Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Μάχη για τη Γη / μέρος 3ο


Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.

Μάχη για τη Γη / μέρος 2

Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.

Μάχη για τη Γη / μέρος 1

Ο ερευνητής Jo Conrad συζητά με τον Harald Thiers,  σχετικά με μια μεγάλη μάχη των σκοτεινών εναντίων των φωτεινών δυνάμεων σε εκπομπή στο γερμανικό κανάλι "Συνείδηση". Αναφέρονται στους λόγους για τους οποίους η Γη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα, όπως και για το πως επιδρούν τα κοσμικά αυτά και γαλαξιακά γεγονότα στο δικό μας κόσμο.

Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων / Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα!

Μια αναπάντεχη είδηση, η οποία προσφέρει ανείπωτη χαρά, αλλά και εξηγεί την αίσθηση που επικρατεί τα τελευταία 3 χρόνια κυρίως. 

Αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο, κάπου εκεί λίγο πριν το 2012 και μέχρι τα τέλη του 2016, οι περισσότεροι συνειδητά στρατευμένοι υπέρ της αφύπνησης των ανθρώπων και της ανατροπής της απάνθρωποης κατάστασης επί του πλανήτη, θα θυμηθούμε την αίσθηση επείγοντος που επικρατούσε στις ψυχές και τη συνείδηση μας.

Η μαύρη ένταση που σαν αόρατα πλοκάμια είχαν τυλίξει τις πόλεις και τα κράτη των ανθρώπων, αλλά και οι εξελίξεις στον υλικό κόσμο δεν άφηναν κανέναν μας να ησυχάζει ή να εφυσυχάζει. 

Συντονισμένες αλλά και μεμονωμένες ατομικές δράσεις και οραματισμοί πάσχιζαν να κερδίσουν πόντο πόντο έδαφος και να ανατρέψουν έστω για λίγο τον ασφυκτικό κλειό που απειλούσε, πολύ περισσότερο από τη βιολογική, την ψυχική μας υπόσταση και ακαιρεότητα. 

Θυμάμαι εκεί πίσω στα τέλη του 2015 και μεχρι τα μέσα του 2016 τις απανωτές ψυχικές και αστρικές επιθέσεις που δέχτηκα, τόσο εγώ όσο και αρκετοί γνωστοί μου θεραπευτές και αγωνιστές του φωτός και της συνείδησης. 

Πολλοί από εμάς οδηγηθήκαμε τότε στα όρια των ανθρώπινων δυνάμεων μας. Φλερτάραμε με το λεπτό όριο δίπλα από το θάνατο. Με ορθάνοιχτους τους πνευματικούς οφθαλμούς βλέπαμε τη φρίκη του αστρικού πολέμου και τις επιπτώσεις του στον υλικό κόσμο. ..

Οι σκοτεινοί και τα τσιράκια τους είχαν αμολυθεί και χτυπούσαν ανελέητα. 

Λίγοι κατανοούσαν τι ακριβώς συμβαίνει. Πολύ λιγότεροι αντιλαμβάνονταν τις αιτίες των συμβάντων γύρω μας, καθώς παρέμεναν κρυμμένες στον αόρατο για τους πολλούς κόσμο.

Και να που σταδιακά άρχισαν να καταφτάνουν οι ειδήσεις και τα ΕΥαγγέλια για την τελική και οριστική νίκη των φωτεινών δυνάμεων! 

Μόλις πριν λίγες ημέρες έμαθα από τον πατέρα μου για τα ευχάριστα νέα!

Τα σχετικά βίντεο κάνουν ήδη το γύρω του κόσμου, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πηχιαίους τίτλους... 

Μόλις το Σεπτέμβρη που μας πέρασε και εντός 4ων ωρών οι φωτεινές δυνάμεις κατατρόπωσαν το διαστημικό στόλο των σκοτεινών. Ο γαλαξίας μας ελευθερώθηκε από την μέγγενη των παρασίτων που είχαν απλωθεί και ρήμαζαν την περιοχή μας μαζί με τη Γαία.

Αυτοί οι ίδιοι ήταν που το 2016 είχαν κυρήξει τον πόλεμο και ορμούσαν με κάθε τρόπο και σε κάθε πεδίο ενάντια στις φωτεινές ψυχές του πλανήτη μας. Αυτή τους η δράση ήταν που επισκίαζε τις ψυχές μας και μας έδινε την αίσθηση του επείγοντος και της ανάγκης για μαζική συστράτευση και αγώνα συνειδητό υπέρ του φωτός.

Περιέργως τα τελευταία χρόνια και δίχως να έχω κάποια άμεση χειροπιαστή πληροφορία ένιωθα πως δεν υπήρχε πλέον αυτή η ανάγκη, πως δεν υπήρχε πίεση χρόνου, πως δεν υπήρχε λόγος για τέτοιου τύπου αγώνα...
Και η αλήθεια δεν μπορούσα να το εξηγήσω, διότι δεν έβλεπα και κάποια σημαντική αλλαγή ή διαφορά στο υλικό πεδίο....

Μαθαίνοντας όμως τα χαρμόσυνα νέα της Νίκης των Φωτεινών δυνάμεων και συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες με τις εμπειρίες που είχα, βρέθηκα να διαπιστώνω την αλήθεια που εμπεριείχαν. 

Όπως ακριβώς οι πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του πολέμου πάνω από τα κεφάλια μας και γύρω από τις ψυχές μας, έτσι δεν κατάλαβαν και τώρα τη λαμπερή νίκη και τα αποτελέσματα αυτής επί της υλικής μας καθημερινής ζωής. 

Ο κύβος ερίφθη. Θα αργίσουν ίσως να φανούν ακόμη οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται, αλλά θα συμβούν. Θα συμβούν το ίδιο σιγά και σιωπηλά για τους πολλούς όπως και το αιματοκύλησμα που δεν αντιλήφθηκαν. Δεν υπάρχει λόγος για πρόκληση χάους από ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Θα γίνουν όλα όμορφα και ήρεμα. Σταδιακά και με μέτρο. 

Οι φωτεινοί πολεμιστές συνεχίζουν πια με πιο ήρεμο βηματισμό το έργο τους. Δεν υπάρχει βιάση. Το κακό έληξε, πέρασε.

Οι σκοτεινοί, εγωκεντρικοί, όποιο όνομα θέλετε δώστε τους, έχουν χάσει τη στήριξη των συμμάχων τους, οι οποίοι ούτως ή άλλως εκδιώχτηκαν μαζικά από το γαλαξία. Μπορεί κάποιοι λίγοι να προσπαθούν ακόμη να προκαλέσουν δεινά, ωστόσο δεν έχουν κανένα πια έλεγχο. Αρχής γενομένης από το τραπεζικό σύστημα και το μέχρι πρότεινος ψεύδος που επικρατούσε στην πολιτική ζωή, θα δούμε σταδιακά να καταρρέει με τρόπο το απάνθρωπο τυραννικό τους σύστημα. 

Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα. 

Κάποιοι γιόρτασαν επί τριημέρου του γεγονός. 
Κάποιοι άλλοι το μαθαίνουν λίγες μέρες μετά και το μεταδίδουμε παρακάτω... 
για όσους έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά για να δούν και να ακούσουν την αλήθεια αφουγγραζόμενοι κυρίως εντός τους.

Κάποιοι είδαν στον ουρανό τη μεγάλη μάχη κι άλλοι είδαν τη μάχη με τα πνευματικά τους μάτια. Πελώριοι και αγέρωχοι περί τα τέσσερα μέτρα, λαμπεροί και ολοφώτεινοι όπως και τα αγάλματα που σώζονται στο όνομα τους... κατατρώπωναν τα κακάσχημα εντομόμορφα κι ερπετόμορφα πλάσματα που παρασιτούσαν εις βάρος όλων των πλασμάτων αυτής της γωνιάς του κόσμου... και είχαν πείσει επί χιλιετίες αρκετούς από τους ανθρώπους να τους ακολουθήσουν στις τακτικές τους... 
...μέσα από χείριστο δέσιμο συνείδησης, μαύρομαγικές τελετουργίες, διαστροφή των πνευματικών αληθειών και αποχαύνωση των πνευματικών αναζητητών... για να πιάσουμε λίγες μόνο από τις πρακτικές τους...

Οι βετεράνοι των μεγάλων μαχών που προηγήθηκαν, χαμογελούν πια με ικανοποίηση...

Χαλάλι! Κι αν γινόταν ξανά... πάλι το ίδιο θα έκαναν!


*εμπειρίες των μαχών θα μοιραστώ μαζί σας στο βιβλίο που ετοιμάζεται...

// Οι γερμανομαθείς μπορούν να απολαύσουν πολλές πληροφορίες σχετικά, στην ακόλουθη συζήτηση από το Κανάλι "Συνείδηση" 





Με αγάπη
η τοξότισσα


https://vickytoxotis.blogspot.com

• Βδέλλες «ΜΚΟ» και «εθνομηδενιστές» βουλιάζουν την Ελλάδα.

Νίκος Πρασσάς

• Τί θα γίνει στα νησιά, αν οι «λαθραίοι» πάρουν από ένα όπλο στο χέρι.
• Βίντεο σοκ στην Κίνα από πυροβολισμό γυναίκας που την σκότωσαν για τον ιό.
...
– Πώς δένουν όλα αυτά μαζί;
– Δένουν και παραδένουν, αφού τα μάτια των «ευαισθητοποιημένων» είναι ακόμη δεμένα στην «μαρτυρία» του Αφγανού μετανάστη που έφυγε δήθεν για να μην τον κάνουν κομματάκια οι Ταλιμπάν, αφού θα πάει η σφαίρα τους χαμένη!

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα;; Λίγοι από μας το γνωρίζουν ...


Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω
α,β,γ,δ,ε,ζ,η,θ,ι,κ,λ,μ,ν,ξ,ο,π,ρ,σ,τ,υ,φ,χ,ψ,ω
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.

Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

ΤΟΥΡΚΙΑ KAI ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ! Ντοκουμέντα που θα "τρελάνουν" την Άγκυρα!


του Κωστή Αλεξίου

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ

   Από το 1932 η Τουρκία, με επίσημη υπογραφή της, έχει αναγνωρίσει ρητά και απολύτως δεσμευτικά την ελληνικότητα των Ιμίων (Kardak στα τουρκικά) και είναι άξιον απορίας γιατί τόσα χρόνια η Ελλάδα δεν έχει προσφύγει στον ΟΗΕ κατά της Άγκυρας, για κατάφωρη παραβίαση υπογεγραμμένων Συνθηκών και Συνόρων!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_721.html


Ζοῦμε σὲ ἀποκαλυπτικὲς ἡμέρες! 
Ἂν θυμάστε πέρυσι ὁ Ὑπουργὸς Ἄμυνας κ. Ἀποστολάκης ἀπαγόρευσε ἐκδήλωση γιὰ τὴν Μακεδονία στὸ Πολεμικὸ Μουσεῖο με διοργανωτές τόν Ιnternational Ηellenic Αssociation (ΙΗΑ), τήν Ἕνωση Ἀποστράτων Ἀξιωματικῶν Στρατοῦ (ΕΑΑΣ), τήν Ἕνωση Ἀποστράτων Ἀξιωματικῶν Ναυτικοῦ (ΕΑΑΝ) καὶ τήν Ἕνωση Ἀποστράτων Ἀξιωματικῶν Ἀεροπορίας (ΕΑΑΑ)!

Ο βιολογικός πόλεμος στις… διαταγές της οικονομίας! Μυστικές υπηρεσίες «φύτεψαν» τον κορωνοϊό στην Κίνα;

Ένα εφιαλτικό σενάριο που -ίσως- αγγίζει τα όρια της συνομωσιολογίας, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα έρχεται να προστεθεί στον παγκόσμιο πανικό που έχει προκαλέσει η ραγδαία εξάπλωση του κορωναοϊού.

Η Google Δεν Είναι Και Τόσο Αθώα Οσο Νομίζεις


«Όπως γράψαμε ο Σέρτζεϊ κι εγώ στο αρχικό γράμμα των ιδρυτών 11 χρόνια πριν, ‘‘η Google δεν είναι μια συμβατική εταιρία. Και δεν σκοπεύουμε να γίνουμε μία’’». Αυτά εξομολογούνταν τον Αύγουστο του 2015 ο Λάρι Πέιτζ, ένας εκ των δύο ιδρυτών της Google, στο προσωπικό του blog, για να συνεχίσει:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters