Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

• Βδέλλες «ΜΚΟ» και «εθνομηδενιστές» βουλιάζουν την Ελλάδα.

Νίκος Πρασσάς

• Τί θα γίνει στα νησιά, αν οι «λαθραίοι» πάρουν από ένα όπλο στο χέρι.
• Βίντεο σοκ στην Κίνα από πυροβολισμό γυναίκας που την σκότωσαν για τον ιό.
...
– Πώς δένουν όλα αυτά μαζί;
– Δένουν και παραδένουν, αφού τα μάτια των «ευαισθητοποιημένων» είναι ακόμη δεμένα στην «μαρτυρία» του Αφγανού μετανάστη που έφυγε δήθεν για να μην τον κάνουν κομματάκια οι Ταλιμπάν, αφού θα πάει η σφαίρα τους χαμένη!


Και εγώ που έφυγα μεσήλικας μετανάστης με διαβατήρια και έγγραφα προς μία σοβαρή χώρα είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης που τάιζα μια χρεωκοπημένη χώρα που την μετέτρεψαν σε χώρο, για να τους χαρίσω τα 25 μου χρόνια ασφάλισης και το 75% των εσόδων μου που προκαταβολικά τους πλήρωνα, για να καταλήξουν στα Γερμανικά ταμεία ελέω Ευρώπης, ώστε να χάσουμε εμείς την ζωή για να ζουν οι «μενουμευρώπηδες» διπλόμισθοι καλύτερα, με το Αφροασιατικό υπαλληλικό προσωπικό των €250 για ν' αρμέγουν οι Αποικιοκράτες τον πλούτο μας ανέξοδα!
:
Διάβασε, Έλλην(ιδ)α πριν πεθάνεις, αν δεν αλλαξοπιστήσεις στον αυριανό σου δήμιο που υπερασπίζεται την δημ(ι)οκρατία, ποιοί «προοδευτικοί» υποκινούν και δημιουργούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις, για να πάρουν βραβεία Νόμπελ Ειρήνης που τους τα χαρίζει αφειδώς το Σύστημα!

Ποιοί οργανώνουν την «πράσινη» ενέργεια και ποιοί θησαυρίζουν από τα δηλητηριώδη εμβόλια, την μολυσμένη συνθετική τροφή των διεθνών προϊόντων του σούπερ μάρκετ, και την κρεατόμαζα για να μην κλάνουν οι αγελάδες και μολύνεται η ατμόσφαιρα, επειδή θα αντικαταστήσουν και σένα κάποια στιγμή με τα ανθρωποειδή, μιάς και ως ζων οργανισμός κλάνεις το ίδιο κι ας είσαι vegan!

Σε προετοιμάζουν για την διάλυση της οντότητάς σου ως χώρα, ως οικογένεια και ως άτομο, για να ζεις στην Φάρμα των Ζώων, και θα πυροβολείσαι αν δεν υπακούς στις διαταγές ώστε να πάρεις την «πρέπουσα» διατροφή έως το χάπι σου που θα σου υπενθυμίζει το πρέπον συναίσθημα του ηλίθιου για να μην αντιδράς στην μηχανική ζωή που σε προετοιμάζουν, και να ζεις όπως το ζώο στον ζωολογικό του κήπο.

Δες τί συμβαίνει σήμερα στην Κίνα, για να έχεις μία πρόγευση πώς θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια σου, αφού είστε ανίκανοι να πείτε το ΟΧΙ από μόνοι σας παρά όταν σας το παραγγέλνουν οι μισθωμένοι ακτιβιστές και υπάλληλοί τους.

-------------
Στην φωτογραφία ένα από τα διεθνή Clubs (του Βατικανού, έτος ίδρυσης 1976) που ρυθμίζουν την ζωή του εξαρτημένου ανθρώπου στον πλανήτη μέσω των Τραπεζιτών, των πολιτικών πιονιών και των γόνων του επιούσιου γένους. Η αληθινή Εξουσία που τα ρυθμίζει έτσι, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για το απίστευτο, αλλά και συντονισμένος για να λες σε ο,τιδήποτε συμβαίνει ότι φταις πάντα ..εσύ!




https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters