνημόνιο που σου επέβαλαν αυτοί που ΕΣΥ ψήφισες??? Τα ψιλά γράμματα στο πανάκριβο χρήμα που σου έδιναν τόσο απλόχερα οι τράπεζες??? Που ΕΣΥ έπαιρνες με υποθήκη το σπίτι σου για να πας διακοπές στη Μύκονο;;; Ε λοιπόν δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την Agenda 21.
H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21!
«Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.»
Πίστες σκι, βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες,τα πλακόστρωτα και οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN’s Biodiversity Assessment Report».
Τι σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη ?
Σύμφωνα με τους συγγραφείς της, ο σκοπός της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών για να επιτευχθεί μειωμένη κατανάλωση, κοινωνική ισότητα, και διατήρηση και αποκατάσταση της βιοποικιλότητας.
Οι Βιωσιμικοί επιμένουν ότι κάθε κοινωνική απόφαση πρέπει να βασίζετε στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις σε: παγκόσμια χρήση γης, παγκόσμια εκπαίδευση, και παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού και ελάττωση του. !!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!

πηγη http://miastala.blogspot.com/2011/05/agenda-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters